| Kocsmaasztal # 5 | |
|
+9Lazaruss Laci MAXXxxx Patrik gojo subaggut Yoda007 YKoS exael 13 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Pént. Jan. 18, 2013 5:55 pm | |
| hi, bocs, de a mai csatákat le kell mondjam, de holnap megyek a klubba délután! Lazarussal akkor csatászunk, utána meg Patrikkal, ha nem kezd el Axisozni megint. | |
|
| |
Lazaruss törzsőrmester
Hozzászólások száma : 75 Age : 37 Location : Pécs Registration date : 2009. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Pént. Jan. 18, 2013 3:06 pm | |
| Akkor ma beviszem a klubba. | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Pént. Jan. 18, 2013 2:17 pm | |
| Szombaton leviszek mindent, ha nem, akkor majd este elugrok érte:P
| |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Pént. Jan. 18, 2013 2:12 pm | |
| maxxxx: ezt a lehetőséget megvizsgáljuk, de 10000,- ft-ért kb 50 fát lehet venni és azokkal nem kell szórakozni.
suba: szombaton, ha otthon vagy, akkor ezekért beugranék a klubba menet.
lazaruss: hozdd le, megnézzük mire lehet jó. mondjuk ha nem vízbázisú, akkor lehet nem sokra, de ki kell próbálni.
laci: hozd le, hogy el tudjunk kezdeni terepezni. (az lenne a lényeg, hogy ne fél év múlva kapjuk meg, mert akkor már nem lesz jó!) | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Pént. Jan. 18, 2013 11:54 am | |
| A tescoban árulták régebben a műanyaggyilkos alapozót de nem találkoztam vele már rég. Amit most lehet kapni 1K huf és elég jó.(azért próba fújás javasolt) Pár terepet, műfüvet, meg ezt-azt viszek majd le én is. | |
|
| |
Lazaruss törzsőrmester
Hozzászólások száma : 75 Age : 37 Location : Pécs Registration date : 2009. Jun. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Pént. Jan. 18, 2013 11:12 am | |
| Nálam van kb 40 darab modellfesték. Ami probléma lehet, hogy nem vízbázisú, de ha kell akkor beviszem. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Pént. Jan. 18, 2013 1:40 am | |
| Műfüvet ne vegyetek, nekem van egy bontatlan GW-s és egy bontatlan modellboltos statikus füvem, amit nem nagyon fogok elhasználni, azt bedobom a közösbe. Ezen felül van bontatlan army painteres zöld alapozóm is, ami szintén mehet a klubba. Az évek során emellett összegyűjtöttem sok-sok szemetet, amit terepezéshez akartam használni (kartonok, pálcák, balsafa, műanyagrudak, üres kemény műanyag flakonok (40k-s tartályoknak), eszméletlen mennyiségű figurakeret, ilyesmi. Ja és van romos tankokból visszamaradt mindenféle bitzem, amit esetleg a romos házakhoz, base-ekhez fel lehet használni. Ha kell ilyen, akkor valaki ugorjon egyszer ide kocsival. Bocs, hogy nem mentem ma le, beteg a lányka, és én voltam vele itthon egész nap. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Pént. Jan. 18, 2013 1:25 am | |
| erdonel a mennyisegi igenytol fuggoen szvsz nem a kereskedkhazi bolt a legjobb megoldas, hanem egy hosszulevelu mufenyo.
Azt hiszem a Nordmann fenyot mintazo valtozat a legjobb. (ebben most nagyon nem vagyok biztos, de nem talalok megfeleloen nagy kepet rola es nem tudom otthoni milyen). A lenyeg, hogy a 'tulevelek' hosszuak es egyenletesen korben vannak az ag korul. Egy 90cm magas 2500Ft es nemhogy par fa(mint esetleges modellboltosnal), de tobb asztalnyi erdo kijon belole.
A feldolgozasa: - eros vagoval agrol egy kello meretu darab nyissz (drotvaz miatt ehhez kell ero meg rendes vagoszerszam) - 'also' par ag lenyirbalasa (hogy legyen torzs) - ha fenyofat akaruk, akkor kb ennyi - ha lombosat, akkor a megmarado reszt osszeragasztozni es zold szivacsdaraba (vagy fureszporba) beleforgatni. - talphoz az aljat pl egy WM/Wyrd-es base-be beleragasztani. - izles szerint levegon szarado gyurmaval/puttyval a torzset kicsit atalakitani (majd ezt festeni barnara)
szvsz gyorsan az egesz fat fel lehet dolgozni es az eletben nem fog tobb modellfa kelleni. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Pént. Jan. 18, 2013 1:07 am | |
| FELHÍVÁS
Na szóval: Mai napon, mivel csak hárman voltunk, ezért hárman, eldöntöttük, hogy milyen terepeket fogunk gyártani a következő néhány hónapban a klubban.
1. több szintes romok 2. barlang 3. erdő 4. dzsungel 5. vár
ezekhez a következő alapanyagokra lesz szükség:
- kék szigetelő anyag (styrofoam) - alapzat (valami, amire rá tudjuk tenni a terepeket) - ide kellenek ötletek!!!!! - PVA ragasztó - műfű - ecset - alapozó (leginkább szürke) Tubák Laci ideírhatná, hogy melyik az az olcsó alapozó, ami marja a műanyagot - modellfesték
kérek mindenkit, akinek a fenti anyagokból van és le tudja hozni a klubba, az reklamáljon.
ami nincs, azt jövő héten kedden be fogjuk szerezni egy vásárlás során! holnapi napon, ha nem felejtem el és lesz rá időm, be fogok menni a kereskedők házában lévő modellboltba körülnézni. remélem, hogy modellfákat és műfüvet itt találok, illetve innen szeretnénk festékeket, illetve ecseteket beszerezni.
amennyiben megvannak az alapanyagok, neki fogunk állni terepezni! csütörtökönként munka után egy-két órát erre kell szánni és néhány hét, hónap alatt szerintem kellő mennyiségű terepet fogunk tudni legyártani. ehhez természetesen mindenki segítségére szükség lesz. (és nem úgy, mint a mai napon, amikor mindenki megígérte, majd azzal a lendülettel le is mondta...)
ui.: valaki, aki érti a faszbúkot, tegye ki oda is. én nem idegesítem rajta magam... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Hétf. Jan. 14, 2013 5:13 pm | |
| | |
|
| |
Lazaruss törzsőrmester
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Vas. Jan. 13, 2013 9:24 pm | |
| A Patrik a KO kupára jelentkezett, ott szerepel a neve. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Vas. Jan. 13, 2013 9:03 pm | |
| Gondolom Patrik is a linkről jelentkezett a Jókedvünk tele: Malifax liga címszó alatt. Viszont a szerkesztés végén azt hiszem egy megosztás kell nyomni, akkor látja mindenki a módosítást. De a legegyszerűbb írni a bossnak, aztán elintézi. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Vas. Jan. 13, 2013 8:53 pm | |
| | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Vas. Jan. 13, 2013 8:07 pm | |
| - subaggut írta:
- Patrik írta:
- jelentkeztem én is. Subba:téged nem látlak a táblázstban
Én meg téged nem látlak, magamat látom.
Más: Szombaton megyek, talán csütörtökön is. akkor szerintem az oldallal lesz valami gigszer | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Vas. Jan. 13, 2013 8:05 pm | |
| - Patrik írta:
- jelentkeztem én is. Subba:téged nem látlak a táblázstban
Én meg téged nem látlak, magamat látom. Más: Szombaton megyek, talán csütörtökön is. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Vas. Jan. 13, 2013 8:00 pm | |
| Szombaton 14től lesz klubnap. Aki jön jelezze.
Más: csütörtökönként szeretnénk beinditani,, egy festős, terepezős napot. Ki az akit érdekelne, és akár már jönne is a héten? | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Vas. Jan. 13, 2013 7:51 pm | |
| jelentkeztem én is. Subba:téged nem látlak a táblázstban | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Vas. Jan. 13, 2013 7:28 pm | |
| - subaggut írta:
- Jelentkeztem. Szerintem iratkozzatok fel még páran, mert egész jól lehet gyűjtögetni a pontokat, ha már hárman-négyen vagyunk egy helyszínen. Arnold, neked kötelező!
végre, köszi!!! | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Vas. Jan. 13, 2013 3:00 pm | |
| Jelentkeztem. Szerintem iratkozzatok fel még páran, mert egész jól lehet gyűjtögetni a pontokat, ha már hárman-négyen vagyunk egy helyszínen. Arnold, neked kötelező! | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Vas. Jan. 13, 2013 1:54 am | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Szomb. Jan. 12, 2013 3:41 pm | |
| mindig elfelejtem... leszedtem! köszi! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Szomb. Jan. 12, 2013 3:39 pm | |
| meg mindig az inkvizitor ab topic a legjobb lelohely | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Szomb. Jan. 12, 2013 2:44 pm | |
| ha valakinek van ab 2.2.c-hez 40k datafile, az légyszi küldje el nekem. nyilván megint elveszett valahol a warpban... | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Szer. Jan. 02, 2013 3:28 pm | |
| Pénteken úgy néz ki max 8-9 után tudok csak lemenni, akkor társas vagy egy késői 40k. Szombaton 40kzni szeretnék, lehetőleg minnél többet. | |
|
| |
subaggut százados
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 Szer. Jan. 02, 2013 3:13 pm | |
| Én mennék, szerintem mindkét napon, de szombaton biztosan. Malifót, és ha van ellenfél, akkor Blood Bowl-t játszanék, illetve szívesen társasoznék ismét egyet a Spartacusszal. A Blood Bowl pályát, ha jó idő lesz leviszem. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal # 5 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal # 5 | |
|