| space marine | |
|
+8Patrik Yoda007 YKoS Bm MAXXxxx exael gorugrany gojo 12 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: space marine Hétf. Okt. 19, 2009 3:03 pm | |
| Azt mondanám, hogy marad a hatóidö végéig, hiszen minden másnál is így van. Pl eldar-nál, ha kapsz egy doom-ot, akkor hiába ölöd meg a varázslót aki csinálta attól az még a doom nem esik le. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: space marine Hétf. Okt. 19, 2009 2:49 pm | |
| Tegnap játszottunk egyet,(kipróbáltam a wolfokat,és nagyon tetszik a sereg) és felmerült egy kérdés:Njalnak van egy képessége,ami minden körben létrehoz egy game effectet,amit ki kell dobni Njal körének elején,és az ő következő köréig tart.A kérdés,hogy ha Njal meghal akkor az effect is megszűnik,vagy az marad? | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: space marine Szer. Okt. 14, 2009 12:01 pm | |
| CoW-ra hozom is | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: space marine Szer. Okt. 14, 2009 11:54 am | |
| Az nagyon jó lenne, nem találtam semmit amivel ez rendesen pótolható lenne. Majd találd ki hogy mit tudok majd adni érte! Közben rájöttem, hogy nem is kell nekem storm bolter, mert a combi fegyverek a wolfoknál is combi bolterek nem combi storm bolterek.
A hozzászólást Bm összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 19, 2009 3:05 pm-kor. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: space marine Kedd Okt. 13, 2009 12:16 pm | |
| Nekem egy pár darab maradt, azt oda tudom adni+akarok még venni wg termiket, és akkor abból is marad. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: space marine Kedd Okt. 13, 2009 11:52 am | |
| Akkor már csak thunder hammert kell konvertálnom a chaos termijeimnek... Valaki ötletek? Nézegettem a bitzeket, de nem találtam olyat ami tényleg kalapács. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: space marine Kedd Okt. 13, 2009 11:46 am | |
| Azért nem írt senki semmit, mert ez úgy jó ahogy van. Én is írtam egy hasonló listát, csak annyi a különbség, hogy nincs benne arjac és beraktam Njalt | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: space marine Kedd Okt. 13, 2009 11:27 am | |
| - Bm írta:
- Összeírtam egy Wolf sereget, kíváncsi voltam, milyen termikkel nyomni.
Várom a véleményeket: Senki? Reméltem, hogy legalább Gojo megörül a dolognak. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: space marine Hétf. Okt. 12, 2009 3:31 pm | |
| Lehet, hogy baromság, de mivel külön ott van, hogy Profilba, ezért nehéz belekötni.
Összeírtam egy Wolf sereget, kíváncsi voltam, milyen termikkel nyomni. Várom a véleményeket: Logan Grimnar 275 5 wolf guard ( 5 termi armor, 1 h flamer, 4 c flamer, 3 claw, 2 hammer, drop pod) 270 5 wolf guard ( 5 termi armor, 5 c melta, 3 claw, 2 hammer, MotW, drop pod) 270 5 wolf guard ( 5 termi armor, 5 c melta, 3 claw, 2 hammer, MotW, drop pod) 270 4 wolf guard ( 4 termi armor, 4 shield, 4 hammer, drop pod) 287 5 wolf guard ( Arjac Rockfist, 4 termi armor, 4 shield, 4 hammer, drop pod) 475 Összesen: 1847p
5 drop pod, 25 termi, 5 foglaló egység, 16 hammer, 9 claw, 5 flamer, 10 melta | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| |
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: space marine Vas. Okt. 11, 2009 7:04 pm | |
| ó hát az akkor tök jó, azt hittem hogy akarakternek csak 9-es | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: space marine Vas. Okt. 11, 2009 3:41 pm | |
| A német fórumon kiokítottak, hogy mivel ott van, hogy a Profilhoz kapja a +1-et, ezért a megemelt értéket duplázza a fist... :S Persze a khorne daemonic steed-en ülö lordnál nincs így. Ehhh... Azért köszi Patrik! | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: space marine Vas. Okt. 11, 2009 12:15 pm | |
| a karaktereknek 9-es, csak a tw cavalrynak 10-es. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: space marine Pént. Okt. 09, 2009 10:14 am | |
| Jól gondolom, hogy a farkason ülö fistes vagy hammeres karakternek CC-ben 9-es ereje van nem 10-es? | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: space marine Szer. Okt. 07, 2009 5:46 pm | |
| 2+os mentö, és pszi sebzések ellen 5+ invi, de nem védi az egész osztagot, csak a karaktert! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: space marine Szer. Okt. 07, 2009 4:52 pm | |
| - Patrik írta:
- Runic armourból csak 1 lehet a seregben? Vagy miért hagynád ki?
Amúgy a saga of the bear szerintem is jobb, csak túl sok pont, ezért egy általános seregbe nem tenném be, de ha rákészülök mondjuk egy 6 monsteres nidára akkor viszont tuti berakom mert folosnek tunik alapbol. vagy sima, vagy termi. mit is tud extraban? amire emlekszek: 5+-on semlegesit egy ra/osztagara meno pszi-t. Nos ezt a runepriest 4+-on csinalja 24" terulettel es ugyis csak egyiket lehet valasztani. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: space marine Szer. Okt. 07, 2009 3:10 pm | |
| Runic armourból csak 1 lehet a seregben? Vagy miért hagynád ki? Amúgy a saga of the bear szerintem is jobb, csak túl sok pont, ezért egy általános seregbe nem tenném be, de ha rákészülök mondjuk egy 6 monsteres nidára akkor viszont tuti berakom | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: space marine Szer. Okt. 07, 2009 3:05 pm | |
| - Patrik írta:
- Én egy általános seregben így:
wolf lord+runic armour+storm bolter+wolf claw+thunderwolf(ezt csak akkor ha hozol TW egységet is)+belt of russ+saga of the beastslayer =178p+(45p a TW)
Szerintem a Wolf claw jobb mint a frost blade/axe, az újradobás miatt. De abba a listába amir csinálni akarok mindkettő lesz a lordnál, mert TW-n fog jönni, lőni úgyse fogok a fleet miatt. en runic-ot kihagynam, ugyis gondolom lesz 1-2 runepriest is a seregben. Saga of eastslayer helyett meg elso amit felhasznalnek lordon az a saga of bear. Eternal warrior nagyon bedurvitja. alapbol en wolf claw-al hoznam, de kinezet miatt a frost cuccok is eselyesek nalam nagyon. mondjuk frost blade/axe vicces dolog FC-vel. (S6 I6) | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: space marine Szer. Okt. 07, 2009 2:44 pm | |
| Én egy általános seregben így:
wolf lord+runic armour+storm bolter+wolf claw+thunderwolf(ezt csak akkor ha hozol TW egységet is)+belt of russ+saga of the beastslayer =178p+(45p a TW)
Szerintem a Wolf claw jobb mint a frost blade/axe, az újradobás miatt. De abba a listába amir csinálni akarok mindkettő lesz a lordnál, mert TW-n fog jönni, lőni úgyse fogok a fleet miatt. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: space marine Szer. Okt. 07, 2009 1:56 pm | |
| Egy általános listában hogyan szerelnétek fel a Wolf Lordot?Illetve wolf claw vagy frostblade a jobb választás? | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: space marine Szomb. Okt. 03, 2009 6:16 pm | |
| - Bm írta:
Exael!
Az egyik osztagnak nyugodtan adj Razorback-et, de szerintem mindnek ne, mert akkor nem érnek át. Ne feledd, ezeket nem lehet kettészedni, hanem maradnak 10en! Arról nem is beszélve, hogy a Razorback-en nincs firepoint!
A Lightning szerintem is faja, így meg, hogy nem lehet 2 Jaws, van is mi helyett betenni!
Thunderwolfnak ott a Juggernaut! Szerintem nagyon jót lehetne belöle konvertálni! Ja,hát igaz,rhino is kell mindenképp,arra gondoltam,hogy a razorbackek nagyjából kiváltják a predatort,és még marad is pont,amiből nem lenne rossz wolf guardokat hozni a grey hunterekhez...na ezt még átgondolom. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: space marine Pént. Okt. 02, 2009 2:57 pm | |
| Hát nem tudom mekkorára kellene terpeszteni, de én a sima álló CSM-et gond nélkül ráfaragtam a Feind of Slaanesh-re. Igaz a belsejéböl le kellett faragni egy kicsit, de nem annyit, hogy látványosan elvékonyodjon a láb, és belül meg úgysem látszik, hogy nincs meg a minta. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: space marine Pént. Okt. 02, 2009 2:08 pm | |
| - Patrik írta:
- A juggernauttal az a baj, hogy majdnem ugyanannyiba kerül mint a Thunderwolf.
Egyébként külföldi SW fórumokon olvasgattam hogy, nem is a hátassal vannak gondba, hanem a lovassal, mert nagyon kevés a 40k-ban "terpesztős" figura. motorosok ? vagy vagas, ujrapozicionalas, GS. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: space marine Pént. Okt. 02, 2009 1:43 pm | |
| A juggernauttal az a baj, hogy majdnem ugyanannyiba kerül mint a Thunderwolf. Egyébként külföldi SW fórumokon olvasgattam hogy, nem is a hátassal vannak gondba, hanem a lovassal, mert nagyon kevés a 40k-ban "terpesztős" figura. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: space marine Pént. Okt. 02, 2009 1:33 pm | |
| - MAXXxxx írta:
'sajna' nem. A szoveg 2 ugyanolyan pszi-t!!! , saga-t , wargear kombo-t nem enged. saga-nal annyival konnyitva, hogy spec karakterek nem szamitanak bele. pszinel ez a kitetel NEM szerepel. Igazad van, úgy olvastam, hogy "...nor may bear the same psychic power or wargear combination" nem úgy hogy "..nor may bear the same psychic power S or wargear combination". Hm, kár, akkor másik kettö kell. Sebaj, ott a Lightning, a Jaws, a Hurrikán, meg a Thunderclap, mind jó sebzös pszi! Exael! Az egyik osztagnak nyugodtan adj Razorback-et, de szerintem mindnek ne, mert akkor nem érnek át. Ne feledd, ezeket nem lehet kettészedni, hanem maradnak 10en! Arról nem is beszélve, hogy a Razorback-en nincs firepoint! A Lightning szerintem is faja, így meg, hogy nem lehet 2 Jaws, van is mi helyett betenni! Thunderwolfnak ott a Juggernaut! Szerintem nagyon jót lehetne belöle konvertálni! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: space marine | |
| |
|
| |
| space marine | |
|