|
| Kocsmaasztal #2 | |
|
+17bábi MAXXxxx Bm Dectum exael gojo voroncov-draskov :.:.:RedleadR:.:.: Berzenke kota Pavano Nyamm-haikan Patrik Eddy YKoS subaggut Yoda007 21 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Feb. 19, 2009 8:11 pm | |
| gorugrany: nem voltam világos. olvastam és tudom, hogy neki fogalmuk sincs arról, hogy mi volt az a monarchia. nem is lepődök meg rajta. viszont kiakadni sem fogok, mert ilyen a világ. eddig egy játékban sem volt számottevő magyar haderő, pedig a magyarok a középkorban meghatározóak voltak katonai téren. a medieval 1-ben mondjuk lehetett velük játszani. volt is egy saját egységük. jobágy...ez a parasztnak volt egy fejlesztett változata. azon kívül, hogy elmormoltam egy "kurva anyátokat" a fejlesztők felé, nem nagyon tudtam mit tenni. nyilván most is kimaradtunk. de engem ez nem érdekel. én tudom, hogy austria az a monarchia. az meg, hogy a játékban minek híjják, az nem érdekel. mondjuk a hapsburgot még nem emésztette meg... :D szóval én erre gondoltam a monarchiánál. nekem egyébként is a svédek tetszenek igazán. az özönvíz elolvasása óta szeretném leigázni lengyelországot! :D:D eddy: root ra is gondoltam, de az sem jó neki. a winfóbiát meg abba lehet hagyni. én utálom a microsoftot, mint cég, de a windows nélkül az élet sokkal, sokkal nehezebb lenne. a laptopon, ha már rajta volt, rajtahagytam az ubuntut. mert működött. egy ideig...ha mégis van valami probléma akkor meg kb. 3 napig olvasgathatom a fórumokat, hogy találjak valami megoldást. néha sikerült megoldani, néha nem. ha sikerül, akkor sem tudnám reprodukálni a megoldást mégegyszer. értem én, hogy ingyenes, meg, hogy biztonságosabb meg elélvez tőle egy rendszergazda...DE NEKEM, MEG MINT SIMA FELHASZNÁLÓ, ÉGNEK ÁLL A HAJAM, MERT E LEGEGYSZERŰBB MEGOLDÁSHOZ IS SZÁMTEKZSENINEK KELL LENNI. a linux nem felhasználóbarát. ha valaki ért hozzá, akkor nyilván jó. de a windowst még öreganyám is tudja használni. hatalmas különbség. úgyhogy nekem addig ne istenítse itt senki a linuxot, amíg nem tudom vele, komolyabb képzettség nélkül megcsinálni ugyanazt, mint a winnel. arról már nem is beszélek, hogy milyen kompatabilitás problémák vannak ugye...bár ez nem a linux hibája, de attól még létezik. pl. nálam semmilyen módon nem lehet a skypot beüzemelni úgy, hogy működjön a mikrofon. (mondjuk ezt jelenleg a wista sem tudja produkálni... :D:D ) | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Feb. 19, 2009 7:49 pm | |
| - gojo írta:
- ... és lehet benne nyomni az osztrák-magyar monarchiával!! mekkora már!!!...
Aha...ja... - Idézet :
Austria The history of Austria is one of warfare against invaders from the east, and the infidel Turks in particular. The originally Duchy was the eastern marches of the Holy Roman Empire (the Ostmark), and the defensive importance of Austria to the rest of Europe is immense. For nearly 250 years, the Ottoman Turks have hurled themselves against the bastion of Austria, reaching the gates of Vienna on more than one occasion. The last time was in 1683. Austrian bravery has kept them at bay, every time.
After the bloodletting of the last century – the Thirty Years War – within the Holy Roman Empire, Austria is a leading power among “the Germanies”. Leopold I, the ruling Hapsburg, has brought peace and prosperity, and maintained a first-class military machine (in particular, the Austrians have mastered the tactics using light, irregular troops). This gives the Austrians the potential to become a truly great power, either within the borders of the old Empire, to the south in Italy, or to the east. This latter scheme requires the Turks to be persuaded – at sword point – that their destiny lies outside Europe. The Austrians also have much to be proud of in the arts, music and culture.
Beyond their immediate borders, there are other matters for the Hapsburgs to consider. The Spanish branch of the family is now close to extinction, as Charles II has failed to produce an heir, among his other problems. Perhaps Spain should remain a part of Hapsburg domains, but this might lead to confrontation with France. And then, of course, there are the pan-Slavic, Christian Orthodox ambitions of the Russian Tsar to consider…
| |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Feb. 19, 2009 7:37 pm | |
| gojo: nem lehet hogy azt a jelszót akarja, amit root felhasználóval használsz? A másik ez kb olyan mint linuxra letölteni egy windows ablakkezelőt. Inkább ne tedd, mert gondolom a két rendszernek önálló vírusvédelme van és hát na egymást nézik majd vírusnak, ezenkívül a pingvin is elégette a zászlót emlékezz rá! | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Feb. 19, 2009 7:26 pm | |
| - gojo írta:
- na még valami kérdés a számítógépes zsenikhez:
vistát és ubuntu linuxot akarok összekötni. ha már megszólíttattam: szerintem ez Isten és ember ellen való cselekedet volna, ne csináld. köszi. | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Feb. 19, 2009 6:45 pm | |
| én már attól megriadtam, hogy hogyan kell feinstallálni. úgyhogy nem is tettem fel. milyen gépen szaggat nekedd? nálam core duo 2200 es proci (de fel vagyon tornázva 3 ra asszem...), 4 giga ram, ati 4760 os kártya van. az csak elég kell legyen neki! mondjuk ha nem teszem fel, akkor talán mindegy is... netán leírhatnád a pontos menetét, hogy hogyan pakoltad fel, mert a fórumokon hiszem is meg nem is azokat amiket írnak az emberek. meg néha nem is értem, hogy miről karattyolnak... egy lépésről lépésre leírás nem lenne rossz. mert nem nagyon vágom, hogy ezek a win llive meg stream miafaxom tulajdonképpen. amire én nagyon várok az a total war: empire!!! na az király lesz! talán az első játék lesz amit megveszek eredetiben!!! és lehet benne nyomni az osztrák-magyar monarchiával!! mekkora már!!! meg a svédekkel is. szerintem az nagyon király lesz. asszem márciusban jön ki. ha néhányunknak meglesz, akkor lehetne szervezni majd online csatákat!! remélem, ha más nem akkor pavano azért felteszi! róla tudom, hogy játszotta a korábbi verziókat! és most már lesz benne tengeri csata is! alig bírom kivárni. na jó, annyira azért nem vagyok tőle izgatott, mint anno az első résznél voltam...dehát akkor még ugye gyerek voltam! :D:D na még valami kérdés a számítógépes zsenikhez: vistát és ubuntu linuxot akarok összekötni. látják egymást. ubuntu simán kapcsolódik a wista public mappjához. eddig rendben is lenne. de az istennek sem akar visszafelé működni a dolog. vagyis a vista is látja az ubuntut, de nem enged csatlakozni. állandóan valami passwordot kér tőlem. de honnan a rohad életből derítsem ki, hogy miről beszél???? már kikapcsoltam minden password védelmet, amit találtam de még mindig kéri. az ubuntun jelszavas a fiókom. de az a jelszó nem jó neki. pedig azt hittem arra kíváncsi. ha valakinek van ötlete szóljon...
(magát a rendszert tudom persze használni, mivel az ubunus gépról tudok átküldeni, meg fogadni is e, de azt szeretném ha a vistás gépről is meg tudnám ezeket csinálni) | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Feb. 19, 2009 6:11 pm | |
| nna tegnap este el kezdtem jatszani a Dawn of War 2-vel. haat nem gyozott meg. Multiplayer kisse gaz (VP gyujtes vagy legyilkolas), legyilkolasnal 10 percen at tartott, mire a lehetseges osszes nida megette az SM bazist (volt ott 2 carni, 1 tyrant, sok gaunt, par warrior, lictor, stb) Kampany sztorija tetszik, kis RPG elemek nem rosszak, de : - install katasztrofa, mas helyeken ezt Ad-ware-nak nevezik. Az inditashoz koteles vagy feltenni a windows-live-ot, steam-t, uj DX-et, kiskutyafaszat. - gepemen az into-videok is szaggatnak!!! (amikor filmeknel az 1920x1080-as szupertomoritesu videokat csont nelkul jatszom le) utana a jatek atmegy fel ora toltes, majd fel ora jatekba (azert fel ora jatek, mert kisse (nagyon) szaggat) - vicces targyak jatek kozben: Ork halalakor SM pancelt ad, Tyrant meg X% esellyel Termi pancelt vagy plasma cannont. mondjuk Pavanonal biztos van legalabb 1 gep, ahol maga a jatek rendesen fut. osszessegeben: - orulok,hogy warez, kampanyt vegigtolom, majd delete - kar volt ennyire varnom ra | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| | | | Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Feb. 17, 2009 11:50 pm | |
| hehe, eddig egy 6-ost nem dobtam, szerintem... | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Feb. 17, 2009 11:44 pm | |
| te is addig nyomtad a preview-et, amíg nem dobtál 6ost? mert a yoda így szokta... | |
| | | Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Feb. 17, 2009 9:56 pm | |
| Háááát, így? - Berzenke carried out 1 launched of one D6 :
- 6
| |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Feb. 16, 2009 10:39 pm | |
| - Berzenke írta:
- Én nem tok dobni SE!
mer egy béna balfék vagy. amikor írod a hozzászólást látod a dobókockát? rányomsz, kiválasztod, h d6, és kész. - YKoS carried out 1 launched of one D6 :
- 6
| |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Feb. 16, 2009 10:15 pm | |
| | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Feb. 16, 2009 10:14 pm | |
| Yoda: a picsába, tudtam, hogy valami nem stimmel. Hát akkor ez. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| | | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Feb. 15, 2009 2:50 pm | |
| Nos, akkor itt a lehetöség, hogy terepezzetek! Bm | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Feb. 15, 2009 12:37 pm | |
| patrik kérésére a mai klubnap elmarad! továbbá ha legközelebb hajnali 5 kkor küld nekem egy sms-t, amire én fel is ébredek, akkor az én kérésemre patrik is el fog maradni... ( ) | |
| | | voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Feb. 13, 2009 11:54 pm | |
| Köszi, Yoda, ez jó... Kiváncsi voltam a rendszerre ebben, most kiderült... | |
| | | Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Feb. 13, 2009 3:57 pm | |
| Azoknak, akiket érdekekelhet (V-D, Exael, Berzenke): klikk | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Feb. 13, 2009 10:15 am | |
| | |
| | | Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Feb. 12, 2009 8:28 pm | |
| | |
| | | YKoS Kultista
| | | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Feb. 12, 2009 6:31 pm | |
| | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Feb. 11, 2009 7:33 pm | |
| meg talán akkor is, ha valaki már írt azóta. ha írsz megjegyzést alulra, hogy miért szerkesztetted, asszem akkor is odaírja, h szerkesztette. a kockadobálás miatt imádjatok engem. és még van egy csomó rpg-s cucc, amit be lehetne kapcsolni, de majd csak szépen apránként. the hunt for gollum :o | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Feb. 11, 2009 7:12 pm | |
| valamikor mar nalam is kiirta, hogy szerkesztette XY ekkor es ekkor.
szerk: de nem itt, hanem talan a seregek vagy taktikak reszen.
nna megvan: ha egy idolimiten tul szerkeszted, akkor odairja (ld egy oldallal hatrebb a "ke?" hozzaszolasomat | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Feb. 11, 2009 6:58 pm | |
| jah...hát azt nem is láttam... érdekes, mik vannak. minden nap tanul az ember valamit. de hogy akkor is miért az én nevemben dob a rendszer...hát ezt nem nagyon értem. a kockadobálásnál meg arra jutottam, hogy esetleg továbbra is dobálhat mindig egy ember, mint ahogy eddig. ha mondjuk én dobok mindenkinek, egyszerre, egy postban, akkor akárhányszor változtatjuk a dolgot, mindenkié változni fog. persze egyébként sem hinném, hogy valaki csalni próbálna, mert minek, de ha ez így jó, akkor majd így csináljuk. egyszerűbb lenne, mint átmenni az rpgre dobálni. csak ezért gondoltam rá. én eddig is csalhattam volna a monitor előtt, mert úgy sem láttátok, szóval ezzel nem voltozna semmi. admin pajtások: vajon hogyan lehetne elérni, hogy kiírja a post aljára ha az szerkesztve volt? mert mintha itt is láttam volna már ilyen dolgokat, de én akárhányszor változtatom az sajátomat, oda nem írja ki. netán az lehet a gond, hogy adminként és moderátorként változtatjuk? ezért nem írja ki? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 | |
| |
| | | | Kocsmaasztal #2 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |