| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Ápr. 29, 2010 11:11 am | |
| "May all goes well for you." Hehe, lenni kicsi occsó kínai reklámvírus, kicsit besszél angol. Igen, az ilyenek elég elterjedtek, ezért nem szeretem, ha bárki is belerak a címlistájába. És mivel eddig nem kaptam ilyen levelet, köszönöm mindenkinek, hogy tiszteletben tartotta a fenti preferenciámat. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Ápr. 28, 2010 11:54 pm | |
| ezt kb fél éve kaptam adamowtól, és azóta havonta küldi mindenkinek, aki a levelezési listámon van. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Ápr. 28, 2010 9:57 pm | |
| virus, de ezek szerint patrik levelezese / msn-e van fertozve.
nem mesz az adott oldalra ( rogton torlod) nincs gond. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Ápr. 28, 2010 9:43 pm | |
| na akkor legalább nem vagyok egyedül. ez is több, mint a semmi. én most sikeresen beállítottam valami szűrőt a gmailben, remélem patrik normál üzeneteit nem fogja szűrni. próbáltam beállítani neki több feltételt, meglátjuk sikerült e. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Ápr. 28, 2010 9:25 pm | |
| Gojo: nem tudom, de én is kapom őket. Patrik, ezeket tényleg Te küldöd? Vagy atomvírus van és dobjuk a gépeinket a kukába?
P. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Ápr. 28, 2010 8:45 pm | |
| valaki árulja már el nekem, hogy hogyan kapok én havonta legalább egy ilyen levelet: feladó Patrik Csapi <brewtal-patrik@hotmail.com> címzett adamowich@windowslive.com dátum 2010. április 28. 18:05 tárgy fw H küldő hotmail.com részletek elrejtése 18:05 (1 órája) Hey,good news! I ordered one black apple iphone 3gs 16gb Apple iPad Wi-Fi + 3G (64GB) from this website enj-oy.com E-mail: dealebuy@188.com MSN: dealebuy@hotmail.com one weeks ago, today I've got it . Amazing,beyond my imagination, it's genuine and as good as expected,but much cheaper. I'm pleased to share this good news with you! May all goes well for you. Hotmail: Free, trusted and rich email service. Get it now. mindig a patriktól jön és mindig adamowichnak szól. hogy akkor én hogy jövök a képbe fogalmam sincs... | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Ápr. 23, 2010 3:24 pm | |
| - Idézet :
- de amíg nem tanulok meg rendesen 40k-zni
de amig nem tanulok meg rendesen festeni | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| |
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Ápr. 23, 2010 11:15 am | |
| - MAXXxxx írta:
- pedig mar remenykedtem, hogy be akarsz szallni a hajokazasba, mondjuk egy Elda flottaval.
Hát, lehetne. Itt a bécsi klubban szokták nyomni a srácok és keveset kellene hozzá festeni, de amíg nem tanulok meg rendesen 40k-zni addig nem akarok másik játékra átnyergelni. Ott Catan, ha változatosság kell. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Ápr. 23, 2010 10:20 am | |
| pedig mar remenykedtem, hogy be akarsz szallni a hajokazasba, mondjuk egy Elda flottaval. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Ápr. 22, 2010 11:06 pm | |
| Egy osztrák kolléga kérdezte, és megígértem neki, hogy megkérdezem, mert tudtam, hogy te biztosan kiismered magad. Köszi a kimerítö választ! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Ápr. 22, 2010 7:32 pm | |
| - Bm írta:
- Tudna valaki aki ezekben a hajós játékokban jártas adni pár infót?
Hogy hívják a fantasy-s játékot? Hogy hívják a sci-fi-set? Melyik cég nyomja ezt?
Föleg a warhammer-gyökerüekröl lenne szó.
Elöre is köszi! Fantasy-hajo: Man-o-War (GW) , Uncharted Seas (Spartan games) Urhajos : BattleFleetGothic (GW), Firestorm (Spartan games) ezen kivul urhajosbol letezik meg: StarWars (Hasbro-WotC), Babylon5, StarTrek, de gondolom erre az utobbi 3-ra nem gondoltal. amugy mire kellenek? | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Ápr. 22, 2010 6:51 pm | |
| Tudna valaki aki ezekben a hajós játékokban jártas adni pár infót?
Hogy hívják a fantasy-s játékot? Hogy hívják a sci-fi-set? Melyik cég nyomja ezt?
Föleg a warhammer-gyökerüekröl lenne szó.
Elöre is köszi! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Ápr. 19, 2010 7:49 pm | |
| olcsobb
rajtuk is gondolkodtam, de csak akkor vallalnam be oket, ha valaki lenne a festesukre | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Ápr. 19, 2010 7:35 pm | |
| azért ha legközelebb erre jársz, akkor mindenképpen csináljunk majd egy játékot. állandóan nézem a hajókat, egy idő után úgysem fogom kibírni, hogy vegyek.
legutóbb fw tau hajókat néztem. még talán olcsóbb is lenne, mint a gw től venni. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Ápr. 19, 2010 4:11 pm | |
| jah, jatszani nehez osszejonni, de legalabb sajat flottat nem kell venni, igy is van mar 4 teljesen festett. (legalabbis majdnem, az uj birodalmi hajok mostani heten lesznek keszen). pontszamok: csm -kb. 1000 nida -kb. 1100 ig - kb. 2000 necron - kb. 1400
azaz egy normalis 1000pt-os jatekra minden faj jo, csak birodalmi jobban varialhato. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Ápr. 19, 2010 3:50 pm | |
| maxxx bakker a bfg hajók királyak lettek nagyon!!!!!! kár, hogy játszani csak évtizedenként egyszer...ha egyáltalán.
ja, BM topicjában néztem, csak oda nem akartam válaszolni. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Ápr. 19, 2010 10:59 am | |
| nem, csak közelharcban nem kaphat sebet. Chaos-al, simán leszeded, orkal is, empire-el visszaveteted/átmozgatod mások zónába. A doboz tényleg sokkal kisebb, de ha belegondolsz az előző nagydoboz is belefért volna egy ekkorába. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Ápr. 16, 2010 6:21 pm | |
| Invasion-nal nem tudom, hogy neztetek-e mar az elfes dobozt. Eleg vicces lett. kedvenc, altalam erthetetlen dolog a swordsmasters lap: 3 sebpont, spec kepesseg: battlefield, cancel all assigned damage. ??? ezek szerint kijatszom oket a csataterre, es sosem olhetoek meg? odarakok 3-at, es onnantol neked minimum 9-et kell sebezni ahhoz, hogy valamit elerj? en ertem rosszul a lapot vagy valamit nagyon beneztek a keszitok?
amugy meglepoen apro dobozka. Kb akkorat kerestem, mint az alap. Kb fele a meret. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Ápr. 15, 2010 12:02 pm | |
| macska kurva jó | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Ápr. 15, 2010 11:34 am | |
| cserebe bar mar jo masfel honapos talan a film, de megneztem az aliz csodaorszagban-t es nagyon jo. regen lattam ennyire jol megjelenitett erzelmeket arcokon, nem az akciofilmes fapofa vegig mindenkinel. Mondjuk az igazi kedvenc a macska | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Ápr. 15, 2010 10:53 am | |
| megnéztem az új Titánok harcát. Nem ajánlom senkinek, még a régi is jobb | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Ápr. 14, 2010 7:40 pm | |
| - Idézet :
- Kóka nem pénzelte LMP-t ebben 99%ban biztos vagyok.
namost ha ezzel meggyőzni akartál, akkor nem biztos, hogy sikerült. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Ápr. 14, 2010 4:16 pm | |
| Kóka nem pénzelte LMP-t ebben 99%ban biztos vagyok. azért kíváncsi vagoyk, hogy ki pénzelte őket, mert jóval többet költöttek kampányra, mint amennyi a számlájukon vha is megfordult. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Ápr. 13, 2010 7:18 pm | |
| igen, én is úgy hallottam, hogy a jobbik balos pénzeket használ feltehetőleg (igazából csak sejtés van rá, biztosat nekem sem mondtak) míg az lmp pedig szdsz pénzből áll. konkrétan ugye a kóka neve merült fel legutóbb, de nekem azt mondta ismerősöm, hogy az alapítók is szdsz kötődésűek. mindezt egy olyan ember mondta nekem aki az egyik fideszes képviselő jobbkeze. így természetszerűleg elfogult lehet. ugyanakkor bármikor tűzbe teszem érte a kezem, vagyis én feltétel nélkül elhiszem neki, hogy így van. korábban más dolgokat is mondott, és azok is igazaknak bizonyultak. persze, hogy ki mit hisze el azt döntse el maga. csak gondoltam megerősítem azt amit maxx írt. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|