| Kocsmaasztal #2 | |
|
+17bábi MAXXxxx Bm Dectum exael gojo voroncov-draskov :.:.:RedleadR:.:.: Berzenke kota Pavano Nyamm-haikan Patrik Eddy YKoS subaggut Yoda007 21 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Ápr. 03, 2009 9:11 pm | |
| a nap sztorija, amíg el nem felejtem! hallotátok, hogy özsge beastmen sereget fog venni? ha jól emlékszem akkor ezzel bezárult a kör! még az elején volt neki ilyen serege, asszem. megvárom míg kifesti, addig gyűjtök egy kicsit és megvan a következő seregem! patrik:holnap 8:40 felé legyél kész, mert kb akkorra érkezem hozzátok! felvesszük norbit, aztán felvesszük subát, meg tököst és robogunk a versenyre. vagyis a kocsi tele lett! most kaptam a hírt, hogy matyiért is be kellene ugrani, de nem fér be. vazze, lassan egy kisbusz is kevés lesz. bm: szóval vagy lejösz vagy 9 után tudok esetleg felmenni érted, amikor leteszem a többieket a helyszínen.[u] | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Ápr. 03, 2009 3:28 pm | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Ápr. 03, 2009 2:56 pm | |
| MAXXxxx! Gratulálok a 666-dik hozzászólásokhoz! (ha megköszönöm elrontod ) | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Ápr. 02, 2009 6:39 pm | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| |
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Ápr. 02, 2009 4:01 pm | |
| - Idézet :
- *egyél sz*rt, 10 milliárd légy nem tévedhet
Nyilván az a légy, amelyik nem eszik szart az nem normális. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Ápr. 02, 2009 3:26 pm | |
| hát, általában* az a normális, aki többségben van. *egyél sz*rt, 10 milliárd légy nem tévedhet! | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Ápr. 02, 2009 3:22 pm | |
| Viszont a seregek nagy része: [/quote]rohad...mutálódik...szörös...zöld![quote], de legalábbis nem ember. Csak az Empire. Na akkor ki a normális | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Ápr. 02, 2009 3:11 pm | |
| - Laci írta:
- Gojo te olyan "túl normális" ember vagy...de hát ilyen is kell
Empire-el játszik, sima közönséges emberekkel! Senki nem rohad, senki nem mutálódik, senki nem szörös, senki nem zöld! Persze, hogy kiborult! | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Ápr. 02, 2009 2:43 pm | |
| a monsters vs aliens v.mi spec 3D mozi lett, ha jól hallottam, vagy olyan verziója is készült, szal én azt inkább majd imaxben. és igen, az te voltál. nézzétek meg ti mind! (nem olyan mint a yoda linkjei...) | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Ápr. 02, 2009 1:55 pm | |
| - YKoS írta:
- Tegnap megnéztük a Watchment, naaaaaaaaaaaaggggggggggggyon jó! Elsősorban Noirnak ajánlanám, ha nézné a fórumot, Yodának is bejönne sztem, meg Maxinak is. És nem csak a latexbe bújt csaj miatt.
Szóval megnézendő - csajoknak nem feltétlenül. Ha maxi en vagyok, akkor mar letoltottem, de "monsters vs aliens" es tarsai miatt meg nem volt ido ra. hmm latexbe bujt csaj... mar csak jo film lehet | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Ápr. 02, 2009 1:55 pm | |
| - YKoS írta:
- Tegnap megnéztük a Watchment, naaaaaaaaaaaaggggggggggggyon jó! Elsősorban Noirnak ajánlanám, ha nézné a fórumot, Yodának is bejönne sztem, meg Maxinak is. És nem csak a latexbe bújt csaj miatt.
