kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

kocsmaasztal

Go down 
+19
lordbill
zarakikenpachi
BoneHeart
Bm
voroncov-draskov
Nyamm-haikan
Dectum
Berzenke
subaggut
Eddy
gorugrany
exael
MAXXxxx
Pavano
Leslie
cowboy001
kota
gojo
Yoda007
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

kocsmaasztal - Page 30 Empty
TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyVas. Ápr. 13, 2008 4:26 pm

gorugrany írta:
Nem, vagy legalábbis nekem senki sem szólt lol! Gondolom, gojo gányolt (bocs a szóért, de percekig gondolkoztam egy jó alliterációért, de csak ez jutott eszembe) valamit a rangokkal.

Ha gondot okoz az állítgatás nem ragaszkodom hozzá persze Cool

faxom... Very Happy
ezért volt két főtörzs a listában... Laughing Laughing Laughing
már állítom is vissza. a hiba akkor keletkezett amikor V-D kolléga kérésére tengerészeti rangokat állítottam át... Very Happy aztán közben törölgettem eztet aztat...de már csinálom is vissza!

vagy lehet, hogy csak belelátok a jövőbe?? Smile

egyébként meg szégyenlem magamat... Embarassed most, hogy már emlékszem, hogy miért van két főtörzs, remélem nem fordul elő még egyszer...különben lefokokzom magam...

szállás:
eddy horkolsz? Laughing
mert lehet van egy szoba...padlástársad. anyagi helyzetem hirtelen romlása (egy hete még minden rendben lévőnek tűnt, de komolyan...azóta viszont történt egy smás...) miatt szálloda szóba sem jöhet...remélem azért a megjelenés nem okoz majd gondot...
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Férfi Hozzászólások száma : 328
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyVas. Ápr. 13, 2008 11:31 am

Nos nekem az olcsóbb szálás lenne a legjobb. Érzi a pici szívem. És az is lesz.
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Férfi Hozzászólások száma : 754
Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...
Registration date : 2008. Jan. 08.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyVas. Ápr. 13, 2008 10:07 am

Nem, vagy legalábbis nekem senki sem szólt lol! Gondolom, gojo gányolt (bocs a szóért, de percekig gondolkoztam egy jó alliterációért, de csak ez jutott eszembe) valamit a rangokkal.

Ha gondot okoz az állítgatás nem ragaszkodom hozzá persze Cool
exael
őrnagy
őrnagy
exael

Registration date : 2007. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyVas. Ápr. 13, 2008 1:44 am

gorugrany:előléptettek?
exael
őrnagy
őrnagy
exael

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptySzomb. Ápr. 12, 2008 7:57 pm

Én is panzió,de már jelentkeztem is..! Cool
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

Férfi Hozzászólások száma : 383
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptySzomb. Ápr. 12, 2008 7:46 pm

Én a rendes hotelhez igen (privát szoba Suspect ), a fizetéshez nem ragaszkodom.

De képes vagyok rá, ha csak úgy lehet megoldani... Basketball

P.
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptySzomb. Ápr. 12, 2008 3:04 pm

rendes hotel vagy mi. szoval a legfizetosebb valtozat.
http://exalted.freeweb.hu
voroncov-draskov
seaman apprentice 2
seaman apprentice 2
voroncov-draskov

Férfi Hozzászólások száma : 187

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptySzomb. Ápr. 12, 2008 2:55 pm

Na, én tartanék egy rögtönzött közvéleménykutatást, hogy ki az, aki menne Kerekegyházára és aki menne, az hol szeretne aludni...

Kérlek titeket, nyilatkozzatok! (De ne csak annyit, hogy "Közöd?" - mert ez közvéleménykutatás... Cool )
http://www.mars.rpgresource.net
exael
őrnagy
őrnagy
exael

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyPént. Ápr. 11, 2008 8:15 pm

Nekem jó a hétfő is,megkérdezem még a Norbit is,de addig vasárnap még lejátszunk egy 6000 pontos párost...ekkorát még nem játszottunk,kiváncsi vagyok milyen lesz,legalább megnézzük milyen ez az Apokalipszis... What a Face
voroncov-draskov
seaman apprentice 2
seaman apprentice 2
voroncov-draskov

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyPént. Ápr. 11, 2008 5:10 pm

Engem érdekel, mert ugyan akartam menni Özsgéékkel Lőrincre, de már most tudom, hogy valószínüleg nem lesz belőle semmi, mert hullafáradt leszek, így attól függően, hogy mikor játszotok, elmennék és belenéznék, ha lehet, persze, csak akkor... Very Happy

Özsge: hétfőn is lesz Lőrinc? Az már jobb... Mi lesz a sokezer pontos csatával, hm?

Pavano: "lucskolás"?(copyright, tm, stb.)
Dectum
főtörzsőrmester
főtörzsőrmester
Dectum

Férfi Hozzászólások száma : 94
Registration date : 2008. Feb. 27.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyPént. Ápr. 11, 2008 3:21 pm

No én vasárnap szeretnék vc 1500 pontos csatát játszani! Smile Ez egy TESZTCSATA lenn, tehát próbálok az új kombinációkból sereget rakni! Akinek van kedve segíteni, az kérem írjon! Pavano, Gojo: főleg rátok számítok, metr ti játszotok is, de BÁRKIT szvesen látok! Smile

Egyébként a vc új seregéről: még kétszer elolvastam a szabálykönyvet, de most úgy, hogy kezembe vettem a régit, és összhaonlítottam, hogy feltűnjenek a különbségek! GOJO: Ne hragudj, de ami sereget csináltam, az inkább 6. ed. volt Sad
Írok pár gyöngyszemet:
-banshee mellé kell legalább 2 wraith Smile ez egyébként nagyon táp, már csnáltam is hozzá kombót! Smile
-zombie: minimum 20-as egység az alap!
-zombie gyógyítás nem d6, hanem d6+4, tehát amikor eléd raktam egy 16 fős ostagot, az 24 volt Smile és valahányszor őket gyógyítottam 4 modellel kevesebbet tettem fel! Sad
-minden újonnan teremtett egység 50 victory point, akkor is ha 5 db és akkor is, ha 100 modell

Ezek voltak a legszembetűnőbb változások, de lehet hogy volt még más is: pl flying steed nem állhet egységbe, ami állítolag így van, de nekem nincs 7.ed. alapkönyvem Sad

Aki segítene nekem tesztelni, az kérem írjon, hogy gyakhassunk!

Üdv:
dectum

ui: Özsge: lesz valami a nagy csatából?
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyPént. Ápr. 11, 2008 12:09 am

Hoi!

Nos, egy hetes szünetem lejáróban vagyon, ha minden jól megy, vasárnaptól ismét aktív leszek. Új orkos tapasztalatokat szerezvén más jellegű Black Ork sereget fogok összeállítani hétvégén - bár ehhez még ragasztanom is kellene, ami nem a legjobb mutatvány.

Holnap délután ragasztani-festeni-alkotni fogok, ha valakinek van kedve/ideje hasonlókra gyúrni, szívesen látom egy teára. Bér -és slavefestőket akár sörre is... cat

P.
voroncov-draskov
seaman apprentice 2
seaman apprentice 2
voroncov-draskov

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptySzer. Ápr. 09, 2008 9:03 pm

Hmmm...azt hiszem nem jött le a lényeg, Kedveseim! Very Happy

Kit érdekelnek a pestiek, mikor az itteniekkel sem játszom?

Nyamm-haikan:
"Morc" meg sehol sincs, nálam semmiképp. (Játszom azokkal a pestiekkel, akik esetleg lejönnek versenyre Pécsre, de felmenni sohasem fogok.) Ha pozitív élményekkel távoztál a Ligáról, annak csak örülni tudok, eddig sem mondta senki, hogy ez nem jó, vagy fujj, vagy hogy ilyen elő sem fordulhat. Túlságosan magadra veszed szerintem. Mi (én) itt nem baszogatni akarjuk a másikat, hanem beszélgetünk. A felkínált pontokból az alábbit választanám:

-nem érdekelnek a pesziek, nem megyek oda és kész

Az übertáp seregekhez meg annyit, hogy tönkreverem őket kis szerencsével (ha jól pakolok fel), de ha a vele játszó csal, akkor minek menjek?

Sajnálom, hogy téged nem érdekel ki mikor mit játszik, de engem igen.
Én azokkal játszom szívesen, akiket a barátaimnak tartok...legyenek kecsóiak, pécsiek vagy nyizsnyij-novgorodiak... Very Happy
kota
törzsőrmester
törzsőrmester
kota

Hozzászólások száma : 60

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptySzer. Ápr. 09, 2008 2:00 pm

Na csak, hogy tudjátok még élek ám Very Happy

Pest: nem olyan jó ám az se ha vezetsz 2,5-3 órát majd Pesten az ideg szétbas.. mert a kurva GPS azt mondja fordulj te meg nem tudsz megfordulni abba a szemét városban. Így meg neki állna játszani hát nem olyan jó.
Én maradnék az:
- nőzöm/családozom most ez a legfontosabb és legjobb dolog, nincs időm, energiám másra
- a munkám ebben az évben kicsit elszállt a főnőkkel együtt így általában a napi 8óra+d6 időt töltők bent ehhez még hozzá jön a szombat 6-8 óra meló. Na ezek után a kedvem az 0.
De ha így is játszanék akkor az biztos nem egy verseny lenne. Akkor inkább megveretem magam a WE-kel Smile

Ágoston: próbálom a szerdát beszervezni de akkor úgy, hogy fél3-3 között érkeznék és 8 felé végeznék Very Happy A játék legyen inkább 40k mert nincs nagy kedvem lepakolni a lovagokat polcról.
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyKedd Ápr. 08, 2008 10:17 pm

Srácok, kissé túl elméletire sikeredett a téma megközelítése. Szerintem játsszunk, fessünk sokat, aztán megy/jön akármilyen rendezvényre akármelyikünk... pig

Mondjuk igazából ténylegesen az egyéni élmények számítanak, nekem eddig rossz nem akadt, bár kétségkívül gáz 8 órát utazni 7 óra játékért... Ha lenne autóm, valamint vezetni is tudnék, ráadásul lenne pénzem ilyesmire, bizonnyal jobb lenne a statisztika...

Sleep

P.
exael
őrnagy
őrnagy
exael

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyKedd Ápr. 08, 2008 6:29 pm

Ez egy kissé szűkszavúra sikeredett... Very Happy
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyKedd Ápr. 08, 2008 6:26 pm

http://exalted.freeweb.hu
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

nő Hozzászólások száma : 131
Registration date : 2008. Jan. 09.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyKedd Ápr. 08, 2008 5:40 pm

Eddy: legalább a dugás -s példát választottad volna! :-) Nem sértődök meg és nem olvasok félre. Rájöttem, hogy írni sem kell - eddig fordítottam és Rómát néztem, most leülök és festek babákat. Amíg nem tapasztalom meg a saját bundámon, amit ti, úgysem hiszem el.
Az érintett, mindenki által említett pontot felkínáltam. Nektek ez az egyik legférfiasabb válasz, full retreat nélkül.

K-Nyamm
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyKedd Ápr. 08, 2008 11:46 am

Hogy kicsit oldjam ezt a komolyságot!

voroncov-draskov írta:
Razz ), H. Béla assetudta, hogy mi kik vagyunk (talán Ágoston kivételével),

Hjaj de bolgog ember volt! lol!
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyKedd Ápr. 08, 2008 10:42 am

Szépjóreggelt.

Ööööö... Nyamm-haikan nem értek egyet veled, azonban két pontban igen és akkor hogy kérted ki is mondom:
Nyamm-haikan írta:

- nőzöm/családozom most ez a legfontosabb és legjobb dolog, nincs időm, energiám másra
- nem érdekelnek a pestiek, nem megyek oda és kész

Nekem személyszerint ez a kettő pont van,volt és lesz is, de mint írtam a másodikat félreteszem és kész. (asszem a másodikat mineki kimondta tongue )

ÉS jó kis queen -nak lenni.

És hogy megintcsak ellened beszéljek egy kicsit, hidd el azért számít hogy milyen az ellenfeled. Nekem pl azzal lett tele a hócipőm, hogy az ellenfél megmondja mit csinál a seregem, odajöttek és beledumáltak a csatába. Na ez nekem nem jön be egy versenyen.
Hoztad az úszós példát. Én hozom a focisat. Mióta Pécsre kerültem nagyon sokat higgadt égő szívem, melyben bennevolt az hogy enyém a világ és a többiek hülyék és megváltoztatoma világot. Namármost anno mikor fociztam volt egy srác, akivel nem lehetet engem és őt egy pályára rakni. Namost az edző ezt tudta, az ellenfél edzője is tudta és mégis összeraktak minket. Én jöttem ki szarabbul. Ez van, de amikor warhammerezel nemtudod eltörni a lábát sportszárba, max az asztalt tudod ráborítani, márpedig ha utazol emiatt akkor nem fogod megcsinálni. Az a kevés ember akit mi leírtunk - noha ezek közül egyel-egyel játszott csak mindenki és hallásból tud róla- nem a játék miatt játszik, ahogy leírtad, hanem a férfiakban folyamatosan jelenlevő nekem úgyis nagyobb golyóim vannak én faszább gyerek vagyok típusú emberek, melyeknek lelke nem olyszelíd mint a miénk. I love you (Jaj de szép volt az utolsó tagmondatom Sad )És ők a tipikus Pistikék. És velük nemjó játszani és képesek az egészet elrontani. Sajnos meg kell mondanom, hogyha pestiek is nagyobb számban jelen voltak esetleg fehérváriak is akkor biztos kifogtam őket. És elrontották az egészet. (G**vey, Johnny S*lverh*nd, V*har, Du*im*x stb,stb) Tehát van kellemetlen tapasztalatom, sajnos. De nemérdekel. Összerakom Pavano tankjait és kifestem az empirém és megyek versenyre, holott bennem él a két pont amit kiemeltem. Mostpedig megyek az egyetemre.
Köszönöm a szót. További szép napot cat
Eddy elephant

ui: Nyamm-haikan kérlek ne értsd félre és olyan hangsúlyozással olvasd, hogy ne legyen bántó, mert a szándékom nem az volt. Én személyszerint személyestapasztalatról írtam. DE hidd el ugyanez volt a múltkori pesti MAGIC versenyen is illetve a pesti World Of Warcraft tcg versenyen is, a vámpír versenyről meg ne is beszéljünk, ahonnan egy egész asztalgyőzelemmel jöttem haza Twisted Evil .
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

nő Hozzászólások száma : 131
Registration date : 2008. Jan. 09.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyKedd Ápr. 08, 2008 8:00 am

Szép reggelt!

Azt gondolom, hogy másokra fogni a morcot eléggé lányos dolog. VD kolléga azon érvét tehát, melyben kifejti, hogy nem akar Pestre menn leheti, mert nincsen hozzá kedve, tökéletesen elfogadhatónak tartom - az utóbbit viszont, hogy ott csupa tahó lakik, nem. De a többiek érvelését sem tartom stabilnak.

Mert aki így gondolkodik, az folyton morcos lehet, mert erős orgánummal megáldott erős jellemek mindenhol akadnak (buszon, tanítási gyakorlaton, bankban, sorbanállás közben, ne adj' Isten valaki még a rokonaitól is ezt kapja a nagy közös ünnepek alkalmával), és olyanok is, akik engem pl. többször behúztak a csőbe: az intelligens, mindenkinek beszóló, mindenkit kritizáló emberek, akik egész nap a net előtt ülnek, és nem tudsz olyat írni-mondani-gondolni, amire ne válaszolnának kétszer olyan éles (és személyes vonalon sebző) replikával. Aki szereti a saját fájdalmát, és azt hangoztatni is, az mindig talál vmit, amin vonyoghat.

Engem személy szerint nem érdekel, hogy ki mikor mit játszik. Azért írtam, amit írtam, mert a Liga JÓ volt - és lehet, hogy nekem van mákom, lehet, hogy én bizony csak nézelődtem, de szerintem semmi olyasmi nem történt, amivel ne találkoztam volna pécsi játékos kivonatban. Embertítpusok, játékostípusok, versenyzőtípusok vannak, és nem hiszem, hogy akivel kicsesznek, az nem annyira hibás benne, mint az, aki kicseszik vele. Ne viselkedjetek már úgy, mint egy tinilány, aki két perce veszítette el a szüzességét, és évek óta erre vágyott - de igazából milyen kár is, hogy nem úgy történt, ahogy eddig álmodozott róla silent .

Mindenből lehet tanulni, gyakran az arrogáns, szavakat kiforgató emberektől többet, mint másoktól. Minimum érvelést, a saját véleményed kiabálás nélküli megvédését, problémamegoldást és türelmet. Ez talán nem is kevés, ha hozzáveszzük, hogy nem szeretnél olyan lenni, mint ő - és egy kicsit elgondolkozol azon, hogy lehet, hogy téged más látott már ilyennek, és neki sem lehetett kellemes.
Nem jó azt látni, hogy a srácok, akik elméletileg a dolgokért, az együttbandázásért és annak öröméért csinálnak valamit, ilyen könnyen feladják, és ráfogják, hogy mert a maripistizsuzsipeti egy csaló/kötekedő tapló/játékgyilkos.

Akkor mondjátok már azt, hogy:
- nem érdekelnek a pestiek, nem megyek oda és kész
- talán éppen azt nem szeretem bennük, amit magamban sem, amikor észreveszem vagy mások figyelmeztetnek
rá (impulzívak, arrogánsak, és versenyen mindenáron nyerni akarnak)
- nincs akkora tapasztalatom, hogy egy übertáp nemzetközi versenyeken kipróbált sereg ellen menjek
- szerintem a játék mást jelent, én a találkozókat és a bandázást szeretem

De ne fogjátok másra, és ne nyalogassátok a régi sebeiteket, és ne foglalkozzatok már azzal, hogy ki mit gondolt/mondott rólatok, mert ez nem méltó egy férfihoz.

Én annó versenyúszó voltam a tesómmal. Őt vitték gyakrabban versenyre mint engem, mert mire én odajutottam, már annyira felhúztam magam idegileg, hogy egy alkalommal a táv felénél kifulladtam, és abbahagytam. Szó szerint kisétáltam a medencéből No . Van olyan úszásnem, amiben most is én vagyok a jobb - de a tesóm jó versenyző volt, és én ezt elismerem, sőt büszke vagyok rá, hogy ő mind a megmérettetéseket, mind a kőkemény edzéseket végig tartással, szívvel-lélekkel csinálta.

Semmi sem kötelező - aki keresi az okot, hogy kiakadjon, az, ha el is megy egy Ligára, megtalálja, vagy generálja magának. Én egyetlen idegen, távoli ember miatt, akihez semmi közöm, nem lakom vele együtt... nem változtatnék a dolgaimon. Kivétel éppen ezért Pavano, akinek a kedvéért legyűröm a hullámokban rámtörő késztetést, hogy szegfűszeges szivarkát vegyek loveork .

K-Nyamm

ui.: Dectum - lesz csata, nyárra mindenképpen. Izzíthatod a kókuszaidat. pirat
voroncov-draskov
seaman apprentice 2
seaman apprentice 2
voroncov-draskov

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyKedd Ápr. 08, 2008 12:52 am

Nem rossz, nem rossz.... Laughing

Na, nekem eddig az Eddy által említett idő-türelem-haj hármasból időm és hajam engedte, mára maradt a haj...Very Happy Abból viszont sok van....nagyon sok....paróka nem kell vkinek, eladnék valamennyit...

A lényeg: nem akarok új emberekkel játszani, mert örülök, hogyha azokkal tudok, akik ittvannak!!! WE-kkel akkor játszottam utoljára, amikor Ágoston még szinte nem is WH-zott, Eddy még kecsón nyomult, gojonak csak a szája járt (mintha most nem... Razz ), H. Béla assetudta, hogy mi kik vagyunk (talán Ágoston kivételével), B. Béla otthon gobbozott egymagában jól, Özsge a 100. jubileumi seregén gondolkozott (még csak), dectumról hallani sem lehetett, gyuri sosem festett, gergő sokat beszélt játék közben és a Norbi anyázott, hogy de szar a vámpírsereg. SENKIVEL nem játszottam az "új" warhammeresek közül! (Oh, bocs, volt egy skaven csatánk Ágostonnal dectum ellen...) Na, tehát először szeretnék ezekkel az emberekkel játszani:

gojo
Pavano
a két Béla
Kota
Eddy
dectum

Ha velük esetleg halálrajátszanám magam, akkor lehetne esély arra, hogy elmenjek fantasy-zni....kecsóra, merthogy a tahók közé (tisztelet a kivételnek, ami kevés van) Pestre nem igazán akarok...
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyKedd Ápr. 08, 2008 12:25 am

voroncov-draskov írta:
Hmmm...Liga?
Ha valaki nagyon unatkozna, egész éjjel ittleszek, kb. 10től folyamatosan, szabad a pálya vmi vitára... Na, Sleep
Na vita:
Mennék pestre csak:
-nincs festett seregem
-hiányzik még legalább ötven flagelláns
-hiányzik a türelem
Amiért mennék:
-játszani!

És hát ez az egy pont sokkal többet ér, mint a többi. (mármint a játszani rész)
Én azon a véleményen vagyok, ha egyszer annyi "vidéki" (persze pestről, mondjuk nekem nincs bajom <má'> ezzel a jelzővel) menne a ligára, hogy normális verseny lehetne, ahol nem a "változatos" versenysereg lenne (mellesleg hülyék lennének, hisz egy versenyen valakinek nyerni kell és esélyes akar lenni mindenki eme címre) mindenkinek akkor lehetne tényleg ismétlem tényleg játszani. De akkor találkozó lenne a neve és nem verseny. Ha lehet tudni mikor lesz a köv verseny akkor sztem megyek, mert lassan el kéne ásnom (vagy pont fordítva kiásnom? hmmm...nemtudom) a csatabárdot és nemcsak a negatívumokat keresni. Sajnos mostanra fogtam (ha egyáltalán sikerült) fel, hogy ezek a versenyek nem is olyan rosszak, ámbár erősen él bennem a három mecsből ha egy f@sszal összefutsz elrontja az egész varázsát effekt. DE nem baj. Ilyeneket az asztalon kell lenyomni. és kész. Mindenki (köztük én is) nyíg a seregek miatt. De most gondoljatok bele ezek mind legal seregek. Ezek a játékosok nagytöbbsége jár külföldre is. Ezek a seregek ki vannak egyenlítve. DE ha egyszer sikerül meglepned akkor borult a taktikája. Ha ezt az alkalmas pillantot kivárod nyertél. Mostanába kezdek így játszani. (Lehet hogy csak nekem újdonság). Ergó esélyes vagy 3 ágyúval a 2 steam tank ellen is. A sárkányt is fogja a mérgezett nyil és a miscast hat mindenkire, ha meg nem hoz varázslót így járt. Ha sikerül kifestenem majd a seregem azon részét amit vinnék én biztos csatlakozni fogok a delegációhoz.

Pro és kontra ha itthon ülsz és a s*gged se emeled fel akkor sose játszól új emberekkel és nem tesztelheted magad :!: (persze ahogy időd, türelmed és hajad engedi)
Na pápá.
:!:
voroncov-draskov
seaman apprentice 2
seaman apprentice 2
voroncov-draskov

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyHétf. Ápr. 07, 2008 9:58 pm

Hmmm...Liga?
Szerintem sohasem megyek el... Itt gojoval kell egyetértenem, nekem nincs rá szükségem. Amúgy sem vagyok annyira fantasy-orientált ugyebár... Very Happy

A "kitesztelünk valami csoffadt ligetes sereget, aztán mindenkire rádöntöd a fát!"-dolog viszont működni fog asszem... Cool Aztán a végén közlöm, hogy "mégis megyek, eladom a seregem, veszek két másikat és hívjatok Özsgének..." Very Happy Razz

Ha valaki nagyon unatkozna, egész éjjel ittleszek, kb. 10től folyamatosan, szabad a pálya vmi vitára... Na, Sleep
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 EmptyHétf. Ápr. 07, 2008 5:02 pm

nincs vele bajom. választanom kell kecsó és a liga között. kecsó meg valahogy mindig nyer.
mondjuk az azért megdobja egy kicsit az esélyeit, hogy ott biztosan nem találkozom két tankos sereggel...azt hiszem az sokat számít.
az van, hogy szerintem a wh alkalmatlan arra, hogy versenyt rendezzünk belőle, mert képtelenség egyenlőr feltételeket biztosítani. ha meg ez így van, akkor én nem akarok egy olyan helyre menni ahol a verseny a fő szempont. ha lenne egy olyan seregem ami kellően versenysereg és még a versenysereg kinézetével is tudnék játszani vele, akkor szívesen mennék. de nincs ilyen seregem. én nem vagyok olyan, mint pavano, hogy mindegy milyen sereg ellen megyek, jól tudom érezni magam. ez van. kevésbé szeretek versenyseregek ellen játszani, mert az enyém pont egy olyan, hogy nem igazán alkalmaz versenyseregnek. a kétfajta sereget meg összeengedni nem sok értelme van.

de mondom, én nem kampányolok a liga ellen! én is szeretek versenyezni! csak ezt a hajlamomat a fociban kiélem. a wh ban már nincs rá annyira szükségem. de ettől még értem, hogy sokan szeretik ezt a fajta játékot. külföldre sem mennék éppen ezért szívesen. hiába nagy buli...játszani otthon is lehet. én nem játszom annyit, hogy már unjam a képeteket. Very Happy úgyhogy még egy ideig elleszek liga nélkül. asszem...
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: kocsmaasztal   kocsmaasztal - Page 30 Empty

kocsmaasztal
Vissza az elejére 
30 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Kocsmaasztal #2
» Kocsmaasztal #3
» Kocsmaasztal #4
» Kocsmaasztal # 5

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: szabályzat, linkek, temető :: temető-
Ugrás: