gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Kedd Május 27, 2008 9:45 pm | |
| Hacsak valahol a könyvben nincsen elrejtve az, hogy csak egy lovag egység vihet magával mágikus zászlót (én nem találtam sehol), akkor lehet. Betartva azt a szabályt, hogy egy seregben csak egyszer szerepelhet egy varázstárgy. | |
|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Kedd Május 27, 2008 9:30 pm | |
| igen
es a beidezett mondatbol az sem derul ki, hogy tiltva lenne a 2 ugyanolyan zaszlo (pl 2 warbanner, valahogy az a legszimpatikusabb nekem olcso es hasznos)
jo, alapkony 120-as oldala tiltja, akkor csak demonok tapéok, hogy ugyanazt tobbszor hozhatjak. | |
|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: szabálykérdések Kedd Május 27, 2008 9:27 pm | |
| na legyen már egy ilyen topic is:
a következő a kérdésem: bizonyos empire egységek, mint más seregekben is, kaphatnak mágikus zászlót, amit az egység standard bearer je kap meg. ilyen módon több egység is kaphat mágikus zászlót? tehát lehet az, hogy egyik lovagegységem kap, meg egy másik is kap? természetesen nem ugyanazt a zászlót adnám a két lovagegységnek, mindegyiknek másikat. a seregkönyvben ez áll:
"a standard bearer may carry a magic standard worth up to 50 point" | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: szabálykérdések | |
| |
|