kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

 

 kocsmaasztal

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
Dectum
főtörzsőrmester
főtörzsőrmester
Dectum

Male Hozzászólások száma : 94
Registration date : 2008. Feb. 27.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyHétf. Ápr. 07, 2008 4:01 pm

Én szívesen bevállalok egy pesti ligát! Smile
Tavalyelőtt Oshival jól toltuk. A hangulatkeltéseke jó volt, csak a Nyamm-veszély rémített meg egy kicsit. Razz Nem akarok a sznob-középbe tartozni, akik azt mondják, hogy ne ***** oda, ahol eszel, de ezt nem nekem kell eldönteni! Smile (Szerencsére Smile )
Nyamm: úgyis vannak gobbóim, akik spirit hostok lettek, ha legyakom a sereged, legalábbb meglesz a fluff! Very Happy

Szóljatok előre mikor lesz a köv liga, és meglássuk! Smile

Gojo: Mi is neked a problémád a pesti ligával? Tudom, hogy olyan vagyok, mint egy medve, télre elrakom a sereget, és akkor nem is fórumozok, de mégis...az utcsó pesti liga kjó volt!
Vissza az elejére Go down
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Male Hozzászólások száma : 1694
Age : 40
Location : Pécs
Registration date : 2007. Dec. 11.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyHétf. Ápr. 07, 2008 12:50 pm

és ez biztosan így is van! nincs is evvel semmi baj. de ettől én még biztosan nem fogok menni ligára. elvették tőle a kedvem. meg leginkább én vettem el a saját kedvem tőle, de jó nagyon. Smile
jelenleg pénzem nincs ahhoz, hogy kecsó és pest mindegyikét bevállaljam, késöbb meg, amellett, hogy lehet pénzem még mindig nem lesz, időm sem lesz...ha meg választani kell és kell, akkor egyértelmű a választás. így sajnos nem én leszek az a kocsis akivel fel tudunk menni, de kota és dectum is szerintem meggyőzhető!
nem nekem való az a verseny. nagyon rossz tapasztalatokat szereztem a pécsi versenyen, amikor pedig nem is játszottam, csak amolyan nézelődő voltam.

én nagyon jól elvagyok a faházas meg paneles meg kecsói játékokkal. természetesen ez semmit nem von le a liga érdemeiből. többször elmondtam már, hogy semmi baj nincs avval, hogy van aki ide, meg van aki oda szeret járni. én maradok kecsónál. aztán ha már mindenkit agyonvertem a fluffos seregemmel ( Very Happy ), és eltelt 20 év, akkor majd lehet változni fog a véleményem. Smile Basketball

illetve a véleményem nem fog változni, csak legfeljebb megyek ligára. Smile attól a véleményem még megmarad azokról a dolgkról amit eddig is mondtam.

_________________
Infinity: Yu Jing, Imperial Service, Japanese Sectorial
WH fantasy: Empire
WH 40k: Space Wolf
Naval Thunder: Német Haditengerészet
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

Male Hozzászólások száma : 383
Age : 41
Location : A gödör szélén
Registration date : 2007. Dec. 12.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyHétf. Ápr. 07, 2008 10:27 am

Hoi!

Érdemes elolvasnotok Nyamm alábbi hozzászólását, sok igazság vagyon benne. Őszintén kijelentem, hogy a Liga semmivel sem volt rosszabb, mint a kerekegyházai buli, amin tavaly nyáron voltam. Mindenki korrekt módon játszott, semmilyen veszekedés nem volt, király seregek voltak (jó erősek, de mindenkié hangulatos, taktikázós, manőverezős), adtak pizzát, volt némi instant kill jellegű kávé...

Egyetlen hangosabb vita sem volt, néhányan békésen elsöröztek közben, rengeteg nevetséges szituáció alakult ki. Nagyvonalú, nem cseszegetős módon játszottak a legerősebb nemzetközi versenyekre kijáró játékosok is (Darken, Sulyok, Jézus, Khebab, Beatles és a többiek, Moha kifejezetten szimpatikus, határozott karakternek bizonyult).

Egyszóval: teljesen jó, Gojo-faházas csatákat míveltünk, két apróbb, de zavaró dologgal:

- Időlimit: a felrakás mindig egy óra volt, általában a 4. körig jutottunk a játékban, de ez a mi hibánk, lévén sokan minden csatájukat végigjátszották.
- Nem én voltam a legmilitárisabb játékos, Kazador egy 9mm-es HK P2000 vagy valami hasonló eszköz nyílt viselésével szégyenpírt varázsolt az arcomra... dakkadakka pirulork

Én megyek az 1500-ra is, oda már TK sereggel, remélem, hogy az is hasonló lesz. Ha igen, én a komolyabban fantasy-ző (durva így leírva) srácok helyében elgondolkodnék a nevezésen.
Dectum: igen, az 1500-ra már lehet új nagyfogúakkal jönni!
Gojo: igen, Te akkor már nem vizsgázol!
Kota: lehet jönni sok breton pa... izé jobbággyal!
Eddy: adunk kölcsön flagellánst...
Bill: ha olvasnád végre ezt a sok ... akkor Neked is szólnék.
Berzenke: kipróbálhatnád a sárkányodat a közeljövőben.
Máté: rakd össze a fűevőket, kitesztelünk valami csoffadt ligetes sereget, aztán mindenkire rádöntöd a fát!
Subaggut: kicsit játszol még, de sok gobbó volt most is, simán jöhetnél zöldíteni, akár kölcsönzöldet is szerzünk.
Nyamm-haikan: csak gyakorolj szorgalmasan, fesd ki a pókokat, aztán majd mehetsz játszani felesben valamelyik Bélával!


Meg mindenki, aki játszik ilyesmit: lehet jönni toszni, beleértve a competitive patkányságot, DE-séget és egyéb gyíkságot Kecskemétről! Tényleg jó volt, Fattyúék versenyztek a "szánalmas" oklevélért, de elbukták.

P.
Vissza az elejére Go down
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

Female Hozzászólások száma : 131
Age : 37
Location : Location, location, location :-)
Registration date : 2008. Jan. 09.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyHétf. Ápr. 07, 2008 7:54 am

Helló! A következőket írtam az rpg.hu "versenyeket kibeszélő" topicjába a Ligáról. Azoknak teszem ide, akik oda már csak elvétve tévednek, talán Gojo az egyetlen, aki már összefutott vele. Tudom, hogy érdemes elgondolkodnotok azon, hogy kipróbáljátok magatokat a Ligán, mert ahogy írom is, ott kevés rossz tapasztalattal találkoztam, viszont annál több jóval. Bizonnyal van, akinek régről maradt élménye pl. Beatles (vagy Moha, ha már nevesített karakter, pl. ő is kemény dió) kollégával kapcsolatban, de szerintem ha hozzáteszem magamban, hogy ő ilyen és kész, és konkrétan nulla az esély, hogy a másik két meccsemet vele játsszam le, viszont annál nagyobb az esély, hogy valakivel, aki hasonlóan gondolkodik a Játékról - akkor bizony félre lehetne tenni a morcot. Komolyan gondolom, amit mondok, olyannyira, hogy nyáron meglesz a zöld goblinoid seregem, és bizony jövőre már nevezni fogok (még ha egyre több high elf sárkány potyog is az asztalra). Ahogy a pécsi 40K verseny meghozta a kedvet és a lelkesedést a terepkészítésre, most a Liga meghozta a kedvemet a valódi játékra. Jó a modellezés és a festés is, amit eddig csináltam, de azért bevallom, szeretnék egyszer Fattyú vagy Jézus ellen játszani.

(Adassék meg nektek a napi kávé és a béke! Áldott ez a hét, mert Pavanónak nagy szekrény adatik, Gojo pedig eljövend, hogy igazságot tegyen és elvigye a Bíborgyöngyök c. kötetet.) cheers K cheers


Szép napot!
Rég nem írtam, most viszont van miről!
A tegnapi Liga nagyon kafi volt, több szempontból is.

- A feszített tempó ellenére (a Pavano-Airyku páros tevékenységét követve a 2. meccs felénél és a 3. meccsnél volt érezhető) mindenki, ismétlem mindenki, aki az asztal túlsó felén tologatta a babákat, korrekt volt. Pavano majd jól beszámol róla valahol, hogy kikkel került össze, milyen seregkoncepciókkal találkozott - de le kell szögeznem, egyetlen eset sem adott vitára okot, nem volt kurvaanyázás, asztalborogatás, stb. A 2. meccsben a higgadtságukról és türelmükről híres high elfek ifjú vezére néha bizony impulzívnak tűnt, de ez szerintem a kora számlájára írható. Érezhető volt, hogy mindenki szeret játszani, és noha ez egy verseny, ahol bizony komolyan illik tudni a sorrendeket és a szabályok kitételeit is (és tisztában kell lenni a szabálykönyvben lévő terminusok következetlenségével is): apró igazítások és pontosítások történtek a szembenálló felek együttműködésével. A játékosok, vagy ha így jobban tetszik, a versenyzők inkább megengedőek voltak az olyan esetekben, amikor az volt a tét, hogy a remek jezzail osztag 10 fője-buksija a domb mögül mit lát.
- Hangulatában tehát nem éreztem különbséget a tavalyi kecsói összetalálkozás és örömjáték ill. a Liga között. Elképzelhető, hogy voltak egyesek ízlése számára talán túlontúl is finoman tologató, precíziós emberek is a Ligán, de velük nem hozta össze a sors Pavano-t, így erről nem tudósíthatok.
- A fizikai adottságokról: a rendelkezésre álló két osztályterem jól be volt rendezve, az elsőben 3, a másodikban két asztalon játsszottak a kollégák. Az előbbi a 3. meccsre kicsit zajossá vált - talán ezért is számítom kedvencemnek a 2. meccset a két asztalos teremben, ahol a játék szemlélésébe bekapcsolódtak többen is, akik korábban befejezték a meccsüket (Garvey, Fattyú, Beatles...): mókázós-taktikásós-tanulható tanácsokkal teli, igazi klubhangulat volt.
-Mint félig lepasszolt asszony mentem a nőgyilkos Ligára, aki tudja, hogy a párja most min. 9 órán keresztül majd abban a bűvös babafelhőben fog csak létezni, és Pavanoval meg is beszéltük, hogy ez most nem egy nézelődős nap lesz. Vagyis: a Liga előtt és után tudunk majd beszélni, de közben ő bizony mással (furcsa rivális 100 darab szőrös kis patkány) lesz elfoglalva. Vittem is könyvet, és az volt a forgatókönyv, hogy 3 fele elsétálok egy közös pesti jóbarátunkhoz, aztán este együtt bandázunk. Mindezt csak azért írom le, hogy kitűnjön, hogy nem azért maradtam, mert én voltam a mutogatnivaló prédaállat - ez a forduló bizony női (szemlélődő, nem-játékos)szemmel nézve is izgalmas, taktikázós és legfőképpen baráti hangulatban telt. Ez utóbbiban 100%-ig biztos vagyok, jó radarjaim vannak.
- A kényelemről: a szervező kolléga feltárta a földszinten található forradalmi (1789) kávéautómata titkát, kaptam bónusz pizzát, és az általános iskola női mosdója is nagyon rendben volt (a folyosón az egyik kislány a szünetben lecsókolomozott -tanítás volt-, amitől kicsiny pedagógus szívem nagyot dobbant).
- A mókáról: egyszer dobtam is és jó lett!
- Az utazásról: a Liga érezhetően autóval rendelkező játékosok/versenyzők számára jelent könnyen elérhető helyszínt reggel 9-es kezdés mellett, de a tömegközlekedéssel is áthidalhatóak a távolságok, csak ez 6 óra vonatozást, és hazafele visszatérő lábgörcsöket okoz. De komolyan: ha lenne 3-4 játékos, akik neveznek Pécsről és autóval mennek, szerintem max a sofőrnek lenne kicsit rossz . Ha kicsit nagyobb lenne a hangom, én magam szerveznék pécsi játékosokat a következő fordulóra.
- A Ligán csodálatosan szép, fullra festett seregeket láttam, ez meghozta a kedvem a festéshez. A hangulat pedig a játékhoz, de min. 1 év, mire önállóan is tudok babázni - úgyhogy a Nyamm-veszély nem fenyeget még egy versenyt/találkozót sem.
Részemről köszönet és süti.

K-Nyamm
Vissza az elejére Go down
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós


Hozzászólások száma : 215
Registration date : 2007. Dec. 12.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptySzomb. Ápr. 05, 2008 10:12 am

Értem. A helyzet az, hogy amint jeleztem: két és fél hideg egyet leraktak nekem a Trollban a te nevedre. Nem sürgős a dolog csepet sem, de ha arra jársz, elhoznád? Utána én utalom az árát, csak a logisztikai probléma vár megoldásra.
Előre is köszi. Smile
Vissza az elejére Go down
exael
őrnagy
őrnagy
exael

Male Hozzászólások száma : 754
Location : Beyond the Mountains of Madness
Registration date : 2007. Dec. 14.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyPént. Ápr. 04, 2008 8:25 pm

Bizony igy van,nem nagyon részletezném a dolgot,de csak hétfőtől lesz megint telefonom,addig esetleg itt tudunk dumálni... Sad
Vissza az elejére Go down
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós


Hozzászólások száma : 215
Registration date : 2007. Dec. 12.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyCsüt. Ápr. 03, 2008 3:43 pm

tenx
Vissza az elejére Go down
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

Male Hozzászólások száma : 383
Age : 41
Location : A gödör szélén
Registration date : 2007. Dec. 12.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyCsüt. Ápr. 03, 2008 12:20 pm

Berzenke: Özsge él és virul, tegnap adtam neki oda az első Japán Patás Halakat. Csak a telefonja süket, de ő nem. Mihelyt megjavítják, szólni fog.

...

Izé... Mihelyt a telefont megjavítják, Özsge szólni fog.

P.
Vissza az elejére Go down
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós


Hozzászólások száma : 215
Registration date : 2007. Dec. 12.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyCsüt. Ápr. 03, 2008 11:15 am

Hahó, Özsgéről nem tud valaki valamit? Mondjuk Özsge, ha más nem. 2 napja süket a telefonja.
Vissza az elejére Go down
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Male Hozzászólások száma : 328
Age : 33
Location : "... ágyban párnák közt..."
Registration date : 2007. Dec. 13.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyCsüt. Ápr. 03, 2008 6:28 am

Olvasgattam a kötelezőt éjszaka és nem értettem valamit. Beírom a könyv címét és kidob egy 40k-s linket. ezt. http://bsgyujt.extra.hu/wh40k/index.html Na most hogy ez hogy jön össze a commentarii de bello gallicoval nemtudom. Majd fantáziám szárnyalásával elkezdtem nézegetni a wikipedián a warhammer 40k-ra kiadott szócikket és kidobota mégegyszer ezt a linket. hihetetlen. Az élet apró öröme. Lassan mindenhova belopózik. Utána rákerestem oly nagyra tartott könyvemre is, a Ian Watson féle Warhammer 40k teljes univerzumára és kidobott egy szukicsos linket, ahol beírkáltak valami őrültek és 25-30% ot adtak a könyvnek. Nem értettem mire. Szerintem egy laikusnak is leírta, hogy mi a 40k. Beírta valaki hogy nem tud dülöre jutni azon, hogy hogy tud valaki exterminátuszt küldeni egy bolygóra egy fél vállrándításból. No Hát nemtudom mit olvasott akkor eme illető mert szerintem nagyonjól átjött eme birodalompártiak életfelfogása. Na mindegy. Csak gondoltam megosztom. Apropó ki olvasta a könyvet. És ha olvasta akkor tetszett neki? Csak kíváncsi vagyok ennyi. Meg meg akarom tudni, hogy másnak is átjött-e az ami nekem (mármint a birodalom mindenekfelett-i felfogás) vagy az én készülékembe van a hiba. confused
Vissza az elejére Go down
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Male Hozzászólások száma : 1694
Age : 40
Location : Pécs
Registration date : 2007. Dec. 11.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyHétf. Márc. 31, 2008 10:23 pm

ha gondolod akkor mehetünk bíróságra!!! Twisted Evil
fizethetnék a költségeket! bár lehet 10.000 alatt nem lehet bíróságra menni...erre most nem emklészem pontosan... lol!

biztos vagyok benne, hogy a kiadott nyomtatványon levő összes feltételt nekik állniuk kell. vagyis nyugodtan reklamálj náluk. egyszerűen semmire sem hivatkozhatnak. semmire. neked meg mindenben igazad van. ezek után nem látom be, hogy mire szeretnének apellálni...

_________________
Infinity: Yu Jing, Imperial Service, Japanese Sectorial
WH fantasy: Empire
WH 40k: Space Wolf
Naval Thunder: Német Haditengerészet
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Male Hozzászólások száma : 1112
Location : Somewhere Far Beyond
Registration date : 2008. Jan. 07.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyHétf. Márc. 31, 2008 9:40 pm

gondoltam Golden Gobbo utalvanyat felhasznalom, elegge meglepo modon szamol a wargammers oldala:
1 × Sm Tactical Squad New 6.890,-
1 × Brush Restorer 790,-
Σ 7.680,-
Vásárlási utalványVásárlási utalvány: -7.500,-
Csomagolási és postaköltésgek: +1.500,-

Mindösszesen: 3.180,-


ha valaki elmondja, hogy 7680-7500+1500 = 1680 -bol hogyan lesz 3180, az extra dijat kap tolem.
(az mar mellekes, hogy utalvanyon levo szoveg szerint internetes rendeleseknel a wargammer allja a postakoltseget, szoval valojaban 180Ft-ot kene fizetnem).

kocsmaasztal - Page 31 Wargam12

kocsmaasztal - Page 31 Wargam11


ja igen egy addendum: Exael volt a boltjukban es nem adtak neki semmit, mivel csak interneten lehet az utalvanyt bevaltani, boltban nem. Nezzetek meg kb elso mondatot: "A nyeremeny utalvanyt a Wargammers Kft. uzeleteben vagy interneten ... hasznalhatod fel
Vissza az elejére Go down
http://exalted.freeweb.hu
exael
őrnagy
őrnagy
exael

Male Hozzászólások száma : 754
Location : Beyond the Mountains of Madness
Registration date : 2007. Dec. 14.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyHétf. Márc. 24, 2008 9:10 pm

gojo írta:
eddy:
az artista kicsit erős volt...és ez most komolyan...


Egyetértek.
Vissza az elejére Go down
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Male Hozzászólások száma : 1694
Age : 40
Location : Pécs
Registration date : 2007. Dec. 11.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyVas. Márc. 23, 2008 3:45 pm

eddy:
az artista kicsit erős volt...és ez most komolyan...

de azért boldog húsvéti ünnepeket mindenkinek.

(maga az ünnep jelentősége kivállóan látszik abból, hogy leginkább a boldog nyulat üdvözlést használjuk (én is haszháltam már!), amely nyulnak semmi de semmi köze nincsen krisztus megfeszítéséhez...még csak nem is nyulat ettek annál a bizonyos asztalnál...de persze az ajándékot (ami a lényeg!) a nyúl hozza...)nem biztos, hogy jó irányba halad a világ...

_________________
Infinity: Yu Jing, Imperial Service, Japanese Sectorial
WH fantasy: Empire
WH 40k: Space Wolf
Naval Thunder: Német Haditengerészet
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

Male Hozzászólások száma : 383
Age : 41
Location : A gödör szélén
Registration date : 2007. Dec. 12.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyVas. Márc. 23, 2008 3:31 pm

Prózai trade a nagy ünneplésben:

40 darab ork alsótestet (lábat) keresek megvételre, fantasy-s vagy 40K-s tappancsok egyaránt érdekelnek. Lehetnek festettek, alapozottak, rágottak is, a használhatóság az egyetlen szempont.

Minden ilyenért 100 pénzt fizetek.

Köszönettel:

P.
Vissza az elejére Go down
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Male Hozzászólások száma : 328
Age : 33
Location : "... ágyban párnák közt..."
Registration date : 2007. Dec. 13.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyVas. Márc. 23, 2008 1:50 pm

Nahát nahát ez is eljött. Nyuszi ült a fűben és jöttek az olasz vadászok ... a többit mindenki tudja. Nahát akkor adjunk a bűnöknek hisz egy artista ez miatt feszült meg anno. Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket.
Twisted Evil
Vissza az elejére Go down
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

Male Hozzászólások száma : 383
Age : 41
Location : A gödör szélén
Registration date : 2007. Dec. 12.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyVas. Márc. 23, 2008 9:23 am

Mindenkinek bódog nyúlt!

P.
Vissza az elejére Go down
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

Female Hozzászólások száma : 131
Age : 37
Location : Location, location, location :-)
Registration date : 2008. Jan. 09.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyPént. Márc. 21, 2008 7:29 pm

Subbagut: Köszönöm a seregkönyv-filét, amit itthagytál! Kicsit szégyellem, hogy visszavettem a zöldek festéséből és a bátor-nagyhős-goblinok csatára vezetéséből (a kicsik toporognak, de hát a generális most munkát keres fejetfalbaver rabbit fejetfalbaver ) - de örülök, hogy bezöldültél Te is! Így el tudok sunnyogni oldalvást, és Eddy sem veszi észre, hogy nem én tologatom a gobbókat.
A nagy mennyiségű és emellett mégis minőségi festéshez gratulálok - én most azért is szekerezek, mert az első kocka nightgoblin festésekor rájöttem, hogy kicsi babát nekem bizony nehéz festeni.

Gojo: A csereberéről a Flekken Eins-ban dolgozó újsütetű (szabadidejében bokszoló silent ) tetkós srác jutott az eszembe. Az első menümet másodikra cserélte, Pavano kávéját Marcz Robert kollégának adta, a szomszédos asztalnál randizó pár egymással cserélte ki a lepényeket...

Egyéb: ha valaki szeretne jövő héten szombaton, a M.A.G.U.S. verseny napján (résztvevők kiestek fejetfalbaver ) délután egy csinos, vonzó, fiatal és nagyon hajlékony (de mindenekfelett lelkes) lánnyal beülni cukrászdába-kávézóba, az szóljon, mert az illető hölgynek próbanyelvvizsgát szervezek, és szükségem van komolyan bólogató, angolból biztos közép szinten beszélő kollégákra, mint semleges megfigyelőkre.

Szép nyulat,

K-Nyamm alien
Vissza az elejére Go down
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Male Hozzászólások száma : 1694
Age : 40
Location : Pécs
Registration date : 2007. Dec. 11.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptySzer. Márc. 12, 2008 9:00 pm

az elöbb rendeltem egy pizzát a pizzaboytól.
tulajdonképpen nem mondhatnám, hogy nagyon mellényúltak, mert végülis pizzát kaptam. de ez volt az egyetlen amit sikerült eltalálniuk... Laughing

kb 10 perc keresgélés után sikerült rálelnem, hogy kb mit is kaphattam...asszem ez volt:
T-boy
(tejfölös alap, sonka, gomba, pfefferóni, bacon, Pick-kolbász, csirkeparadicsom, kukorica, hagyma, dupla sajt)

ahhoz képest, hogy én csak egy sonkást rendeltem nem rossz... Laughing
az egyetlen probléma, hogy én nem azért rendeltem sonkásat, mert az olcsó, hanem azért mert én azt szeretem...úgyhogy azért remélem legközelebb azt hozzák amit kértem...azért ha ezt sűrűn csinálják nem biztos, hogy jó nekik, mert ez a pizza 350 ft al drágább volt, mint amit én kértem...

asszem megtanultam, hogy legközelebb belenézek a dobozba mielőtt átveszem...

az igazi poén, hogy legelőször margarétát akartam rendelni, mondván kipróbálom, hogy az milyen, mert igazából az az igazi pizza. na most azt képzeljétek el ha ahelyett kapom ezt...

_________________
Infinity: Yu Jing, Imperial Service, Japanese Sectorial
WH fantasy: Empire
WH 40k: Space Wolf
Naval Thunder: Német Haditengerészet
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Male Hozzászólások száma : 1112
Location : Somewhere Far Beyond
Registration date : 2008. Jan. 07.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyKedd Márc. 11, 2008 5:09 pm

gojo írta:
hiányzotam mi???? éjfél óta nem volt netem!!!! hát alig bírtam ki...namostviszont!!!!!
Bmeg, nekem meg 2 het mire lesz normalis netem az alberletben.
Vissza az elejére Go down
http://exalted.freeweb.hu
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Male Hozzászólások száma : 1694
Age : 40
Location : Pécs
Registration date : 2007. Dec. 11.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyKedd Márc. 11, 2008 4:13 pm

hiányzotam mi???? éjfél óta nem volt netem!!!! hát alig bírtam ki...namostviszont!!!!! duplájával nyomatom!!! az elöbb mértem, jól megy... cheers

látom azért nem rosszalkodtatok. nagyon helyes...

szóval csak jelezném, hogy mostantól megint vagyok, mindenki feltörölheti a könnyeit! pislork

_________________
Infinity: Yu Jing, Imperial Service, Japanese Sectorial
WH fantasy: Empire
WH 40k: Space Wolf
Naval Thunder: Német Haditengerészet
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Male Hozzászólások száma : 1694
Age : 40
Location : Pécs
Registration date : 2007. Dec. 11.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyHétf. Márc. 10, 2008 7:06 pm

nem csak a fejfájás...szépen lassan jön a hátfájás, a csuklófájás, a szemfájás...valamint a hasfájás, mert elfelejtettél enni... Very Happy a seregszemlébe csinálhatsz magadnak egy saját topicot, ahol lehet fényképeket közölni a sereg állapotáról, a készülés fázisairól, na és persze a kész, festett seregről.

_________________
Infinity: Yu Jing, Imperial Service, Japanese Sectorial
WH fantasy: Empire
WH 40k: Space Wolf
Naval Thunder: Német Haditengerészet
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyHétf. Márc. 10, 2008 6:35 pm

Elkészült ma az első 20-as night goblin kockám! Szép színesek, van csili-vili pajzsk, meg lándzsájuk, gombásodik a cintányér satöbbi. Most örülök neki egy kicsit és jöhet a második kocka. Aztán a harmadik. Meg a többi. A fejfájás ilyen járulékos dolog festés után?
Vissza az elejére Go down
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós


Hozzászólások száma : 215
Registration date : 2007. Dec. 12.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyHétf. Márc. 10, 2008 1:01 pm

gojo írta:
faszom (hogy látni lehessen, hogy valóban milyen kultúrált az oldal) gondolta, hogy ekkora felzúdulás lesz belőle! egyáltalán miért olvastok visszafelé a fórumon? hozzá nem nyúlok többet soha...

berzenke:
azért írták így, mert evvel is jelezni szerették volna, hogy ez egy tényleg nagyon hosszú nap volt... Laughing
Egen, a ludas szerkesztő is ezzel magarázta. Mondanom sem kell, hogy hiába...
Vissza az elejére Go down
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

Male Hozzászólások száma : 383
Age : 41
Location : A gödör szélén
Registration date : 2007. Dec. 12.

kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 EmptyHétf. Márc. 10, 2008 12:55 am

Tiszteletem!

Eddy: előre is köszönöm, nagyon érdekel, milyen lesz - remélhetőleg lehet belőle orkosított Battlewagon-t faragni. Ha jó ez a méretarány, akkor szerzek még egy pár izraeli harcjárművet is, elvégre a zsidó orknál nincsen nagyobb harcos (legfeljebb több, de nagyobb semmiképpen).

Megjegyezném, hogy a verseny első csatáját bizony jóval szorosabbra hoztuk volna ki, ha a közelharcokat rendesen, szabályosan játsszuk le, három dolgot is rosszul csináltunk! Nem olyan gyenge a horda, csak ostoba módon nem néztem meg a szabálykönyvet, amikor gyanakodni kezdtem... Derék káoszos ellenfeleinket bizony nem vádolhatom semmivel, lévén ők következetesen rosszul játszották a közelharcokat - akkor is, amikor az nekik volt hátrányos... fejetfalbaver

Dectum: tehát jók az orkok, csak benéztük a szabályokat!

P.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
kocsmaasztal - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 31 Empty

Vissza az elejére Go down
 
kocsmaasztal
Vissza az elejére 
31 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: szabályzat, linkek, temető :: temető-
Ugrás: