|
| Kocsmaasztal #2 | |
|
+17bábi MAXXxxx Bm Dectum exael gojo voroncov-draskov :.:.:RedleadR:.:.: Berzenke kota Pavano Nyamm-haikan Patrik Eddy YKoS subaggut Yoda007 21 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Május 28, 2009 1:08 pm | |
| Pontosan, én mondom, nem is értem mi köze van ehhez annak, hogy CO of the Year lettem... Ki beszélt Angliáról? Messze is van, nem is jó hely, én még az itthoni állapotról beszéltem. És szurkoljatok nyugodtan bárkinek, nem mondtam, hogy ne... Na, majd megbeszéljük MSN-en, talán ott valami értelmeset is írsz... | |
| | | Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Május 28, 2009 12:58 pm | |
| Mondja ezt James T Kirk Commanding Officer of the Year? Azzal egyetértünk, hogy itthon túl van reprezentálva egy olyan sport ami az elmúlt 30 évben egy sikert nem mutatott fel, de azért egy Angliát nehogy arra kényszerítsünk, hogy inkább foglalkozzon vizilabdával, amiben kb a 30as évek végén volt egyedül sikerük. | |
| | | voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Május 28, 2009 12:54 pm | |
| Én a "mi" névmás használatáról kérdeztem, hol hallottad, hogy azt mondom, hogy mi Jean-Luc Picard-dal elmentünk felfedezni valami világot? Meg hogy mennyire kinyírtunk egy csomó Cardassia-it (hú de fura ez így)? Nem a nemzetiségről volt itt szó...csak olvasni kellett volna, Yoda... Amúgy meg lehet ezt szeretni, én special a kézilabdát meg a vizilabdát is szeretem. A probléma itt a médiában a különféle sportágaknak biztosított lap- és időterjedelemben is megbújik... | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Május 28, 2009 12:47 pm | |
| Most tényleg olyan emberek fikázzák a focit, akik 20+ éves korukban még mindig babákkal játszanak??? T/1 - mert szurkoló vagy, nehéz ezt megérteni, ha nem szurkolsz egyetlen egy csapatnak! S azt sem értem, miért kéne Manchesterben vagy Barcelonában élnem, hogy nekik szurkolhassak. Ez vmi nagyon elkefélt magyar mentalitás lehet ám... Ennyi erővel, csak akkor nézhetnél/játszhatnál Star Treket, ha amerikai lennél. De nézd az előnyét, bármennyit Barátok Köztezhetnél! :LOL: Eddy: most pontosan mit akartál írni? | |
| | | Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Május 28, 2009 10:10 am | |
| BM: Én a részük akartam lenni, és hidd el jó lett volna ott lenni. Esetleg az istenített csapatban bent lenni. Jó lett volna, csak igen rizikós is, mert egy rossz mozdulat és vége mindennek a karrirered szempontjából. Meccseket nem nézem, mert fájna a szívem, hogy én nem léphetek a pázsitra, na mindegy. Keptál már stoplissal acélmerevítős sípcsontvégőre olyat, hogy majd beszartál? Nem hinném. Rohadtul tud fájni. És vannak akik erre túl játszanak (pl: gyík kollegánk C.Ronaldo) De egy másik oldalról ha megnézed akkor tudhatod, hogy sok nemzet a kiharcolt büntetőkben látja a sikert. Vegyük alapul az olaszokat. Lestaktika, 16-oson belül ha nem ziccer fixen felvágja magát, stb. Egyszer bekajálja a bíró az esést onnantól, ha nem R.Baggio vagy Coller áll a labda mögött fixen bemegy és máris megvan az eredmény. Tehát színészkedés? Ja,a portugál és az olasz foci fixen erre épít. (Gondolok az olaszok Maldinis beton védelmére és az Inzaghi-s kontrá taktikára ami oly sokszor ikeres volt.) | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Május 28, 2009 9:56 am | |
| Tulajdonképpen egy csomó túlfizetett önjelölt színész (gondolok itt a sérülés szimulálására) hajt egy olyan játékot, amivel az átlagember nem törödik 17 éves kora és az elsö gyereke 5 éves kora között. Végülis ha ennek a része akarnak lenni, hajrá! | |
| | | voroncov-draskov seaman apprentice 2
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Május 28, 2009 7:49 am | |
| Soha nem értettem, hogy miért kell többes szám első személyben beszélni egy focicsapatról... Meséljétek már el, hogy miért jó ez! Így úgy érezhetitek, hogy részei vagytok valami nálatok sokkal nagyobbnak? Vagy mi? Mert ha Manchesterben vagy Barcelonában laknátok, akkor még érteném, de így, hogy pécsi kis senkik vagytok (az ő szemszögükből is)? | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Május 28, 2009 1:20 am | |
| - gojo írta:
- naaaaaaaaa...nem a ludas matyi ez!
hehe, 3x visszakapjátok! - gojo írta:
- leszámítva az első negyed órát, amikor labdába sem értünk, fokozatosan átvettük az irányítást. magam sem értettem, hogy miért ilyen tehetetlen a mu, de az volt. ráadásul több is lehetett volna a különbség, az igazat megvallva. két dolog is eldőld ezen a meccsen. egyrészt a barca lett a bl győztes, másrészt messi fogja kapni az aranylabdát, amit xavi érdemelne meg igazán. azért ezen nem fogunk szomorkodni!
ezt a mu-t a real is megverte volna ma! amúgy az első 10 percben már kezdtem úgy gondolni, hogy ez simán meglesz... mert a jó MU futott ki, de nem. s szerintem is Iniesta/Xavi duóból kéne vkinek kapnia az aranylasztit... - gojo írta:
- jövőre, veletek, ugyanitt!
úgy legyen. | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Május 28, 2009 1:02 am | |
| naaaaaaaaa...nem a ludas matyi ez! leszámítva az első negyed órát, amikor labdába sem értünk, fokozatosan átvettük az irányítást. magam sem értettem, hogy miért ilyen tehetetlen a mu, de az volt. ráadásul több is lehetett volna a különbség, az igazat megvallva. két dolog is eldőld ezen a meccsen. egyrészt a barca lett a bl győztes, másrészt messi fogja kapni az aranylabdát, amit xavi érdemelne meg igazán. azért ezen nem fogunk szomorkodni! jövőre, veletek, ugyanitt! | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Május 28, 2009 12:05 am | |
| Gratulálok a Barcához, szépen játszott, sajnos, ManUtd engedte, pedig beállhattak volna, mint a Lokomotiv Cselszi! De hogy ne érje szó a ház elejét, nálunk több csatár volt fenn, mint nálatok! Középpályán sok múlott. Még egyszer szép volt! Jövőre Manchester visszavág! | |
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Május 26, 2009 10:49 am | |
| hírek:
1 pénteken/szombaton megjön a megrendelt jonakos cucc, mert a gw végre leküldte az egész szállítmányt a boltnak, pavano azt mondta, hogy minden megjött, a többit vele egyeztetitek majd.
2 továbbá, ha minden igaz, akkor sikerül összehozni egy egy hetes átfutási idővel rendelkező rendelési lehetőséget, még nem tudni milyen kedvezménnyel, de minden bizonnyal olcsóbban, mint a hazai boltok. vagyis most nem érdemes rendelni a gw től nagyobb tételt, mert valószínűleg sokkal olcsóbban is megkapjuk majd ugyanazt. részletekről szintén pavano számol majd be.
3 legendás következő fordulójára le kellene adni a nevezést azoknak akik szeretnének menni. (40k verseny, csak hogy az újak is értsék) a határidő hamarosan lejár, szóval tessék intézkedni mihamarabb.
| |
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| | | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Május 25, 2009 1:09 pm | |
| Eddy, nagy, nagyon nagy olyan 30-40cm szarnyfesztav. | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Május 25, 2009 8:09 am | |
| | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Május 24, 2009 2:41 pm | |
| hajjaj fekete vonat... vagy inkább Hhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeejteebunkóóóóóóóócska tedráááááááááááááááága.
A hozzászólást YKoS összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 25, 2009 1:06 pm-kor. | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Május 23, 2009 9:07 am | |
| Nagyon helyes! ilyen ütemben júliusi fiesztára a flagellánsok is meglesznek! | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Május 22, 2009 3:01 pm | |
| jelzem én teljesítettem a kérést!! kifestek most még 2 pajzsot és készen van egy 5 fős lovagegység teljesen!!! 5 nap alatt megvoltam velük! még ma állok is neki a flagellánsoknak! bár azok nem lesznek készen 30 ra. | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Május 22, 2009 10:20 am | |
| | |
| | | Adamowich törzsőrmester
Hozzászólások száma : 66 Age : 34 Location : - Registration date : 2009. Apr. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Május 22, 2009 9:14 am | |
| Tanulság levonva, téma befejezve. Eddy: Szabálykönyvet (350+ oldal) elolvastam, seregkönyvem pedig lesz. Én is úgy gondoltam a seregpakolást, ahogy te, de vannak előnyei is az ab-nek. Meg tudod, mivel ifjú vagyok és bohó, rámragadtak a klubnapon látottt dolgok... | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Május 22, 2009 1:49 am | |
| - gorugrany írta:
-
- Idézet :
- ...mivel nagy öreg lettem...
na azért ez ütött
látod, idejött Pécsre, és elkanászodott! Adamowich, ha már mindenképp nem akarod lezárni a témát... (ifjú és bohó) azért erre a mondatra mindekinek a figyelmét felhívnám!!! gojo2x felírtad... gondolom, közben sírva vonyítottál a padlón, hogy nincs AB... helyette Eddy által felvázolt dolgokat is tehetted volna. mert úgy tűnik volt rá időd. Sosem volt itt baj, hogy felírtok, mert ugye azért van a fórum. Akkor van a baj, ha nem bírjátok a lasztizást, s belementek. De majd gojo elmondja neked az "YKoS-szal és Yodaval ne lasztizz, mert csalnak!" törvényt, ennek megszegése esetén a büntetés a következmények viselése /valahol nekünk is le kell vezetni a stresszt és frusztrációinkat/. Szoktak itt egész érdekes, értelmes beszélgetések is lenni, de inkább sör mellett. Eddy: elnézem neked eme apró félrelépésed! az a baj, hogy a sok "zöldfülű" nem ismeri a stílusod. bár, ugye, szokták kérdezni, hogy stílus-e az ilyen? | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Május 22, 2009 1:40 am | |
| szerintem továbbra is dedós megoldás a google-re hivatkozni, amikor nálam megvan a megoldás. mire yoda és eddy beírta a szellemes válaszát, már egy órája nem volt kérdés a kérdés. persze ha a google ben rákerestek volna, lehet kidobja nekik ezt is. | |
| | | gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Május 22, 2009 1:15 am | |
| | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Május 22, 2009 12:56 am | |
| UFF!!! Na gyerekek. Nem flémelni akarok. Sőt. Engem is kiosztottak annó mikor fiatal voltam és bohó, hát mivel nagy öreg lettem én is ezért had osszak ki másokat is (akik fiatalok és bohók, nameg hajlékonyak). Nemnem erről van szó. CSAK... 1. sereget seregkönyvből kell összerakni! Az ab tele van hibával. Először az army bookból (angol) kellene csinálni, mert abban vannak a hivatalos adatok. 2. Mivel nem mindig megbízható az ab (egységek értékei, ponjai, tulajdonságai, 2000 pont alatt 4 herot enged 3 helyett [mondjuk csak egy pipán múlik], stb) össze kell vetni a seregkönyvvel. 3. Ha a database jó akkor is tudni kell mik az ab-s kulcsszavak, amik szintén a seregkönyvben vannak kifejtve. 4. Ha nincs géped akkor nem tudsz ab-t használni (pl: bármely hárdver meghal, áramszünet, helyszínen összeállított sereg, stb.) Akkor lehet hogy csak én vagyok ilyen de megpróbálok magam dűlőre jutni a kérdéseimbe (kivéve mikor nem) és az Rpg.hu illetve az Inkvizitor.hu mindig tele van okos emberekkel akik már egyszer megválaszolták a kérdést, csak annyi a dolgunk, hogy megkeressük a kommentet. Lehet hogy 20 percet vesz el az életünkből, de közbe rengeteg csodás és vicces dolgot olvashatunk és rájöhetünk hogy mennyire balfaszok a többiek is. Szerintem fontos dolog még az is, hogy tudjunk keresni. Pont ezért vannak kihúzva az oldalak jellemző bekezdései. DE szerintem ez a játék nem biztos hogy csak az army builderes seregeépítős program által leírt szabályokból áll. Nemtudom más hogy van vele, de én mindig az első listáimat a seregkönyvből rakom össze és a hivatalaos faq segítségével kiegészítgetem. Ehhez sajnos járulékos költségként meg kell venni a hivatalos angol seregkönyvet, el kell olvasni a szabálykönyvet (350+ oldal) NEm kell kívülről fújni, de legalább az alapokat kéne ismerni. És gondolhat bárki bármit nemcsak ti tartotok pöcsnek nyugi. Yoda: néha én is elb@szhatom nem? (igazat adás) Eddy ui1: Nem akartalak megsérteni Adamowich. Ilyen a stílusom, de nem mindig, csak vizsga előtt, mikor bennem van már ~15-20 adag kávé és másfél doboz cigi és mindenféle faszságot írok a vizsgám kezdete előtt 8 órával és még az utolsó pillanatban tanulok ahelyett hogy a barátnőmet khm... . ui2:" Egy sosem felejt!" A dzsungel könyve disney rajzfilmből | |
| | | Adamowich törzsőrmester
Hozzászólások száma : 66 Age : 34 Location : - Registration date : 2009. Apr. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Május 21, 2009 11:48 pm | |
| Nem kell túlzásba vinni a dolgokat... Végülis meglett a fux. Megértem én a Yodát is, sok újonc itt belepofázik a beszélgetésekbe, nem hagy nyugton, folyton kérdésekkel bombáz... Csak értsd meg már azt is, hogy én nem azért írok a topikba, hogy másokat cseszegessek, hanem azért, mert szeretnék játszani...
Eddy: Mégegyszer köszi a segítséget, értettem mit akarsz mondani... | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Május 21, 2009 11:46 pm | |
| én inkább a józanul készült pörkölt, részegen megevése kombót preferálom, ha lehet választani | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 | |
| |
| | | | Kocsmaasztal #2 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |