kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Kocsmaasztal #2

Go down 
+17
bábi
MAXXxxx
Bm
Dectum
exael
gojo
voroncov-draskov
:.:.:RedleadR:.:.:
Berzenke
kota
Pavano
Nyamm-haikan
Patrik
Eddy
YKoS
subaggut
Yoda007
21 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

Kocsmaasztal #2 - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 4:45 pm

mindezek mellett ez siman atmegy szolasba, vagy sok ember alairasaba Very Happy :

"Nem fogunk bepánikolni mint egy rakás Gojó!"

ne aggódj maxxxx! rólad is ki tudok találni valami frappánsat, ha igényled! nem lesz nehéz feladat! és mielőtt valaki felkapná a vizet, olvassa el yoda aláírását!
Laughing
Vissza az elejére Go down
http://exalted.freeweb.hu
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyCsüt. Márc. 26, 2009 4:30 pm

dectum:
káosz ellen én sem tartanék semmitől. sok helyen leírtam már, hogy az empire nek a káosz az egyik legkellemesebb ellenfél. mert tényleg le lehet lőni. valamit nagyon el kell rontani ahhoz, hogy ne legalább egy döntetlen legyen.

ha pedig a törpés meccs szúrja a beleidet, akkor nem tudok mit tenni. Very Happy ha te szeretsz törpe versenysereg ellen játszani, bármilyen sereggel, akkor lelked rajta. én szeretem élvezni is a csatákat és nem csak dobálni a kokckákat. biztos vicces amikor két sereg feláll egymással szemben és nem csinál mást csak lő, de ez nem egy 2. vh játék...szóval hanyaglnám a tüzérségi párbajt és a lövészárok harcot. ez nem arról szól, hogy félek ellenük játszani. arról szól, hogy nem szeretek ellenük játszani. gondoltam megvilágítom, mert úgy tűnt, hogy nagyon a sötétben tapogatózol...és hát mivel csak nem hagytad abba...de persze ha jólesik akkor akár beteheted aláírásba is! akkor nem kell annyiszor elismételni! szerintem már mindenki felfogta, hogy milyen balfasz vagyok, félős vagyok, stb...netán nyithatok neki egy külön topicot!

örülök, hogy te szeretsz versenysereggel is játszani, versenysereg ellen. én meg nem annyira. ha csak lehet kerülöm. másfajta játékstílus. de ha gondolod én is elkezdhetlek pöckölgetni a te seregeid miatt. nem gondolkodtam ugyan még rajta, de valamit biztosan ki tudok találni!
Laughing
http://birodalmikronika.wordpress.com/
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptySzer. Márc. 25, 2009 9:49 am

en csak nevettem, amikor olvastam.
Amennyire hulyeseget hulyesegre lehet halmozni, azt megtettek. Epelmeju ceg nem csinal olyan donteseket, amit az R megtett.
Ami kicsit zavar, hogy 1 farkas es 2 griff hianyzik.... na m1, majd ebay Smile
http://exalted.freeweb.hu
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptySzer. Márc. 25, 2009 3:26 am

azért ez a rackhamos dolog elég kemény...csúnyán beszoptuk, lássuk be...legalábbis én biztosan. habár, szerencsére, pont olyan figuráim voltak, ami maxxxnak kellettek, így legalább el tudtam adni, ami volt.

viszont ez csak azt jelenti, hogy nem árulnak többet fém figurákat. nem azt, hogy a rackham meg is szűnik. nem igazán értem pontosan, hogy mi is történik körülöttük jelenleg. a fém figuráikat abbahagyják, mást meg nem nagyon látok a honlapjukon. jó, van már egy két műanyag figu is, de az hihetetlen kevés. most akkor mit fognak ezek árulni? vagy ezek nem ebből élnek?

pedig a világ nekem jobban tetszik, mint a gws változat. szerintem nagyon elkapták a hangulatot. pont úgy, mint a gw a 40k val. persze a játéknál nem annyira fontos, hogy milyen is a háttér, mivel nem sok szerepe van, de azért mégiscsak hozzátesz valamit az élvezethez. a szabályrendszer meg jónak tűnt. mondjuk lehet, hogy olyan, mint a win-linux vírus párhuzam. oké, hogy nincs linuxra annyi (vagy egyáltalán) vírus, de ugye hányan is használják? lehet nekiálltunk volna a ragnaroknak, kiderül, hogy rosszabb, mint a gws...(amit azért nehezen tudok elképzelni, habár tegyük hozzá, hogy a franciák a designe ban mindig is otthon voltak, de a tartalomba azért inkább a németek járnak elől)

ilynekor azért mindig eszembe jut az is, hogy mi a szart fogunk csinálni, ha a gw is lehúzza a rolót...vagy lehet az lesz a kánaán? végülis aminek abbahagyták a supportját, azok mind nagyon szépen fejlődnek a neten. Very Happy nah, remélem a gw nem akkor fog tönkremenni, amikor egy seregépítés közepén leszek. Smile
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Férfi Hozzászólások száma : 983
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptySzer. Márc. 25, 2009 1:58 am

YKoS írta:
voroncov-draskov írta:
Jaja, nekem is jó, a Norbi Reader-e a szar...
Land Reader?
hm, folyamatosan költöztetjük a fórumot, de mindig megtalál minket a szar szóviccekkel... fejetfalbaver fejetfalbaver fejetfalbaver
YKoS
Kultista
YKoS

Férfi Hozzászólások száma : 1020
Registration date : 2008. Dec. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptySzer. Márc. 25, 2009 1:38 am

voroncov-draskov írta:
Land Reader?

RIP Rackham leugrik sírork Kocsmaasztal #2 - Page 16 795999
Bm
ezredes
ezredes
Bm

Férfi Hozzászólások száma : 1328
Registration date : 2008. Apr. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyKedd Márc. 24, 2009 6:08 pm

frigli írta:
Sziasztok!

Frigli vagyok Bp-ről az HQ klubból!

A Nagy Kalapácsos Isten hozott! :o

Bm
voroncov-draskov
seaman apprentice 2
seaman apprentice 2
voroncov-draskov

Férfi Hozzászólások száma : 187
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyKedd Márc. 24, 2009 9:34 am

http://www.mars.rpgresource.net
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyKedd Márc. 24, 2009 12:11 am

V-D: a Norbihoz vitt szabálykönyv jó, én simán meg tudom nyitni és olvasni, lehet az acrobat readerrel volt baj...
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyHétf. Márc. 23, 2009 4:49 pm

Bm írta:
Yoda007 írta:
az angolt kicsit javítgattam.

Látom.
Ha lesz idöd nézd meg mi a különség a kritika, a review, és a felülírás között... Razz

De mivel most már nem tudom mit mire javítottál nem is igen tudok vitatkozni.
Úgyhogy módosítási javaslat elfogadva! Cool Very Happy

Meg hát ugye frappánsabb is, no!
úgy tűnik az insert gomb nincs bekapcsolva rajtam! Smile na, majd legközelebb. Smile
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyHétf. Márc. 23, 2009 4:39 pm

Yoda007 írta:

Látom.
Ha lesz idöd nézd meg mi a különség a kritika, a review, és a felülírás között... Razz

De mivel most már nem tudom mit mire javítottál nem is igen tudok vitatkozni.
Úgyhogy módosítási javaslat elfogadva! Cool Very Happy

Meg hát ugye frappánsabb is, no!
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyHétf. Márc. 23, 2009 4:35 pm

Állítólag volt valami idegenajkú srác a KCS-ben, aki pécsi Warhammer után érdeklödött, és akkor jutott eszembe.
Mivel az egészbe kb 5 percet invesztáltunk, gondoltam ne ezen múljon a dolog.

Bm
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyHétf. Márc. 23, 2009 4:11 pm

gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyHétf. Márc. 23, 2009 4:02 pm

én meg odatettem az angol cím mellé, hogy:

közelmény

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

na mekkora király vagyok! Laughing de jót röhögtem, amikor láttam, hogy magyarul írja ki...nah, csak gondoltam megosztom veletek. Laughing

a szöveg szerintem jó, bár én azért nem mennék tolmácsnak, talán bábit meg lehet kérni, hogy az angol részét nézze meg és ha van benne valami gigszer akkor javítsa! ha jól emlékszem akkor ő ebben képzett ember lenne.

a honlaphoz odaírt "for now" kifejezésnél meg az jutott eszembe, hogy and for ever... Laughing igazából nem tudnak mit kezdeni az angolul tudók a magyarra fordított cikkekkel, márpedig leginkább ezért csináltam az oldalt. (meg azért, hogy ha valaki pécsett rákeres a neten, hogy van e itt warhammer, akkor remélhetőleg kidobja neki. aztán onnan már megtalál minket.)

viszont meg lehet kérdezni, hogy mi ez a nagy nemzetköziesedés? nem mintha bármi bajom lenne vele, csak kérdezem!
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyHétf. Márc. 23, 2009 3:47 pm

Bm írta:
Megírtam a köszöntöt, aki ángliusul vagy germánul beszél az olvassa el, oszt kritzálja meg.

Bm
sztem jó lett, bár a németem még annyira sem jó, mint az angolom - és ez azért már valami. rabbit
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyHétf. Márc. 23, 2009 3:32 pm

Megírtam a köszöntöt, aki ángliusul vagy germánul beszél az olvassa el, oszt kritzálja meg.

Bm
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyHétf. Márc. 23, 2009 2:51 pm

Yoda007 írta:
YKoS írta:
végre! Very Happy hiánypótló lesz. kéne egy németül és spanyolul, a kanjikkal ki hogy áll? clown cheers
te menj, s keress inkább cipőt magadnak! Razz
fak off, bics. burning
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyHétf. Márc. 23, 2009 2:24 pm

YKoS írta:
végre! Very Happy hiánypótló lesz. kéne egy németül és spanyolul, a kanjikkal ki hogy áll? clown cheers
te menj, s keress inkább cipőt magadnak! Razz
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyHétf. Márc. 23, 2009 2:22 pm

Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyHétf. Márc. 23, 2009 2:04 pm

gojo!

Tudnál csinálni egy angol topic-ot? Csak annyit, hogy "for english menu press number 6", vagy ilyesmit.
Hogy aki nem magyar és idetéved, az is jusson valamire.
Majd én megírom a bemutatkozó szöveget, ha kell.

Elöre is köszi
Bm

Megcsinálom én, gojo most biztos alszik még! Smile Y

Done. Y
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Férfi Hozzászólások száma : 405
Registration date : 2009. Mar. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyHétf. Márc. 23, 2009 9:34 am

Army Builderre tudna valaki linket adni?
Gondolom úgy van hogy alap program +hozzá a seregfájlok.
(Link gyűjteménybe nem találtam, csesszetek le ha én vok vak pirat )
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Férfi Hozzászólások száma : 328

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptyVas. Márc. 22, 2009 7:31 pm

Nah üdv!
Ha kell bárkinek bármit összerakni, konvertálni, bármit csinálni a babáival szívesen elvállalom és egy hétre rá meg is kapja. Az egyetlen amit adnia kell figura alapanyag és ragasztó. A stega építés után belejöttem a babagyártásba.
Eddy
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Férfi Hozzászólások száma : 405
Registration date : 2009. Mar. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptySzomb. Márc. 21, 2009 11:55 pm

Ezúton is szeretném megköszönni Patriknak, Eddynek és Tökösnek a mai játékot. Nagyon egyoldalú lett de még is csak játszhattunk végre.

Patrik jövök két sörrel cheers
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptySzomb. Márc. 21, 2009 11:11 am

Ja szerintem is kihagyom őket, túl macerásnak tűnik. Megrendelem én, azt valamikor csak megjön
voroncov-draskov
seaman apprentice 2
seaman apprentice 2
voroncov-draskov

Férfi Hozzászólások száma : 187

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 EmptySzomb. Márc. 21, 2009 8:35 am

Patrik, tényleg ne szórakozz a Dante-ékkal, felesleges, Yoda is, én is bármikor meg tudjuk rendelni, de te is, nem kell várni senkire és 4 hét, míg megjön... Ha előbb szólsz, én 10-edikén rendeltem, leadhattam volna a tiedet is...
http://www.mars.rpgresource.net
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 16 Empty

Kocsmaasztal #2
Vissza az elejére 
16 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34  Next
 Similar topics
-
» kocsmaasztal
» Kocsmaasztal #3
» Kocsmaasztal #4
» Kocsmaasztal # 5

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: szabályzat, linkek, temető :: temető-
Ugrás: