kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

kocsmaasztal

Go down 
+19
lordbill
zarakikenpachi
BoneHeart
Bm
voroncov-draskov
Nyamm-haikan
Dectum
Berzenke
subaggut
Eddy
gorugrany
exael
MAXXxxx
Pavano
Leslie
cowboy001
kota
gojo
Yoda007
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

kocsmaasztal - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyHétf. Dec. 15, 2008 9:01 am

Nyamm-haikan: valamikor átugrok a malacokért, köszönöm. Ha nem akarsz megőrülni a régi, 6. kiadású fém sqiuigjeiddel, mielőtt narancssárgára festenéd őket, kend át legalább 1X bestial brown-nal. Tényleg sokat segít az épeszűség megtartásában, és szép árnyékot ad.
Vissza az elejére Go down
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

nő Hozzászólások száma : 131
Registration date : 2008. Jan. 09.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyHétf. Dec. 15, 2008 7:59 am

Hahó!

Patrtik, Subba: lehet jönni a lealapozott-feketített testrészekért, szekérzetért és malacságokért.

Tegnap befejeztem 90 %-ra a 2. dicső szürke carriont - és este már neki is álltam a kis lila, és majdan narancssárga squigjeimnek. Mostmár minden birtokolt gobbóm taplon áll és fekete - de a nyomiszakasz előtt szerettem volna valami nagyobb-gömbölyűbb-tetszetősebb eredményt is elérni (kevesebb enerdzsivel).

Részemről 19-e, péntek az utolsó munkanap idén - hétvégére várok festő, jólfestő, kékfestő embereket, hátha csapatban, dalolva könnyebben megy a munka. A hét közepéről továbbra is Pavano mesterrel egyeztessetek.

A karácsony táján ki lesz Pécsett, és mikor? Majd jól visszaolvasom a témát, de korán reggel még lusta vagyok ehhez. Eddy, MAXXxxx, Bm, Ti lesztek kari előtt, vagy a két ünnep között? Van kedvetek klasszikus pécsi mozibamenős-valamiamerika2nézős-flekkenes programhoz?

További szép napot!

ui.: Gojo: Azt szerettem volna tudni, hogy a határozott támogatásod Eddy festősnap-ötletéhez eredményezett-e konkrét festést? santa

Nyamm
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptySzomb. Dec. 13, 2008 8:57 pm

mer vakok vagytok baszki!! majdnem azt jeltöltem legszebbnek...alig csúszott le az első helyemről. nem is mondok rátok semmit... What a Face vakok!!!!

feltéve persze ha ugyanarról beszélünk...és nem számoltátok félre...
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Férfi Hozzászólások száma : 983
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptySzomb. Dec. 13, 2008 7:38 pm

Úgy látom, a közép bal 4-esen össze fogunk veszni! Smile Evil or Very Mad
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptySzomb. Dec. 13, 2008 7:43 am

mivel tegnap elfelejtettem, hát akkor ma!

boldog szülinapot whkerekasztal!

cheers cheers cheers cheers cheers

valamint kihírdetném december szépét! a mindenki lábai előtt heverő hölgy lett az...amire megmondom őszintén nem számítottam... Very Happy volt egy két tippem, de egyik sem ő volt. node akkor ki az aki a leginkább nem tetszik nekünk??

kocsmaasztal - Page 5 Babes110
YKoS
Kultista
YKoS

Férfi Hozzászólások száma : 1020
Registration date : 2008. Dec. 05.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptySzer. Dec. 10, 2008 8:52 pm

gojo írta:
na akkor egy figyelemfelhívó post!!!!!

az elöbb vettem észre, hogy a kispályás csapatunk fórumát valahogy sikerült törölni. nem nekem...egyszerűen nem létezik az fórum. tekintettel arra, hogy ugyanaz a szolgtáltató, mint ennek a fórumnak, hát inkább szólok előre, hogy senki ne lepődjön meg, ha véletlenül, foglamam sincs miért eltűnne az a fórum is, akkor majd csinálok helyette másikat. addig is az rpg.n vagy az inkvizítoron tudunk találkozni. ott lehet infokat szerezni. remélem erre nem kerül majd sor, de mivel fogalmam sincs, hogy a másik fórumot miért nem érem el, hát okosabbnak véltem szólni.

ha az adminok közül valaki furcsa dolgot tapasztal, akkor azonnal szóljon. vannak acc lopó oldalak, könnyen meglehet, hogy valami ilyenbe futott bele valamelyik admin a másik fórumnál. szóval ha valami furcsa van a belépésnél, akkor az adminok jogokkal rendelkezők inkább ne lépjenek be!!!! küldjetek nekem egy emilt és elküldöm az oldal rendes címét.
nálam minden okés, semmi furaság nem volt. inkvizíció
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptySzer. Dec. 10, 2008 8:51 pm

utánanéztem, és többen jártak így a mai nap. azt a választ kaptam, valszeg csak valami gikszer van a serverekkel. a dolog meg fog oldódni. remélem ezt a fórumot nem fogja érinteni a dolog, de soha nem lehet tudni. ezek szerint megijedni azért nem kell... Smile
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptySzer. Dec. 10, 2008 8:28 pm

na akkor egy figyelemfelhívó post!!!!!

az elöbb vettem észre, hogy a kispályás csapatunk fórumát valahogy sikerült törölni. nem nekem...egyszerűen nem létezik az fórum. tekintettel arra, hogy ugyanaz a szolgtáltató, mint ennek a fórumnak, hát inkább szólok előre, hogy senki ne lepődjön meg, ha véletlenül, foglamam sincs miért eltűnne az a fórum is, akkor majd csinálok helyette másikat. addig is az rpg.n vagy az inkvizítoron tudunk találkozni. ott lehet infokat szerezni. remélem erre nem kerül majd sor, de mivel fogalmam sincs, hogy a másik fórumot miért nem érem el, hát okosabbnak véltem szólni.

ha az adminok közül valaki furcsa dolgot tapasztal, akkor azonnal szóljon. vannak acc lopó oldalak, könnyen meglehet, hogy valami ilyenbe futott bele valamelyik admin a másik fórumnál. szóval ha valami furcsa van a belépésnél, akkor az adminok jogokkal rendelkezők inkább ne lépjenek be!!!! küldjetek nekem egy emilt és elküldöm az oldal rendes címét.
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptySzer. Dec. 10, 2008 1:03 pm

Özsge kedvéért lett avatárom. Razz
voroncov-draskov
seaman apprentice 2
seaman apprentice 2
voroncov-draskov

Férfi Hozzászólások száma : 187
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 9:29 pm

Berzenke írta:
voroncov-draskov írta:
Amúgy meg szerintem használható a Cold One Knight egység, nem igazán rontottam még el az ostobaságot. Az a zászló azt tudja, h a kör elején egyszer használod és három kockával lehet pszichológiára dobni, amiből a két kisebbet használod. Ennyi.

És még le is írja, bazmeg! Az 500 pontos sorcis CO egysége mögött téblábolt a fél seregem a harmadik vagy negyedik körig -mert addig feszt elkúrta-, amikor is egy szemfüles és fürgeségéről méltán híres grave guard osztag megrohamozta, megfuttatta, majd utolérte őket.

He-he...Very Happy (Értsd: mostanában nem...)
http://www.mars.rpgresource.net
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós

Hozzászólások száma : 215

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 5:41 pm

voroncov-draskov írta:
Amúgy meg szerintem használható a Cold One Knight egység, nem igazán rontottam még el az ostobaságot. Az a zászló azt tudja, h a kör elején egyszer használod és három kockával lehet pszichológiára dobni, amiből a két kisebbet használod. Ennyi.

És még le is írja, bazmeg! Az 500 pontos sorcis CO egysége mögött téblábolt a fél seregem a harmadik vagy negyedik körig -mert addig feszt elkúrta-, amikor is egy szemfüles és fürgeségéről méltán híres grave guard osztag megrohamozta, megfuttatta, majd utolérte őket.
Az viszont tuti, hogy a dark elfek örökké kísértik az embert, a rengeteg vereség ellenére. Nem mondom kétszer sem, hogy nem lesz még nekem is, de először megpróbálok legalább egy festett sereget felmutatni. Vagy nem. Az eredeti terv az volt, hogy majd megveszem Özsgétől, amiket összeharácsol, de annyit kellett várni, hogy besokalltunk mindketten. Suspect
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 4:55 pm

gojo írta:
rajta vagyok a dolgon... Very Happy olyan nagyon győzködni sem kell. csak nagy a konkurencia a káosz részéről...hol egyik tetszik jobban hol a másik... Very Happy
neked Özsgével kéne beszélned...
Spoiler:
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 4:49 pm

rajta vagyok a dolgon... Very Happy olyan nagyon győzködni sem kell. csak nagy a konkurencia a káosz részéről...hol egyik tetszik jobban hol a másik... Very Happy
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Férfi Hozzászólások száma : 754
Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...
Registration date : 2008. Jan. 08.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 4:43 pm

Szerintem szavazzuk meg, hogy Gojo vegyen DE sereget!!! cheers
Nehogymá hagyjuk saját boldogsága útjába állni saját magát sunny
kota
törzsőrmester
törzsőrmester
kota

Hozzászólások száma : 60
Registration date : 2007. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 3:11 pm

ŐŐŐŐŐŐ MAXXxxx-nak adok igazat Very Happy
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 12:32 pm

igy van, mindegy kinek a vere ellenfel vagy goblin, de ha lehet inkabb legyen goblin Razz
http://exalted.freeweb.hu
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 12:05 pm

YKoS írta:
gojo írta:
nem persze, nem erősebb, nem is ezért tetszik. csak a c1 ek a hülyülés miatt nem alkalmasak arra, hogy rájuk sereget építs.
nincs nekik valami hülyülés ellenes zászlójuk?

egyébként meg van egy sereg ahol szinte mindenki "hülyül" pislork aztán mégis játszanak vele. Razz

Node ezt kikrem magamnak, mi nem hülyülünk, mi verekszünk!

Egyébként már megint átcsaptunk komolyságba meg miért is van az hogy-ba.. Ha hülyül az a cold one, de jól néz ki, hát hülyüljön, hozom és kész. Másik topic: ha csak 8-at repül az a rohadt őshüllő, de hát tök dúúúúrván néz ki, akkor is hozom. Sőt, ha a goblin jól néz ki, még a 2-es ws és 5-ös ld elenére is hozom. Hát, szégyeljétek magatokat, egy orknak kell itt prédikálni arról, hogy az egésznek a vérben gázolás a lényege? az meg már mindegy, hogy az az ellenfél vére, vagy a goblinoké....
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Férfi Hozzászólások száma : 754
Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...
Registration date : 2008. Jan. 08.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 11:24 am

A baj ott kezdődik, hogy szabályok alapján akarsz sereget választani...
...szerintem...
voroncov-draskov
seaman apprentice 2
seaman apprentice 2
voroncov-draskov

Férfi Hozzászólások száma : 187
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 6:14 am

gojo, használtam én már dragon prince-t DE hősnek és nem volt vele probléma...Very Happy A szekérből Malekith fekete szekerét akartam csinálni, de másért is jó lett volna (a boxban lévő lovakért, amire sorceresst ültettem volna). Aztán elvetettem az ötletet.

Azt hittem amúgy, hogy "fluff-ilag" meg akarod magyarázni a dolgot. De miután nem, nem is érdekes amit mondtam....Smile

http://www.mars.rpgresource.net
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 2:22 am

gojo írta:
hát elég mazohisták is azok az emberek... pislork
egyébként van egy zászló, ami egyszer mentesíti őket vagy újra lehet dobni vagy valami ilyesmi. egyszer... Very Happy mondjuk az is igaz, hogy kb ennyiszer szokta az ember elrontani a dolgot. Very Happy
igazából nem olyan vészes a dolog, mert úgy sem fogok versenyre járni, mert nem szeretem a versenyeket. normál játéknál meg inkább a hangulat számít és a DE sereg elég hangulatos lett, szerintem. szóval nem olyan nagy azért a baj. Very Happy
hagulata az van: akkor a baloldaliakat feláldozzuk, a jobboldaliak meg rabszolgák lesznek, és/vagy fordítva. pale Wink
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 2:17 am

hát elég mazohisták is azok az emberek... pislork
egyébként van egy zászló, ami egyszer mentesíti őket vagy újra lehet dobni vagy valami ilyesmi. egyszer... Very Happy mondjuk az is igaz, hogy kb ennyiszer szokta az ember elrontani a dolgot. Very Happy
igazából nem olyan vészes a dolog, mert úgy sem fogok versenyre járni, mert nem szeretem a versenyeket. normál játéknál meg inkább a hangulat számít és a DE sereg elég hangulatos lett, szerintem. szóval nem olyan nagy azért a baj. Very Happy
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 1:51 am

gojo írta:
nem persze, nem erősebb, nem is ezért tetszik. csak a c1 ek a hülyülés miatt nem alkalmasak arra, hogy rájuk sereget építs.
nincs nekik valami hülyülés ellenes zászlójuk?

egyébként meg van egy sereg ahol szinte mindenki "hülyül" pislork aztán mégis játszanak vele. Razz
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 12:35 am

nem persze, nem erősebb, nem is ezért tetszik. csak a c1 ek a hülyülés miatt nem alkalmasak arra, hogy rájuk sereget építs. de ezt nem én találtam ki, hanem a druchii netes véleményeket olvastam. meg egynél többet nem is nagyon használnak a seregekben. én meg szerettem volna. inkább a hidrákra, szekerekre építenek, ahogy én láttam. de úgy tűnik, hogy be kell érjem egy osztaggal. Very Happy azért így is jó lesz. ráadásul jönnek az új szekerek, ahogy hallom. ha követik az új irányt, akkor király lesz.
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 12:21 am

biztos a gojo fele pesszimizmus.

CO-k stupidity szabalya miatt parazik, es emiatt tarthatja hasznalhatatlannak. mas otletem nincs ra, hogy DE seregben miert nem jo a CO.
http://exalted.freeweb.hu
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

Férfi Hozzászólások száma : 383

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 EmptyKedd Dec. 09, 2008 12:15 am

Gojo: csak egyetlen dolgot árulj el! Miért nem lehet a DE seregben a C1 lovasságot használni? Nem drága (pénzben és pontban), tápos is, műanyag is. Mi bajod velük?

Rengeteg seregben használják őket, oszt' nem is panaszkodnak rájuk.

Hidra, repülő skirmisher egység, orgyilkos, jó kis dark magic... Mi nem tetszik Neked ezen? Ilyesmi nincs a HE seregben...

A Dragon Prince meg nem erősebb a C1 kollégáknál.

P.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 5 Empty

kocsmaasztal
Vissza az elejére 
5 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Kocsmaasztal #2
» Kocsmaasztal #3
» Kocsmaasztal #4
» Kocsmaasztal # 5

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: szabályzat, linkek, temető :: temető-
Ugrás: