|
| kocsmaasztal | |
|
+19lordbill zarakikenpachi BoneHeart Bm voroncov-draskov Nyamm-haikan Dectum Berzenke subaggut Eddy gorugrany exael MAXXxxx Pavano Leslie cowboy001 kota gojo Yoda007 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Dec. 16, 2008 7:20 pm | |
| Köszi! Egy ideje keresem már... | |
| | | voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Dec. 16, 2008 6:09 pm | |
| Ez Be'Lakor, régi chaos-hoz vmi daemon prince. Volt valami saját sereglistája, de ebben sokkal kompetensebb játékosok is vannak. Classic vagy collector modellek között keresd. Például itt: Be'Lakor - Bm írta:
- Tudna nekem valaki segíteni, hogy ILYEN figurát hol lehet szerezni?
Elöre is köszi. Bm | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Dec. 16, 2008 5:57 pm | |
| Tudna nekem valaki segíteni, hogy ILYEN figurát hol lehet szerezni? Elöre is köszi. Bm | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Dec. 16, 2008 4:03 pm | |
| Játszott már közűletek valaki Blood Bowlt? szivesen kipróbálnám, van néhény fölös orkom, amit nagyon jól lehetne konvertálni. A szabálykönyv kissé velős, azért először szivesen megnéznék egy játékot! | |
| | | Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Dec. 16, 2008 2:57 pm | |
| Nekem a csütörtök lenne jó, holnap pesten vagyok. A dvd listát megnézted? Hozzak valamit róla? | |
| | | Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Dec. 16, 2008 2:41 pm | |
| Na, látom, nézettséget növelő a buli, itt vagyunk vagy hatan egyszerre... Gojo: teljesen igazad van, nem a fórumra való az ilyesmi. Nincs helye a piszkálódásnak, sem közvetlenül, sem közvetve, ez nem az a hely. Moderálj nyugodtan, de remélem, nem lesz mit a későbbiekben. Ami ennél fontosabb: ÁVH nyert, vagy Te?! Mindenki más: a bandázás - egyéb hely hiányában - nálam lesz a hétvégén. Ez pontosan azt jelenti, amit eddig és ezután is fog. Ha máskor máshol lesz, akkor én megyek oda, pontosan úgy, ahogyan eddig és ezután is fogok. MAXXxxx: pénteken reggeltől már lehet teljesíteni, de én most nem játszom 40K-t, úgyhogy a hétvégére szervezz be kis barátokat az ultrákhoz (Bm, Eddy, Rokimanjaro vagy aki még eszedbe jut)! Démonok lesznek, mihelyt lesz Zöld. Vonattal nem tudok felmenni értük, mert a vonat nem vár... izé jár... mostanában legalábbis. Buszra meg elvből nem ülök ekkora távolságon, mert nincs rajta étkezőkocsi. V-D: neked is igazad van, de ez szintén privát. Berzenke: mindjárt lesz tétösfle-s fehér törpe, csak várni kell rá egy kicsit, amíg visszakapom. Holnapi pesti útra egyelőre kicsi az esély, mert a Zöldről semmi hír, ebben az esetben viszont játszunk (Gojo, Kota, Patrik állítólag jönnek, de mások is ígérgettek ezt-azt). P. | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Dec. 16, 2008 2:14 pm | |
| ...asszem mindenki olvasta már...úgyhogy kimoderálom magamat.
A hozzászólást gojo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 17, 2008 12:29 am-kor. | |
| | | voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Dec. 16, 2008 8:43 am | |
| Nyamm: - Spoiler:
(értsd: nagyon tetszett)
Többiek: Hehe... | |
| | | Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Dec. 16, 2008 6:40 am | |
| MAXXxxx: úgy lészen, ahogy mondád. Pénteken napközben játék, este kikapcs, szombaton festés, modellezés. A buli részletei: 1. Pavanonál és nálam, vagyis a majdnem-klubban lesz, 2. alapvetően bandázás - ************** (ezért természetesen gojo is jöhet, és azok is, akik nem távoztak tőlünk eddig sütimérgezésben), 3. ******* 4. *********** Nyamm | |
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 7:38 pm | |
| az ávh val holnap reggel kerülök szembe! vagy ez nem is olyan vicces. most éppen azon vagyok, hogy újra átnézzem az összes tányállást, egyszerre...kíváncsi vagyok, hogy holnap mire fogok emlékezni...holnap még nyilván nem leszek használható semmire, mert ilynekor még egy kiadós alvás után sem tudom, hogy ki vagyok...de szerdán már rá is érek. a hétvégi festésre meg nyilván már ott vagyok. illetve délelőtt meccsem van, de legfeljebb 1h ra, már viszem is a kis babáimat meg a festéket, meg az ecsetet, meg ilyenek. mondjuk ha maxxx is jön, akkor lehet inkább bfg lenne az amit nyomhatnánk!!!! | |
| | | Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 6:39 pm | |
| Ez a pénteki borozásos-filmnézős-festős dolog jól hangzik, tuti rá fogok érni. Mikor és hol kezdődik? Seregem ugyan nincs, de szívesen segítek a festésben is. | |
| | | Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 6:35 pm | |
| Gojo: ha Te leszel Julien király, én leszek Maurice. Durva lesz. ÁVH-val (államvizsgahülyeség) mi van?
P. | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 6:19 pm | |
| gojo: a makiknál ezt sose lehet tudni. bár a 2. részben a női ruhában szereplés ellen sem tiltakozik túlzottan. én sajnos nem tudok menni. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 6:18 pm | |
| Nekem a pénteki játék és palacsinta jönne be leginkább, szombaton sajnos nem érek rá és inkább festenék/játszanék mint filmet néznék Persze ha a főnököm is úgy akarja, mert elég gyanús e-mailt kaptam. (Szó szerint: lehet, hogy változik a heti beosztás, Üdv: Tibor. Nesze nekem, most aztán tudom) | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 6:12 pm | |
| ezek szerint választhatok, hogy vagy julian királyként megyek vagy ésatöbbiként...hm. gyanúsan hangzik nekem ennek a királynak a neve...nem volt ez buzi? mer akkor inkább ésatöbbi lennék...persze az meg inkább nem lennék... | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 6:10 pm | |
| nekem penteki jatek napkozben :p majd este palacsinta + forralt bor + filmnezes , majd szombat festes jonne be talan leginkabb.
mmmm palacsinta... mondjuk itt is ismerik, de nem ugyanaz azert. Forralt bor meg... mindenhol kapni, de az sem ugyanaz. | |
| | | Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 6:01 pm | |
| Hahó! MAXXxxx, Bm, Eddy, Subba (XIII. Julien király, ésatöbbiésatöbbi): Akkor én péntekre tennék egy pöttyöt és hétvégére még egyet. Péntek este van kedvetek elbandázni-filmezni (a film lehet otthonülős, palacsintázás és/vagy forralt borozás mellett), vagy csak fessünk (borozás előtt)??? Ahogy most áll a helyzet - nagy heje-huját csapok pénteken. Amiből persze marad szombatra is. Csinálhatnánk, hogy összefutunk pénteken, lazulunk, és szombaton pedig teljes erővel belevetjük magunkat a nagyipari festésbe. De festhetünk-barkácsolhatunk pénteken is. Javallataim: 1. Péntek: bandázás-filmnézés, szombat: festés 2. Péntek: festés, szombat: festés-filmezés Hm? Nyamm | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 3:59 pm | |
| te is öngyújtót akarsz használni predatornak? honnan csinálták ezeket a képeket? létráról? egyébként nem rossz. találtam én is egy egész jót: ehun'e | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 2:45 pm | |
| Találtam egy csatariportot, ami olyan, mint amilyenek én szeretnék írni. Csak inspirációként felteszem ide a linket, hátha más is kedvet kap! Ime(Ha csak egy képet ad be, mint google keresés eredményét, akkor menjetek az oldalon lejebb, ott a lényeg!) Bm | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 2:34 pm | |
| Nyamm: én 24-29ig nem vagyok, így az összejövetelen sem tudok megjelenni, de ha minden igaz akkor csak 31-1-2-án dolgozom (sajnos, ostoba angolok minden ünnepen fociznak a többiek meg nagybevásárlásban vannak: hehe: Juan de Ramostól kérdezi a haverja, mit kaptál karácsonyra? Két rendes védőt ) Szóval elvileg 30-án esetleg valami festős dologban benne lennék, viszek snotlingot, aztán minden résztvevő megőrül! A héten még holnap és pénteken érek rá játékra vagy festésre. | |
| | | YKoS Kultista
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 1:47 pm | |
| holnap 3kor páran (Özs, Máté, Yoda, talán a Bari is) a rundóban leszünk, mindekit sok szeretettel várunk. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 12:07 pm | |
| - Nyamm-haikan írta:
- A karácsony táján ki lesz Pécsett, és mikor? Majd jól visszaolvasom a témát, de korán reggel még lusta vagyok ehhez. Eddy, MAXXxxx, Bm, Ti lesztek kari előtt, vagy a két ünnep között?
mint mar irtam 19-23 elvileg jo, 27-30 szinten, majd jan 2(1)-3. remelem a pasid .. ize a telapo/jezuska hozott nekem demonokat, akkor ragasztasra sorjazasra is jo vagyok | |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 12:01 pm | |
| Na akkor! Valószínű elírtam, mert ehét péntekre gondolotam és utánnára gondoltam. Nyamm: Ami előre viszi a space marinom, a maradék 78 imperial guardom illetve a kb 30 ép gyík figura festését támogatom. Ja éy átfestettem a 2 basilisket és a lemann russt is, úgy hogy zh másnap. a hétköznapi játék nálam is bukó, mert: -ma jegybeíratás, tárágyátkreditálás, szociális alapú költségtérítés mérséklés és barátnőmnek elintlzni, hogy átvegyék a pedgógia tanszékre - holnap megyek reklamálni, két jegy miatt (==>> akár még utánna a dékánhoz is ===>>> esetleg kijövés börtönből, vagy ha kivágnak vissza Kecskemétre), beíratni a két jegyet, hazakullogni és kárpát medence népeit tanulni. -Holnapután megírni az egyik reklamálandó vizsgát (persze, ha a radó nem ad egalább kettest), készülni kárpátokra, takarítrani -azután megírni kárpátok, jönnek anyámék Úgy hétközbe ennyi! Nade hétvégén bárkivel játszanék, de inkább 40k-t. És festenék is Csak azért írtam le, mert múltkor elírtam és muszály volt kijavítanom és megint sajnáltatom magam. Ja és HAJRÁ GOJO! | |
| | | Bm ezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 10:47 am | |
| Nyamm! Én szombat este vagy vasárnap érek Pécsre, és Szilveszterig maradok, kivéve a 24 délután+estét, meg az egész 26-ikát. Közben csata, festés, minden jöhet! Bm PS: Gojo! Nagy kalappal, remélem még idöben odaér! | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Dec. 15, 2008 9:47 am | |
| úgy érted, hogy a holnapi államvizsgám előtt vajon egy egész napot festettem e? hm. azt hiszem nem. bár ezt minden épeszű ember így csinálta volna...gondolom. nyilván kedd utánra gondoltam a festős nap tekintetében. gondolom eddy is kibírja addig. meg asszem játszani is inkább csak akkor. persze akár a mai nap is lehetne. ha nem kellene átnéznem az egész anyagot egy nap alatt. bár ki tudja...lehet belefér egy kisebb csata. megjegyzem eddy ehét pénteken azt írta, hogy jövő péntektől jó neki. az meg jövő péntek és nem most szombat, vasárnap. meg asszem én is írtam, hogy kedd után. és holnap meg utolsó államvizsga!!! hurrá! még egy napig fejből tudom a btk különös részét! életemben utoljára! vagy nem tudom...ez majd holnap kiderül... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kocsmaasztal | |
| |
| | | | kocsmaasztal | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |