|
| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 4:27 pm | |
| bar azt mondtam, hogy a mark of chaos-sal nem erdemes foglalkozni, de azert gyorsan mult hetvegen vegigporgettem. kb igazam volt alapvetoen unalmas.
Volt 6-7 kuldetes a kb 30-bol, ami tetszett (a birodalmi vegen a varvedo-s, a kaosznal a dugeonos-kalandozos ahol a vegen valasztani kell nurgle es khrone kozott vagy a herald elleni (ahol agybafobe idezik az ellenfeleket) + jopofa volt a mindennel maxra felszerelt 3-ik szintu egysegek (hogy mennyivel hatekonyabb, mint alapban).
jatekot erdemes a -dev -console paranccsal inditani, majd, ha nagyon elegunk van, hogy nincs penz cuccokra es csapatokra, akkor: love the gelt XXXXX . Ez a csalas kellett a kaosznal mert mar nagyon untam addigra a sima csatakat. | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 4:26 pm | |
| gojoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!! | |
| | | Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 4:24 pm | |
| YKoS: bocsánat, hogy nekem van igazam! | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 4:20 pm | |
| igazad van Bm, elfogadom Yoda bocsánatkérését, részemről le van zárva a történet.
ja, és mintha gojo aszonta volna, h azért jöttük el, mert itt struktúráltabban lehet beszélgetni, meg könnyebben képet felrakni... bár nem tudom, h a te forrásod ki volt. | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 4:16 pm | |
| azért jöttünk el, mert ott modolták a flame-t, itt meg gojo engedélyezte... egyik legutóbbi postban meg is erősítette... | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 4:13 pm | |
| Y*** és Y***! (hogy ne lehessen sértödés a sorrendböl) Tudom, hogy ez a kocsmaasztal. De nekem annó azt mondták az itteniek, hogy azért jöttetek el az RPG.hu-ról mert utáltátok az anyázást meg a flamelést. Szóval légyszíves ne essük ugyanabba a hibába. Boxoljátok ezt le chat-en (ami szintén van a fórumon) vagy privátban (ezt tudom, hogy tudjátok hogy van) vagy még jobb: személyesen egy klubnapon, amikor éppen beugrotok csatázni. Bm UI: Yoda! Bocs a fals reakcióért, csak az hozzászólásod pont MAXXxxx-é után jött, és akár arra is vonatkozhatott volna. Ezért értettem félre. Így járunk amiért senki (én se nagyon) nem ír megszólítást... | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 4:12 pm | |
| YHL HAND! | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 4:08 pm | |
| - Yoda007 írta:
- nesze, kommancs:
tükrözted mi? meghamisítottad teeeee... | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 4:06 pm | |
| nesze, kommancs: | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 4:02 pm | |
| | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 3:53 pm | |
| - YKoS írta:
- Yoda007 írta:
- mi a bajod az SW-vel? a legjobb kártyajáték. s jelenleg is játszom, mert még mindig izgalmas.
amúgy meg liberális vagyok, nem szadeszos... ekkora sértést már rég nem mondtak nekem! liberális, mi??? nézd csak meg azt a koordinátarendszert még1x! úgy emlékszem jobb fenn voltál, te HJ... az V-D és Exael volt... én lent voltam és jobbra tőletek. SH! | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 3:49 pm | |
| - Yoda007 írta:
- mi a bajod az SW-vel? a legjobb kártyajáték. s jelenleg is játszom, mert még mindig izgalmas.
amúgy meg liberális vagyok, nem szadeszos... ekkora sértést már rég nem mondtak nekem! liberális, mi??? nézd csak meg azt a koordinátarendszert még1x! úgy emlékszem jobb fenn voltál, te HJ... | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 3:41 pm | |
| mi a bajod az SW-vel? a legjobb kártyajáték. s jelenleg is játszom, mert még mindig izgalmas. amúgy meg liberális vagyok, nem szadeszos... ekkora sértést már rég nem mondtak nekem! | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 3:33 pm | |
| én meg előtte voltam kecsón, és mit számít ez? én is megpróbáltam elmenni, csak más dolgom volt a necromunda babáim is vannak olyan hasznosak, mint a te WM babáid, bár én legalább játszottam velünk már 5x. negyedévente 1-1 játék azért még benne van - legalábbis nekem a leszervezett játékokkal nem is értem mi a gondod, én legalább nem fizetek érte, ha nem megyek el v.hova ja, és azokat az asztalokat én elég sokat szállítgattam ide-oda, pakolászással együtt, bár erre te nyilván azért nem emlékszel, mert akkor még a kis swos... nade tudod te. azért ez a politikusozás kemény volt, te kis szadesz bérenc! | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 3:14 pm | |
| necromunda egy újabb olyan játék, amiből csak neked vannak babáid? erre mondaná Borat, hogy great success! de ha már így, akkor számoljuk bele az én ki nevet a végén bábúim! s az aktivitásod közelíti az enyémet... alulról. lassan te is meg tanulhatnál olvasni. úgyhogy pihenj meg "munka" közben, s gondold át. vagy számoljam össze, hogy hány meccset szerveztél le pécsre, s ebből mennyit játszottál le, a végén kiderül, hogy jobb politikus vagy, mint gondolnád. ja, én veled ellentétben voltam Kecsón 2007-ben, s idén legalább megpróbáltam elmenni. s az a 10 perc, vagy az asztallapok cipelése is több, mint amennyit te letettél az asztalra. az hogy sok sereged van, meg ugye irreleváns, mert vannak, akiknek még nálad is több van, s van akinek kevesebb, de játszik is velük. | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 3:03 pm | |
| én klubszintű felmenésről beszéltem pestre hogy az én seregeim száma közelítene a tieidhez, na ez volt a legmókásabb eddig. még necromundában is több babát tudok felrakni, mint te warmachine-ban. a taukkal többet játszottam mint te összesen warhammert és 40k-t együtt. ezt az arányosításosdit meg... 1,5 mi? mire? annyi lapot vittél el? vagy az h reggel ott voltál 10 percet, az már 1nek számít? a 0,5 meg gondolom a nevezés befizetése lenne... ezt nyilván te se gondolod komolyan. | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 2:57 pm | |
| - YKoS írta:
- úgy emlékszem, hogy te a közelébe se voltál ennek az egész történetnek 2003-2004 körül, és most se vagy sokkal közelebb hozzá, ha a seregeidet és/vagy az aktivitásod nézzük.
ami közelít a tiedhez... s még mindig nem értem, mi köze időtartamnak ehhez... - YKoS írta:
- az h én az elmúlt 2 évből 3/4et nem itthon töltöttem nyilván te is tudod, csak butusnak tetteted magad. persze ezzel engem nem versz át, tudom, amit tudok...
még mindig 2/0 az arányod, az én 3/1,5-emhez képest. Plusz, én legalább benéztem a pécsi versenyre, segítettem pakolni, etc. - YKoS írta:
- és mit is tekintünk klubszintű ottlétnek?
nemtom, te hoztad fel. | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 2:37 pm | |
| - Yoda007 írta:
- az, hogy én SW kártyázok hol releváns? s mi köze van ahhoz, hogy te az elmúlt 2 évben nem voltál sehol "klubszinten", én legalább pénzügyileg támogattam az idei kecsói banzájt... szóval, én nem csak próbálok, hanem teszek is. Tudod, tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!
FYI, a bábúim nem összerakatlanok, hanem festetlenek. S Maxxxx-nak is vannak. S V-D és Exael is rendelkezik velük még. úgy emlékszem, hogy te a közelébe se voltál ennek az egész történetnek 2003-2004 körül, és most se vagy sokkal közelebb hozzá, ha a seregeidet és/vagy az aktivitásod nézzük. az h én az elmúlt 2 évből 3/4et nem itthon töltöttem nyilván te is tudod, csak butusnak tetteted magad. persze ezzel engem nem versz át, tudom, amit tudok... a kecsói banzáj támogatásának is mondhatjuk hogy bebuktad az előre befizetett nevezést, mert nem volt kedved elmenni végül. és mit is tekintünk klubszintű ottlétnek? a PP-s babákkal mennyit játszottál eddig? És a felsoroltakkal fogsz-e valaha is? Főleg, mivel ugye Özs és Máté épp adja el... | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 2:20 pm | |
| vmit nagyon elolvastatok.... ez továbbra is YKoS-nak szólt! Tudom, hogy Maxxx volt a fluffisztánon... meg a 40k-t szervezte. a második rész arról szólt, hogy kiknek van még warmachine-juk. | |
| | | Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 2:18 pm | |
| Bm: MAXXxxx idén is ott volt Fluffiszakármin. Ezt sem vehetjük el tőle - sok a bizonyíték. P. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 2:16 pm | |
| - Bm írta:
- Yoda!
Ha jól tudom MAXXxxx nem is olyan nagyon régen egy teljes versenyt szervezett NÉMETORSZÁGBÓL! Igaz voltak helyi segítöi, de akkor is. És ha jól tudom, akkor tavaly is ott volt a Fluffisztánon.
Azért ezt ne vegyük el töle. nem is errol irt, hanem, hogy sok festetlen, osszerakatlan cuccom van, ami igaz is. eddig 2(3) megoldast talaltam ellene: - nem veszek tobbet figurat, es akkor 1-30 even belul ki lesz mind festve (1 ev, ha napi 1 figurat tartani tudom, 30 a mostani iramomban) - (massal kifestetem a cuccokat, ez ugyan penzes es draga, de eselyt ad) - eladom/elajandekozom oket masnak de a jelenlegi helyzet alapjan halalomig nem lesz kifestve az osszes, mivel: - mire 1 figurat kifestek veszek vagy 10-et. --------------------------------------- hamar ugyis hozzaszologatok: nincs valakinek acs/asztalos (inkabb asztalos) ismerose, aki tudna csinalni nekem: - 9db 25x25cm-es falapot (3mm vastag, kozepen kicsit bemaratva (az oldalukon korben, azaz oldalrol nezve korbe fut az el)) (siman, lakkozas nelkul) - egy darab CD tarto szeruseget, amiben a 9 lapot tartani/cipelni lehet (ez lehetoleg pacolva/lakkozva) az egyes lapok a bemaratott szegelyen lennenek becsusztatva a tartoba.
A hozzászólást MAXXxxx összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 20, 2009 2:21 pm-kor. | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 2:13 pm | |
| Yoda!
Ha jól tudom MAXXxxx nem is olyan nagyon régen egy teljes versenyt szervezett NÉMETORSZÁGBÓL! Igaz voltak helyi segítöi, de akkor is. És ha jól tudom, akkor tavaly is ott volt a Fluffisztánon.
Azért ezt ne vegyük el töle. | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 1:57 pm | |
| az, hogy én SW kártyázok hol releváns? s mi köze van ahhoz, hogy te az elmúlt 2 évben nem voltál sehol "klubszinten", én legalább pénzügyileg támogattam az idei kecsói banzájt... szóval, én nem csak próbálok, hanem teszek is. Tudod, tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! FYI, a bábúim nem összerakatlanok, hanem festetlenek. S Maxxxx-nak is vannak. S V-D és Exael is rendelkezik velük még. | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 1:48 pm | |
| | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 1:39 pm | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
| | | | Kocsmaasztal #3 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |