|
| Kocsmaasztal #4 | |
|
+21exael Adamowich lordbill Sosemvolt gorugrany Eddy Olaf igua Bm Patrik YKoS voroncov-draskov Yoda007 Pavano MAXXxxx gojo Berzenke subaggut Nyamm-haikan Laci TöKöS 25 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Júl. 02, 2010 1:29 am | |
| Üdv! Na, sikerült elszabadulnom, vasárnap akkor mennék én is. Ha beférek Laciékhoz úgy lenne a legjobb. Ha mégsem, akkor élnék gojo ajánlatával Köszönöm szépen! | |
| | | TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Júl. 02, 2010 12:36 am | |
| Laci ma azt mondta nekem, hogy elhozna... sztem Suba is befér hozzá, bár ezt majd Ő megmondja Üdv! | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Júl. 01, 2010 9:41 pm | |
| no akkor: megvannak a fáklyák, a gyertyák, a tányérok és az evőeszközök. fát intézi pavano és kata a szombati napon, tehát az is megvan. szerintem kezdjünk délután. mondjuk legyen 1 óra. akkor modjuk 5 re an kaja, az gondolom mindenkinek jó. ha jól számolok akkor addigra a játékosok pont be tudják fejezni a játékot, szóval a helyükön tudunk asztalnál enni is. bár van bőven másik asztal is, úgyhogy igazából midegy. tökös: ha nincs más, akkor én felugrok érted kocsival. ha valaki mégis van a közelben, aki onnan jön, akkor persze inkább ő hozzon el. de ez még az utolsó pillanatban is elég ha eldől. ha nem lesz senki aki elhozzon, akkor rámtelózol és megyek. suba: ha csak ezen múlik téged is elhozlak és visszaviszlek. úgyhogy ne gondolkodj sokat. ha jól sejtem egy felé laktok...úgyhogy ha valaki más hozza el tököst, akkor az a más hozza el subát is, ha nem dolgozik vasárnap. hazafelé meg majd megbeszéljük. | |
| | | Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Júl. 01, 2010 3:16 pm | |
| Megpróbálok én is benézni csevelyre, miazmásra. Töki: ha te főzöl, felejtsd el a játékot. Üti egymást a kettő, ebben nagy és keserves tapasztalatom van. | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Júl. 01, 2010 2:36 pm | |
| Ha nem kell dolgoznom vasárnap is, akkor én is felugrok. Kaja igényem nem igazán van, úgyhogy a zsák krumpli mellé nem kell venni még egy kétkilós hálós kiszerelést is. Remélem ez még ma este eldől, aztán akkor majd jól megírom, hogy mi van. Esetleg valaki biztos autós résztvevő pozitív kicsengés esetén elszállíthatna a színhelyre, mert egyszer voltam arra, nem én vezettem, ráadásul bealudtam odafele az anyósülésen. De majd még ez is változhat, nem tudom. | |
| | | Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Júl. 01, 2010 12:06 pm | |
| Sail ho! Legkésőbb holnap du. megveszem a tányérokat, evőeszközöket, fáklyákat és gyertyákat, és fogok egy üveg paprikát (dacból, ez is és a paprika is hungarikum) és elviszem Gojóhoz munka után. Olyan közel lakok hozzá, hogy mindenképpen el tudom és fogom vinni (még a telefonszáma is megvan! ), nem lesz gebasz a késés miatt, és a következő tényezők sem állítanak meg: - apum már meghalt rákban, gyerekem nincs - jogsim nincs, autóm nincs, a rutin pályán pedig nyuszi ül a volánnál, úgyhogy én bizti nem török össze senkit és semmit, - házam nincs, de a munkahelyemen az irodámhoz vezető folyosó már kétszer beázott a nagy esőzésekkor (plusz leszakadt a menekülési út jelző tábla): szerintem ez jó ómen tűzvész ellen - és bárakármi, amit kihagytam. ui.: A lótüdőtől most azért rendesen elsápadtam... Nyamm | |
| | | TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Júl. 01, 2010 11:55 am | |
| Ha valaki tud sereget kölcsönözni, akkor nagyon szivesen játszom én is Üdv! | |
| | | Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Júl. 01, 2010 9:58 am | |
| Tökös, ugyan már, nem kell ölbe vinni. Fogsz majd egy ilyen kétkerekű kocsit mint a szimpatikus MAGYAR brownskin kollégák és eltolod a faházig:) Amúgy ha tudok jövök kocsival. Beszéljük meg a játékot. Eddig úgy néz ki hogy, Tökös, Patrik, Zoli, és én játszanánk. Ebből teknikai okok miatt Tökös valszeg nem játszik. Szal kéne még egy nép mellém és akkor lehetne egy szimpatikus párost csapni. Másra nem emlékszem aki írta volna hogy játszana | |
| | | TöKöS zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Júl. 01, 2010 12:12 am | |
| Jham igen, és nem lenne rossz, ha jönne valaki olyan velem, akinek van autója, mert a zsák krumplit meg a raklap kenyeret meg a kiló lótüdőt nem tudom odavinni ölben Üdv! | |
| | | TöKöS zászlós
| Tárgy: Kocsmaasztal #4 Szer. Jún. 30, 2010 11:44 pm | |
| Ha minden igaz, akkor ez 10 ember. Mit szólnátok ahhoz, hogy ha 12 főre vásárolnék be, ugyanis sokunknak nagy a bendője, szal ha lehet repetázni, az nem gond sztem Gojo: Kajának legjobb esetben 2 óra kell, de ekkor mennyiségnél lehet, hogy lesz az 3-4 is... Fa kell elég sok, de tényleg. Én sajnos azt nem tudok hozni Kata: a paprikát nagyon meghálálnánk, hozz, hozz Az, hogy mikor álljak neki a kajának, szintén rajtatok múlik, attól fügfg, hogy mikor akartok enni Üdv! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 | |
| |
| | | | Kocsmaasztal #4 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |