| kocsmaasztal | |
|
+19lordbill zarakikenpachi BoneHeart Bm voroncov-draskov Nyamm-haikan Dectum Berzenke subaggut Eddy gorugrany exael MAXXxxx Pavano Leslie cowboy001 kota gojo Yoda007 23 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| |
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Május 10, 2008 11:35 pm | |
| ja van. tisztára, mint egy vidámpark. és most már elefánt is van. na mindegy... | |
|
| |
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Május 10, 2008 11:22 pm | |
| jééééé, olyan is van? Na, mindegy... | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Május 10, 2008 11:17 pm | |
| újra beüzemeltem a chat funkciót, ami nem tudom miért, de kiüzemelte magát. szóval ha a lap aljára mentek, akkor ott van a join the chat opicó. ha valaki szeretné használni. mondom ha!!!! | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Május 07, 2008 10:29 am | |
| Pavanoval kell egyetértenem a lenti okfejtésekben, mivel hiába jutunk el a denotációtól a konnotációig, megvan az a veszély, hogy a poliszémikus jelet máshogy értelmezzük, mint azt a mitologikus (barthes-i értelemben) háttér indokolttá tenné. Ez tehát nem rossz értelmezés, hanem más, ami a jel természetéből adódik. VD kolléga okosságát tehát annyiban módostanám, hogy minden az, aminek látjuk. És mindenkinek üzenem és perzsa párti vagyok! Xerxééééééész!!! OFF | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Május 07, 2008 8:45 am | |
| Gojo: kevés hajlandóságot mutatsz, hogy jelek szimpla denotációitól eljuss a konnotációk gyönyörű labdajátékához, pedig a Deep Space Nine c. sorozatban, ha ilyet hallanának tőled, simán megcserélnék a polaritásodat! V-D: Most lavinát indítottál el. Pavanonak van itthon egy agyag agya, és már gondol rá, hogy előássa. Pavano: szerintem akkor is szpartaaaaaaaa! Megyek bodzaszörpöt gyártani: beszerzés, szüret, főzés, jub-jub. És kiváltom a gyalgos havibérletemet. Szép napot! Nyamm | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Május 07, 2008 7:48 am | |
| Gojo: van értelme, csak kevéssé egy. Inkább kettő-három, pedig szeretnél. Liche-papot nem, de a szekerek sem rosszak. Kapcs. Ford márkakereskedés.
P. | |
|
| |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Május 07, 2008 3:30 am | |
| gojo: ezt most az átlagosnál is hosszabb lenne elmagyarázni...főleg neked... (mert ugyebár az a jog az más világ...) maradjunk annyiban, hogy semmi sem az, aminek nem látszik és a látszat néha kicsit csal... (Éljen a 12 órás éjszakai műszak!) | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Május 07, 2008 12:16 am | |
| azon kívül, hogy betűket írtok egymás mellé, amik ennélfogva szavakat alkotnak, van értelme annak, hogy bármi értelmet is keresek ezekben vagy az ezek által alkotott mondatokban? | |
|
| |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Május 06, 2008 8:03 pm | |
| Az sem rossz, de egy dolog a szerepjátékban, ahol azért 'poén' és a való világban, ahol ez megtörtént... És még csak Malkáv sem volt az illető... Elég volt, hogy orosz... A nő sokféle hajtásra alkalmas, felhajtásra jobban mint más nemű egyedei fajának, de elhajtásban nincs megfelelő ereje a természetnek. Most jön a fizika: ha tehát egyszerre érvényesül mindkét erő, akkor vagy semmi sem történik, vagy egy tökéletes körpályájú örökmozgót hozunk létre. És ezt mind a nőnek köszönhetjük... | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Május 06, 2008 1:03 pm | |
| VD: Nem. Az a valami, ha akinek az agyában turkálnak, megkér, hogy légyszi kicsit beljebb-feljebb. És ha belelucskolsz/nak, csak annyit nyög-hörög, hogy: "Most jó". Pavano kolléga vámpír mesélése alapján trédmárk, malkáv volt a szentem (alias a Professzor, WJP kolléga a bácsit a annak saját járókeretével csapkodta, mire az illető a fentiekben kifejtett módon reagált)... Kérdés: a nő mint hajtóerő? Felhajtó vagy elhajtó? Talán egyszerre centrifugális és centripetális. Nyamm | |
|
| |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Május 02, 2008 7:14 am | |
| Nagyon jó volt, a probléma ott kezdődött, hogy előtte hasonló dolgokról olvastam/tanultam... A kettő együtt már sok volt. Mankóval turkálni 66 évesen a meglincseltek agyvelejében, huh...tiszta Káosz, nem? | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Május 01, 2008 10:22 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Május 01, 2008 6:52 pm | |
| És befejeztem!!! A sok 'munkám' okán 10től eddig tartott fél órástól 2 órásig terjedő szünetekkel... Nehéz szülés volt... Az a sok vér, meg kitépett gyerekszívek, meztelenkedők, huh, nem is folytatnám... És még Özsge is ilyenekkel traktál, hogy a libériai meztelen mágusok tépjék ki a szívét... Holnap reggel hattól ismét dolgozom ( ), bizton számíthattok szócséplős-felesleges hozzászólásaimra... Az ultramonarchista Bronzlovas | |
|
| |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Május 01, 2008 4:48 pm | |
| Ilyenkor, mikor egész nap ittvagyok, senki sem jön fel.... Ezt a pangást! Emberek, tessék aktivizálódni! Dectum ittjárt nálam egy fél órája, de ő sem maradt sokáig... (na jó, tudjuk, hogy a nő kemény hajtóerő, ugye? ) Már nagyon unom a lincselést meg zabrálást... A menekülő 'keménykalapos' Miljukov | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Ápr. 30, 2008 8:43 pm | |
| | |
|
| |
kota törzsőrmester
Hozzászólások száma : 60 Location : fasz se tudja Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Ápr. 30, 2008 8:15 pm | |
| Nyam babbárás én meg csak poénkodtam múltkor mi Mindig is tudtam, hogy Pavano nem magán vette azt a sok sereget. Már gondol a következő generációjára Nyilván jó ha mindig lesz kéznél egy játékos Na várjuk a fejleményeket | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Ápr. 30, 2008 7:13 pm | |
| Nyamm: erre Neked is az alábbit mondhatom: köszönöm, várom, fizetem, köszönöm.
Ebben a sorrendben.
P. | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Ápr. 30, 2008 2:41 pm | |
| Dectum: Köszi! Ha hozod a bit boxodat , vagy a 3bit boxodat, vagy a beat boxodat, akkor valóban mazsoláznék (Futrinka utca:-). És gondolom, az órádat is visszaadhatom/juk - már ha te hagytad itt a SR után. ui: Mindenki másnak: tündéri Gryllus Vilmos dalokat kaptam - babaváró barátnőknek, oldal- esetleg lebegőbordáknak szívesen másolok belőlük. Bár az előkészítési fázishoz nem ajánlom... Nyamm | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Ápr. 29, 2008 7:57 pm | |
| MAXXxxx: köszönöm, várom, fizetem, köszönöm. Ebben a sorrendben. P. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Ápr. 29, 2008 6:39 pm | |
| Pavano megjott a taskad. most mar csak a cipeleset kell kitalalnom. ha nem lenne tele szivaccsal, akkor oda tennem az egyik BF-t es sima ugy lenne. Igy most kicsit trukkozni kell. nna kozben ossze-legoztam... hmm, ez az ize nagyon kompakt meretu. szelteben-hosszaban, mint egy 15"-es kepernyoju laptop, es az en laptopomnal kb 6-7x vastagabb. de van benne 5db szivacs, mindegyiken 36 rekesszel figuraknak (kb, mint empire kardos), szoval tenyleg 180 gyalogosnyi hely van, bar kivulrol ranezve ezt meg nem mondanad. Ha emlekszel a taskamra, akkor annak kb a fele-harmada a merete. hmm ez tetszik, veszek majd jovo honapban necronokhoz en is egyet | |
|
| |
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Ápr. 29, 2008 8:04 am | |
| Pavano: szívesen játszanék, bármit, már a kis tündék is rakódnak össze (csak nincs 40x40-es base-m), csak ugyebár ki dolgozik ünnepnap is...? Hát persze, hogy én! Csütörtök-péntek melózok (nappal), jövő héten meg hétfő, kedd, péntek, szombat (mind éjjel, azaz este 6tól másnap reggel 6ig)... Na, ehhez találjunk vmi megfelelő időpontot... | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Ápr. 28, 2008 5:40 pm | |
| Subaggut: rendben, gyere holnap, gyakunk sokat. Nyugodtan hozd el a festetlen figuráidat is, ők is szívesen harcolnak, elhiheted - elvégre orkok... Más téma: ma hallottam egy jó beszólást a cigány fiatalokkal foglalkozó Gandhi Gimnáziumban: Egy srác sétál a folyosón, hóna alatt egy fekete plüssmackóval, valaki felteszi neki a kérdést: - Laci, mi ez? Egy Grizzly? - Frászt, cigány panda! :cherry: :afro: P. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Ápr. 28, 2008 10:51 am | |
| Pavano: úgy néz ki jó is lenne a holnap. Nem ígérem, hogy fél 9-re ott leszek, de a környékén elcsípek valami buszt aztán megpróbálom magam után húzni a grillázs kommandót. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Ápr. 28, 2008 10:46 am | |
| ja kis addendum, talalkoztam par Pavano fele sokmindenunk van tipusu emberrel. Szoval csak 26000pt elda van nala, IG es meg par sereg mellett... ------------ Pavano uj tatyod meg nincs itt, de ha meg is erkezik, gozom nincs hogyan teszem a repulore fel... ami jon: - 1 hatizsak benne sajat cuccokkal + par WH cuccal - 2 Battleforce doboz... (- 1 Mega-mini-taska) ehhez van 2 kezem + gepre normal esetben csak a hatizsakot engedik fel. szoval nem lesz konnyu. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kocsmaasztal | |
| |
|
| |
| kocsmaasztal | |
|