Megigértem Iguának hogy írok egy két sort a mai csatánkról, úgyhogy íme:
2500p planetstrike(kampánycsata). Igua volt a támadó én a védekező. Az egyes küldetést játszottuk és 3 objektíva volt.
A védekező rakja a terepet, úgyhogy hatalmas előnnyel indultam. Rengeteg tankcsapdát raktam fel, úgyhogy a tankjaival nem igazán tudott manöverezni. A játék első felében Igua dobált rettenetesen, a második felében meg én.
( Csak hogy egy példát említsek az egyik razorbackem folyamatosan kapta az áldást hátsó és oldalsó páncélra. Körönként 1-2 penetrate, 2-3 glance. folyamatosan a nem lő, nem mozog effekteket sikerült kidobni. Egyébként túl is élte a csatát, sértetlenül
)
Az én seregem az alábbiakból ált:
Heavy6 long fang+ 2 plasma cannon+ 2 lascannon+ multimelta + razorback
6 long fang+ 2 plasma cannon+ 2 lascannon+ multimelta + razorback
6 long fang+ 2 missile+ 3 heavy bolter
land raider + multimelta
land raider + multimelta
land raider redeemer + multimelta
HQBjorn
Troop10 grey hunter + flamer + melta
10 grey hunter + flamer + melta
Elite5 wolf guard + termi armour + 5 combi melta + drop pod5 wolf guard + termi armour + 5 combi melta + 5 wolf claw + drop pod
dreadnought + multimelta + heavy flamer + drop pod
Első kör előtt firestrom, összesen 13 nagysablon. Komolyabb veszteség nincs, egy razorback esett le, és a bjorn plasma cannonja.
Lövés fázisban a land raiderek bekaptak egy két glance.t, nem lőt 3/2, de a machine spirit miatt azért egy fegyverrrel tudtak lőni.+ meghalt egy grey hunter
Én körömben drop pod assault. Bejön a drenya + 5 combis termi, bejön a másik 5 termi is ami leszóródik 11-el az asztalról.
Az 5 kombi meltás megsemmisít 3 medusát, a drenya rálő a Yarrick osztagára, mindenkit leszed, csak a Yarickot nem.
Yarrick a későbbiekben azért bizonyitott, leszedett egy full long fang osztagot egyedül, + egy grey hunter osztaggal is 2 körig közelharcolt, ahol 2szer fel is támadt, de harmadszorra nem sikerült neki.
Összeségében a birodalmi seregnek nem igazán sikerült sok veszteséget okoznia. Leszedtek egy radírt, egy razorbacket, egy long fang osztagot, 4 termit, meg egy drenyát+ azt a termi osztagot ami leszorodott.
Ami az IG-nél fennmaradt az egy immobile chimera
Szóval sikeresen megvédték a farkasok a területüket