|
| Waaagh Suba | |
|
+11Eddy gorugrany Bm Nyamm-haikan exael voroncov-draskov Berzenke MAXXxxx Pavano gojo subaggut 15 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Szer. Jún. 04, 2008 12:40 pm | |
| Hát, remélem nem lesz igazad. Azért a seregkönyből azokat az egységeket, amik tetszettek már megszereztem, és azzal, amit felírtam nagyrészt mindenből lesz elég.
Ha jól megnézem csak malacos orkjaim nincsenek, (nem lesznek) mert abból a vadorkok a jók, de csak darbonként kaphatók fémből, 2500 ft körül, rock lobberem, de azt építen fogok, mert találtam egy nagyon jó leírást, és cuccom is van hozzá, no meg óriásom és farkas szekerem. Utóbbit valószínűelg szintén megépítem, jégkrémes pálcikákból és az ork szekér maradék bitzeiből, meg Pavanotól kunyerált topm king szekérkerékből. (Egyyszer azt mondta van neki, majd megkérdezem)
Valószínűleg a gyűjtőláz sem kap el, mivel szinte az egész seregem erősen konvertált, szinte mindent különböző alapdobozokbók csináltam meg (skull pass, 5. kiadás alapdoboz 6. kiadású empire-ork alapdoboz), ezért nincs bennem ilyen "ez a baba még hiányzik" érzés. Szinte minden baba hiányzik. Két modell van, ami nagyon-nagyon tetszik, a vadorkok zenésze a kongával, de a vadorkokba meg nem nagyon kell zenész, meg egy régi black ork csempa, amelyikből a Csinálj Jobbat Festőverseny győztese Tádét konvertálta. ha szerencsém lesz, akkor kapok még olyan black ork dobozt, amelyikben ő a boss.
Persze voltak olyan elképzelésim, hogy csinálok egy olyan sereget, amelykben a 4 spec helyen 4 szekér, 4 hős, mind a 4 szekéren, és a core egységeket csak és kizárólag íjász farkaslovasok kéezik, de erről lemondtam. Pedig nem biztos, hogy rossz lenne. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Szer. Jún. 04, 2008 12:11 pm | |
| - subaggut írta:
és már csak ez van hátra: ...
hiszed te - subaggut írta:
Szóval már csak pár babát fogok vásárolni, de csak ha a meglévőket már kifestettem.
almodod te | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Szer. Jún. 04, 2008 11:46 am | |
| Vadork osztag kifestve, már csak a bézeket kell megcsinálni. Mától van izom a csapatban!!! és már csak ez van hátra: 30 duplacsoppás ork (már alapozva) 30 pajzsos-csoppás ork 2 ork bully 1 szekér 3 hajtóval 1 konvertált BSB és ami a goblnokból elmaradt (már mind alapozva) 23 NG íjász 3 egyforma fanatikus 1 squig hopper (a srác akinek kellett volna nem jelentkezett érte, most festhetem ki. Egyébként azt tervezem, hogy lesz egy night goblin seregem, amhez megveszem a főnököt (a Skarknish és Gobbla vagy mi a neve) és 3 osztag squig herdet, valamint lesz egy orkosabb ügy, amihez veszek egy doboz black orkot, és talán még 5 farkaslovast, és kell 3 sima skull passos troll. Persze variálni is fogom a kettőt, de az alapfelállás ttöbbnyire ez lesz. Szóval már csak pár babát fogok vásárolni, de csak ha a meglévőket már kifestettem. ha visszakapom a haveromtól a DCU 60 kábelem, feltötöm a telóról a kész egységekről készült képeket. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Szomb. Május 24, 2008 12:10 pm | |
| Nem tudom hogy ez rossz hír vagy jó, de készülnek a kétcsoppás vadorkjam. Már 3 teljesen kész van, további 4-nek kész a bőre, (a fgura 4/5-e) és 15 további le van alapozva. Szóval jövő héten bővül a sereg 22 frenzy vadállattal, akikhez végre beállhat a tetkós seggű sámán, aki kettőt támad a skull wand of Kaloth-tal (akit eltalál annak ld teszt, ha bukta meghal, akáhány woundja van) Némi erőt kell vinni a törzsbe, a goblinok bár futni tudnak, ez nem az a játék, ahol ezt díjaznák valamivel. Ha már lesz egy sornyi rakok fel képet. Ne kérdezzétek miért írtam ez most fel, szerintem egy csöppet grafomán vagyok. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Pént. Május 09, 2008 12:51 pm | |
| Ízelítő, a grillázskommandó életéből: Káin,a csúf, a csapat törpe fogja és krónikása: A póklovasok: Első night goblin kockám, az Arany Hold nemzettség lándzsásai, élükön Surrdával (jobbra) A Vörös Hold harcosa, élükön Kétkutya Daggar BSB-vel. (SP lándzsásokból konvertált osztag, birodalmi kézifegyverekkel és átalakított lándzsákkal) Egy másik hasnolóan konvertált osztag, a Törött Hold nemzettségből: A programadó íjászok: Álcázott spear chukkák konvertált NG kezelőkkel: Dabbu, a Troll: A már bemutatott konvertált lapdobozos 5. kiadású goblin 'ardboyz: Fantikus. 5. kiadású fogurák, mindhárom ugyanaz a modell volt. A bohóc csak poén, valószínű, hogy átfestem. Jól látjátok, egy ló lábszárcsontjáról dobbant el. Nagy kedvencem egy szintén régi fanatikus modell: 7. kiadású fém fanatikusok: Sámánjaim: Goragh és Grikksa felhvnám a figyelmet az utóbbi gigantikus gombáira, süthető gyurmából csináltam, illetve a Savage sámán seggén található holdacskára, amivel legalzálta magát Grikkksa NG seregében!!! És, végül némi összkép: Ami még visszavan a gobbókból: 9 squig hopper (sajna egyfromák, egybeöntöttek és fémek, szóval lesz meló velük, 25 régi NG íjász, két hasonló spear chukka és kezelőik, valamint 3 egyfroma fanatikus. Ez már csak 41 goblin. Aztán jönnek az ORKOK!!! | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Csüt. Ápr. 24, 2008 7:22 pm | |
| gojo: a kezeket nem vágtam le. Bevágtam hónaljban, és hajlítottam őket, majd kiputtiztam. persze néhányuknak leesett a művelet közben, de hát ez benne van. majd rakok még fel képeket a kedvenceimről, de most nem volt kedvem fényképezgetni többet, ráadásul nem kapcsolatam be a makrót sem... egyébként ha minden jól alakul a kampányban bosszút állhatsz majd a lándzsáson amelyik véredet vette. Le kell verni az összeset és akkor tuti köztük lesz! Pavano: köszi szépen, lehet hogy még koldulok tőled néhány fegyvert, mert a night gobbóimat is vagdosni kell. Más: a mai napon sikerült egységesíteni a bézeket, ilyen barna-sivatagos-kövesre. A barátnőm persze azt mondta olyan, mint a grillázs. Úgyhogy mától a sereg hivatalos neve: grillázskommandó. | |
| | | Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Csüt. Ápr. 24, 2008 4:13 pm | |
| | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Csüt. Ápr. 24, 2008 3:47 pm | |
| a festést anno nem én követtem el!! a babák történetéhez még annyit, hogy az egyik lándzsás még a véremet is vette...egyszer belenyúltam egy tömegbe és a rohadék megbökött, pont a körömágynál. na jó, nem haltam bele, de nem volt kellemes...még vérzett is...szüp szüp... suba: TE LEVÁGTAD A KEZÜKET!!! HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓHÉR!!! khm. jók lettek. amelyik a fára teszi a lábát, az külön tetszik. a warpaint meg nagy ötlet. nagyon feldobja a figukat. így persze kicsit változatosabbak, mint voltak. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Csüt. Ápr. 24, 2008 1:10 pm | |
| Nos, az alábbi kis mindenestől 140 pontos osztagom két hét alatt készült el. Ennek két oka volt: mivel minden figura egyforma volt, kicsi tuncsi volt konvertálni. Aztán meg ezek nem holmi kivettem a dobozból összeragasztottam és lekentem fiigurák, ezeknek komoly története van. Ha minden igaz, ezek a figurák kezdetben gojo tulajdonát képezték, aki az 5. kiadás dobozából jutott hozzájuk. Ezt követően kerültek Billhez, aki nem találta őket túl gyíkzöldeknek és továbbadta Norbnak. Ő Ágostonnak adtak őket egy doboz űrben játszós babáért. végül azért kerültek hozzám, mert neki sem kellettek, és Nyamm sem tartott rájuk igényt. (tényleg csúnyák voltak, valljuk be) Aztán én játszottam velük egyet, egy ilyen félig kifestett (de inkább összefestett állapotban, nem tudom ki követte el) és gojo ekkor megjegyezte, hogy nem gondolta volna, hogy egyszer még csatatéren látja őket. Így néztek ki: http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picturepreview/2008/04-24/whkerekasztal/DSC00492_115933.JPGÉs most, két hét megfeszített munka után elnyerték helyüket a nagy Surrrda seregében mint oldalvéd. Igaz, kicsit át kellett képezni őket fegyverügyileg. A babákért és a bitzekért köszönet Pavanonak! Íme, a Kacagók festett-arcú, vad rabló nemzettsége: http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picturezoom/2008/04-24/whkerekasztal/DSC00524_115928.JPGhttp://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picturepreview/2008/04-24/whkerekasztal/DSC00526_115931.JPGhttp://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picturezoom/2008/04-24/whkerekasztal/DSC00533_115926.JPG | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Hétf. Ápr. 21, 2008 11:06 am | |
| Pavano: ezek kellenek:
Dark angels green Goblin green Dark flesh Bestial brown Desert Yellow Regal blue
Előre is köszi! | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Kedd Ápr. 15, 2008 3:25 pm | |
| Megérkeztek a vadorkjaim, több is, mint amennyire számítottam! Most 22 db van összesen és természetesen van hozzá vadork sámám. alig várom hogy festhessem őket, de előbb vár rám immáron 120 goblin festése. Egyszer elfogy... | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Pént. Ápr. 11, 2008 7:22 pm | |
| Köszönöm a tanácsokat, a snotgrínnel próbálkoztam de nem azt adja ami nekem tetszene, na mindegy, majd a következő 50 gobbó jobb lesz. VD úrnak köszönöm a bíztató szavakat, ha kifestettem a másik nagy gobbó kockát, és a squighoppereket akkor már játszhatunk. Nagy motivációt ad a festéshez a "festetlen figurákkal nem játszom" mentalitás majd biztosan adok le belőle. Szerintem jövő hét végére már lesz úgy 1000 pontnyi festett figurám. Egyelőre csak goblinokkal tolom, aztán ha minden kész, kifestem a 46 duplacsoppás állatot, meg a 20 duplacsoppás vadorkot. Most pedig nekiállok, mert vár rám 120 fekete goblin, amiből 49-et még konvertálni kell. | |
| | | voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Pént. Ápr. 11, 2008 5:03 pm | |
| Nem akarnék nagyon belepofázni, de szerintem nagyon jóóóók a ződikék!!! Nagyon jók lettek a figurák, nekem tetszenek (főleg, mert ződ-szimpatizáns vagyok! ), én tuti nem festettem így, mikor kezdtem... Csatázzunk majd valamikor! | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Pént. Ápr. 11, 2008 2:38 pm | |
| - subaggut írta:
- ami még nagyon nem megy, az a zöld bőr árnyékolása, egyszerűen nem tudom hogyan lehetne szépen megoldani.
hivatalos: - goblin green alap, green ink sotetites, valami vilagoszold (snotgreen talan) vilagositas alternativa: - valami zold alap, kek sotetites, vilagoszold(vagy sargaszold) vilagositas alt2: - zold alap, vorossel keverve sotetiteni, akarmivel (zoldes) vilagositani alt3+: - tok mas szineket hasznalni | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Pént. Ápr. 11, 2008 10:53 am | |
| Basszus, egyszer már válaszoltam, mst látom, hogy nem küldtem el a végén! Szóval korábban festettem már fémfigurákat, de nem ilyen minőségű szerszámokkal, festékekkel. A póklovasokhoz meg a night gobbókon gyakoroltam. ami még nagyon nem megy, az a zöld bőr árnyékolása, egyszerűen nem tudom hogyan lehetne szépen megoldani. Van egy blog a neten, ahol egy srác ilyen barnás-zöldesre festette a civakodó orkjait, az nagyon tetszik, valami hasonló szeretnék csak kicsit zöldebbet. Na majd valamikor.... | |
| | | Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Szer. Ápr. 09, 2008 4:57 pm | |
| Nofene, elég pofásak lettek a kis srácok. Egyszer én is lesorjázom őket. Korábban is színeztél már babákat, vagy ők az elsők? | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Szer. Ápr. 09, 2008 1:34 pm | |
| Az agyamra mentek, nagyon picik, nagyon sok madárcsontot hordanak magukon/magukban, de elkészültek. http://waaaghsuba.whkerekasztal.fotoalbum.hu/viewpicture/pictureid/2019012Innen érdems nézegetni, van vagy 13-14 kép. A főnök pajzsán van némi elfestés, a pókok direkt ilyenek, próbáltam ijesztőre csinálni őket. Az életben sokkal szebbek, kontrasztosabbak a babák és jobban mutat a pamacsolt ork bőr is. A zászlón nagyon sokat dolgoztam, de szerintem megérte. különösen a pókhálóval megelégedve. baselés később! | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Kedd Ápr. 08, 2008 11:32 am | |
| Hát, nagyon úgy néz ki, hogy igen. Három db 49-es kockát ki tudok rakni, ami ugye majdnem mindig fix 6-ról kezdi a közelharcot. (túlerő, 3 sor, zászló, seregzászló) Azt tervezem, hogy a pánik és líder teszteket újradobató zászlót kapja meg valamelyik bátor goblin hős. így azért van egy kis esélyem, hogy harcban maradjak, ha nagyon meg is gyaknak. Az egyetlen gond, hogy így még még egyszer annyi NG-t kell kifestenem, mint amennyit eddig festettem, és már z sem kevés. De mire vannak az éjszakák! | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Hétf. Ápr. 07, 2008 11:42 pm | |
| a 3*50 goblinnál azért írtad így, mert így is fognak jönni? (ti. 50 en egy oszgatban) mert hallottam ilyen goblin dolgokról is... vieccesen nézne ki az asztalon 50 gyalogos baba egy blokkban... a unit strenght mondjuk nem nagyon lesz gond velük, az biztos... meg elég nehéz lesz megfuttatni is őket egy puskalövéssel... | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Hétf. Ápr. 07, 2008 11:10 pm | |
| Nagyon úgy tűnik, hogy lassan feláll az az ork sereg, amit eredetileg elképzeltem magamnak: Nagyon sok night goblin, nagyon sok fanatikus, nagyon sok savage ork és sok ork, meg spear chukkák, szintén nagyon sok. Kedvező ajánlatot kaptam ugyanis egy alapozott ergrséz megvételére, így perverz festési hajlamaimat is kiélhetem és az albérletet is ki tudom még fizetni. Szóval Surrrda főnököt hamarosan valószínűleg felváltja egy savage ork shaman lord, ugyanis ha minden jól megy a hétvégére 2000 pontnál is több ződcségem lesz Kifestem aztán jöhet a Ha valaki nem rest és kíváncsi rá, jelenleg a következő cuccokkal rendelkezem (hozzáírom már a most vásároltakat) 50 Night Goblin lánzsdás 3 fanatikussal 50 Nigth Goblin kézifegyveres 3 fanatikussal 50 Night Goblin íjász 3 fanatikussal 30 Goblin kézifegyveres, pajzs 10 Spider Rider 23 duplachoppás ork 23 dulachoppás ork 20 duplachoppás savage ork 6 spear chukka (mind home made, különbözőek, egyik vadabb, mint a másik ) 1 Troll 1 Orc főnök 1 Orc fönök disznón 1 Savage ork sámán 1 Nigth Goblin főnök 1 Night Goblin sámán Még tervezek a seregbe 10 könnyűlovast (valószínűleg póklovast) és még több orkot (még vagy 40 db-ot de azokat már pajzzsal, choppával) valamint még egy osztag duplachoppás vadorkot, de hát még messze van karácsony. Más: Nyolc póklovast kifestettem, ha kész a főnök és zászlós, jönnek a képek. (Ezek már klasszisokkal jobbak lettek, mint a night gobbók, kipróbáltam néhány árnyékolási technikát) | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Csüt. Márc. 27, 2008 6:45 pm | |
| | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Csüt. Márc. 20, 2008 1:32 pm | |
| hehe gobbo batorsag bizonyit :p
akkor oellenuk mar biztos nem jatszok mostanaban. (en pentek hajnalban erek haza, majd kedd hajnalban indulok vissza, es vasarnap-hetfo szigoruan csaladi nap(vasarnap biztos, hetfo hatareset)) | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Csüt. Márc. 20, 2008 11:56 am | |
| Még azokat nem csináltam meg, ma alapozom őket ha az idő úgy engedi. Igazából rendelkezel kölcsöngobbókkal, akkor két-három fanatikus kellene, és egy darab zászlós vagy egy íjász modell, mert majd elmagyarázom délután miért. | |
| | | Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Csüt. Márc. 20, 2008 11:51 am | |
| Hoi!
Subaggut! Hol vannak a felsorolásból a póklovasok? Azokat nem csináltad meg? Vagy nem is akarsz játszani velük? Tudok még gobbókat adni, ha érdekel!
P. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: Waaagh Suba Csüt. Márc. 20, 2008 11:48 am | |
| Sajnos új fejlemény, hogy hazautazom a hétvégére, szóval a péntek nem jó. De jövő héten bármely este megfelel. (talán a hétfő kivételével, mert akkor jövök vissza Kőszegről) A pontszám amire érdemes készülni 700, mert fullra gyúrt hősökkel együtt is csak 721 pontnyi babám van | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Waaagh Suba | |
| |
| | | | Waaagh Suba | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |