| Kocsmaasztal #4 | |
|
+21exael Adamowich lordbill Sosemvolt gorugrany Eddy Olaf igua Bm Patrik YKoS voroncov-draskov Yoda007 Pavano MAXXxxx gojo Berzenke subaggut Nyamm-haikan Laci TöKöS 25 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 26, 2012 11:45 am | |
| wayland mas, mint a maelstorm, kevesbe paras, de hatarozottan nem gyors.
neten pdf: elso ketto konyv pl piratebay-en fenn volt meg legutobb. De az osszesitett manual (csak szabalyok) elerheto a wyrd oldalarol is.
| |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 26, 2012 11:03 am | |
| egyébként szabálykönyvet malifaux-hoz találtatok valahol? A neten sehol sem találok | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 26, 2012 10:46 am | |
| - Patrik írta:
- Yoda007 írta:
- Patrik írta:
- Mi külföldről rendelünk
honnan? wayland? mert mióta maelstrom beborult, nem tudom mely helyek megbízhatóak... a waylandtől soha többet. De ezt majd kifejtem, ha találkozunk, mert hosszú lenne. elementgames.co.uk Minden rendelést trackinges, látod hogy mikor kapnak árut már a rendelés előtt, és garantálják hogy a rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül nálad a cucc, + a rendelések után levásárolható kedvezményt is kapsz, mint a maelstromnál. wayland azért gyanús nekem, mert felvásárolta a maelstrom adósságát, azt azért ritkán teszik meg egymás konkurrenciái... köszi a tippet, megnézem őket! | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 26, 2012 10:42 am | |
| - Yoda007 írta:
- Patrik írta:
honnan? wayland? mert mióta maelstrom beborult, nem tudom mely helyek megbízhatóak... a waylandtől soha többet. De ezt majd kifejtem, ha találkozunk, mert hosszú lenne. elementgames.co.uk Minden rendelést trackinges, látod hogy mikor kapnak árut már a rendelés előtt, és garantálják hogy a rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül nálad a cucc, + a rendelések után levásárolható kedvezményt is kapsz, mint a maelstromnál. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 26, 2012 10:38 am | |
| - Patrik írta:
honnan? wayland? mert mióta maelstrom beborult, nem tudom mely helyek megbízhatóak... | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 25, 2012 9:16 pm | |
| A Cantinában játszottam, a Bonehearthal. (hétvégén pesten voltam). Lent volt a Máté és az Özsge is, nekik is tetszett, úgyhogy ők is vesznek. Mi külföldről rendelünk, mert a főnixcsarnokos akció, csak a készleten levő termékekre van, és már nagyon ki vannak fosztva, meg nincs is most náluk amit akarok. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 25, 2012 7:14 pm | |
| - Patrik írta:
- kipróbáltam hétvégén a malifaux-t. Nagyon tetszett, úgyhogy biztosan vesze.
Hol? Hogy? Kivel? Nekünk írtak, h csúsznak, mert az akció miatt bazi sok megrendelésük lett, és a hét elején várható hogy utólérik magukat, és frissítik a webshopot is. Remélem Seamus bácsi és Kirai is jut nekünk! | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 25, 2012 4:21 pm | |
| kipróbáltam hétvégén a malifaux-t. Nagyon tetszett, úgyhogy biztosan vesze. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Nov. 22, 2012 1:57 am | |
| - Patrik írta:
- engem egyelőre nem. Tetszenek a figurák, de először megnézek egy játékot, nehogy úgy járjak, mint a warmachinnal
oksi, igazából minket is ez a 45%-os kedvezmény hajt most nagyon. ha minden igaz, akkor lesz majd 3-4 mester Pécsett is, majd demozunk | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Nov. 21, 2012 10:13 pm | |
| engem egyelőre nem. Tetszenek a figurák, de először megnézek egy játékot, nehogy úgy járjak, mint a warmachinnal | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Nov. 21, 2012 4:26 pm | |
| - Patrik írta:
- YKoS írta:
- Patrik írta:
- YKoS írta:
- nem vagyunk véletlenül Főnixcsarnok partner klub?
mert? mi kéne? aszongyák h adnak akkor 5% kedvezményt, csak szólni kell. az nekem meg a Billnek alapból van. Úgy szoktuk, hogy összeszedjük a rendelést, és akkor egyben megrendeljük mindenkinek. ah, értem! akkor legközelebb így lesz. Bélával 10e fölött vagyunk malifóból, így már ingyen jön. meg lehet, hogy Özs, vagy Yoda még csatlakozik a rendeléshez, akkor meg 20e fölött leszünk és jár az 5%. Valaki mást esetleg nem mozgat ez a Malifaux téma? | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Nov. 21, 2012 3:21 pm | |
| - YKoS írta:
- Patrik írta:
- YKoS írta:
mert? mi kéne? aszongyák h adnak akkor 5% kedvezményt, csak szólni kell. az nekem meg a Billnek alapból van. Úgy szoktuk, hogy összeszedjük a rendelést, és akkor egyben megrendeljük mindenkinek. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Nov. 21, 2012 3:10 pm | |
| - Patrik írta:
- YKoS írta:
mert? mi kéne? aszongyák h adnak akkor 5% kedvezményt, csak szólni kell. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Nov. 21, 2012 2:27 pm | |
| - YKoS írta:
mert? mi kéne? | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Nov. 21, 2012 2:21 pm | |
| nem vagyunk véletlenül Főnixcsarnok partner klub? | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 20, 2012 10:19 pm | |
| - gojo írta:
- egyik alapító tagunk visszatér! egykalapítótagunkvisszatérparty mikor lesz?
mondd csak ki: Ősatya! Erről jut eszembe: az egyesület hol is tart most? bár mostanság nem szórják két kézzel a támogatásokat - illetve bizonyos jól körülhatárolható szervezeteknek (ugyanitt fideszes barátokat keresek ), de hátha le lehet valamit akasztani... | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 20, 2012 9:56 pm | |
| - Patrik írta:
- 40k sereg van kilóra, úgyhogy szinte bármit ki tudsz próbálni. Fantasy nem nagyon, vagy csak nagyon ritkán szokott lenni, pedig szinte mindenkinek van serege. Szerintem az a baj vele, hogy a 8. kiadás nem jó.
A skirmish játékok közül Blood Bowl, és a BFG az ami megyeget, a warmachine-t próbáltuk, és végül nagyon befürödtünk vele ( vettünk 100-120 pontnyit fejenként mielőtt kipróbáltuk volna). Nem tetszett senkinek a játék. Viszont engem a Malifaux és az Infinity is érdekelne, ha neked van szívesen kipróbálnám ja, a BB-t ki is felejtettem, meg a mordheimet/necromundát. malihoz nincs még csapatom, csak szabálykönyvem (nemröhög), de most lehet, hogy beszerzek ebben az akcióban. infinityhez van egy elég nagy ariadna csapatom, Béla is építgeti a nomádjait, úgyhogy ahhoz tudok kölcsönadni figut. gojo: 1+2 évre. valamikor december 2.-3. hete felé lehet egy valami... infiből sooook figum van. most adogatják el páran, érdemes nézni az inkin a topicokat. jaja, egy jó kis gyík-empire de jó lenne! | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 20, 2012 9:52 pm | |
| egyik alapító tagunk visszatér! egykalapítótagunkvisszatérparty mikor lesz? baszki ezt az infinity-t nem kellett volna mondanod. NAGYON NEM!!!! mennyi babád van? kipróbálnám azért. egy kezdő sereg benézhet az arabokból, vagy acontacimento izéből. meg ugye a japán sectorial is tetszik. kérdés, hogy meddig is írtál alá Pécsre? fantasyhoz egyébként van bőven sereg, csak kevesebbet játszottunk mostanság. de azért én szívesen játszom, úgyhogy nyilván a szokásos gyík vs birodalom örökrangadók visszatérhetnek. szerintem nem az a baj, hogy a 8. kiadás szar, mert nem az. az a baj, hogy itt mindenki versenyseregben gondolkodik. arra lehet tényleg szar. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 20, 2012 9:51 pm | |
| - YKoS írta:
- hali!
oksi, köszi mindkettőtöknek. l5rből kicsit kiestem, de vámpírozni voltam most nem rég versenyen, ahhoz megjött a kedvem megint! majd akkor összeszervezünk egy asztalt, Barabásnak is vannak lapjai, rá - ha a munkája engedi - számíthatunk szerintem.
40k-hoz még mindig csak egy nem túl erős tau seregem van, de meglátjuk. Fantasy nem megy? (mondjuk kicsit lemaradtam a szabályokkal, rámférne egy szabályfrissítés mindkét rendszerből. )
Skirmish játékok nem mennek a hajóson kívül? Infinity? Malifaux? WM/Hordes? 40k sereg van kilóra, úgyhogy szinte bármit ki tudsz próbálni. Fantasy nem nagyon, vagy csak nagyon ritkán szokott lenni, pedig szinte mindenkinek van serege. Szerintem az a baj vele, hogy a 8. kiadás nem jó. A skirmish játékok közül Blood Bowl, és a BFG az ami megyeget, a warmachine-t próbáltuk, és végül nagyon befürödtünk vele ( vettünk 100-120 pontnyit fejenként mielőtt kipróbáltuk volna). Nem tetszett senkinek a játék. Viszont engem a Malifaux és az Infinity is érdekelne, ha neked van szívesen kipróbálnám | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 20, 2012 9:48 pm | |
| - Patrik írta:
- Az alkotmány utcában van a klub (hungária út felett)
kb xavérral szemben. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 20, 2012 9:44 pm | |
| hali! oksi, köszi mindkettőtöknek. l5rből kicsit kiestem, de vámpírozni voltam most nem rég versenyen, ahhoz megjött a kedvem megint! majd akkor összeszervezünk egy asztalt, Barabásnak is vannak lapjai, rá - ha a munkája engedi - számíthatunk szerintem. 40k-hoz még mindig csak egy nem túl erős tau seregem van, de meglátjuk. Fantasy nem megy? (mondjuk kicsit lemaradtam a szabályokkal, rámférne egy szabályfrissítés mindkét rendszerből. ) Skirmish játékok nem mennek a hajóson kívül? Infinity? Malifaux? WM/Hordes? | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 20, 2012 9:36 pm | |
| Szia!
Az alkotmány utcában van a klub (hungária út felett) 5000ft/fő a havidíj. Kártyából game of thronest, meg vampire-t szoktunk játszani (bár az utóbbit mostanában nem nagyon, mert nem voltunk meg hozzá 4-en). 40k minden héten szokott lenni, illetve még társasozás (BSG, GoT, Twilight Imperium, Civilization, Cthulu, Battle for Middle Earth,Dreadfleet, + most rendeltünk Axxis and Alliest)
Úgyhogy ha ráérsz és van kedved játszani szólj. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 20, 2012 9:30 pm | |
| Legend of the five ringsezni várunk vissza. Kevesen maradtunk, de mi kitartunk. A kezdéshez lapokat, paklit tudunk kölcsönadni, nálam meg - de tényleg - ezresével állnak a gyakori--átlagos lapok, amiből kedvedre válogathatsz. Rengeteg ritkám is van fölösleges. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 20, 2012 9:16 pm | |
| Sziasztok! Páran már tudjátok, hogy decembertől ismét Pécsett székelek, úgyhogy elő-előfordulnék a klubban. Hol is van pontosan? Mennyi a havidíj stb. Kártyából megy most még valami? Szerepjáték? Malifaux témában érdekelt valaki? Ma kaptam a levelet, hogy karácsonyi akcióban 45%+5% törzsvásárlói kedvezménnyel (már ha van valakinek) lehet venni a készleten lévő babákat. Én erősen elgondolkodtam egy outcast, vagy egy resser bandán. Van valakinek esetleg otthon már csapata? Itt lehet megnézni a babákat: http://www.hallofthephoenix.eu/hu/webshop.html?page=shop.browse&category_id=58Ja, és még egy: anno volt egy Confrontation nevű játék, aki emlékszik még rá, annak jó hír, hogy pár faragó összeállt, és elkezdtek új figukat kiadni hozzá, illetve a régieket újraöntik (illetve nekik rossz hír, hogy kib...tt öregek ). Annak a honlapja meg: http://www.aarklash-chronicles.comhali gy. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Nov. 13, 2012 1:24 am | |
| összeszámoltam a seregem, opciókkal együtt 1787 pont.
25 termi felszerlve 1 praetor (mondjuk ez nem kapott semmi komolyat, csak pover w, bolter, termi armour) 2 drenya 1 land raider
nagyjából ekkora csatákat játszanék, mert szeretnék saját babákkal nyomulni.
a háttérben olvasottaknak elvileg megfelel. kevés nehézfegyó, inkább gyalogok, kifejezetten fontos helyek elfoglalására és megtartására alkalmas rohamcsapat. első körben ilyeneket dobtak le a lojalisták közül, nagyon kevés tank és jármű kíséretében. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #4 | |
|