|
| Kocsmaasztal #2 | |
|
+17bábi MAXXxxx Bm Dectum exael gojo voroncov-draskov :.:.:RedleadR:.:.: Berzenke kota Pavano Nyamm-haikan Patrik Eddy YKoS subaggut Yoda007 21 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| | | | Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| | | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 4:29 pm | |
| - gojo írta:
- egyébként meg olyan vicces amikor életben találkozol és fél óra míg mindenki elmondja, hogy mi is a nicke az adott fórumon, hogy be tudd azonosítani!
így van, én is mindig elmondom, hogy én vagyok a gojo. | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 4:22 pm | |
| bizony! nagy testvér mindent figyel és lát! aztán ha óvoda van, akkor a nagyobb testvérhez hűen szétválasztja a kisebbeket... egyébként mindenkinek lehetősége van arra, hogy maga is moderálja saját magát, mert mindenki moderátor. valamint át is tud mindenki pakolni hozzászólásokat a helyükre, ha mondjuk egy téma túlmegy az adott topicon. ez nem baj egyébként! egy kis társaságnál sokszor van, hogy mindenki ott válaszol ahol a dolog felvetődik! nincs ezzel semmi gond. én is csak azért választottam szét, hogy nehogy elsikkadjanak a csataszervezés hozzászólások! (maxxxx a tieddel nem tudtam igazán mit kezdeni, szóval újra beírhatnád, hogy mikor is vagy otthon! ) yoda: én soha nem értettem a bemutatkozó topicokat más fórumokon... életemben nem használtam még egy ilyet sem. szerintem attól, hogy van egy ilyen topic nem fog senki bemutatkozni. nézd meg bábit! anélkül is megtette annó, hogy lett volna erre külön topic. szóval aki szeretné annak így is van helyet. erre való a kocsmaasztal. odajön, leül, aztán kezet fog...elkalandoztam...egyébként meg olyan vicces amikor életben találkozol és fél óra míg mindenki elmondja, hogy mi is a nicke az adott fórumon, hogy be tudd azonosítani! | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| | | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 3:48 pm | |
| szépek voltak... | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 3:40 pm | |
| Ykos: káoszt nagyrészt eladtam,de maradt még azért ez-az...érdekelne? Bábival és Rokimanjaroval találkoztunk tegnap személyesen is a klubban,és hamarosan már játszani is fogunk... | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 3:01 pm | |
| Max: mocskostápolósokvagytokmindaketten! bábi: semmi gond, hideg téli napokon nem baj, ha kicsit forrósodik a hangulat. aztán a gojo majd úgyis törli. | |
| | | Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 2:53 pm | |
| - bábi írta:
- MAXXxxx írta:
- plazma + missile-el nyitogatott rhino-k: nem, nem engedjuk meg. Tok idegesito, hogy mas ugy dob D6-al, mintha a kockan csak 5-6 letezne..
És ha tudnád, hogy a seregemben található KETTŐ darab plazma már hány Dreadnoughttal végzett... Egyébként én is inkább mókás seregeket építek, mint hatékonyakat. Amúgy is jobb taktikával győzni, mint a statisztikára hagyni a kis kék pisztolyhősök életét.
Egyébként nyáron bemutatkoztam, egy rövid kereséssel talán megtalálható. Nem offolnék itt, ha nem muszáj - remélhetőleg úgyis találkozunk személyesen majd. Egyébként egy másik pécsi wargame-eket játszó (40k, Chainmail, most majd lehetőleg WHFB is) baráti kör Tau/Chaos Daemon/O&G játékosa vagyok.
Bocs, hogy néhány embernek egyből egy csúf flémeléssel mutatkoztam be! A nem bemutatkozás nem rád vonatkozott! Láttam, hogy te már írtál ide... Ez azokra vonatkozott, akik regeltek, de nem írtak. Akkor te vagy az rohadt mázlista, akiről inkább nem beszélünk Amúgy, flémmel semmi baj, szeretjük, legalábbis néhányan... | |
| | | bábi tizedes
Hozzászólások száma : 29 Registration date : 2008. Jul. 02.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 2:48 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- plazma + missile-el nyitogatott rhino-k: nem, nem engedjuk meg. Tok idegesito, hogy mas ugy dob D6-al, mintha a kockan csak 5-6 letezne..
És ha tudnád, hogy a seregemben található KETTŐ darab plazma már hány Dreadnoughttal végzett... Egyébként én is inkább mókás seregeket építek, mint hatékonyakat. Amúgy is jobb taktikával győzni, mint a statisztikára hagyni a kis kék pisztolyhősök életét. Egyébként nyáron bemutatkoztam, egy rövid kereséssel talán megtalálható. Nem offolnék itt, ha nem muszáj - remélhetőleg úgyis találkozunk személyesen majd. Egyébként egy másik pécsi wargame-eket játszó (40k, Chainmail, most majd lehetőleg WHFB is) baráti kör Tau/Chaos Daemon/O&G játékosa vagyok. Bocs, hogy néhány embernek egyből egy csúf flémeléssel mutatkoztam be! | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 2:46 pm | |
| - Dectum írta:
- 14h korrekt, vigyek empire-t is, vagy csak rebell-t?
dectum ezt ne! vagy imperial, vagy dark side, de nem empire... ez nem fantasy. | |
| | | Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 2:42 pm | |
| - Dectum írta:
- 14h korrekt, vigyek empire-t is, vagy csak rebell-t?
Hozz mindkettőt | |
| | | Dectum főtörzsőrmester
Hozzászólások száma : 94 Registration date : 2008. Feb. 27.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 2:40 pm | |
| 14h korrekt, vigyek empire-t is, vagy csak rebell-t? | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 2:34 pm | |
| meg 1: nagy poen, de az itteni szamolasai alapjan Bm tenyleg iszonyat optimalizalo, mathhammeres tapgep. erdekes modon seregnek fluff-t, novellat es hasonlokat eddig (talan) csak o irt, es legtobb jatekban hasznalt listaja inkabb a vicces kategoria, mint az ultrahatekony. vele elleneben en pl abszolute poenjatekosnak tartom magam, aki listat es tarsait hasra csinalom, de hatteret, novellat, tortenetet a seregnek (szinte) soha nem irtam, es nem is fogok. Uj seregnek (necron) pl a nevet nem vagyok hajlando kitalalni es leirni. + sok listam szerintem kimondottan gecc. azaz: - net alapjan: Bm tapolos, en fluffos - jatek alapjan: Bm fluffos, en tapgyanus | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 2:33 pm | |
| ezt a d3 klub nevében megerősítem. fontos a mathhammer, mert nem mindenki olyan rohadt mázlista, mint... na inkább hagyjuk is. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 2:27 pm | |
| 3-ik proba: "Már láttam, hogy te nagy MathHammeres vagy. Szuper. Azért ha megengeded, én továbbra is plazmával és Missile Poddal fogom nyitogatni a Rhinokat..." igen mathhammeres, de a lenyeg, hogy hozzam hasonloan o is D3-al jatsza a jatekot. Azaz BS4-el az esetek 30%-aban talal, majd alt a 2+-t sem dobja meg. Nnamost jarmunel ez azt jelenti, hogy S6-7-el semmit nem tud sebezni, mivel annyit nem dob meg. Emiatt kell jarmu ellen pl melta, mert S8+2D6-bol dobas nelkul is megvan a glance AV10 ellen. Es ezt mar eselyesen 'megdobja'. plazma + missile-el nyitogatott rhino-k: nem, nem engedjuk meg. Tok idegesito, hogy mas ugy dob D6-al, mintha a kockan csak 5-6 letezne.. | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 2:13 pm | |
| esetleg egy flém topicba? bábi: a mathammer a barátod. a DE repcsiknél biztos számít az az -1S. Vagy... Özs: eladtad a 40k káoszt? | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 2:12 pm | |
| jó lesz itt amúgy ki ez a bábi? gojo, csinálj egy bemutatkozós topicot itt az agórában, ahol minden újonnan érkezett bemutatkozhat(úgy alapvetően a netiketthez tartozik...), mert pl még mindig vannak olyanok, akik regeltek, de még nem szóltak semmit... | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 2:05 pm | |
| mindenki utólagos engedelmével áttettem ide a beszélgetést. de lehet inkább a 40k részlegbe kellene pakolni. csak ott nem volt megfelelő topic. de ha szeretnétek egy ilyet akkor szóljatok. vagy nyissatok. át lehet tenni oda is. | |
| | | bábi tizedes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 1:55 pm | |
| "Már láttam, hogy te nagy MathHammeres vagy. Szuper. Azért ha megengeded, én továbbra is plazmával és Missile Poddal fogom nyitogatni a Rhinokat..." igen mathhammeres, de a lenyeg, hogy hozzam hasonloan o is D3-al jatsza a jatekot. Azaz BS4-el az esetek 30%-aban talal, majd alt a 2+-t sem dobja meg. Nnamost jarmunel ez azt jelenti, hogy S6-7-el semmit nem tud sebezni, mivel annyit nem dob meg. Emiatt kell jarmu ellen pl melta, mert S8+2D6-bol dobas nelkul is megvan a glance AV10 ellen. Es ezt mar eselyesen 'megdobja'. plazma + missile-el nyitogatott rhino-k: nem, nem engedjuk meg. Tok idegesito, hogy mas ugy dob D6-al, mintha a kockan csak 5-6 letezne.. | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 1:48 pm | |
| - bábi írta:
- MAXXxxx írta:
- Egyedul utalt Plague-Marine es Nida-Fex-ek ellen van jelentosege.
Meg mondjuk a legtöbb jármű ellen? Szerintem sem S6-al, sem S7-en nem fogsz igazán jármüvet irtani. Ha meg Armor 10, open topped, akkor meg mindegy is, hogy S6 vagy S7, annyit nem számít, mert ilyen elég ritkán van. Bm | |
| | | bábi tizedes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 1:27 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- Egyedul utalt Plague-Marine es Nida-Fex-ek ellen van jelentosege.
Meg mondjuk a legtöbb jármű ellen? | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 1:24 pm | |
| | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 1:13 pm | |
| nananana! Semmi kempelés, kiugrik lő, visszaugrik. nem is vérpisti, odaérsz azt makk. Az a nem besülős plazma csak S6. És különben is a greater goodért mindent! | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Jan. 19, 2009 1:04 pm | |
| - Eddy írta:
- A tau sereg ilyet ír hogy vérpistikék? milyen naívak Ember ti vagytok vérpistikék!!!!!!!
, igy van, kempelo verpistikek. - bábi írta:
- Én csupán a három Landraider/kilenc Obliterator/maroknyi Carnifex seregeket kerülném el, mert elsősorban játszani szeretnék...
nna ilyenek nincsenek pecsen. egyedul a 9 obli ami van Bm-nel, de o sem hasznalja oket mindig. Es ha hozna is oket, nem kell felni, 1 kor alatt leesik mind, annyira jol dobja a 2+ mentoket. (neked meg azert van nem tulforrosodo plazma a battlesuitokon) Bar teny, hogy amiota hasznal 3-6-ot (jo ideje mondtuk mar neki) azota nem lesoporva van, hanem o nyer hamar ugyis csataszervezes: Febr 7-8 hetvegere keresek ellenfelet. Ha minden igaz egy festett monolithmentes necron seregnek, ha tevedek, akkor szokasos keksegnek. pontszam mondjuk 2000, de kb 4000-ig jo vagyok. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 | |
| |
| | | | Kocsmaasztal #2 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |