| kocsmaasztal | |
|
+19lordbill zarakikenpachi BoneHeart Bm voroncov-draskov Nyamm-haikan Dectum Berzenke subaggut Eddy gorugrany exael MAXXxxx Pavano Leslie cowboy001 kota gojo Yoda007 23 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 16, 2008 11:25 pm | |
| Ezt még meg kell dumálni, ha a többi problémán nagyjából túl leszünk. Márpedig kezdünk túl lenni, bár még nem vágom, hogy mennyihez képest leszünk plusz mennyien. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 16, 2008 9:56 pm | |
| Egyébként mikor kezdődik a buli? | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 16, 2008 8:35 pm | |
| nos a fa beszerzés alatt vagyon. ha minden igaz holnapra megvan. ugye persze ingyen! ha mégsem, akkor tényleg kell venni a baumaxban...de hogy én fát vegyek egy áruházban...hát ki fogom röhögni magamat az biztos... remélem nem kerül rá sor. nos meghívtam új tagunkat zarakikenpachi-t, valamint az inkvizítoron feltűnt 40ks kollégákat. elöbbi azt mondta, hogy jön, utóbbiak közül még kiderül, majd bábi intézi, mert pont akkor mennek sátorozni néhányan. de néhányan lehet eljönnek. szzóval +1 még biztos, +néhány még kérdéses. utána autós hazaszállítást én vállalok. így nem kell buszoznia senkinek. addig maradunk ameddig akarunk. | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 16, 2008 8:31 pm | |
| Berzenke: Legyen hát. A Családot Pavano és Nyamm képviseli szombaton, feltehetően Heineken és Amstel Bock sörökkel. Ny. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 16, 2008 6:04 pm | |
| A népszámlálást támogatom, de a többit semmiképp. Én biztosan nem fogok tágra nyílt zsebbel vagy kitárt marokkal körbejárni a jóllakott, vagy éppen még éhes wargammerek között, hogyaszongya „497 forint volt a főzés költsége koponyánként”. Ha fát tudunk szerezni - és itt határozottan szerzésre, és nem vásárlásra gondolok- , akkor én megveszem hozzá a többit, mivel nem leszünk tengernyien úgysem. Ha ez megér mindenkinek annyit, hogy odacipeljen plusszba egy-két doboz sört, annak majd örülök - aznap legalábbis-, ha nem, akkor sem fogok sírdogálni, hiszen nyilván viszek én is. Ha meg nem tudunk fához jutni, akkor megérdemeljük, hogy pizzát együnk szombaton. | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 16, 2008 8:51 am | |
| Szerintem csináljunk egy gyors népszámlálást. Én javallom a szükséges hozzávalók összegének kiszámolását, és annak leosztását (babszemszám/buksi :afro: - na jó, nem ennyire komolyan). Szívesen (szívesebben) támogatok ugyanis minden rendezvényt, ha tudom előre, mennyire karcsúsítja meg a pénztárcámat. És tapasztalatból tudom azt is, hogy utólag időarányosan egyre nehezebb bezsebelni a zsét, és ezért a közös partik gyakran mínuszba lendítik a szervező büdzséjét. Nyamm | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 16, 2008 1:00 am | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 16, 2008 12:32 am | |
| ja, mert a server elment megnézni az anyját, hogy mi van vele, ahelyett, hogy itten hostolná nekünk a fórumunkat... most szerencsére már jól megy minden. remélem megoldják ezt a kérdést, mert elég idegesítő volt... | |
|
| |
BoneHeart tizedes
Hozzászólások száma : 20 Age : 34 Location : Ostoros Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Júl. 16, 2008 12:21 am | |
| | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 15, 2008 10:58 pm | |
| Mi mennénk, de fa... az nem lesz nálunk. P. | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 15, 2008 10:55 pm | |
| Én mennék...amúgy meg van ott a környéken fa,majd kivágunk egyet... | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 15, 2008 10:33 pm | |
| Feleim, nem bírtam tovább a nyomást, ennek megfelelően a jelenlegi állás szerint szombaton babot főzünk Gojoék faházában. Rövidebben: szombaton főzés lesz, ha eső lesz, nem lesz. Vannak még nyitott kérdések, jelesül az, hogy honnan a píből szerzünk fát, mert mint kiderült, ez nem automatikus egy faháznál sem. Elsősorban annak kellene minél hamarabb kiderülnie, hogy hányan leszünk, mert ez több tekintetben nem mindegy. Ha ez kiderült, ráérünk megbeszélni a többit. Uff. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 15, 2008 5:37 pm | |
| na utánanéztem a dolognak és van jó meg rossz hírem.
a jó hír, hogy olyan nincs, hogy hozzászólás meg user limit, szóval akár egész magyarország is regelhetne és írhatna, akkor sem lenne lassabb a fórum.
és most jön a rosszabbik hír. kb egy-két hete csómóan panaszkodnak, hogy be sem jön az oldaluk vagy ha bejön akkor nagyon lassú, bugos, sok a fehér képernyő, vagyis pontosan ugyanaz, mint amit mi is tapasztalunk. kb két hete egyszer válaszolt egy fejlesztő, hogy valami szervergondjaik vannak. namost azóta meg nem válaszol senki semmilyen formában a help fórumon. vagyis legfeljebb csak reménykedhetünk, hogy hamarosan megoldják a dolgot.
még szerencsénk is volt, hogy eddig nem lassultunk be. ez van, nem lehet vele mit tenni. soka panaszkodnak. megoldás egyelőre nincs. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 15, 2008 5:08 pm | |
| hát ettől féltem...
mondjuk nekem most éppen semmi baja nincs, de hol gyors, hol meg tök lassú...nem nagyon értem a dolgot. próbáltam, hogy talán csak bizonyos topicok váltják ki, mert túl sok a hozzászólás, de nem...ha valaki ilyet tapasztal, akkor szóljon, mert akkor zárolni kell, nyitni egy újat és megoldódott a dolog. nálam eddig össze- vissza volt lassú, meg gyors. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 15, 2008 4:59 pm | |
| Kb. két órája lassú illetve szarakodik nekem is. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 15, 2008 4:35 pm | |
| Nekem is lassú, sőt volt már "nem elérhető" is! | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 15, 2008 4:33 pm | |
| mindenkinek szarakodik az oldal vagy csak nekem ilyen lassú? remélem csak nekem...különben kezdek aggódni...nem emlékszem, hogy lenne valami nézettségi limit ami után belassul, de utánanézek...ezeknél az ingyenes dolgoknál soha nem lehet tudni... | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 15, 2008 2:41 pm | |
| | |
|
| |
BoneHeart tizedes
Hozzászólások száma : 20 Age : 34 Location : Ostoros Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 15, 2008 2:22 pm | |
| Örülök hogy tetszik, igazán igyekeztem EGyébként van már innen valakinek Darkeron-féle júniusi klubos árlistája? Mert irtam neki de nem küldött még azóta. biztos elfoglalt, de mi meg jövő héten már rendelni akarunk Ha valakinek van és küldene, annak nagyon megköszönném! Addigis | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 15, 2008 12:41 pm | |
| Nyamm, látom rád is nagy hatással volt a Keresztapa Én miután elolvastam a könyvet kábé két hétig Luca Brasinak képzeltem magam. Akkortájt szaporodtam meg Nyugat Magyarországon a garottos gyilkosságok | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Júl. 15, 2008 11:11 am | |
| Gojo: Dehogynem - a egy bizonyos kor után is vicces! Ez persze az ínyenceknél függ a fülek hosszától is. Kíváncsi vagyok, elfeknél mi számít a mature műfajba... Részemről persze nagyot kacagtam: aki (mindig) másnak az anyjával csinálja, az nem úriember! És örömködtem is, hogy azért a főzős party is alakuland, ilyen remek, hűvös időben lenne az igazi! Nyammcenzo Corleone | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Júl. 14, 2008 2:54 pm | |
| | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Júl. 14, 2008 2:13 pm | |
| BoneHeart: ez az avatar, hát mit is mondjak... jó!!! | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Vas. Júl. 13, 2008 12:46 am | |
| Imádom a babot!! Csak úgy mellesleg jegyzem meg... jó is lenne a jövő hét. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Júl. 12, 2008 10:20 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kocsmaasztal | |
| |
|
| |
| kocsmaasztal | |
|