| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 12:25 pm | |
| Ahelyett, hogy elmennétek klunapokra csatariportot írni, mi? Ha úgy sem játszotok, legalább lenne idötök jegyzetelni. Legalább MAXXxxx-al lenne mit olvasnunk! Ehhh | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| |
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 12:07 pm | |
| joda-joda... én már akkor warhammereztem, amikor te még a kis sw-os pajtásaiddal . és én legalább próbálok csinálni valamit, nem úgy mint... bár ha nekem is csak egy olyan játékhoz lennének összerakatlan figuráim, amit rajtam kívül senki sem játszik, lehet hogy én is inkább baszogatnék másokat. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 20, 2009 10:43 am | |
| Fé're értés vagyon a dologban.
Két külön klubról van szó. Csak egymás ellen, tehát egy asztalon játszanánk. Ubi említett egy ilyen opciót. Ez lenne egy klubbok közötti megacsata/bemutatójáték. Tavaly is volt ilyen, de az nem sikerült valami fényesen. Három-négy játszó ember már elég hozzá oldalanként sok szépen festett sereggel.
Tehát nem összevont MISFIRE-OBS (ábécésorrend) lenne, hanem a piros sarokban... a kék sarokban .... | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Júl. 19, 2009 8:33 pm | |
| Nem akarok pesszimista lenni,de sztem már az is remek eredmény lenne tőlünk ha a Misfire-el közösen ott lennénk....nekik lesz asztaluk ami őket ismerve valószínűleg nagyon szép lesz,és ez sem mindegy.
Egyébként ezt a pólós dolgot már beszéltük Patrikkal,mi mindenképp csinálunk,már nagyjából meg is van rá a terv,aki még szeretne az majd szóljon. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| |
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Júl. 19, 2009 5:55 pm | |
| Patrik, te mindig megnevettetsz! Sztem jobb lenne klubszinten menni, nem pedig pécs és kecsó. persze ha nem megyünk, akkor mind1, hogy ki melyik klubhoz csatlakozik. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Júl. 18, 2009 3:37 pm | |
| ohh no, not again | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Júl. 18, 2009 1:38 pm | |
| Szerintentem is jó lenne ha mennénk mint klub. És addigra csináltathatnánk polókat is. Találtam egy fasza helyet ahol elég jó minőségű polókat nyomnak | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 17, 2009 8:29 pm | |
| Egyenlőre nem, majd kialakul. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 17, 2009 8:26 pm | |
| - gorugrany írta:
- Ubi emlegeti/te, hogy lehetne megacsata különösen klubok közötti. Nekünk lesz szép terepasztalunk (így vagy úgy) ezen szépen el is férnénk, ha nektek is megfelel.
Miazhogy....nagyonis! Lehet erről a csatáról valami részleteket is tudni? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 17, 2009 6:47 pm | |
| Ubi emlegeti/te, hogy lehetne megacsata különösen klubok közötti. Nekünk lesz szép terepasztalunk (így vagy úgy) ezen szépen el is férnénk, ha nektek is megfelel. | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 17, 2009 6:28 pm | |
| - YKoS írta:
- Megen lesz GD, sztetek tudunk-e "klubszinten" résztvenni majd az eseményen, vagy sem?
Szerintem jó lenne ha mennénk,főleg ha mint klub. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 17, 2009 4:39 pm | |
| | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 17, 2009 4:36 pm | |
| - YKoS írta:
- Megen lesz GD, sztetek tudunk-e "klubszinten" résztvenni majd az eseményen, vagy sem?
idén is sexárdon lesz? | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 17, 2009 4:12 pm | |
| - YKoS írta:
- Nincs valakinek pár fölösleges Cry Havoc! magazinja?
folosleges nincs annak ellenere ceg mekkora balfek lett a kiadvanyok jok, igy folosse nem valtak. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 17, 2009 4:08 pm | |
| Megen lesz GD, sztetek tudunk-e "klubszinten" résztvenni majd az eseményen, vagy sem?
Nincs valakinek pár fölösleges Cry Havoc! magazinja? | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Júl. 16, 2009 2:57 pm | |
| dehát ez jó! legalább lesz kivel verekedni! az a baj, hogy amikor téged választanak ki akkor nem kapsz érte pontot ha nyersz. nagy kár. pedig sirály lenne. | |
|
| |
YKoS Kultista
| |
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Júl. 15, 2009 11:30 pm | |
| na az jó, reméljük sereggel is bekapcsolódik majd! | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Júl. 15, 2009 10:31 pm | |
| JÓ HÍR! Kb. megháromszorozódott a klubos terepek száma, mivel Balázs(Rokimanjaro) a rendelkezésünkre bocsájtotta a sajátját. A cucc már itt van nálam. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Júl. 14, 2009 12:59 am | |
| FYI, rav4 10 inch-csel hosszabb, mint a tucson... a felgyűrődést, pedig ütközési zónának hívják. semmi köze, hogy "puhány" anyagokból van. arra jó, hogyha ütközöl 50-nel, akkor elnyelje az ütközési energia nagy részét (s kiszállj élve/belső vérzés nélkül). persze, hátránya, hogy kisebb sebességnél is törik. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 11:55 pm | |
| Hát, remélem amilyen nyavajás anyagból volt, annyira olcsó is lesz a foltozás. Még szerencse, hogy nem valami igazán durva autótval néztem el a kifordulást, mert letéptem volna az ajtót a másik gépröl, ha az nem enged. Ilyen is elöször történt, de sebaj, legalább tudom, hogy a zöld biztosítási kártya elég, és a magyar baleseti lap jó erre is.
Aztán meg majd spórolok, hogy kiheverjem a plusz kiadást. LOL | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 11:46 pm | |
| A RAV4 puhány, meg nem is 2,5 tonna, üresen még az 5 ajtós sem több 1700-nál. Arról nem is szólva, hogy elsősorban női kocsinak tervezték, ez minden szempontból meg is látszik rajta.
Az én Tucson-om is puhányféle anyagokból van jórészt, de rendesen körbevasalták a kasztnit a koreai testvérek. Jobban bírja a gyakást - ha már az igazán komoly terepet nem is.
A Freelander (Zöld) viszont még konkrétan komoly kiépítést kapott - jelenleg nem én használom, azért eléggé masszívnak ítélte a jelenlegi alkalmazója is.
A Toyota Land Cruiser, vagy a Land Rover Defender/új Discovery az igazán jó vasak. Csak azért nem vesz az ember ilyesmit, mert utána éveken át a gázolajra kellene gyűjtenie...
P. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 11:29 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|