Szóval megnézendő - csajoknak nem feltétlenül. Jaja, tervben van, de előbb elolvasnám a képregényeket, mert az elvileg jobb. Elvileg, már a gépen pihennek, csak időt kéne találni rá! | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Ápr. 02, 2009 1:41 pm | |
| - gojo írta:
- bz***meg yoda!!!
legközelebb tegyél ki valami 18 as karikát, meg egy gojo ne nézd meg karikát is!!! fa***om tudta, hogy ez ilyen marhaság lesz! majdnem feljött a reggelim! kicsibe nem láttam, hogy ezek ilyen képek...mi a fa****nak csinálnak ilyeneket emberek? emberek csinálják ezeket egyáltalán? baszki, ez megrázó volt, és csak 1 et néztem meg...szerencsére. ez nem volt vicces. Gyenge idegzetű ne kattintson kósza linkekre Nekem pl. kifejezetten tetszettek a képek, és amúgy semmi fú de durva nem volt köztük szerintem. Gojo te olyan "túl normális" ember vagy...de hát ilyen is kell | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Ápr. 02, 2009 12:21 pm | |
| - gojo írta:
- bz***meg yoda!!!
legközelebb tegyél ki valami 18 as karikát, meg egy gojo ne nézd meg karikát is!!! fa***om tudta, hogy ez ilyen marhaság lesz! majdnem feljött a reggelim! kicsibe nem láttam, hogy ezek ilyen képek...mi a fa****nak csinálnak ilyeneket emberek? emberek csinálják ezeket egyáltalán? baszki, ez megrázó volt, és csak 1 et néztem meg...szerencsére. ez nem volt vicces. azért gojo, mert nem figyelsz... ott volt a 18-as karika és a gojo ne nézd meg felirat! Úgy kezdtem, hogy EXAEL( Erre Xelni Anya Engedélyével Lehet). Ez kimeríti mindkettőt!
A hozzászólást Yoda007 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 02, 2009 1:53 pm-kor. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Ápr. 02, 2009 11:49 am | |
| bz***meg yoda!!! legközelebb tegyél ki valami 18 as karikát, meg egy gojo ne nézd meg karikát is!!! fa***om tudta, hogy ez ilyen marhaság lesz! majdnem feljött a reggelim! kicsibe nem láttam, hogy ezek ilyen képek...mi a fa****nak csinálnak ilyeneket emberek? emberek csinálják ezeket egyáltalán? baszki, ez megrázó volt, és csak 1 et néztem meg...szerencsére. ez nem volt vicces. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Ápr. 02, 2009 11:38 am | |
| Tegnap megnéztük a Watchment, naaaaaaaaaaaaggggggggggggyon jó! Elsősorban Noirnak ajánlanám, ha nézné a fórumot, Yodának is bejönne sztem, meg Maxinak is. És nem csak a latexbe bújt csaj miatt. Szóval megnézendő - csajoknak nem feltétlenül. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 30, 2009 11:57 pm | |
| Exael: csak óvatosan ezzel! S persze, cserébe örülnék néhány extra xp-nek a mágus kalandban! u.i.: még több itt. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| |
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 30, 2009 12:34 am | |
| CSM codexet és empire seregkkönyvet kerenék elektonyos formában de izibe! | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| |
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 28, 2009 10:34 am | |
| - TöKöS írta:
- Valaki legyen oly jó, és segítsen rajtam!
Kész van a holnapi seregem, megcsináltam Army Builderben, viszont nincs nyomtatóm. Valaki ki tudná nekem nyomtatni és elhozni holnapra? Elküldöm a vállalkozó szellemű ember e-mail címére a listát. Üdv! Hello! Eddy000@citromail.huEddy | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 28, 2009 10:13 am | |
| Valaki legyen oly jó, és segítsen rajtam! Kész van a holnapi seregem, megcsináltam Army Builderben, viszont nincs nyomtatóm. Valaki ki tudná nekem nyomtatni és elhozni holnapra? Elküldöm a vállalkozó szellemű ember e-mail címére a listát. Üdv! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 26, 2009 6:07 pm | |
| varom a frappans idezetet ami ram vonatkozik.
+ nezzem meg yoda alairasat... legalabb mostanaban irt volna ide(utolso 1 oldalon), igy el kellett vanszorogni az altala tobbet latogatott humor topic-ba, hogy el tudjam olvasni. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 26, 2009 6:04 pm | |
| | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #2 | |
|