|
| MAXXxxx necronjai | |
|
+6Bm gorugrany Berzenke exael gojo MAXXxxx 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Hétf. Ápr. 21, 2008 9:34 pm | |
| Szúnyogháló. Olyan függönyszerű, nem sprőd, fehér izé. A TESCO-ban vettem. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Hétf. Ápr. 21, 2008 8:20 pm | |
| zozo: egypar necron talpon van ilyen racsos ize, az mibol van ?
eldontottem vegul, hogy sereg-talp: ez az ipari racs + rajta attoro zold kristalyok (necron vilagito ize-sprue-bol csinalva) (ugyis pl battleforce-ba beletettek vagy 18 keretet)
..... valamiert eloszor az UM topicba irtam. | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Pént. Ápr. 18, 2008 7:45 pm | |
| Nem, szeretem a műanyag nekronokat is, ha azok fémszínűre festődtek Illetve mit is beszélek csak az ócskavas nekron a jó nekron... go west young man!...izé | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Pént. Ápr. 18, 2008 7:14 pm | |
| latom Gorugrany-nak csak a femnekron a jo necron | |
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Csüt. Ápr. 03, 2008 4:32 pm | |
| - gojo írta:
- Spoiler:
osztja a halál. most fogom osztani. de most tényleg osztani fogom... háromszor válaszoltam az ominózus kép után. először még félig volt kész. elmondtam, hogy mi nem jó szerintem rajta. (én akkor csak a kifúvókán változtattam volna) ha visszaolvasol meglátod te is iziben. való igaz, odaírtam, hogy tetszik a kék átmenet, nem a figura, nem a figurán, csak a kék átmenet. de nem hiszem, hogy ez nagyon offtopic lett volna. másodszor a te beírásodra reagáltam, nem védtem a figurát. a harmadik hozzászólás félig a képről szólt, félig neked. abban sem a figurát védem, hanem az álláspontom magyarázom, neked. most komoly volt az a körömszakadtáig vagy csak poén? mert 3 hozzászólást nem neveznék körömszakadtáignak, pláne, hogy egyikben sem védem a figurát... ahogy gyuri mondaná: offense! befejeztem. innen maxxxé a topic.
Na akkor megeggyeztünk! :afro: | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Csüt. Ápr. 03, 2008 2:26 pm | |
| - Spoiler:
osztja a halál. most fogom osztani. de most tényleg osztani fogom... háromszor válaszoltam az ominózus kép után. először még félig volt kész. elmondtam, hogy mi nem jó szerintem rajta. (én akkor csak a kifúvókán változtattam volna) ha visszaolvasol meglátod te is iziben. való igaz, odaírtam, hogy tetszik a kék átmenet, nem a figura, nem a figurán, csak a kék átmenet. de nem hiszem, hogy ez nagyon offtopic lett volna. másodszor a te beírásodra reagáltam, nem védtem a figurát. a harmadik hozzászólás félig a képről szólt, félig neked. abban sem a figurát védem, hanem az álláspontom magyarázom, neked. most komoly volt az a körömszakadtáig vagy csak poén? mert 3 hozzászólást nem neveznék körömszakadtáignak, pláne, hogy egyikben sem védem a figurát... ahogy gyuri mondaná: offense! befejeztem. innen maxxxé a topic.
| |
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Csüt. Ápr. 03, 2008 9:47 am | |
| Nohát, nohát csak nem felkapni a vizet. Én is szeretlek benneteket! Hm.. de meleg van itt valaki nyisson ablakot Gojo, nyalás alatt meg bezony azt értettem, hogy ugyan biztosan jófejségből, de körömszakadtáig védelmezed MAXXxxx figuráját és osztod nekem az észt, miközben ő is azt mondja, hogy valami nem stimmel vele. Gondolod MAXXxxx-nak szüksége van erre? Amúgy meg Özsgére nem is gondoltam, mert őt kedvelem téged meg nyilván nem Amit írtam nem bántásból írtam. MAXXxxx nem is kapta föl a vizet. Nyilván a tetszik, nem tetszik dolgon nem lehet értelmes vitát folytatni, DE nem az volt a kérdés, hogy tetszik-é avagy pediglen sem. Szóval no offense, MAXXxxx nagyon szépen tud festeni, de itt szerintem pont az az egyik probléma, hogy a színek nem harmonizálnak egymással illetve nem is kontrasztolnak (de szép) annyira, hogy üssön a figura. Természetesen az én ízlésvilálágom szerint. Kb hasonló dolog lenne High elfeket nem szép tisztára, hanem koszos, rothadó zöldesre festeni. Illetve ha a technikai részét nézzük, akkor meg amit már írtam. Ha kopik a festék (milyen festék?) akkor az éleken, kiszögeléseken is kopik. Rovar témához meg szerintem ezek a destroyerek nagyon jók. | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Szer. Ápr. 02, 2008 8:35 am | |
| ezek a bogarszeru izek jopofak, de ezek sem kutyak: Virag Necron | |
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Kedd Ápr. 01, 2008 11:07 pm | |
| na özsge eztet megkaptuk...gondolom mi, mert más nem szólt eddig hozzá... nem, az szvsz-t azt valóban nem láttam. de tök mindegy!!! mert nyilván azért írtad, mert te azt úgy gondoltad. nem beszélve arról, hogy itt téged mindenki szeret, úgyhogy szerintem nem kell nagyon mellre venni. arról meg igazán nem tehetek, hogy nekem tetszik. én szeretem az ilyen színes csiricsáré dolgokat. tetszenek a kék átmenetek, meg a szárnyat fomázó izé is. valszeg azért, mert szeretem az ilyen kamionfestményeket is. az ebből is kederült gondolom, hogy nem vagyok egy nagy művész lélek. imígyen stílus kérdésében nem nagyon tudok felmutatni semmi különlegeset. ez van. így születtem. mondjuk azt tegyük hozzá, hogy valóban érthetetlen, hogy egy necron bármit is ráfestene a hátsójára. evvel egyet kell értenem. de hogy őszinte legyek, ebből a szempontból én a fémszínen kívül semmi mást nem tudnék elképzelni egy necronnak. kéket sem... | |
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Kedd Ápr. 01, 2008 9:35 pm | |
| Éles szemeteket elkerülte az "szvsz", azaz szerintem. MAXXxxx, nekem kurvára mindegy milyenre fested a figuráidat, de gondoltam nem csak nyalást vársz, hogy milyen szuper. Ha netán mégis, akkor bocs, hogy megnyilvánultam. Lehetne olyan, mint ezek. | |
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Kedd Ápr. 01, 2008 8:41 pm | |
| szerintem csináld úgy, mintha lekopna... | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Kedd Ápr. 01, 2008 7:18 pm | |
| - gojo írta:
- most komolyan! szerinted mennyi az esélye annak, hogy eltünteti a mintázatot, amit pont az egyediség miatt tett rá...egyrészt...másrászt, meg nem is lenne kis meló.
Ha Zozo azt mondja el kell tuntetni, akkor nincs mese, el kell tuntetni Leslie: lesznek kepek, hetvegen Energy-nel fotozas, sok iranybol, par reszt jo kozelrol. | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Kedd Ápr. 01, 2008 5:06 pm | |
| Nekem a vörös fegyver tetszik,meg a kék részek is nagyon szépek,kiváncsi lennék milyen előlröl... | |
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Vas. Márc. 30, 2008 8:25 pm | |
| most komolyan! szerinted mennyi az esélye annak, hogy eltünteti a mintázatot, amit pont az egyediség miatt tett rá...egyrészt...másrászt, meg nem is lenne kis meló. | |
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Vas. Márc. 30, 2008 6:17 pm | |
| A barna reves részek szerintem teljesen jók. A kéken lévő lepattogzás is szuper. Éppen csak ott nem pattogzik, ahol leginkább szokott, az éleken. A lebegtető fúvókák belseje lehetne fekete a széleik meg kissé kormosak. Tudom, hogy nem úgy működik, de ahogy a figurára nézek valahogy az hiányzott. Szvsz azt a világosbarna mintázatot tüntesd el a figuráról úgy néz ki, mint egy kamion dizájn festése. Itt találsz jó példákat a rozsdás, lepattogzott cuccok festéséhez.
A hozzászólást gorugrany összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 30, 2008 8:35 pm-kor. | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Vas. Márc. 30, 2008 5:21 pm | |
| hol szurtam el a koszolast es mit lehetne tenni, hogy jobb legyen ? itt koszolas = valami barnaval vegigmentem a feluleten, hogy piszkosabb hatasu legyen, de nem tudom, hogy sikerult-e vagy csak elrontottam a festest. | |
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Szomb. Márc. 29, 2008 9:15 pm | |
| - Idézet :
- Zozohoz 1-2 kerdes:
emlekszel meg, hogy az immortalt hogyan csinaltad (hol kellett kezet vagni), a figura sikeresen pecsen van, en meg itt nemetben vettem egy battleforce-ot. Pontosan már nem emlékszem, de igyekeztem az izületnél darabolni így könnyű volt a hengeres részre visszailleszteni a lenyesett részt. Ha valami túl hosszú volt, akkor meg biztosan az alkarból vágtam le. - Idézet :
- Es van-e otlet, hogy flayed-one kezet mibol lehetne csinalni ? (sztirol lap nincs, emiatt wraith kezet kulon nem veszek).
Valami egyéb kéznél lévő műanyag, esetleg konzerv doboz oldala, amit még ollóval vágni lehet. Ez persze a penge lenne a kézfej meg GS úgy intézve, hogy pont ott lóg valami bőrcafat, így nem vészes, hogy nem szabályos, szögletes, gépszerű. | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Szomb. Márc. 29, 2008 8:15 pm | |
| Zozohoz 1-2 kerdes:
emlekszel meg, hogy az immortalt hogyan csinaltad (hol kellett kezet vagni), a figura sikeresen pecsen van, en meg itt nemetben vettem egy battleforce-ot. Es van-e otlet, hogy flayed-one kezet mibol lehetne csinalni ? (sztirol lap nincs, emiatt wraith kezet kulon nem veszek).
Ami az otlet a BF-el: - van benne 7 base-nyi scarab... ez meg jo lehet valamire, ha masra nem, akkor terepre disznek, bar ismerem magam, figura lesz, bar csak apoc-nal lat asztalt. - van benne 3 destroyer: emiatt vettem a BF-ot... 1 BF 80 euro, 1 destroyer 20 es BF-ben van 3 + csomo warrior - 28 warrior: - legyen belole 14 immortal (28 fegyver felvagva es osszeragasztva) - es 14 flayed one (maradek 14 fegyvertelen test + GS valahogy)
kerdes marad: flayed one kez, es hogyis volt az immortal fegyver osszerakas. | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Kedd Márc. 18, 2008 1:47 pm | |
| - Idézet :
- Tudja a fene, hogy a necrontiroknak milyen izlése volt de egy necronnak szvsz nem így kell kinéznie. Túl sok anime-t nézel (ez most gonosz volt tudom), de valahogy erre emlékeztet a dolog.
Amúgy a destroyer body-t már az airbrushal festetted? pedig pont ilyen izlesuk volt, csak felreertettek oket a GWnel tul sok anime... jaja, napi 1 ora nem, itt meg nem airbrushhal festettem, meg nem volt megveve akkor, amikor a testet festettem. gojo: ez azert nem voros, mint tobbi, mivel miniworld festoversenyre megy es a technikat akarom megcsinalni jora. Sereghez vettem masik lordot, o piros lesz, mint a tobbi. | |
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Hétf. Márc. 17, 2008 7:57 pm | |
| A kéz és az orb találkozásánál láttam egy kis problémát. Mit kéne máshogy csinálni? Hát dobd gyorsan fékfolyadékba még friss a festék könnyen lejön, aztán fsd le valami tisztességes metálszínnel, ahogy jó robothoz illik Na szóval szvsz technikailag nagyon ott van a figura, de szvsz ez a haloványkék/barna/rozsdás kombó valami hihetetlen bohóc külsőt kölcsönöz nekik. Tudja a fene, hogy a necrontiroknak milyen izlése volt de egy necronnak szvsz nem így kell kinéznie. Túl sok anime-t nézel (ez most gonosz volt tudom), de valahogy erre emlékeztet a dolog. Amúgy a destroyer body-t már az airbrushal festetted? | |
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Hétf. Márc. 17, 2008 5:18 pm | |
| hát baszki az a kék átmenet az kurvanagyonjólett...tetszenek ezek a színek. de a többi nem piros lesz? hogy jön majd össze a kettő? elfestést az alsó képen nem látok, mert nincs. a felsőn szintén nem látok, de nem azért, mert nincs, hanem, mert nem elég jók a képek. összességében a figura az nagyon jó. nagyon tetszik az nmm. kár, hogy én nem tudok ilyet csinálni. (megtanulni meg nincs kedvem) nagyon jó a rozsdás csontváz is. viszont még mindig nem tetszik a sima fekete kifúvóka. az elrontja az összhatást egy kicsit...vagy az csak az egyik oldalon még nem lett készen? tévedtem: az szemből jobb alsó képen, a kék belemegy a fekete fúvókákra. ha az melléfestésnek számít... technikai kérdés: ez a servimg ez véglegesen megtartja a képeket, vagy valami olyan, mint a képfeltöltés, hogy akármikor levehetik? csak, mert látom te is azt használod...eddig az egyetlen hely ahova a legkisebb kis pontocskát is fel tudtam tölteni, kérdés nélkül, akármilyen formátumban...csak nehogy egyszercsak eltűnjön...mert akkor ugrik az összes rangjelzés a fórumon... (nomeg néhány óra munka...) | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Hétf. Márc. 17, 2008 2:55 pm | |
| | |
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Hétf. Feb. 11, 2008 7:10 pm | |
| Már becsomagoltam a srácokat..izé... szóval még most szombaton játszottam velük egy utolsót nidák ellen. | |
| | | Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Hétf. Feb. 11, 2008 3:27 pm | |
| Aha, és mi az a P3? Szépnek szép, de én még sose láttam ilyet. | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: MAXXxxx necronjai Hétf. Feb. 11, 2008 3:23 pm | |
| - Berzenke írta:
- Húdeszíp! A vörös milyen fajta? És mennyi necronod is van?
valami P3-as festek sotetvorose + red-gore-al vilagositva, vegul blood red elkihuzas. haat eddig van 2 ilyenem, meg 1 kriptapokom. + elvileg megvettem Zozo necronjait is, de ertuk meg nem fizettem, es meg nem is fogtam kezbe oket. + ebay-en van licitem meg 2 kriptapokra es 4 sima destroyerre+lordra. szoval akkor egyenlore 3, tobbi meg fuggoben. | |
| | | | MAXXxxx necronjai | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |