kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

MAXXxxx necronjai

Go down 
+6
Bm
gorugrany
Berzenke
exael
gojo
MAXXxxx
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Férfi Hozzászólások száma : 754
Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...
Registration date : 2008. Jan. 08.

MAXXxxx necronjai - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyHétf. Ápr. 21, 2008 9:34 pm

Szúnyogháló. Olyan függönyszerű, nem sprőd, fehér izé. A TESCO-ban vettem.
Vissza az elejére Go down
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyHétf. Ápr. 21, 2008 8:20 pm

zozo: egypar necron talpon van ilyen racsos ize, az mibol van ?

eldontottem vegul, hogy sereg-talp: ez az ipari racs + rajta attoro zold kristalyok (necron vilagito ize-sprue-bol csinalva)
(ugyis pl battleforce-ba beletettek vagy 18 keretet)

..... valamiert eloszor az UM topicba irtam.
http://exalted.freeweb.hu
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyPént. Ápr. 18, 2008 7:45 pm

Nem, szeretem a műanyag nekronokat is, ha azok fémszínűre festődtek Very Happy
Illetve mit is beszélek csak az ócskavas nekron a jó nekron... go west young man!...izé
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyPént. Ápr. 18, 2008 7:14 pm

latom Gorugrany-nak csak a femnekron a jo necron Sad
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyCsüt. Ápr. 03, 2008 4:32 pm

gojo írta:
Spoiler:

Na akkor megeggyeztünk! :afro:
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyCsüt. Ápr. 03, 2008 2:26 pm

Spoiler:
http://birodalmikronika.wordpress.com/
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyCsüt. Ápr. 03, 2008 9:47 am

Nohát, nohát csak nem felkapni a vizet. Én is szeretlek benneteket! I love you I love you I love you I love you Hm.. de meleg van itt valaki nyisson ablakot Very Happy
Gojo, nyalás alatt meg bezony azt értettem, hogy ugyan biztosan jófejségből, de körömszakadtáig védelmezed MAXXxxx figuráját és osztod nekem az észt, miközben ő is azt mondja, hogy valami nem stimmel vele. Gondolod MAXXxxx-nak szüksége van erre? cat Amúgy meg Özsgére nem is gondoltam, mert őt kedvelem téged meg nyilván nem Suspect Cool Cool Very Happy

Amit írtam nem bántásból írtam. MAXXxxx nem is kapta föl a vizet. Nyilván a tetszik, nem tetszik dolgon nem lehet értelmes vitát folytatni, DE nem az volt a kérdés, hogy tetszik-é avagy pediglen sem.

Szóval no offense, MAXXxxx nagyon szépen tud festeni, de itt szerintem pont az az egyik probléma, hogy a színek nem harmonizálnak egymással illetve nem is kontrasztolnak (de szép) annyira, hogy üssön a figura. Természetesen az én ízlésvilálágom szerint. Kb hasonló dolog lenne High elfeket nem szép tisztára, hanem koszos, rothadó zöldesre festeni.
Illetve ha a technikai részét nézzük, akkor meg amit már írtam. Ha kopik a festék (milyen festék?) akkor az éleken, kiszögeléseken is kopik.

Rovar témához meg szerintem ezek a destroyerek nagyon jók.
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptySzer. Ápr. 02, 2008 8:35 am

ezek a bogarszeru izek jopofak, de ezek sem kutyak:
Virag Necron
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyKedd Ápr. 01, 2008 11:07 pm

na özsge eztet megkaptuk...gondolom mi, mert más nem szólt eddig hozzá... Very Happy
nem, az szvsz-t azt valóban nem láttam. de tök mindegy!!! mert nyilván azért írtad, mert te azt úgy gondoltad. nem beszélve arról, hogy itt téged mindenki szeret, úgyhogy szerintem nem kell nagyon mellre venni.

arról meg igazán nem tehetek, hogy nekem tetszik. én szeretem az ilyen színes csiricsáré dolgokat. tetszenek a kék átmenetek, meg a szárnyat fomázó izé is. valszeg azért, mert szeretem az ilyen kamionfestményeket is. az ebből is kederült gondolom, hogy nem vagyok egy nagy művész lélek. imígyen stílus kérdésében nem nagyon tudok felmutatni semmi különlegeset. ez van. így születtem.

mondjuk azt tegyük hozzá, hogy valóban érthetetlen, hogy egy necron bármit is ráfestene a hátsójára. evvel egyet kell értenem. de hogy őszinte legyek, ebből a szempontból én a fémszínen kívül semmi mást nem tudnék elképzelni egy necronnak. kéket sem...
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyKedd Ápr. 01, 2008 9:35 pm

Éles szemeteket elkerülte az "szvsz", azaz szerintem. MAXXxxx, nekem kurvára mindegy milyenre fested a figuráidat, de gondoltam nem csak nyalást vársz, hogy milyen szuper. Ha netán mégis, akkor bocs, hogy megnyilvánultam. No

Lehetne olyan, mint ezek. clown
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyKedd Ápr. 01, 2008 8:41 pm

szerintem csináld úgy, mintha lekopna... Laughing
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyKedd Ápr. 01, 2008 7:18 pm

gojo írta:
most komolyan! szerinted mennyi az esélye annak, hogy eltünteti a mintázatot, amit pont az egyediség miatt tett rá...egyrészt...másrászt, meg nem is lenne kis meló. Very Happy

Ha Zozo azt mondja el kell tuntetni, akkor nincs mese, el kell tuntetni Smile

Leslie: lesznek kepek, hetvegen Energy-nel fotozas, sok iranybol, par reszt jo kozelrol.
exael
őrnagy
őrnagy
exael

Registration date : 2007. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyKedd Ápr. 01, 2008 5:06 pm

Nekem a vörös fegyver tetszik,meg a kék részek is nagyon szépek,kiváncsi lennék milyen előlröl...
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyVas. Márc. 30, 2008 8:25 pm

most komolyan! szerinted mennyi az esélye annak, hogy eltünteti a mintázatot, amit pont az egyediség miatt tett rá...egyrészt...másrászt, meg nem is lenne kis meló. Very Happy
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyVas. Márc. 30, 2008 6:17 pm

A barna reves részek szerintem teljesen jók. A kéken lévő lepattogzás is szuper. Éppen csak ott nem pattogzik, ahol leginkább szokott, az éleken. A lebegtető fúvókák belseje lehetne fekete a széleik meg kissé kormosak. Tudom, hogy nem úgy működik, de ahogy a figurára nézek valahogy az hiányzott. Szvsz azt a világosbarna mintázatot tüntesd el a figuráról úgy néz ki, mint egy kamion dizájn festése. Itt találsz jó példákat a rozsdás, lepattogzott cuccok festéséhez.

A hozzászólást gorugrany összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 30, 2008 8:35 pm-kor.
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyVas. Márc. 30, 2008 5:21 pm

hol szurtam el a koszolast es mit lehetne tenni, hogy jobb legyen ?
itt koszolas = valami barnaval vegigmentem a feluleten, hogy piszkosabb hatasu legyen, de nem tudom, hogy sikerult-e vagy csak elrontottam a festest.

MAXXxxx necronjai - Page 2 Lord_510
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptySzomb. Márc. 29, 2008 9:15 pm

Idézet :
Zozohoz 1-2 kerdes:

emlekszel meg, hogy az immortalt hogyan csinaltad (hol kellett kezet vagni), a figura sikeresen pecsen van, en meg itt nemetben vettem egy battleforce-ot.
Pontosan már nem emlékszem, de igyekeztem az izületnél darabolni így könnyű volt a hengeres részre visszailleszteni a lenyesett részt. Ha valami túl hosszú volt, akkor meg biztosan az alkarból vágtam le.

Idézet :
Es van-e otlet, hogy flayed-one kezet mibol lehetne csinalni ? (sztirol lap nincs, emiatt wraith kezet kulon nem veszek).
Valami egyéb kéznél lévő műanyag, esetleg konzerv doboz oldala, amit még ollóval vágni lehet. Ez persze a penge lenne a kézfej meg GS úgy intézve, hogy pont ott lóg valami bőrcafat, így nem vészes, hogy nem szabályos, szögletes, gépszerű.
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptySzomb. Márc. 29, 2008 8:15 pm

Zozohoz 1-2 kerdes:

emlekszel meg, hogy az immortalt hogyan csinaltad (hol kellett kezet vagni), a figura sikeresen pecsen van, en meg itt nemetben vettem egy battleforce-ot.
Es van-e otlet, hogy flayed-one kezet mibol lehetne csinalni ? (sztirol lap nincs, emiatt wraith kezet kulon nem veszek).

Ami az otlet a BF-el:
- van benne 7 base-nyi scarab... ez meg jo lehet valamire, ha masra nem, akkor terepre disznek, bar ismerem magam, figura lesz, bar csak apoc-nal lat asztalt.
- van benne 3 destroyer: emiatt vettem a BF-ot... 1 BF 80 euro, 1 destroyer 20 es BF-ben van 3 + csomo warrior
- 28 warrior:
- legyen belole 14 immortal (28 fegyver felvagva es osszeragasztva)
- es 14 flayed one (maradek 14 fegyvertelen test + GS valahogy)

kerdes marad: flayed one kez, es hogyis volt az immortal fegyver osszerakas.
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyKedd Márc. 18, 2008 1:47 pm

Idézet :
Tudja a fene, hogy a necrontiroknak milyen izlése volt de egy necronnak szvsz nem így kell kinéznie. Túl sok anime-t nézel (ez most gonosz volt tudom), de valahogy erre emlékeztet a dolog.
Amúgy a destroyer body-t már az airbrushal festetted?

pedig pont ilyen izlesuk volt, csak felreertettek oket a GWnel Smile

tul sok anime... jaja, napi 1 ora Smile

nem, itt meg nem airbrushhal festettem, meg nem volt megveve akkor, amikor a testet festettem.

gojo: ez azert nem voros, mint tobbi, mivel miniworld festoversenyre megy es a technikat akarom megcsinalni jora. Sereghez vettem masik lordot, o piros lesz, mint a tobbi.
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyHétf. Márc. 17, 2008 7:57 pm

A kéz és az orb találkozásánál láttam egy kis problémát. Mit kéne máshogy csinálni? Hát dobd gyorsan fékfolyadékba még friss a festék könnyen lejön, aztán fsd le valami tisztességes metálszínnel, ahogy jó robothoz illik Twisted Evil

Na szóval szvsz technikailag nagyon ott van a figura, de szvsz ez a haloványkék/barna/rozsdás kombó valami hihetetlen bohóc külsőt kölcsönöz nekik. Tudja a fene, hogy a necrontiroknak milyen izlése volt de egy necronnak szvsz nem így kell kinéznie. Túl sok anime-t nézel (ez most gonosz volt tudom), de valahogy erre emlékeztet a dolog.
Amúgy a destroyer body-t már az airbrushal festetted?
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyHétf. Márc. 17, 2008 5:18 pm

hát baszki az a kék átmenet az kurvanagyonjólett...tetszenek ezek a színek. de a többi nem piros lesz? hogy jön majd össze a kettő?

elfestést az alsó képen nem látok, mert nincs.
a felsőn szintén nem látok, de nem azért, mert nincs, hanem, mert nem elég jók a képek. Very Happy

összességében a figura az nagyon jó. nagyon tetszik az nmm. kár, hogy én nem tudok ilyet csinálni. (megtanulni meg nincs kedvem) nagyon jó a rozsdás csontváz is. viszont még mindig nem tetszik a sima fekete kifúvóka. az elrontja az összhatást egy kicsit...vagy az csak az egyik oldalon még nem lett készen?

tévedtem:
az szemből jobb alsó képen, a kék belemegy a fekete fúvókákra. ha az melléfestésnek számít...

technikai kérdés:
ez a servimg ez véglegesen megtartja a képeket, vagy valami olyan, mint a képfeltöltés, hogy akármikor levehetik? csak, mert látom te is azt használod...eddig az egyetlen hely ahova a legkisebb kis pontocskát is fel tudtam tölteni, kérdés nélkül, akármilyen formátumban...csak nehogy egyszercsak eltűnjön...mert akkor ugrik az összes rangjelzés a fórumon... Laughing (nomeg néhány óra munka...)
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyHétf. Márc. 17, 2008 2:55 pm

wip lord:

valaki monnya meg, hol vannak mellefestesek meg hibak, es mit kene mashogy csinalni.

https://i.servimg.com/u/f41/11/91/44/38/lord_311.jpg
[img]MAXXxxx necronjai - Page 2 Lord_311[/img]
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyHétf. Feb. 11, 2008 7:10 pm

Már becsomagoltam a srácokat..izé... szóval még most szombaton játszottam velük egy utolsót nidák ellen.
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós

Hozzászólások száma : 215
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyHétf. Feb. 11, 2008 3:27 pm

Aha, és mi az a P3? Szépnek szép, de én még sose láttam ilyet.
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: MAXXxxx necronjai   MAXXxxx necronjai - Page 2 EmptyHétf. Feb. 11, 2008 3:23 pm

Berzenke írta:
Húdeszíp! A vörös milyen fajta? És mennyi necronod is van?

valami P3-as festek sotetvorose + red-gore-al vilagositva, vegul blood red elkihuzas.

haat eddig van 2 ilyenem, meg 1 kriptapokom. + elvileg megvettem Zozo necronjait is, de ertuk meg nem fizettem, es meg nem is fogtam kezbe oket.
+ ebay-en van licitem meg 2 kriptapokra es 4 sima destroyerre+lordra.

szoval akkor egyenlore 3, tobbi meg fuggoben.

MAXXxxx necronjai
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» MAXXxxx - Tau
» MAXXxxx Ultramarineok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: Warhammer :: 40k seregszemle-
Ugrás: