| szabálykérdések | |
|
+10Patrik Laci Eddy Yoda007 YKoS exael Pavano gorugrany MAXXxxx gojo 14 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Szer. Júl. 07, 2010 11:58 am | |
| ugy emlekeztem nagysablon. kissablon, akkor csak 16 figura, kb 4x4 figurat er el a kissablon.
de 4 aprosag: - ki kell probalni asztalon, No-AS ellenere tobb figurat tud leolni, mint eddig. - 2000pt-nal tudsz hozni 2db-ot ES egy oriast (lehet mas nincs is rare-ben, ami hasznalhato) - ha jol emlekszem magiaval magiafazisban is tudsz vele loni (akar 4 loves/kor, mintha 4 hadigep lenne) - allitolag okt uj seregkonyv, ott ki tudja, mire irjak at (bar hirek szerint nincs valtozas, de ez kb semmit sem jelent meg) | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Szer. Júl. 07, 2010 11:50 am | |
| Érdekelne hogyan szoritasz a kis sablon alá 20-25 figurát. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Szer. Júl. 07, 2010 10:26 am | |
| miert? talalat eseten 20-25 figura a sablon alatt lesz siman es kapja a sebet. Mentodobasok ellenere is tobb hullik, mint most. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: szabálykérdések Szer. Júl. 07, 2010 10:09 am | |
| Az biztos, mivel ugye 1+os lesz most a max, ilyesmit hallottam. Viszont nem lesz vmi nagy tömegirtó sajna a kis sablon... | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Szer. Júl. 07, 2010 10:06 am | |
| hát pedig sanszos, hogy van ellene. vagy legalábbis én erre emlékszem. más kérdés, hogy a lyuk alatt 9 es erővel ütt asszem, ott talán mindegy is a save. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: szabálykérdések Kedd Júl. 06, 2010 4:25 pm | |
| Látott valaki olyat az új kiadásban hogy a kőhajító no ASes? Mert én nem, remélem nem lesz ellene save... | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Szer. Dec. 16, 2009 10:31 am | |
| meg azon, hogy mekkora baltával mész játszani az ilyen eseteket megoldandó | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Szer. Dec. 16, 2009 12:51 am | |
| whatever... mondom, hogy volt valami ilyesmi. együtt örülök mindenkivel, hogy már nem lehet. így én sem szívhatom be. mondjuk ha a DE könyv nem így íródott, mint az új patkány és nincs rá faq, akkor csak Adamowichon múlik a dolog ugye... | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Kedd Dec. 15, 2009 11:03 pm | |
| Lehet egyaránt rejtve VAGY scout-ként feltenni az ilyen modelleket, akár egyedül is lehet scout. Én gyakran használtam így egy HE karaktert (akár Shadow Warriors osztagban, akár magában). Te döntöd el a játék elején, hogy melyik verziót használod.
Felfedésekor az assassin valóban +1 modell az osztagban, de csak oda lehet feltenni, ahol már állt egy baba (a seregkönyv 'replace' szóval illeti ezt a műveletet), a lecserélt figura pedig az osztag más részére kerül, de ezzel nem változtathat az osztag LOS-ján (line of sight) vagy megrohamozható ellenséges egységektől való távolságán. Ez az új patkány orgyilkosoknál is így van.
A 'hirtelen látlak, rohamozok' mutatvány ezért nem működik.
P. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: szabálykérdések Kedd Dec. 15, 2009 9:25 pm | |
| felteheted. pont erre találták ki a shadeket. ha jól gondolom.
volt is ebből egy taktikai húzás ha jól emlékszem. mintha az lett volna, hogy az assassin nem kicseréli a figurát, hanem plusszban jön az osztagba. feltették a scoutot úgy, hogy nem látott és nem látták. aztán az assassin kibújt, az emberünk meg kitette 1' koherenciával úgy, hogy lásson valami célpontot, aztán rohamozott is. vagy valami ilyesmi volt. nem tudom persze, hogy azóta faqozták e a dolgot vagy még mindig meg lehet csinálni. | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Kedd Dec. 15, 2009 8:34 pm | |
| ha van olyan osztag, amibe állhat és scout akkor kell neki szerintem ezért | |
|
| |
Adamowich törzsőrmester
Hozzászólások száma : 66 Age : 34 Location : - Registration date : 2009. Apr. 03.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Kedd Dec. 15, 2009 8:07 pm | |
| Scout szabály azt jelenti, hogy lehet scout-ként felrakni az asztalra? Akkor is ha az illető a Hidden szabállyal rendelkezik? Értem itt az Assasint, neki mindkettő van. Azonban a Hidden szabály: " The Assasin is a special type of character. He begins the game hidden in one of the following units..." Akkor most feltehetem scoutként is? Ha nem, akkor meg mi értelme a scout szabályának? Adamowich | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: szabálykérdések Pént. Szept. 11, 2009 6:31 pm | |
| jah, lehet nem voltam világos...
repülő lényen ülő kari nem csatlakozhat egységbe, valamint units of flyers hez nem csatlakozhat karakter, sem akkor ha repcsis lényen ül, sem akkor ha maga tud repülni.
viszont magától repülő karakter simán mehet egységbe. csak ugye ott nem repül, hanem gyalog van. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Pént. Szept. 11, 2009 1:29 pm | |
| Várjál még, mert lehet, hogy repülő karakterek tényleg nem csatlakozhatnak be osztagba, csak én nem találtam meg az ezt állító részt a szabálykönyvben | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Pént. Szept. 11, 2009 12:50 pm | |
| | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Pént. Szept. 11, 2009 12:45 pm | |
| Nem tudom, azért kérdeztm, mert én olyat nem találtam, hogy a repülő karakter nem állhat be osztagba csak azt, hogy repülő lényen lovagoló karakter nem állhat be osztagba. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: szabálykérdések Pént. Szept. 11, 2009 10:41 am | |
| és ha magától repül akkkor beállhat? | |
|
| |
| Tárgy: Re: szabálykérdések Csüt. Szept. 10, 2009 11:42 pm | |
| Mert ha repül akkor miért nem állhat be? Az megvan, hogy ha repülő hátason ül akkor nem csatlakozhat. De itt most a maga repül nem pedig ül valamin és azért repül. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: szabálykérdések Csüt. Szept. 10, 2009 10:36 pm | |
| kösz. Én is így gondoltam, de azért a biztonság kedvéért megkérdeztem. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: szabálykérdések Csüt. Szept. 10, 2009 8:16 pm | |
| ha nincs ott, hogy nem állhat be, akkor beállhat. persze ha nem repül! de, mint mondod nem repül. a két seregkönyvet nem kell összehasonlítanod. teljesen mások. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: szabálykérdések Csüt. Szept. 10, 2009 3:45 pm | |
| A Daemon prince, ha nincs szárnya beállhat egységbe? Mert a daemon seregkönyvbe nincs oda írva, hogy nem. WoC seregkönyvben viszont direkt kiemelik, hogy nem állhat be, de az alapból repül, és pontban is mások az értékeik. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Hétf. Aug. 03, 2009 4:22 pm | |
| - MAXXxxx írta:
-
- Idézet :
- Volt, hogy páros versenyen 5 cocás flankből letolt egy 20 fős ghoul osztagot, overrunból belerobbant egy vámpíros graveguard osztagba, vámpír nem volt közelharcban, és azt is letolta, overrun, bele egy marshallt tartalmazó grave guard osztagba.
ilyen van? marmint: - 2x egymas utan kozelharc. Azt tudom, hogy +1-et meg ossze lehet hozni, de +N-et is ? - grave guard-ot megfuttatni. nem immune to psychology es igy max elfogy futas helyett, mint minden mas rendes elohulla/demon? lehet hogy ez nem 1 körben volt, hanem 3 kör. de a GG egység letolása azért nem így megy. | |
|
| |
Pteropta tizedes
Hozzászólások száma : 21 Age : 31 Location : pécs Registration date : 2008. Nov. 23.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Vas. Aug. 02, 2009 8:23 pm | |
| Amúgy Tökös vagyok, Pteropta gépéről irogatok(ezt csak azért, hogy ne őt nézzétek hülyének ) Hozott egy 20as blokk etheral guardot. Üdv! | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: szabálykérdések Vas. Aug. 02, 2009 8:22 pm | |
| az alap íjászok azoknak sem skirmisherek. szépen sorban, mint az ovisok, egymás kezét fogva lőnek! | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: szabálykérdések Vas. Aug. 02, 2009 8:06 pm | |
| Viszont skirmisher egységnél mindenki lő, aki látja a célt, ott nincsenek sorok, a saját társaikon (azonos osztag) átlátnak!
OFF: Mi a rák az, ami wood elf és több sorból kellene lőnie?
P. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: szabálykérdések | |
| |
|
| |
| szabálykérdések | |
|