kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

 

 Kocsmaasztal # 5

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Male Hozzászólások száma : 405
Age : 31
Registration date : 2009. Mar. 01.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyHétf. Márc. 18, 2013 2:55 pm

Nem tudom erre a sok faszsagra ami az Ykostol jön mit reagaljak. Inkább melózok tovább.
Katas témában meg annyi, hogy nekem az szúrta a szemem hogy egy csajt basztatnak..és most jöhet hogy nem vagyok én lovag stb, ez igaz. Ettől ha joga van valakinek gyokernek lenni, akkor nekem jogom van lovagnak lenni.
Na ennyi időt már megint vesztegettem erre:D
Vissza az elejére Go down
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Male Hozzászólások száma : 1694
Age : 40
Location : Pécs
Registration date : 2007. Dec. 11.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyHétf. Márc. 18, 2013 3:37 am

Idézet :
Laci:
ez a "nem veszi ki a részét" rész elég érdekes a lehozott alapanyagok tükrében, e? vagy a havidíjról beszélünk most?

Laughing ez annyira alacsony volt, hogy tőled nem hiszem el. Laughing mondok én is egy hasonlóan alacsonyat! lejön bármikor kifizetjük neki!
ugye nem gondolod, hogy ha két alapozót fel kell emlegetni, akkor ott már baj van? én gondolom.
én a jó dolgokat gondolom normálisnak. ami alatt azt értem, hogy számomra az egy normális dolog, hogy ha valaki valahova tartozónak gondolja magát, akkor azt a közösséget segíti. és azt is gondolom, hogy bármilyen segítség sem hatalmazza fel arra, hogy közben a másik kezével meg elvegyen abból a közösségből. (elvétel lsd. fentebb) én személy szerint nagyon örültem, amikor a yoda lehozott a klubba alapanyagot. nem írtam fel a fórumra, nem kürtöltem világgá, hogy LÁSSÁTOK!! NA MILYEN JÓ FEJ MÁR!!! mert azt gondoltam, hogy ez normális. magamban viszont örültem neki, gondolván, hogy na végre! jó felé haladunk. végig kellett volna hívogatnom mindenkit, hogy szóljak neki, hogy mekkora ajándékot kaptunk? mert azért vannak ám mások is, akik tettek ezért a klubbért, nem keveset, mégse szokodjuk a fa***kat naponta, mégse kell félévente rászólni, hogy ne baszakodjon már állandóan valakivel, mert rosszat tesz.

Idézet :
a regisztrációd nálam is kiverte a biztosítékot, nem csak yodánál. ez után vette el gojo tőlünk a modi jogokat, te viszont még mindig laci néven futsz haterlaci helyett... Wink

rajtatok kívül én még nem hallottam senkitől, hogy bárkinek is feltűnt volna egyáltalán, hogy bármi baj lenne a regisztrációs névvel. inkvizítoron sem hallottam, hogy bárkinél kiverte volna a bizonyítékot. nem tudok erről vitatkozni, mert nem értem, hogy miről beszélsz, de tényleg. megjegyezm ennek ellenére lacit egyszer sem hallottam sírni-ríni miatta, hogy ugyan már engedjem meg neki, hogy visszakapja. Laughing pedig megtehetné, mert én nagyon nem vágom, hogy mi baj lenne azzal a reggel.

Idézet :
az hogy ki hogyan beszél másnak a nőjével - szerintem - az illető dolga, hogy ez neked miért fáj az rejtély. mondjuk kata hozzászólásainak eltűnésével sokat nem vesztettünk, ha érted hogy mondom.

szerinted. szerintem meg nem. most akkor végig fogjuk kérdezni az összes embert a világon és összeszámoljuk a szavazatokat és győztest hirdetünk? teljesen biztos vagyok benne, hogy a yoda bántó szándékkal írt minden egyes alkalommal a kata felé. szándékosan bántóan. én ezt nem viselem el egy olyan fórumon, ahol van jogom tenni ellene. az életben nincs, ott mindenki azt csinál, amit akar. megvan persze a véleményem, de nem tudom rákényszerítem senkire. de itt a fórumon nem így van és élek is ezzel a jogommal.

(tudom, hogy ez a lacinak szólt, de ha csak neki szántad volna, akkor pm-ben ment volna, így én is reagálok rá)

Idézet :
gojo:
én nem tudom, hogy neked milyen gondod van yodával - meghúzta a húgodat, vagy mi? - de tisztáznotok kéne már egyszer.


leírtam. ha igényli elmondom szóban is. nevezz meg egy napot és a fegyvert. Laughing

Idézet :
azt ugyan nem tudom, hogy ki tett meg téged az igazság bajnokává, de ha már így játékrendszereken és topicokon átívelve őrzöd az IGAZSÁGOT, akkor kommentálnám. háháhá

én tettem meg magamat azzá. nem kell vele egyetérteni, nincs kényszer. az összes nagy fórumon van pécsi topic.

Idézet :
Egyébként - bár már rég nem arról szól - de a malifó verseny kapcsán 2en mondtuk, h ne 35 pont legyen, 2en mondták, h de, és 2en nem nyilatkoztak. Konszenzus? Többségi akarat? scratch

asszem a gondja az volt a yodának, hogy a béla nem kompromisszumkész. én nem konszenzusról, hanem kompromisszumról beszéltem. miután a béla a yoda egy sora felvetésére úgy reagált, hogy szerinte is jó, egy másik sor felvetésre pedig úgy, hogy nem fogadja el, yoda beírta, hogy béla nem kompromisszumkész. erre írtam, hogy a kompromisszum nem az, hogy minden javaslatodat elfogadják. sem a béla részéről, sem a yoda részéről. nem értem mi az a konszenzus, meg többségi akarat amiről beszélsz.

Idézet :
Ez a más nevében beszélés nagyon népszerű dolog lett, Yoda kezdte, de hogy neked se volt annyi eszed, hogy ne folytasd... zseniális.

sosincs. ilyen vagyok. ha a yoda lehet hülye, én is lehetek.

Idézet :
Bannolt a közösség? Kit? Még Ágostont se bannolta a közösség mint tudjuk...

ezt beszéld meg a közösséggel. gyerek le játszani és kérdezd végig az embereket. van aki ide írt, van aki pm-et írt és van aki személyesen mondta el. menj végig és kérdezősködj. egyébként most, hogy mondod gergő sem írt, hogy velünk ért egyet. sőt a gyöngyi sem. végülis dectum véleményét sem tudom...most, hogy így mondod. de persze, ha nem akarod megérteni, akkor nem fogod.

Idézet :
Vagy ki tartozik A Közösségbe? Máté igen? Özsge igen? Én igen?

igazad van, nem mindenkivel beszéltem erről, akit a közösséghez tartozónak gondolok. pontosítok. a közösség azon része, akivel eddig erről beszéltem egyértelműen úgy foglalt állást, ahogy leírtam. járj utána, hogy kik voltak. vagy lehet utálni engem egyedül. Very Happy valahogy megleszek. az az igazság, hogy nem mindenkinek van rá ideje, kedve, hogy annyit írogasson, mint én.

Idézet :

Sok szart csinál? Milyen sok szart? Konfrontálódik, szól ha valami nem tetszik neki... és?

én is ezt teszem. ezek szerint nincs ezzel semmi baj, ugye? ha neki lehet, akkor ugye nekem is? sőt másnak is? ugye? ugye b***meg nem is olyan egyszerű ez? Very Happy
az, hogy mit teszel mindig csak egy dolog. az, hogy miért teszed...az meg egy másik.

Idézet :
Többször megpróbált elvenni belőle? Bazz gojo... nemár.

igen. minden egyes alkalommal, amikor valakire rátámad verbálisan, kicsit bomlasztja a közösséget. én így érzem. nem kell vele egyetérteni, de én így gondolom. úgyhogy de, demár. többször megtette, hogy véleményem szerint teljesen feleslegesen rátámadt valakire itt a fórumon. biztos csak itt történt eddig ilyen vele, lehet az itteni fórum a hibás. vagy lehet, hogy nem. volt már ilyen máshol is? őszinte választ kérek! (mert azért az a sok légy csak nem lehet ugye hülye...)

Idézet :
Ha jól tudom az alapozó, amit lehozott most nálad rombolja a közösséget.

na ez nagyon alacsony volt. ez tényleg a legalja. tőled meg pláne a legalja. nem is nagyon tudok rá mit reagálni. fizessem ki? vagy emlegessem fel, hogy én mi mindent vittem már le, mi mindenbe fizettem már bele, vagy...vagy inkább ne. netán vessem fel, hogy KIBASZOTT TEREPEKRE HOZTAM HAZA, AMIN MINDENKI JÁTSZANI FOG? vagy most akkor, ha a yoda már hozott le alapozót, akkor bárkit baszogathat a fórumon?
mondjuk, ha ez így van, akkor végképp nem értem, hogy én miért nem lehetek az igazság bajnoka, mert ugye azért én két alapozónál többet tette már ebbe bele. szóval ha ezen az alapon állunk, akkor bizony én elég sok embert elküldhetek a kurvaanyjába, mert jogom van hozzá, mert vittem el alapozót...hát eze tényleg...ne már gyuri...ez tényleg a legalja.

Idézet :
Ki kell találni valami yodával szemben??? mi a fasz? gojo tényleg gondolkodj el azon, hogy mi a gondotok egymással, és oldjátok meg, mert az h uszítasz ellene az aztán tényleg nem jó A Közösségnek.

Shocked hogy én uszítok a yoda ellen? én? ÉN? na ennél a résznél feladtam. ha ezt írod előre, valószínűleg nem kell végigolvasnod amit ide leírtam, mert meg sem születik ez a poszt. (csak, hogy értsd: nem olvastam el előre egyben amit írtál, hanem válaszolás közben olvastam és az adott részre azonnal válaszoltam)

azt visszavonom, hogy ki kellene bármit is találni a yodával szemben. közben kiderült, hogy ez már okafogyott. én kérek elnézést érte. mindig a legrosszabbat hozza ki belőlem. érzéke van hozzá.

ui.: ha úgy tűnik, mintha belejavítottam volna a hozzászólásodba, akkor nem így van, csak sikerült az idézés gomb helyett az edit gombot megnyomni és miután beírtam a litániámat, csak utána láttam, hogy tiedbe javítottam bele. ezért visszacsináltam amennyire tudtam. na ezért kell hajnalban aludni és nem kibaszott fórumon egy órán át írogatni.

_________________
Infinity: Yu Jing, Imperial Service, Japanese Sectorial
WH fantasy: Empire
WH 40k: Space Wolf
Naval Thunder: Német Haditengerészet
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
YKoS
Kultista
YKoS

Male Hozzászólások száma : 1020
Location : az ellentétes állásponton
Registration date : 2008. Dec. 05.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyHétf. Márc. 18, 2013 1:34 am

Laci:
ez a "nem veszi ki a részét" rész elég érdekes a lehozott alapanyagok tükrében, e? vagy a havidíjról beszélünk most?

a regisztrációd nálam is kiverte a biztosítékot, nem csak yodánál. ez után vette el gojo tőlünk a modi jogokat, te viszont még mindig laci néven futsz haterlaci helyett... Wink

az hogy ki hogyan beszél másnak a nőjével - szerintem - az illető dolga, hogy ez neked miért fáj az rejtély. mondjuk kata hozzászólásainak eltűnésével sokat nem vesztettünk, ha érted hogy mondom.

gojo:
én nem tudom, hogy neked milyen gondod van yodával - meghúzta a húgodat, vagy mi? - de tisztáznotok kéne már egyszer.

azt ugyan nem tudom, hogy ki tett meg téged az igazság bajnokává, de ha már így játékrendszereken és topicokon átívelve őrzöd az IGAZSÁGOT, akkor kommentálnám. háháhá

Egyébként - bár már rég nem arról szól - de a malifó verseny kapcsán 2en mondtuk, h ne 35 pont legyen, 2en mondták, h de, és 2en nem nyilatkoztak. Konszenzus? Többségi akarat? scratch

Ez a más nevében beszélés nagyon népszerű dolog lett, Yoda kezdte, de hogy neked se volt annyi eszed, hogy ne folytasd... zseniális.

Bannolt a közösség? Kit? Még Ágostont se bannolta a közösség mint tudjuk...
Vagy ki tartozik A Közösségbe? Máté igen? Özsge igen? Én igen?

Sok szart csinál? Milyen sok szart? Konfrontálódik, szól ha valami nem tetszik neki... és?
Többször megpróbált elvenni belőle? Bazz gojo... nemár.
Ha jól tudom az alapozó, amit lehozott most nálad rombolja a közösséget.

Ki kell találni valami yodával szemben??? mi a fasz? gojo tényleg gondolkodj el azon, hogy mi a gondotok egymással, és oldjátok meg, mert az h uszítasz ellene az aztán tényleg nem jó A Közösségnek.

Vissza az elejére Go down
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Male Hozzászólások száma : 900
Location : Pécs
Registration date : 2008. Oct. 09.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptySzomb. Márc. 16, 2013 1:50 pm

14től lent leszünk
Vissza az elejére Go down
Lazaruss
törzsőrmester
törzsőrmester


Male Hozzászólások száma : 75
Age : 33
Location : Pécs
Registration date : 2009. Jun. 01.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptySzomb. Márc. 16, 2013 1:48 pm

Mikor lesz ma a klubnap?
Vissza az elejére Go down
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Male Hozzászólások száma : 1112
Location : Somewhere Far Beyond
Registration date : 2008. Jan. 07.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 10:54 pm

Laci írta:
Bocs a dupláért még egy fontos amit kiemelnék:

Volt egy srác, aki postolt ide képeket, GDkről, kiállításokról, konverzióiról. Többeket érdekelt, de persze szintén el lett kergetve ugye...

oerte 'sajnos' nem kar.
Annyi lett mondva neki, hogy postoljon nyugodtan, kepeknek orulunk, de nem fontos menozni, hogy ott volt a GD-n. Egyreszt mert utobbi kb 6 evben egyre inkabb egy nagy 0 a rendezveny, masreszt meg ha valaki tenyleg akar, akkor pl. fapados geppel ki tud menni.

Konverzioi es festesi meg bar szepek voltak, de nem tukroztek az allitasat (GD finalist).
Erre megsertodott, mert nem meno es ellepett. Azert ennel picit jobban kellene birni a kritikat.

M.
Vissza az elejére Go down
http://exalted.freeweb.hu
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Male Hozzászólások száma : 405
Age : 31
Registration date : 2009. Mar. 01.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 10:09 pm

Berzenke írta:
Hogy én milyen kibaszottul irigyellek néha titeket. nyalifali

Milyen komoly gondjaink vannak mi?
Vissza az elejére Go down
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós


Hozzászólások száma : 215
Registration date : 2007. Dec. 12.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 9:58 pm

Hogy én milyen kibaszottul irigyellek néha titeket. nyalifali
Vissza az elejére Go down
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Male Hozzászólások száma : 405
Age : 31
Registration date : 2009. Mar. 01.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 9:40 pm

Bocs a dupláért még egy fontos amit kiemelnék:

Volt egy srác, aki postolt ide képeket, GDkről, kiállításokról, konverzióiról. Többeket érdekelt, de persze szintén el lett kergetve ugye...
Vissza az elejére Go down
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Male Hozzászólások száma : 405
Age : 31
Registration date : 2009. Mar. 01.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 9:31 pm

Kb. mindenkit idegesít a yoda baszkodása, leginkább azért mert nem veszi ki a részét semmiből. Persze ez érthető, hiszen pesten van, de akkor legalább kussolna...
A Subáról meg annyit, hogy többen szóltunk már neki a mérés miatt, mikor idegesítő volt, nekem az SW elleni meccseken több dolog is volt amit szóvá tettem, kiderült hogy figyelmetlen volt, nem pedig csalt...
Ha nem lenne korrekt, nem kérdezném meg időről időre tőle hogy játszunk-e. Nehezen tudom elképzelni hogy lennének olyanok akik játszanak vele, mikor a háta mögött azt mondják hogy nem akarnak. Egyébként nincs senki aki ne játszana vele, aki nem játszik, az mással sem szokott. Pl. Máté csak társasozni szokott, nagyon ritkán páros 40k.

Személy szerint a regisztrációnál, teljesen ismeretlenül már meggyűlt a bajom a yodával.
Aki nem emlékszik:
Hater néven akartam regizni mikor elkezdtem fantasyzni, ezt ő törölte, indok nélkül. Mikor Laci néven regiztem, és kérdőre lett vonva, akkor az volt az indok hogy ez nem az a hely, ahol ilyen névvel fórumozni lehet. Bocs, yoda007 hogy nem vagyok olyan kreatív mint te;)
Persze ezzel nem ér véget a dolog, mert amikor lehetett beszólt, általában faszságokat, az építő kritikát, vagy a kompromisszumot nem ismeri. A leginkább zavaró még is az, hogy ha valami gondja van pl. velem ami valószínűtlen, mivel akkor elkezdte ezt mikor nem is ismert, nem mondja el személyesen, soha.

Ágostonnal és vele kapcsolatban bennem egy valami maradt meg, mikor Kata, Ágoston akkori barátnője felírt ide, ő meg alpári módon reagált, teljesen bunkó módon. Persze a Kata nem írt ide többet. Ezt is fórumon keresztül, egy akkori klubtag barátnőjének, mikor elvileg nem vele volt baja. Ezért gondolom azt, hogy a yodának annyi töke van mint a nőstény macskámnak. Őszintén remélem hogy egyszer lejön a klubba, és legalább jól elküld a picsába, és elmondja, hogy mi a fasz baja van.

A stílusért bocs, de ha már ezen a jeles napon előkerül az őszinteség, akkor tessék.

Üdv:
HATER
Vissza az elejére Go down
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Male Hozzászólások száma : 1694
Age : 40
Location : Pécs
Registration date : 2007. Dec. 11.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 8:46 pm

YKoS írta:
Gojo, kicsit elgurult valami, nem?
3 ember írt bármit, akkor ők A Közösség? Wtf?
Na, mindegy. Majd írok még, de jobb, ha most inkább nem. Versenyt meg szervezzen ezek után a faszom.

nem Gyuri, nem elgurult, hanem betelt.

és igen, le merem írni a közösséget, mert én tudom a többiek véleményét, így nem csak az itt írt két (subáéval együtt 3) véleményre hagyatkozom.

valamint most már tényleg ki kell találni yodával szemben, mert függetlenül attól, hogy jelenleg kinek van igaza, persze megint ő nyert. hiszen beszélünk róla, megint sikerült némi feszültséget keltenie. nekem pedig ebből már nagyon elegem van. egyszerűen azért, mert sérti az igazságérzetemet. simán lehet, hogy nincs igazam persze, de akkor is így érzem. és a beszélgetésekből nekem az jön le, hogy mások is hasonlóan gondolkodnak, csak kevésbé kapják fel a vizet ezen.

próbáltam már szólni érte, tenni ellene, nulla sikerrel. minden egyes alkalommal visszajön, mint a bumeráng, mintha a falnak beszélnék. persze én vagyok a hülye, hogy mindig felveszem a kesztyűt. felesleges. hagyni kellene, aztán szépen lassan mindenkivel összeveszene. de akkor is kibaszott idegesítő.


_________________
Infinity: Yu Jing, Imperial Service, Japanese Sectorial
WH fantasy: Empire
WH 40k: Space Wolf
Naval Thunder: Német Haditengerészet
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 6:36 pm

Nem, csupán azt írom, hogy ha igazat beszélsz, azzal kapcsolatban, hogy utálnak, akkor írj neveket, akikkel erről beszéltél, mert jártam már eleget olyan helyre, ahol ok nélkül utáltak.
Vissza az elejére Go down
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Male Hozzászólások száma : 983
Age : 111
Registration date : 2007. Dec. 12.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 6:34 pm

wow... te most tényleg kijátszod ezt a cigánykártyát? really?
Vissza az elejére Go down
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 6:11 pm

Yoda:

nem akartam a témában többet megnyilatkozni, DE!

Nyomatékosan kérlek, hogy még csak meg se forduljon a fejedben engem Ágostonhoz hasonlítani. Vagy ezt a helyzetet ahhoz.


Mindenki másnak:

Köszönöm a támogatást, de nincs szükség arra, hogy most a közhangulat Yoda ellen forduljon, főleg ne miattam. Hallottam, hogy volt valami hát mögött beszélgetés, rákérdeztem, elmondták hárman, hogy szerintük trükközök a méréssel. Ez persze nem igaz, Arnold fejtette meg, mit láthattak az illetők, nekem fogalmam sem volt arról, hogy valakinek nem volt nyilvánvaló, hogy a base hátuljától mérek évek óta, és a hátulját rakom így a mért ponthoz is. Azért csináltam így, mert a bal könyököm félig le van fixálva, nem érek be a terepasztal feléig sem, ezért előre kihúzom a mérőt, amit így pontosan sokkal könnyebb a base végéhez rakni, mint a figura elejéhez. Próbáljátok csak ki, így nem döntötök le semmit. Egyébként pont emiatt használtam évekig a mérőpálcát, de elhagytam Kerekegyházán. Nem magyarázkodtam eddig senkinek, változtattam a dolgon.

Viszont ha igaz, amit Yoda ír, akkor nem szívesen fogok többé részt venni ebben az egészben, mert nem akarom, hogy csalónak, trükközőnek állítson be valaki, vagy csak a szükséges megtűrt személy legyek. Származásomból kifolyólag elég sokszor gyanúsítottak meg olyannal, amit nem tettem meg, ha eltűnt valakinek a pénze, órája stb... a suliban, csak az én táskámat kutatták át. Patriknak is mondtam már, hogy soha nem engedhettem meg magamnak, hogy csaljak, mert eleve feltételezték rólam, hogy csalok, főleg, ha nyertem. Harminc év fölött pedig elegem van belőle, hogy még mindig ez van. Ha csak kicsit is mozog a haraszt, nincs értelme erőltetni semmit.

Yoda: ha van vér ott ahol, akkor most felírsz neveket, helyeket meg állításokat. Csak hogy tisztázzuk hogy hányadán állunk. Nekem sem mindegy. Másrészt a feltételeidből a versenyre vonatkozólag csupán másféllel nem értettem egyet. És már kaptam a sarat. Kurvára nem értem ezt.

gojo: csak a tisztánlátásért: nekem nem voltak javaslataim a malifaux versenyről. Én beírtam magam minden jó időpontra, és rábólintottam Patrik felírására, mert ő írta fel először, és nem láttam, miért lenne az bárkinek is rossz, ami egy országos versenyen jó volt. A demonizálás sajnos most nagyon egyoldalú volt.
Vissza az elejére Go down
YKoS
Kultista
YKoS

Male Hozzászólások száma : 1020
Location : az ellentétes állásponton
Registration date : 2008. Dec. 05.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 5:12 pm

Gojo, kicsit elgurult valami, nem?
3 ember írt bármit, akkor ők A Közösség? Wtf?
Na, mindegy. Majd írok még, de jobb, ha most inkább nem. Versenyt meg szervezzen ezek után a faszom.
Vissza az elejére Go down
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Male Hozzászólások száma : 405
Age : 31
Registration date : 2009. Mar. 01.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 4:58 pm

Gojo látom elkapott a forradalmi hangulat.
Mindazonáltal teljes mértékben egyet tudok érteni. Az agostonos megmondos dolog meg wtf.
Vissza az elejére Go down
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Male Hozzászólások száma : 1694
Age : 40
Location : Pécs
Registration date : 2007. Dec. 11.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 4:20 pm

mit is mondtál meg annó ágostonról? most hallom először. Very Happy bár biztos nem figyeltem. szólhattál volna mondjuk akár személyesen is, mert így azért utólag...hát nem az igazi. mindenki tudta, hogy ágoston milyen, hogy milyen meséi vannak. a felét nem kellett elhinni annak amit mond. azt viszont, hogy ellopja mások pénzét biztosan nem láttad előre. biztosan, mert akkor hangosan kiabáltál volna, mert nem feltételezem rólad, hogy nem így tettél volna. de persze nem tetted, mert nyilván fingod nem volt neked sem erről.

bannolás:
úgy látom bannolt a közösség. ezek után már minek? olvasd csak el nyugodtan, hogy mások mit gondolnak arról, ahogyan kezeled a dolgaidat ebben a közösségben. a világ minden kincséért sem fosztanálak meg ettől. Very Happy

mert értem én, hogy suba ilyen meg olyan, meg mittudomén. mellesleg mi megmondtuk neki élőben és nem a neten. és egyszer elég volt, mert ez nem az óvoda, hogy naponta felhánytorgassuk.

de te bazdmeg! neked már vagy ezerszer megmondtuk, hogy ne csináld azt a sok szart amit csinálsz, és mégis. függetlenül attól, hogy tudod, hogy ez másnak, másoknak rossz. mégis csinálod. csakazértis. és egyszerűen nem látod, hogy miközben máséban a szálkát, addig a magadéban a gerendát sem veszed észre. egyszerűen nem értem. nem irigyellek azért a pillanatért, amikor ezt majd megérted. mert meg fogod érteni, ebben biztos vagyok.

ja és hogy értesd mire gondolok:

SUBA ÉRTÉKES TAGJA ENNEK A KÖZÖSSÉGNEK, AKI HOZZÁTESZ AZ EGÉSZHEZ. TE EZZEL ELLENTÉTBEN EDDIG NEM VOLTÁL ÉRTÉKES TAGJA ENNEK A KÖZÖSSÉGNEK, MERT TÖBBSZÖR MEGPRÓBÁLTÁL ELVENNI BELŐLE!

ez persze változhat, de jelenleg így van. remélem úgy fog változni, hogy mindenki értékes tagja lesz a közösségnek. de az is lehet, hogy marad így. én végül is mindkét megoldással együtt tudok élni.

ui.: megjegyzem a kompromisszum nem az, hogy ha valamivel nem értesz egyet, és előadod a saját javaslatodat, akkor azt a többieknek el kell fogadni. ez nem kompromisszum. a kompromisszum akkor jön létre, ha a javaslatok ütköztetéséből innen is és onnan is fogadnak el és mindenki enged valahol.
vagyis az nem kompromisszum, hogy a malifaux verseny kapcsán a te javaslataidat mind elfogadják, míg subáét nem.

_________________
Infinity: Yu Jing, Imperial Service, Japanese Sectorial
WH fantasy: Empire
WH 40k: Space Wolf
Naval Thunder: Német Haditengerészet
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Male Hozzászólások száma : 983
Age : 111
Registration date : 2007. Dec. 12.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 3:26 pm

Laci írta:
Béla, hogy ki játszik veled és ki nem, az abból derül ki...hogy ki játszik veled és ki nem.(ámen Laci, király vagy) A yoda majd lemászik ide közénk, és megmondja ha gondja van. Te a festéssel és a konvertálással foglalkozz, a malifó versenyen meg úgy is a többség dönti el hogy mi lesz.
A Yoda megmondta. Amikor a legutóbb megmondta (s akkor is ő volt a helikopter), az az ember most milliókkal tartozik erre-arra. Smile

Zupermen jöhet a ban, legalább a héten nem kell erre jönnöm Smile
Vissza az elejére Go down
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Male Hozzászólások száma : 405
Age : 31
Registration date : 2009. Mar. 01.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 3:23 pm

Béla, hogy ki játszik veled és ki nem, az abból derül ki...hogy ki játszik veled és ki nem.(ámen Laci, király vagy) A yoda majd lemászik ide közénk, és megmondja ha gondja van. Te a festéssel és a konvertálással foglalkozz, a malifó versenyen meg úgy is a többség dönti el hogy mi lesz.
Vissza az elejére Go down
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Male Hozzászólások száma : 900
Location : Pécs
Registration date : 2008. Oct. 09.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 3:10 pm

subaggut írta:
Lajos érdeklődött, hogy lesz-e valami társasféle, mert akkor lemenne. Én nem hiszem, hogy megyek, még emésztem a nemrég elhangzottakat (leírtakat).

Ne tőrödj a Yodával. Nem kell vele foglalkozni/ reagálni rá. Gyere és játszunk. Jól szoktuk magunkat érezni, és az a lényeg Very Happy
Vissza az elejére Go down
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Male Hozzászólások száma : 900
Location : Pécs
Registration date : 2008. Oct. 09.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 3:05 pm

gojo írta:
egyáltalán mi a faszért próbáltátok meg? ti se lesztek már hülyébbek bakker. Very Happy

viszont akkor én mennék klubnapra, ha már lesz. beszéljük meg, hogy mit nyomunk. egész nap ráérek.

40k, fantasy, malifaux, társas amiben benne vagyok.
Esetleg ha mondjuk a Billel toltok navalt azt megnézném
Vissza az elejére Go down
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 2:51 pm

Lajos érdeklődött, hogy lesz-e valami társasféle, mert akkor lemenne. Én nem hiszem, hogy megyek, még emésztem a nemrég elhangzottakat (leírtakat).
Vissza az elejére Go down
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Male Hozzászólások száma : 1694
Age : 40
Location : Pécs
Registration date : 2007. Dec. 11.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 2:40 pm

egyáltalán mi a faszért próbáltátok meg? ti se lesztek már hülyébbek bakker. Very Happy

viszont akkor én mennék klubnapra, ha már lesz. beszéljük meg, hogy mit nyomunk. egész nap ráérek.

_________________
Infinity: Yu Jing, Imperial Service, Japanese Sectorial
WH fantasy: Empire
WH 40k: Space Wolf
Naval Thunder: Német Haditengerészet
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Male Hozzászólások száma : 900
Location : Pécs
Registration date : 2008. Oct. 09.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyPént. Márc. 15, 2013 2:35 pm

Sziasztok!

Sajnos a mostoha ídőjárási körülmények miatt nem tudtunk elutazni (pedig megpróbáltuk, egy durva 12órás kisérletünk volt, hogy elhagyjuk az országot, de ennyi ídő alatt csak pestig sikerült eljutnunk).

Így ha van rá igény akkor holnap is lesz klubnap. Ki az aki jönne?
Vissza az elejére Go down
YKoS
Kultista
YKoS

Male Hozzászólások száma : 1020
Location : az ellentétes állásponton
Registration date : 2008. Dec. 05.

Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 EmptyCsüt. Márc. 14, 2013 1:44 pm

[quote="Patrik"]
MAXXxxx írta:
YKoS írta:
MAXXxxx írta:

rég jártál itthon, úgy tűnik.
karacsonykor, de husvet hetvegen (pentek-szombat) es utana levo heten megnezem mi valtozott. Smile

hajajj. Már kolbászból van a kerités is mindenkinél Razz

Majd ha jössz játszunk
ha nem is mindenkinél, de a klub körül már igen. Razz bounce
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 3 Empty

Vissza az elejére Go down
 
Kocsmaasztal # 5
Vissza az elejére 
3 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: Közélet :: agóra-
Ugrás: