| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Jún. 26, 2010 4:37 pm | |
| Jó a vasárnap,kaja sztem is legyen.
| |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Jún. 26, 2010 8:29 am | |
| én a vasárnapra voksolok. Kaja szerintem legyen | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Jún. 26, 2010 12:06 am | |
| na skaccok, akkor arra jutottunk, hogy jövő héten hétvégén, ha jó idő lesz, akkor faházban összegyűlünk. mindenkit szeretettel várunk, aki jelezte és aki nem azt is. egy asztalon játszani is lehet, de ezt szervezze meg az aki szeretne játszani. én nem hiszem, hogy beszállok. inkább csak pihennék. két dolgot kellene még eldönteni: - szombat vagy vasárnap legyen
akarunk e kaját, vagy nem
| |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Jún. 21, 2010 4:29 pm | |
| Ágoston! A mai miatt elég sanszos, hogy otthon faszrahúzzák az észak-koreaiakat, és azok családját. Meg azoknak a barátait. Meg azoknak a kisállatait... Üdv! | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Jún. 20, 2010 4:00 pm | |
| Nekem is jók a hétvégék, de a legjobb az 2 hét múlva szombaton lenne. A játékban én is benne vagyok, csak nem nagyon van mivel Üdv! | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Jún. 19, 2010 9:32 pm | |
| nekem mindkét hétvége jó. Játékban is benne vagyok, lehet páros is | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Jún. 19, 2010 6:12 pm | |
| Ha van hely én játékban is benne vagyok. Viszont akkor szerintem legyen páros hogy minél többet tudjanak játszani ha akarnak:) Ha lesz főzés esetleg bográcsot is tudok hozni, s lehet embereket is szállítani autóval de ez még nem biztos. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Jún. 19, 2010 12:49 pm | |
| na akkor a jövő héten vagy a jövő hét utáni héten lenne jobb megtartani a faházas sütésfőzést? szombaton? vasárnap? nekem mindkettő jó. meg elkezdhetnénk megtervezni szépen lassan, hogy mit is szeretnénk. akarunk e egyáltalán valami főzős bulit is vagy csak dumálás főzés nélkül (aztán rendelünk pizzát mondjuk ), szeretne e valaki játszani is, mert akkor el kell osztan az asztalt is stb... egyéb ötleteket is lehet feldobni természetesen. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 17, 2010 11:46 am | |
| - exael írta:
- Egyetértek,rettentő unalmasak a meccsek.Eddig Új-Zéland a legszimpatikusabb....bár a dél-afrikaiaknál van egy játékos akinek olyan neve van,mint egy beastmen sámánnak.
az semmi! az egyik elefántcsontparti úgy is néz ki! | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 17, 2010 6:57 am | |
| - Pavano írta:
- Én Észak-Koreának szurkolok. Nem azért, mert bármennyire is szimpatikusak, hanem azért, mert szeretném, ha túlélné a vb-t a játékosaik családja.
Náluk tétre megy.
P. Mit is mond a swatban az Alex mikor lelövik a Boxert? "...Halála vonz húsz újoncot!Hálásnak kéne lennetek..." Vagy valami hasonlót. Dolgozhatott volna a rizsföldön egy bombatölcsérben, de nem tette. észak-koreai születésszabályozás, kaja nincs de golyó és csecsemő annál több. CSak össze ne keverjék mire használják őket. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 17, 2010 3:51 am | |
| Egyetértek,rettentő unalmasak a meccsek.Eddig Új-Zéland a legszimpatikusabb....bár a dél-afrikaiaknál van egy játékos akinek olyan neve van,mint egy beastmen sámánnak. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 17, 2010 1:07 am | |
| Én Észak-Koreának szurkolok. Nem azért, mert bármennyire is szimpatikusak, hanem azért, mert szeretném, ha túlélné a vb-t a játékosaik családja. Náluk tétre megy. P. | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 17, 2010 12:51 am | |
| Netmudom Gojo. Csak olvastam a meccset, mert ugye tv az minusz, de ha mondjuk nem c.ronaldora, meg mondjuk a Casiasra építenek csapatot akkor jó. A vb arról szól, hogy komolyan veszed. Nézd meg a németek hozták a meccsüket, nem is kicsit. Nagyon. Mégis a döntőben a kapus kezével lesz valami és a döntőben kikapnak. Ez a sorsuk. Ez volt már Köpkével és ez volt Khannal is. Hiába. Amúgy meg amennyit láttam belőle kocsmákban (mármint a meccsekből) nem csodálom, hogy nem tudnak játszani ott. A pálya hát hogy is mondja SZ@R (előtte még biztos kereste a bantu a gyémántot ott a gazdijának), ezenfelül ez a hukulele vagy mi amit fújnak a majmok, hát ha egyszerre 20 ezer zümmögne egy viszonylag jó akusztikájú terepen akkor minden elismerésem mindenkinek a pályán és mellette van. A harmadik meg a labda. Borzalmas. Visszanéztem pár videóösszevágást eddig a vb-ről és ez a labda nemcsak kapusgyilkos is, hanem játékgyilkos. NA mindegy. DE ami mellette szól, hogy legalább jól fújnak a bírók (na jó nem mindig, de mégis többször, mint az előzőn) . A vége mindig jó. Szóval szerintem nézd még, persze csak ha ráérsz, és ne tippmixelj. ui:Hajrá Olaszok! Aztán nehogy beszopj@'k majd ők is a svájciakat. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Jún. 16, 2010 11:15 pm | |
| mert lehet kiejtették az egyetlen csapatot aki még játsza a focit? az első értékelhető meccs volt a vb-n eddig. ezzel a vereséggel, ha egyáltalán továbbjutnak a spanyolok, brazilia jön nekik a csoport után... abba is hagytam a vb nézést ha kiesnek. de legalább a barcások mehetnek pihenni. minden rosszban van valami jó. iszonyat szar ez a vb eddig. még jó, hogy jön a wh alapkönyv. | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Jún. 16, 2010 7:32 pm | |
| Istenem de imádom svájcot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
TöKöS zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 10, 2010 11:13 pm | |
| Én is jelentkeznék! Üdv! | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 10, 2010 11:04 pm | |
| Kb. 8 különbözőt letöltöttem/kaptam, mindnek ez a hibája. Cserébe ezért a trójai egyébként szart se csinál. - Berzenke írta:
- Jelentkezem, asszem.
Más. Tudom, hogy már uncsi, de a vírusirtóm kinyírta az 2.2c crackemet. Valakinek esetleg van a nem trójais a tarsolyában? Köszi: berzen | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 10, 2010 6:40 pm | |
| - Berzenke írta:
- Jelentkezem, asszem.
Más. Tudom, hogy már uncsi, de a vírusirtóm kinyírta az 2.2c crackemet. Valakinek esetleg van a nem trójais a tarsolyában? Köszi: berzen balphas. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 10, 2010 3:24 pm | |
| Jelentkezem, asszem. Más. Tudom, hogy már uncsi, de a vírusirtóm kinyírta az 2.2c crackemet. Valakinek esetleg van a nem trójais a tarsolyában? Köszi: berzen | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 10, 2010 1:13 pm | |
| A nyolcadik utas különben is a macska volt. | |
|
| |
Adamowich törzsőrmester
Hozzászólások száma : 66 Age : 34 Location : - Registration date : 2009. Apr. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 10, 2010 12:12 pm | |
| Jelentkezem | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 10, 2010 12:06 pm | |
| | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 10, 2010 7:39 am | |
| | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 10, 2010 12:50 am | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Jún. 09, 2010 11:28 pm | |
| beszéltünk róla exaellel (meg valamikor mostanában nyamm is említette), hogy régen volt zsíroskenyér, kóbász, szalonna csinálás, dumálás errefelé. úgyhogy ha van rá igény, akkor valamikor, mondjuk két, három hétvége múlva, (természetsen egyeztetve a világbajnokság meccseivel) tarthatnánk egy ilyen kajálós, dumálós napot a faházban. igény szerint játék is lehet egy asztaln ugye, de nem kötelező. lehetséges résztvevők jelentkezzenek! jelige: "nemá, hogy kecskemétre kelljen menni, hogy a pécsiek (környékbeli vidéiek ) lássák egymást!" | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|