| Kocsmaasztal #2 | |
|
+17bábi MAXXxxx Bm Dectum exael gojo voroncov-draskov :.:.:RedleadR:.:.: Berzenke kota Pavano Nyamm-haikan Patrik Eddy YKoS subaggut Yoda007 21 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 26, 2009 4:45 pm | |
| mindezek mellett ez siman atmegy szolasba, vagy sok ember alairasaba : "Nem fogunk bepánikolni mint egy rakás Gojó!" ne aggódj maxxxx! rólad is ki tudok találni valami frappánsat, ha igényled! nem lesz nehéz feladat! és mielőtt valaki felkapná a vizet, olvassa el yoda aláírását! | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 26, 2009 4:30 pm | |
| dectum: káosz ellen én sem tartanék semmitől. sok helyen leírtam már, hogy az empire nek a káosz az egyik legkellemesebb ellenfél. mert tényleg le lehet lőni. valamit nagyon el kell rontani ahhoz, hogy ne legalább egy döntetlen legyen. ha pedig a törpés meccs szúrja a beleidet, akkor nem tudok mit tenni. ha te szeretsz törpe versenysereg ellen játszani, bármilyen sereggel, akkor lelked rajta. én szeretem élvezni is a csatákat és nem csak dobálni a kokckákat. biztos vicces amikor két sereg feláll egymással szemben és nem csinál mást csak lő, de ez nem egy 2. vh játék...szóval hanyaglnám a tüzérségi párbajt és a lövészárok harcot. ez nem arról szól, hogy félek ellenük játszani. arról szól, hogy nem szeretek ellenük játszani. gondoltam megvilágítom, mert úgy tűnt, hogy nagyon a sötétben tapogatózol...és hát mivel csak nem hagytad abba...de persze ha jólesik akkor akár beteheted aláírásba is! akkor nem kell annyiszor elismételni! szerintem már mindenki felfogta, hogy milyen balfasz vagyok, félős vagyok, stb...netán nyithatok neki egy külön topicot! örülök, hogy te szeretsz versenysereggel is játszani, versenysereg ellen. én meg nem annyira. ha csak lehet kerülöm. másfajta játékstílus. de ha gondolod én is elkezdhetlek pöckölgetni a te seregeid miatt. nem gondolkodtam ugyan még rajta, de valamit biztosan ki tudok találni! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Márc. 25, 2009 9:49 am | |
| en csak nevettem, amikor olvastam. Amennyire hulyeseget hulyesegre lehet halmozni, azt megtettek. Epelmeju ceg nem csinal olyan donteseket, amit az R megtett. Ami kicsit zavar, hogy 1 farkas es 2 griff hianyzik.... na m1, majd ebay | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Márc. 25, 2009 3:26 am | |
| azért ez a rackhamos dolog elég kemény...csúnyán beszoptuk, lássuk be...legalábbis én biztosan. habár, szerencsére, pont olyan figuráim voltak, ami maxxxnak kellettek, így legalább el tudtam adni, ami volt. viszont ez csak azt jelenti, hogy nem árulnak többet fém figurákat. nem azt, hogy a rackham meg is szűnik. nem igazán értem pontosan, hogy mi is történik körülöttük jelenleg. a fém figuráikat abbahagyják, mást meg nem nagyon látok a honlapjukon. jó, van már egy két műanyag figu is, de az hihetetlen kevés. most akkor mit fognak ezek árulni? vagy ezek nem ebből élnek? pedig a világ nekem jobban tetszik, mint a gws változat. szerintem nagyon elkapták a hangulatot. pont úgy, mint a gw a 40k val. persze a játéknál nem annyira fontos, hogy milyen is a háttér, mivel nem sok szerepe van, de azért mégiscsak hozzátesz valamit az élvezethez. a szabályrendszer meg jónak tűnt. mondjuk lehet, hogy olyan, mint a win-linux vírus párhuzam. oké, hogy nincs linuxra annyi (vagy egyáltalán) vírus, de ugye hányan is használják? lehet nekiálltunk volna a ragnaroknak, kiderül, hogy rosszabb, mint a gws...(amit azért nehezen tudok elképzelni, habár tegyük hozzá, hogy a franciák a designe ban mindig is otthon voltak, de a tartalomba azért inkább a németek járnak elől) ilynekor azért mindig eszembe jut az is, hogy mi a szart fogunk csinálni, ha a gw is lehúzza a rolót...vagy lehet az lesz a kánaán? végülis aminek abbahagyták a supportját, azok mind nagyon szépen fejlődnek a neten. nah, remélem a gw nem akkor fog tönkremenni, amikor egy seregépítés közepén leszek. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Márc. 25, 2009 1:58 am | |
| | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Márc. 25, 2009 1:38 am | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Márc. 24, 2009 6:08 pm | |
| - frigli írta:
- Sziasztok!
Frigli vagyok Bp-ről az HQ klubból! A Nagy Kalapácsos Isten hozott! :o Bm | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Márc. 24, 2009 9:34 am | |
| Jaja, nekem is jó, a Norbi Reader-e a szar... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Márc. 24, 2009 12:11 am | |
| V-D: a Norbihoz vitt szabálykönyv jó, én simán meg tudom nyitni és olvasni, lehet az acrobat readerrel volt baj... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 23, 2009 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 23, 2009 4:39 pm | |
| - Yoda007 írta:
- az angolt kicsit javítgattam.
Látom. Ha lesz idöd nézd meg mi a különség a kritika, a review, és a felülírás között... De mivel most már nem tudom mit mire javítottál nem is igen tudok vitatkozni. Úgyhogy módosítási javaslat elfogadva! Meg hát ugye frappánsabb is, no! | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 23, 2009 4:35 pm | |
| Állítólag volt valami idegenajkú srác a KCS-ben, aki pécsi Warhammer után érdeklödött, és akkor jutott eszembe. Mivel az egészbe kb 5 percet invesztáltunk, gondoltam ne ezen múljon a dolog.
Bm | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 23, 2009 4:11 pm | |
| az angolt kicsit javítgattam. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 23, 2009 4:02 pm | |
| én meg odatettem az angol cím mellé, hogy: közelmény na mekkora király vagyok! de jót röhögtem, amikor láttam, hogy magyarul írja ki...nah, csak gondoltam megosztom veletek. a szöveg szerintem jó, bár én azért nem mennék tolmácsnak, talán bábit meg lehet kérni, hogy az angol részét nézze meg és ha van benne valami gigszer akkor javítsa! ha jól emlékszem akkor ő ebben képzett ember lenne. a honlaphoz odaírt "for now" kifejezésnél meg az jutott eszembe, hogy and for ever... igazából nem tudnak mit kezdeni az angolul tudók a magyarra fordított cikkekkel, márpedig leginkább ezért csináltam az oldalt. (meg azért, hogy ha valaki pécsett rákeres a neten, hogy van e itt warhammer, akkor remélhetőleg kidobja neki. aztán onnan már megtalál minket.) viszont meg lehet kérdezni, hogy mi ez a nagy nemzetköziesedés? nem mintha bármi bajom lenne vele, csak kérdezem! | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 23, 2009 3:47 pm | |
| - Bm írta:
- Megírtam a köszöntöt, aki ángliusul vagy germánul beszél az olvassa el, oszt kritzálja meg.
Bm sztem jó lett, bár a németem még annyira sem jó, mint az angolom - és ez azért már valami. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 23, 2009 3:32 pm | |
| Megírtam a köszöntöt, aki ángliusul vagy germánul beszél az olvassa el, oszt kritzálja meg.
Bm | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 23, 2009 2:51 pm | |
| | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 23, 2009 2:24 pm | |
| | |
|
| |
YKoS Kultista
| |
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 23, 2009 2:04 pm | |
| gojo! Tudnál csinálni egy angol topic-ot? Csak annyit, hogy "for english menu press number 6", vagy ilyesmit. Hogy aki nem magyar és idetéved, az is jusson valamire. Majd én megírom a bemutatkozó szöveget, ha kell. Elöre is köszi Bm Megcsinálom én, gojo most biztos alszik még! Y
Done. Y | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 23, 2009 9:34 am | |
| Army Builderre tudna valaki linket adni? Gondolom úgy van hogy alap program +hozzá a seregfájlok. (Link gyűjteménybe nem találtam, csesszetek le ha én vok vak ) | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Márc. 22, 2009 7:31 pm | |
| Nah üdv! Ha kell bárkinek bármit összerakni, konvertálni, bármit csinálni a babáival szívesen elvállalom és egy hétre rá meg is kapja. Az egyetlen amit adnia kell figura alapanyag és ragasztó. A stega építés után belejöttem a babagyártásba. Eddy | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 21, 2009 11:55 pm | |
| Ezúton is szeretném megköszönni Patriknak, Eddynek és Tökösnek a mai játékot. Nagyon egyoldalú lett de még is csak játszhattunk végre. Patrik jövök két sörrel | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 21, 2009 11:11 am | |
| Ja szerintem is kihagyom őket, túl macerásnak tűnik. Megrendelem én, azt valamikor csak megjön | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 21, 2009 8:35 am | |
| Patrik, tényleg ne szórakozz a Dante-ékkal, felesleges, Yoda is, én is bármikor meg tudjuk rendelni, de te is, nem kell várni senkire és 4 hét, míg megjön... Ha előbb szólsz, én 10-edikén rendeltem, leadhattam volna a tiedet is... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #2 | |
|