| gorugrany serege(i) | |
|
+9Pavano YKoS subaggut Bm MAXXxxx voroncov-draskov gojo exael gorugrany 13 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Vas. Márc. 08, 2009 1:07 am | |
| | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Márc. 06, 2009 3:09 pm | |
| Köszönöm, köszönöm | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Márc. 06, 2009 2:13 pm | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Márc. 06, 2009 12:58 pm | |
| Ez igen! Így is nagyon állat, festve meg biztosan brutális lesz! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Márc. 06, 2009 12:47 pm | |
| nna ez battlewagon, nem ugy, mint a gw-s cucc | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Márc. 06, 2009 12:25 pm | |
| | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Márc. 06, 2009 10:46 am | |
| Nagyon jól néz ki,kíváncsi lennék rá festve...ki játszik nálatok orkokkal? | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Márc. 05, 2009 11:51 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Jan. 09, 2009 4:30 pm | |
| Mert ők nem arabok, hanem gurkák | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Jan. 09, 2009 11:36 am | |
| Mert úgyis az oázisban bújnak el, és így ott +1 cover! Szerintem is nagyon szépek! | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Jan. 09, 2009 1:50 am | |
| Tényleg meglepően jók lettek,de miért ilyen színűek a ruhák egy sivatagi seregen? | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Jan. 08, 2009 9:54 pm | |
| 1 figuran probald ki az ogryn helyett a devlan mud-ot borre, szerintem jobb. (azert 1 figuran, mert tudsz donteni, hogy neked igen/nem) | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Jan. 08, 2009 9:26 pm | |
| A ruha és a lábbeli pediglen áll abból a sárgás színből, ami a talpon látható valamint két két réteg Thrakka green és Devlan Mud nevű tintából. A fejkendő fehér+Badab balack. A bőr elf flesh+Ogryn flesh. Az sál öv valami világoskék+Asurmen blue. A fegyverek közepes szürke+chainmail+Badab black. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Jan. 08, 2009 8:50 pm | |
| hm. ezek azért elég meggyőzőek. a ruhák nagyon jól árnyékoltak, és a bőrszín is elég faja. ki kellene ezeket próbálni... | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Jan. 08, 2009 8:06 pm | |
| Ezek a figurák jóformán csak az új GW inkek segítségével készültek: Nagyobb kép | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Dec. 19, 2008 1:02 pm | |
| Hát igen. Pontosabban mikor mi. | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Pént. Dec. 19, 2008 2:05 am | |
| Aha,és akkor valami heavy mortar-szerű dolog lesz? | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Dec. 18, 2008 8:05 pm | |
| Mivel a legutóbbi FAQ szerint a Talos monstrous creature így adta magát, hogy ne lebegjen, hanem másszon. Az ötletet a eldar-dark eldar collectorsból merítettem. Ott még csak négy lábbal egy screemer killer karjaiból csináltak neki lábat egy minidiorámához. Mivel nekem olyanom nem volt, így copyztam egy nida karmot és azokból csináltam lábakat. Mivel a talos engem egy lábnélküli skorpióra emlékeztetett így nem négy hanem hat (pontosabban három pár) lábat csináltam neki.
SPG=self-propelled gun=önjáró ágyú/löveg | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Dec. 18, 2008 7:38 pm | |
| Elképesztően jó!Nekem mondjuk tetszik az eredeti is,és nem is jutna eszembe konvertálni,de ez talán még jobb mint az eredeti.
Nézegettem a zömikeket is,azok is nagyon jók,de mi az az SPG? | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Csüt. Dec. 18, 2008 7:18 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Szer. Május 28, 2008 7:52 pm | |
| Az agyagból hosszú nudlit csinálsz azaz megsodrod kb. fele olyan szélesre, mint amilyen nagyra a zsákokat szánod. Fog valami szövetet, ráteríted és a szövetet az agyagba nyomva kilapítod a nudlit. Valamilyen nem túl éles (én fém vonalzót használtam) a kívánt méretre vágod a már textúrázott anyagot. A lelapított nudlik széleit megkarcolod varrást imitálva, én szikével csináltam úgy, hogy szaggatott mozdulatokkal értem csak az agyaghoz. A nudlik rövidebbik vége még eldolgozatlanok ezeket, a zsákok egymásra helyezésekor középen óvatosan belapítgatja az ember. Ettől kicsit úgy néz ki, mintha a valaki a zsák sarkainál vonszolták volna azokat. A kívánt helyen és helyzetben hagyni kell megszáradni a zsákokat. Hőmérséklet függvényében ez néhány óra aztán vigyázva mozgatni mert a száraz zsákok már nem tapadnak egymáshoz. Aztán ragasztani, festeni stb. | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Szer. Május 28, 2008 12:19 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Szer. Május 28, 2008 10:02 am | |
| ezek a zömikek még mindig nagyon jók. egyszerűen nagyon passzolnak a 2. wh-s sapkák a wh törpékre. a fene nem gondolta volna! én biztosan nem! valahogy olyan morcos kinézetük lesz tőle, ami nagyon illik a 40k világába nekem. meg ezek a power weapon ös cuccok is nagyon illenek hozzájuk, tényleg olyan zömöknek néznek ki. naszóval elég komoly feelingje van ennek a készülő seregnek. | |
|
| |
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Szer. Május 28, 2008 9:23 am | |
| Saját gyártmány. Művészellátóban vett gyorsan száradó agyagból van. Nagyon könnyű elkészíteni, ha érdekel leírom. | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) Szer. Május 28, 2008 12:02 am | |
| Aha,a szivart láttam a nagy képen... Egyébként a homokzsákok a tankon gyári cuccok,vagy te csináltad? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: gorugrany serege(i) | |
| |
|
| |
| gorugrany serege(i) | |
|