kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Kocsmaasztal #4

Go down 
+21
exael
Adamowich
lordbill
Sosemvolt
gorugrany
Eddy
Olaf
igua
Bm
Patrik
YKoS
voroncov-draskov
Yoda007
Pavano
MAXXxxx
gojo
Berzenke
subaggut
Nyamm-haikan
Laci
TöKöS
25 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next
SzerzőÜzenet
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

Kocsmaasztal #4 - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyHétf. Nov. 26, 2012 11:45 am

wayland mas, mint a maelstorm, kevesbe paras, de hatarozottan nem gyors.

neten pdf: elso ketto konyv pl piratebay-en fenn volt meg legutobb. De az osszesitett manual (csak szabalyok) elerheto a wyrd oldalarol is.
Vissza az elejére Go down
http://exalted.freeweb.hu
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyHétf. Nov. 26, 2012 11:03 am

egyébként szabálykönyvet malifaux-hoz találtatok valahol? A neten sehol sem találok
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Férfi Hozzászólások száma : 983
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyHétf. Nov. 26, 2012 10:46 am

Patrik írta:
Yoda007 írta:
Patrik írta:
Mi külföldről rendelünk
honnan? wayland? mert mióta maelstrom beborult, nem tudom mely helyek megbízhatóak...

a waylandtől soha többet. De ezt majd kifejtem, ha találkozunk, mert hosszú lenne.
elementgames.co.uk
Minden rendelést trackinges, látod hogy mikor kapnak árut már a rendelés előtt, és garantálják hogy a rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül nálad a cucc, + a rendelések után levásárolható kedvezményt is kapsz, mint a maelstromnál.

wayland azért gyanús nekem, mert felvásárolta a maelstrom adósságát, azt azért ritkán teszik meg egymás konkurrenciái... Smile

köszi a tippet, megnézem őket!
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyHétf. Nov. 26, 2012 10:42 am

Yoda007 írta:
Patrik írta:
Mi külföldről rendelünk
honnan? wayland? mert mióta maelstrom beborult, nem tudom mely helyek megbízhatóak...

a waylandtől soha többet. De ezt majd kifejtem, ha találkozunk, mert hosszú lenne.
elementgames.co.uk
Minden rendelést trackinges, látod hogy mikor kapnak árut már a rendelés előtt, és garantálják hogy a rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül nálad a cucc, + a rendelések után levásárolható kedvezményt is kapsz, mint a maelstromnál.
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyHétf. Nov. 26, 2012 10:38 am

Patrik írta:
Mi külföldről rendelünk
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyVas. Nov. 25, 2012 9:16 pm

A Cantinában játszottam, a Bonehearthal. (hétvégén pesten voltam). Lent volt a Máté és az Özsge is, nekik is tetszett, úgyhogy ők is vesznek.
Mi külföldről rendelünk, mert a főnixcsarnokos akció, csak a készleten levő termékekre van, és már nagyon ki vannak fosztva, meg nincs is most náluk amit akarok.
YKoS
Kultista
YKoS

Férfi Hozzászólások száma : 1020
Registration date : 2008. Dec. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyVas. Nov. 25, 2012 7:14 pm

Patrik írta:
kipróbáltam hétvégén a malifaux-t. Nagyon tetszett, úgyhogy biztosan vesze.
Hol? Hogy? Kivel?
Nekünk írtak, h csúsznak, mert az akció miatt bazi sok megrendelésük lett, és a hét elején várható hogy utólérik magukat, és frissítik a webshopot is.
Remélem Seamus bácsi és Kirai is jut nekünk!
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyVas. Nov. 25, 2012 4:21 pm

kipróbáltam hétvégén a malifaux-t. Nagyon tetszett, úgyhogy biztosan vesze.
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyCsüt. Nov. 22, 2012 1:57 am

Patrik írta:
engem egyelőre nem. Tetszenek a figurák, de először megnézek egy játékot, nehogy úgy járjak, mint a warmachinnal
oksi, igazából minket is ez a 45%-os kedvezmény hajt most nagyon. ha minden igaz, akkor lesz majd 3-4 mester Pécsett is, majd demozunk Very Happy
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptySzer. Nov. 21, 2012 10:13 pm

engem egyelőre nem. Tetszenek a figurák, de először megnézek egy játékot, nehogy úgy járjak, mint a warmachinnal
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptySzer. Nov. 21, 2012 4:26 pm

Patrik írta:
YKoS írta:
Patrik írta:
YKoS írta:
nem vagyunk véletlenül Főnixcsarnok partner klub?

mert?
mi kéne?
aszongyák h adnak akkor 5% kedvezményt, csak szólni kell.

az nekem meg a Billnek alapból van. Úgy szoktuk, hogy összeszedjük a rendelést, és akkor egyben megrendeljük mindenkinek.
ah, értem! akkor legközelebb így lesz. Smile Bélával 10e fölött vagyunk malifóból, így már ingyen jön. meg lehet, hogy Özs, vagy Yoda még csatlakozik a rendeléshez, akkor meg 20e fölött leszünk és jár az 5%.
Valaki mást esetleg nem mozgat ez a Malifaux téma?
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptySzer. Nov. 21, 2012 3:21 pm

YKoS írta:
Patrik írta:
YKoS írta:

mert?
mi kéne?

az nekem meg a Billnek alapból van. Úgy szoktuk, hogy összeszedjük a rendelést, és akkor egyben megrendeljük mindenkinek.
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptySzer. Nov. 21, 2012 3:10 pm

Patrik írta:
YKoS írta:

mert?
mi kéne?
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptySzer. Nov. 21, 2012 2:27 pm

YKoS írta:

mert?
mi kéne?
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptySzer. Nov. 21, 2012 2:21 pm

YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyKedd Nov. 20, 2012 10:19 pm

gojo írta:
egyik alapító tagunk visszatér! cheers egykalapítótagunkvisszatérparty mikor lesz?
mondd csak ki: Ősatya! Razz Twisted Evil
Erről jut eszembe: az egyesület hol is tart most? bár mostanság nem szórják két kézzel a támogatásokat - illetve bizonyos jól körülhatárolható szervezeteknek (ugyanitt fideszes barátokat keresek Kocsmaasztal #4 - Page 2 747475 ), de hátha le lehet valamit akasztani...
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyKedd Nov. 20, 2012 9:56 pm

Patrik írta:
40k sereg van kilóra, úgyhogy szinte bármit ki tudsz próbálni. Fantasy nem nagyon, vagy csak nagyon ritkán szokott lenni, pedig szinte mindenkinek van serege. Szerintem az a baj vele, hogy a 8. kiadás nem jó.

A skirmish játékok közül Blood Bowl, és a BFG az ami megyeget, a warmachine-t próbáltuk, és végül nagyon befürödtünk vele ( vettünk 100-120 pontnyit fejenként mielőtt kipróbáltuk volna). Nem tetszett senkinek a játék.
Viszont engem a Malifaux és az Infinity is érdekelne, ha neked van szívesen kipróbálnám

ja, a BB-t ki is felejtettem, meg a mordheimet/necromundát.
malihoz nincs még csapatom, csak szabálykönyvem (nemröhög), de most lehet, hogy beszerzek ebben az akcióban.
infinityhez van egy elég nagy ariadna csapatom, Béla is építgeti a nomádjait, úgyhogy ahhoz tudok kölcsönadni figut. Smile

gojo:
1+2 évre. valamikor december 2.-3. hete felé lehet egy valami... Wink infiből sooook figum van. most adogatják el páran, érdemes nézni az inkin a topicokat. Wink
jaja, egy jó kis gyík-empire de jó lenne! rendeer
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyKedd Nov. 20, 2012 9:52 pm

egyik alapító tagunk visszatér! cheers egykalapítótagunkvisszatérparty mikor lesz?

baszki ezt az infinity-t nem kellett volna mondanod. NAGYON NEM!!!! mennyi babád van? kipróbálnám azért. egy kezdő sereg benézhet az arabokból, vagy acontacimento izéből. meg ugye a japán sectorial is tetszik. kérdés, hogy meddig is írtál alá Pécsre? Very Happy

fantasyhoz egyébként van bőven sereg, csak kevesebbet játszottunk mostanság. de azért én szívesen játszom, úgyhogy nyilván a szokásos gyík vs birodalom örökrangadók visszatérhetnek. szerintem nem az a baj, hogy a 8. kiadás szar, mert nem az. az a baj, hogy itt mindenki versenyseregben gondolkodik. arra lehet tényleg szar.
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyKedd Nov. 20, 2012 9:51 pm

YKoS írta:
hali!

oksi, köszi mindkettőtöknek. cheers
l5rből kicsit kiestem, de vámpírozni voltam most nem rég versenyen, ahhoz megjött a kedvem megint! majd akkor összeszervezünk egy asztalt, Barabásnak is vannak lapjai, rá - ha a munkája engedi - számíthatunk szerintem.

40k-hoz még mindig csak egy nem túl erős tau seregem van, de meglátjuk. Fantasy nem megy? (mondjuk kicsit lemaradtam a szabályokkal, rámférne egy szabályfrissítés mindkét rendszerből. scratch )

Skirmish játékok nem mennek a hajóson kívül? Infinity? Malifaux? WM/Hordes?

40k sereg van kilóra, úgyhogy szinte bármit ki tudsz próbálni. Fantasy nem nagyon, vagy csak nagyon ritkán szokott lenni, pedig szinte mindenkinek van serege. Szerintem az a baj vele, hogy a 8. kiadás nem jó.

A skirmish játékok közül Blood Bowl, és a BFG az ami megyeget, a warmachine-t próbáltuk, és végül nagyon befürödtünk vele ( vettünk 100-120 pontnyit fejenként mielőtt kipróbáltuk volna). Nem tetszett senkinek a játék.
Viszont engem a Malifaux és az Infinity is érdekelne, ha neked van szívesen kipróbálnám
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyKedd Nov. 20, 2012 9:48 pm

Patrik írta:
Az alkotmány utcában van a klub (hungária út felett)
kb xavérral szemben.
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyKedd Nov. 20, 2012 9:44 pm

hali!

oksi, köszi mindkettőtöknek. cheers
l5rből kicsit kiestem, de vámpírozni voltam most nem rég versenyen, ahhoz megjött a kedvem megint! majd akkor összeszervezünk egy asztalt, Barabásnak is vannak lapjai, rá - ha a munkája engedi - számíthatunk szerintem.

40k-hoz még mindig csak egy nem túl erős tau seregem van, de meglátjuk. Fantasy nem megy? (mondjuk kicsit lemaradtam a szabályokkal, rámférne egy szabályfrissítés mindkét rendszerből. scratch )

Skirmish játékok nem mennek a hajóson kívül? Infinity? Malifaux? WM/Hordes?
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyKedd Nov. 20, 2012 9:36 pm

Szia!

Az alkotmány utcában van a klub (hungária út felett) 5000ft/fő a havidíj. Kártyából game of thronest, meg vampire-t szoktunk játszani (bár az utóbbit mostanában nem nagyon, mert nem voltunk meg hozzá 4-en).
40k minden héten szokott lenni, illetve még társasozás (BSG, GoT, Twilight Imperium, Civilization, Cthulu, Battle for Middle Earth,Dreadfleet, + most rendeltünk Axxis and Alliest)

Úgyhogy ha ráérsz és van kedved játszani szólj.
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyKedd Nov. 20, 2012 9:30 pm

Legend of the five ringsezni várunk vissza. Kevesen maradtunk, de mi kitartunk. Smile A kezdéshez lapokat, paklit tudunk kölcsönadni, nálam meg - de tényleg - ezresével állnak a gyakori--átlagos lapok, amiből kedvedre válogathatsz. Rengeteg ritkám is van fölösleges.
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyKedd Nov. 20, 2012 9:16 pm

Sziasztok!

Páran már tudjátok, hogy decembertől ismét Pécsett székelek, úgyhogy elő-előfordulnék a klubban. Hol is van pontosan? Mennyi a havidíj stb. Basketball
Kártyából megy most még valami? Szerepjáték?

Malifaux témában érdekelt valaki? Ma kaptam a levelet, hogy karácsonyi akcióban 45%+5% törzsvásárlói kedvezménnyel (már ha van valakinek) lehet venni a készleten lévő babákat. Én erősen elgondolkodtam egy outcast, vagy egy resser bandán. Van valakinek esetleg otthon már csapata?

Itt lehet megnézni a babákat:
http://www.hallofthephoenix.eu/hu/webshop.html?page=shop.browse&category_id=58

Ja, és még egy: anno volt egy Confrontation nevű játék, aki emlékszik még rá, annak jó hír, hogy pár faragó összeállt, és elkezdtek új figukat kiadni hozzá, illetve a régieket újraöntik (illetve nekik rossz hír, hogy kib...tt öregek Very Happy ). Annak a honlapja meg:
http://www.aarklash-chronicles.com

hali
gy.
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 EmptyKedd Nov. 13, 2012 1:24 am

összeszámoltam a seregem, opciókkal együtt 1787 pont.

25 termi felszerlve
1 praetor (mondjuk ez nem kapott semmi komolyat, csak pover w, bolter, termi armour)
2 drenya
1 land raider

nagyjából ekkora csatákat játszanék, mert szeretnék saját babákkal nyomulni.

a háttérben olvasottaknak elvileg megfelel. kevés nehézfegyó, inkább gyalogok, kifejezetten fontos helyek elfoglalására és megtartására alkalmas rohamcsapat. első körben ilyeneket dobtak le a lojalisták közül, nagyon kevés tank és jármű kíséretében.
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 2 Empty

Kocsmaasztal #4
Vissza az elejére 
2 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 17 ... 33  Next
 Similar topics
-
» Kocsmaasztal #3
» Kocsmaasztal # 5
» kocsmaasztal
» Kocsmaasztal #2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: Közélet :: agóra-
Ugrás: