|
| kocsmaasztal | |
|
+19lordbill zarakikenpachi BoneHeart Bm voroncov-draskov Nyamm-haikan Dectum Berzenke subaggut Eddy gorugrany exael MAXXxxx Pavano Leslie cowboy001 kota gojo Yoda007 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Júl. 18, 2008 4:12 pm | |
| nekem van 4. kiadáshoz alapkönyv, battle bestiary és egy warhammer armies nevű kis füzetecske. azt odaadom ha itthon leszel és kellenek. sajnos van néhány oldal ami hiányzik, főleg a bestiáriumból. egyszer odaadtam ismerősnek és hát nem kellett volna...azóta már nem ismerős. de sajnos a lapok már nem kerülnek vissza a helyükre, azok már elhaláloztak... R.I.P. wh lapok...R.I.P. na mindegy... 6. ed wh alapkönyvem van, de utányomott verzió...pdf alapján... de megvan az egész könyv. a színes lapok színesben vannak nyomtatva. gondolom az nem kell. zarakikenpachi: a hely leírását megadom pm ben. a haverod meg teljesen nyugodtan jöhet. minden új érdeklődőt szívesen látunk! magyarázunk, beavatunk, rábeszélünk, csőbe húzunk, pénzügyileg kifosztunk stb...! (özsge remélem már készülsz, hogy legalább az egyikük végül káoszt kezdjen gyűjteni ) | |
| | | zarakikenpachi közlegény
Hozzászólások száma : 7 Location : Zulu Registration date : 2008. Jul. 15.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Júl. 18, 2008 4:05 pm | |
| Még lenne egy kérdésem. Egyáltalán hol van ez a hely??? Annyit tudok csak hogy valahol a rózsadombon, ha tényleg ott van akkor az profi mert én ott lakok egy köpésre A 3 óra meg nekem is tökéletes ja és még valami sikerült egy barátom érdeklődését is fel kelteni és ha ráér ő is szeretne eljönni ha nem akadály? | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Júl. 18, 2008 3:45 pm | |
| teljesen offtopic a babozos temahoz: ha valaki oda tudna adni a kovetkezo codexeket/armybookokat jovo heten, azt - megkoszonnem: - Elda --> fontos - Orks --> fontos - Chaos Space Marines --> nem oly fontos - Orcs and Goblins --> nagyon fontos - Ogres --> nagyon fontos, de eselytelen - uj Dark Elf --> gondolom nincs, nemlesz. - 6th ed Warhammer alapkonyv - barmi regebbi codex/armybook/alapkonyv (5th ed es elotte) vissza 1 honap mulva tudnam csak hozni oket (Aug 28.-an levo hetvege). | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Júl. 18, 2008 2:34 pm | |
| igazából jönni hamarabb is lehet, mert én itt vagyok, csak a kaját ne kérjétek számon rajtam! asztal is van, meg terepek is, ha valakik szeretnének játszani. nálam fantasy sereg is lesz, szóval abból ellenfelet is vállalok. de nem követelmény, hogy játszunk is. csak ha valaki szeretne. | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| | | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Júl. 18, 2008 12:51 pm | |
| Nekem is meglelel. Addigra biztosan befejezzük a versenyt, és Szilvi is a sütit | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Júl. 18, 2008 12:47 pm | |
| nekem a vasárnap is jó. hely akkor is van. szóval ha nagy gond van és mindenki benne van, akkor áttolhatjuk oda is. ha mondjuk szombat délelőtt úgy látszik, hogy nagyon gáz az idő.
berzenke feldobta, hogy neki olyan 3 órás kezdés lenne a jó. nekem ez megfelel. szóljatok hozzá ti is! 7 re lenne így kaja. | |
| | | Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Júl. 18, 2008 10:52 am | |
| Az esőnap alatt azt értem, hogy mikor főzzem meg azt a gigantikus mennyiségű kaját, amit tegnap este és ma reggel megvettem. Ezt ugyanis így vagy úgy, de meg kell csinálni, különben kuka. Bár szerintem pont fasza idő lesz. Mindazonáltal lehet, hogy egy vasárnapot nyitva kellene hagyni, ha minden lehetőség áll még akkor is. Erről főleg Gojo tudna többet mondani. | |
| | | Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Júl. 18, 2008 8:57 am | |
| Ó, én a rúdra szavaztam ! Lehet, hogy kisebbséget képviselek ezzel, de szerintem a rúdra valahogy mágikusan mindig több sütés jut, és valahogy több ropogós sajt-érzés. Gojo: Lehet, hogy ez felém volt egy kikacsintás, de én nem szívesen lennék 3. sütis barátnő - anno ugyanis volt a Type O' Negative-nak egy száma My Girlfriend's Girlfriend címmel - és eszerint már a másodiknak is csak ippeg-ippeg, hogy jut valami fincsi... Ha anyukád készítene két-három mazsola nélküli buktát is, én megköszönném. De tényleg, én terveztem a sütizést - és most kedvem van csak egy adag vaniliás karikával menni (és borral, ó igen!). Esőnapon én filmezős-játszós-ivós programot javasolnék Pavanonál... lustaság, fél egészség. De ha Gojo-faház lesz, akkor szerkesztünk a sütés fölé tetőt, és meg van oldva. Nyamm :afro: | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Júl. 18, 2008 8:36 am | |
| Pavano: ezt talán nem is értem, de most, hogy szereztem (na jó, pénzért, pheee) kókuszos meg mangós cigit, biztosan rágyújtok majd. Subaggut: honnan tudtad, hogy púpos vagyok? :kurvaronda1: Igen, ha időm engedi, azért játszogatnék velük, de talán mégsem egy versenyen. Meg mint említettem, alighanem dolgoznom kell. Mindenki: egy esőnapot azért nem lenne rossz kitűzni, most, hogy kinéztem az ablakon. Ez a kaja 3 órát fő, és annyit nem állok felette esernyővel, nincs az a sörmennyiség. Ha meg van, akkor egy idő után negyedóránként ázni fog a nyomorult. Nadekomolyan: ha nagyon esik, akkor bukta (és pogi, hajrá, hajrá!). | |
| | | Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 17, 2008 9:45 pm | |
| Mindenkinek: Ha nem gyújtasz rá, nem fingok. P. | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 17, 2008 9:33 pm | |
| - Idézet :
- a szavazáson második helyezet sütit elkészíti
most már csak egy 3. barátnő kellene és le is vehetem a szavazást... annyian leszünk ahányan eljönnek. az jön aki szeretne. ezek a szabályok. így asszem igen, okés még egy fő! (neeeeeeeeeeem! nem a süti miatt mondom!!! ) szalonnához nyársad is van? mert olyan asszem nálunk nincs. mondjuk tepsit tudok vinni... netán hazajövünk és itthon megsütjük... asszem szükség lesz plédekre is, mert árnyák az bőven van, de szék az véges számban. ha nagyon meleg van, akkor meg nem olyan jó a faházban üldögélni...bár azért nem is olyan rossz. ha netán valaki ráér és szeretne játszani is, mondjuk délelőtt, akkor én szívesen leszek ellenfél. figura mindenképpen lesz nálam. | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 17, 2008 8:59 pm | |
| Nos, beszéltem barátnőmmel, és ha lehet szivesen jönne ő is. (ha másért nem, hát azért, hogy biztos legyen benne mit csinálok) Ez annyiban lenne jó a résztvevőknek, hogy a szavazáson második helyezet sütit elkészíti, és kocsival mennénk, azaz lenne még egy hazafuvarozó brigád ha éjszakába csapna a mulatság. Ha okés a még egy fő, viszünk sütnivaló szalonnát is, azok kedvéért, akik kerülik a babot Meg sört. Berzenke: mindezek ellenére még mindig azt mondom, hogy gyere l5r versenyre. Segítünk türelmesek vagyunk és prés alatt alakul a púpos. | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 17, 2008 8:24 pm | |
| Well, alakul ez. Suba: tápos ütős főnixeim vannak, vagy kétszer játszottam velük, és tutira nem kúrok ki senkivel, aki ezen a versenyen indul azzal, hogy odamegyek, és még játszom is. („Ööööööö, nahát, lássuk csak..... Hmmm, akkor talán ezt játszanám ki. Vaaaaaagy inkább öööööö, hmmmm. Vagy ez most melyik fázis? Jaaaaa, és abban mit is kell csinálni?) Ebben mondjuk sokat segít, hogy fél tízre szerveztek egy pofás sajtótájékoztatót, biztos ami biztos, hátha merő gonoszságból mégis elmennék kártyázni. Bár szétázott seggű barátunk, Máté mostanában nem adott hírt magáról, én azért azt feltételezem, hogy eljönne, ha ráér, így egy kora délutáni kezdést javasolnék. Elsősorban azért, Mert ha már délelőtt berúgok, délután másnapos leszek, és az nem jó. Javallat, vélemény?
Ja, és hajrá pogi!!!! Vagy ne folyásoljak már be senkit? | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 17, 2008 6:42 pm | |
| BoneHeart kereste.
sutibol meg fuveset... | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 17, 2008 4:44 pm | |
| Nem idevaló (mármint a nagy süti témához), de kaptam aktuális árlistát Darkerontól, asszem valaki kereste... Ha nem kereste senki, akkor is van!
Bm | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 17, 2008 4:04 pm | |
| na megint én. drága jóanyám aszonta, hogy kérdezzem meg, hogy milyen sütit kérünk szombatra, mert ő bizony csinál nekünk valamit. mondtam neki, hogy nem érdemlitek meg, de aztán rájöttem, hogy ha ti kaptok akkor én is vagyis belementem... naszóval ott a szavazás! tessék nyomni. szereztem tányérokat. azt nem kell venni. csak akkor ha 12 nél többen leszünk, mert annyi van egy csomagban! Very Happy szóval ne vegyen senki! maxxx: bakker, hát ez nem sokon múlott...mondjuk ha elöbb szólsz, akkor azért lehet el lehetett volna tolni egy héttel... | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 17, 2008 1:46 pm | |
| fementettetek jovo heten pentektol vasarnapig viszont leszek, ha valakit erdekel. (ha nem, akkor aktiv semmitteves 3 napon at) | |
| | | subaggut százados
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 17, 2008 12:51 pm | |
| Először is köszönöm a meghívást, megtisztelő, hogy már alanyi jogon jár. Egyelőre nem tudom, hogy hogyan alakul a szombat délutánom, délelőtt egész biztosan l5r versenyen leszek, szerintem Mátéval együtt. (Jut szembe Berzenke, ha jól halottam tápos-ütős Crabjeid vannak, igazán eljöhetnél, kilenckor a Sárkénytűzben kezdünk. Ha kell valami lap, biztosan lesz, nekem is vannak Crabjeim, de Oroszlánnal indulok) Beszélek a barátnőmmel, aztán lefixálom, hogy hogyan gondolta a hétvégét, és akkor kiderül minden. (ui: ha megyek, biztosan nem babozok. Bár valaha szerettem, mára nem tudom megenni. ) | |
| | | zarakikenpachi közlegény
Hozzászólások száma : 7 Location : Zulu Registration date : 2008. Jul. 15.
| Tárgy: Műanyag tányér Csüt. Júl. 17, 2008 10:41 am | |
| Hát én a spárt tudnám ajánlani naggyon komoly műanyag evőeszköz és felszolgáló készlettel rendelkeznek a fiuk Ja és ha már igy ide irtam bemutatkoznék . Én lennék a nagggyon uj tag aki nagyon nagyon uj és valószinüleg ott leszek szombaton. Itt még egyszer megköszönném a lehetőségest Zarak out | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 17, 2008 9:55 am | |
| csak, hogy világos legyen: minden pécsi játékos érvényes meghívóval rendelkezik! vagyis mindenkinek ott a helye, ez nem meghívásos rendezvény! ez alanyi jogos rendezvény! vagyis mindenkinek akit meghívok alanyi joga van eljönni... nade komolyan! a felsoroltak is hivatalosak természetesen! mindenki! nem akarok egyenként küldeni mindenkinek üzenetet, meghívóval. de ha csak ez a gond, akkor csinálok egy körüzit! eddy és maxxx valóban felmentett, lévén nem tartózkodnak tányérosztás közelben. apra pó! illetve babra pó...tányér! be kellene szerezni műanyagtányérokat! kanál, mint megtudtam, nyamm előrelátása révén van vagy 25! hol lehet ilyen komoly kellékeket beszerezni? | |
| | | Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 17, 2008 7:39 am | |
| Szóljatok, ha kell még balta... Sok balta... Nálam van itthon vagy négy! Az ember sohase tudhassa ezeknél a méheknél... Többiek miért nem? Pedro, Máté, Suba, Kota? Eddy és MAXXxxx ugyan felmentettek, de mások nem. Dectum? Bill? Édesanyám? Bm? Őket nem motiválja a bab? És az addicionális hatások? P. | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Júl. 17, 2008 12:32 am | |
| na akkor: te, meg 1 vagy 2 ember nyamm pavano özsge zarakikenpachi 40ks kollégák ismeretlen számban, ha egyáltalán... én 8-10 ember. ennek a fele még visszamondja előtte nap, a másik fele aznap. a harmadik fele meg kurvára jóllakik a babbal! ja és vagy állítsd vissza a pop-up ablakok megnyílását vagy legalább nézz néha rá az üzenet mappádra. | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 16, 2008 11:54 pm | |
| Balta lesz, én valszeg 1, de lehet hogy 2 embert vinnék magammal. | |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 16, 2008 11:34 pm | |
| nos azokhoz akiket eddig tudtunk.
ti nyamm, pavano özsge én
akik eddig biztosak voltak, mert szóltak, hogy jönnek.
jelentem a fa megoldódott! csak hozd a baltát! mer az kelleni fog és az nincs. fa viszont van. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kocsmaasztal | |
| |
| | | | kocsmaasztal | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |