| space marine | |
|
+8Patrik Yoda007 YKoS Bm MAXXxxx exael gorugrany gojo 12 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: space marine Vas. Dec. 11, 2011 6:41 pm | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: space marine Vas. Dec. 11, 2011 5:04 pm | |
| - lordbill írta:
- Laci írta:
- Termik lesznek benne. Járművek szedésére akarnám használni igazából.
A két lascannonos verzió 6 termi férőhelyes csak Az SM sima radír tényleg 12 féröhelyes??? A chaososobßol meg külön kivettek két széket vagy mia fax? | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: space marine Kedd Nov. 29, 2011 3:43 pm | |
| Köszi a tanácsokat! | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| |
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: space marine Kedd Nov. 29, 2011 11:20 am | |
| - Laci írta:
Mármint a LR-t . Ebben az esetben nyilván a lascannonos verzió (a "Land Raider") kell neked. Ahogy Bill írja ez csak 12 férőhelyes, tehát 6 termipáncélos figura szállítására alkalmas. Multimeltát erre is szoktak tenni így két különböző kemény célpontra is tud lőni ha kell. Hátránya, hogy elég sok bitzet kell beszerezned hozzá | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: space marine Kedd Nov. 29, 2011 9:34 am | |
| - Laci írta:
A két lascannonos verzió 6 termi férőhelyes csak | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: space marine Hétf. Nov. 28, 2011 3:20 pm | |
| - Laci írta:
Mármint a termiket. 8 db termipáncélos odafuvaroz 12", kiszáll majd rohamoz. Erre szokták használni és Crusader a legáltalánosabb konfiguráció ez esetben. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: space marine Hétf. Nov. 28, 2011 2:59 pm | |
| Termik lesznek benne. Járművek szedésére akarnám használni igazából. | |
|
| |
| Tárgy: Re: space marine Hétf. Nov. 28, 2011 2:23 pm | |
| - Laci írta:
- Kérdés Grey Knight seregbe szól igazából.
Hogy érdemes összerakni a radírt? Van rajta 2 Hurricane Bolter, TL Assault Cannon, Multi elta és LR Crusaderként funkcionál. Maradhat is így, ha főleg transportként használod (16 hely). A lövős verzióhoz kell az oldalára 2x TL lascannon, a asult c. helyére tl h.bolter. A redeemer verziót nemigen láttam még, lángszóró papíron jó fegyver. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: space marine Hétf. Nov. 28, 2011 11:25 am | |
| Kérdés Grey Knight seregbe szól igazából. Hogy érdemes összerakni a radírt? Van rajta 2 Hurricane Bolter, TL Assault Cannon, Multi elta és LR Crusaderként funkcionál. | |
|
| |
igua zászlós
Hozzászólások száma : 150 Location : Pécs Registration date : 2009. Oct. 08.
| Tárgy: Re: space marine Pént. Nov. 19, 2010 12:18 pm | |
| - Patrik írta:
- Szerintem Khan fleetjének egyetlen esetben van értelme, ha tudod, hogy nem lesz több kör, és az ellenfeled kezdett.
Khan kimegy az osztagából fleetel, és így egy 18"-es távon belüli objektívát vitat, vagy ha messzebb vannak akkor még 6"-et rohamoz. Ezt a mocis futrinkát is benéztem! Azért Khán fleetje megnyerhet 1-2 csatát, ha egy kisebb maradvány troopot kell rohamozni, ami az Sm seregekre jellemző(pl 1-2 hős túlélő) | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: space marine Pént. Nov. 19, 2010 10:30 am | |
| Szerintem Khan fleetjének egyetlen esetben van értelme, ha tudod, hogy nem lesz több kör, és az ellenfeled kezdett. Khan kimegy az osztagából fleetel, és így egy 18"-es távon belüli objektívát vitat, vagy ha messzebb vannak akkor még 6"-et rohamoz. | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: space marine Pént. Nov. 19, 2010 9:37 am | |
| Khan tud futni a motorral és fleetje is van hozzá, de nem megy sokra vele, mert az osztaga ezt nem tudja és egy 2W-os captain nem biztos életben marad egyedül | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: space marine Pént. Nov. 19, 2010 8:13 am | |
| - lordbill írta:
- khan-val azért jobb szerintem mert mindenki outfalnkkel és a mozgékony motoroknál szerintem az krv jó
de azt ne felejtsd el, hogy khan tud fleetelni, az osztaga nem Fleet ide vagy oda, azt ne feledjétek, hogy motorok nem tudnak futni, és ezen a fleet sem változtata,m ert az csak azt adja, hogy ha tudott még tud rohamozni. De ugye nem tud futni. | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: space marine Csüt. Nov. 18, 2010 10:07 am | |
| khan-val azért jobb szerintem mert mindenki outfalnkkel és a mozgékony motoroknál szerintem az krv jó
de azt ne felejtsd el, hogy khan tud fleetelni, az osztaga nem | |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: space marine Szer. Nov. 17, 2010 6:47 pm | |
| Kicseréltem a 2 Kapitányt 1könyvtárosra + Khanra, mindkettő fleetel +doom cserébe az 1-ik tpriest csak motort kapott (1850p) Így is fannak tűnik. Alig várom már hogy kipróbáljam. (azt a proxizást nézzétek +) | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: space marine Szer. Nov. 17, 2010 6:22 pm | |
| - Patrik írta:
- pedig csak a khannal troop.
nem, barmely (motoros) kapitannyal troop, ha a motoros osztag legalabb 5 fo. csak a nevesitett karakterek kozott Khan is kapitanynak szamit igy ra is igaz lesz. konyvtaros keves hozza. (es en sem emlekszem motor opciora nala, bar eselyes, hogy azert van) | |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: space marine Szer. Nov. 17, 2010 5:41 pm | |
| - Patrik írta:
- pedig csak a khannal troop.
Mit szólsz ehhez: Khan+moci Librarian+moci Bike squad(9fős)+sergant+fist+2 melta+attack bike Bike squad(9fős)+sergant+fist+2 melta+attack bike Bike squad(9fős)+sergant+fist+2 melta+attack bike vindicator vindicator 2attack bike+2multimelta 2attack bike+2multimelta 2attack bike+2multimelta
és még marad 80p Kettő probléma van a listával: - a vindi nem moci még a BAsm-nél se bár tudom, hogy Billel még ezt is össze csalnátok -ha tömeg jön kellenek a lángszórók is, 2 nagy sablon se lenne elég szerintem, viszont a flamer+ assault talán elegendő 30 ork hamvasztására. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: space marine Szer. Nov. 17, 2010 5:33 pm | |
| pedig csak a khannal troop.
Mit szólsz ehhez: Khan+moci Librarian+moci Bike squad(9fős)+sergant+fist+2 melta+attack bike Bike squad(9fős)+sergant+fist+2 melta+attack bike Bike squad(9fős)+sergant+fist+2 melta+attack bike vindicator vindicator 2attack bike+2multimelta 2attack bike+2multimelta 2attack bike+2multimelta
és még marad 80p | |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: space marine Szer. Nov. 17, 2010 5:26 pm | |
| - Patrik írta:
- most vettem észre, hogy a khan nincs a listában, így nem troop a moci
Miért nem,az AB engedi, ha legalább 4-et hozol.Mármint, ha könyvtárost hozol captan helyett. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: space marine Szer. Nov. 17, 2010 5:24 pm | |
| most vettem észre, hogy a khan nincs a listában, így nem troop a moci | |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: space marine Szer. Nov. 17, 2010 5:22 pm | |
| - Patrik írta:
- én a könyvtárost hiányolom. Az egyik kapitány helyet simán beférne. + a techpriest hülyeség ebbe a seregbe
Ennyire nem merültem bele, nem néztem, hogy a könyvtárosnak is van mocira jogsija, majd jól áttanulmányozom és leváltom a kapitányokat. Szerintem vicces betenni az osztagokba a tpapokat, jól működhet vitatásnál, ha kiválik az osztagból, vagy épp le kell kardozni pl egy kóbor speedert. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: space marine Szer. Nov. 17, 2010 5:13 pm | |
| én a könyvtárost hiányolom. Az egyik kapitány helyet simán beférne. + a techpriest hülyeség ebbe a seregbe | |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: space marine Szer. Nov. 17, 2010 3:34 pm | |
| Összeraktam egy sm mocis listát 1850p. 30bike 5abike ez ám a motoros találkozó
hq:2x Chaptain: bike, psword bpistol elit:3x techpriest: bike, servo harness, psword, bpistol troop:5x smbike squad: - Sergeant fist, mbomb - Abike mmelta - 1xflamer - 1xmelta - 2xbpistol
Cirka 350f. (Majd ha nékem...) Vélemény? | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: space marine Kedd Ápr. 27, 2010 2:26 pm | |
| Pavano!
Ajánlom figyelmedbe a Blood Angel kódexböl a Death company-t. Ebböl simán össze lehet hozni a megálmodott marine-hordát. ;-)
Astorath the Grim-el nem 0-1es, szóval jöhet belöle mondjuk 3-4 osztag. Troop de nem foglalnak, viszont legalább nem viszik az értékes helyeket. Foglalni veszel valami másik osztagot és szétszeded öket 5+5-re.
WS5, 2 Attack, FnP, Furious Charge, Fearless, mindenkinél lehet spec fegyver. És csak 20 pont egy baba, ugrózsákkal 35, de arra van másik. Drop podban, rhinóban, radírban, amit akarsz. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: space marine | |
| |
|
| |
| space marine | |
|