| Kocsmaasztal #2 | |
|
+17bábi MAXXxxx Bm Dectum exael gojo voroncov-draskov :.:.:RedleadR:.:.: Berzenke kota Pavano Nyamm-haikan Patrik Eddy YKoS subaggut Yoda007 21 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 09, 2009 8:54 pm | |
| Szépjóestét! A vártnál egy nappal előbb megkaptam a feltöltőkábelemet, így még ma fel tudom a képeket tölteneni. Igen ám, de szerintem bennem van a hiba, mert egyszerüen nem engedi a kerekasztalos tárhely új albumot nyitni. Miután mindent beírtam kiírja, hogy ezt a címet nem tudom használni, mert hogy csak az angol abc kisbetüi, számok és egyes karakterek lehetnek benne. Nos, a "lizardmen vs he" szerintem megfelel ennek... Valakinek valami ötlete? :/ Üdv! | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 09, 2009 6:39 pm | |
| airsoftos kollégákat kérdezném: rendelnék a vateráról egy ilyet: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=134705318&adult=1a kérdés az lenne, hogy szeretne e valaki velem rendelni, mert akkor egyszerre is meg lehetne tenni. pécsi airsoftosok ajánlották ezt a szemüveget tegnap. láttam élőben is, megfelelőnek tűnt. az eladót is ők ajánlották. gondolom nem rizikós...szóval értesítsetek, ha valakinek kell ilye. | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 09, 2009 12:10 am | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Márc. 08, 2009 11:33 pm | |
| jah, elmagyaráztam. persze még azelőtt, hogy olvastam volna, hogy ezt kéred... elküldtem a linket, a jelszót és a felhasználtó. remélem a programot magát tudod majd kezelni. magyarul van...szóval ezzel nem lehet gond. ha mégis, akkkor szólj. | |
|
| |
TöKöS zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Márc. 08, 2009 10:52 pm | |
| Szépjóestét! Kérdésem lenne, melyre esetleges választ u2u-ban várok Hogyan kell az oldalra képet feltölteni? Elmagyarázná valaki részletesen? Ezer köszi! Üdv! | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Márc. 08, 2009 4:06 pm | |
| Azt még nem tudom, a magyar Adobe-Vallás csak késöbb lesz... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| |
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Vas. Márc. 08, 2009 1:05 pm | |
| Csak annyi a story, hogy mivel hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy beruházok, egy (nem éppen olcsó) Mac-be, kiderült kb. 2 napra rá, hogy a tavalyi ausztriai adómból pont annyit kapok vissza, amennyibe került! Szóval "szinte ajándék"! Jó dolog 2 országban adózni, mindkettöben alacsonyabb kategóriába esem! Talán idén is váltani kéne... Bm | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 9:41 pm | |
| - Bm írta:
- Tudtam én, hogy nagy kockázat egy ilyen dobozba invesztálni, de akkor is gyönyörü, és az osztrák adóhatóságtól ajándékba nem is rossz!
na, ez a történet érdekel... úgyis, akartam kérdezni, hogy miért kell neked MacOS-os játék? amúgy, ha jól láttam, rome:tw már van... talán medieval 2 is:) | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 9:11 pm | |
| Tudtam én, hogy nagy kockázat egy ilyen dobozba invesztálni, de akkor is gyönyörü, és az osztrák adóhatóságtól ajándékba nem is rossz! | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 7:49 pm | |
| - Bm írta:
- Naív kérdés, de van ez a csoda MacOS-re is?
alapból nem... de talán idővel... | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 7:38 pm | |
| Naív kérdés, de van ez a csoda MacOS-re is? | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 5:06 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 4:59 pm | |
| nemtom...nem néztem. nekem a gépem megvan hozzá, csak nem indul el valami gebasz miatt. de ahogy hallom nem árt a kétmagos proci, 2 giga ram, meg valami jobb vidikártya. a többit meg tényleg nézd meg googlel, mert nekem is meg kellene néznem, és akkor már minek... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 4:47 pm | |
| - exael írta:
- Buta pap és okos harcos?
nem buta, csak erős. - exael írta:
- Tényleg,a WD-t el is felejtettem....bár életemben nem néztem még meg a LotR-oldalakat...
hát, akkor ezt a szentségtörést is elkövetheted. gojo: mi a tw gépigénye? jaja, google-t is használhatnék, de így egyszerűbb. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 4:24 pm | |
| total war: valami miatt nem akar elindulni nálam. így meg nem fogom kipróbálni. megvenni meg majd 3 év múlva. legfeljebb... mondjuk addigra lesz majd rendes törés is. nem tudom mi a fenének nem indul el, de nem akar. vagyis elindul a játék, de azonnal ki is lép. pedig a többségnek megy. ráadásul nekem vistám van, amivel meg pláne mennie kellene. ez van. lövöldözés: inkább azt mondjátok meg, hogy holnap megyünk e vagy nem? lotr: sok sereghez vannak előre kiadott listák, de ha jól tudom, akkor ez nem olyan, mint a wh, hogy be lenne szabályozva. mivel skirmish játék, alapvetően, ezért nem is nagyon lehet. van valami olyasmi, hogy mekkora százaléknál lehet löfegyver, meg gondolom kell egy hős, vezetőnek, de a többi asszem elég nyitott. szabályokat én sem olvastam. exael: asszem az egyetlen sereg, ami most fog kijönni az az army of death. így nem volt nehéz megtippelni, hogy melyik seregre gondolsz. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 4:23 pm | |
| Buta pap és okos harcos? Tényleg,a WD-t el is felejtettem....bár életemben nem néztem még meg a LotR-oldalakat... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 4:17 pm | |
| - exael írta:
- Na ez most tényleg az a helyzet,hogy csak a kinézet alapján választottam,mivel fogalmam sincs a játékról,azt sem tudom mennyire használható ez a csapat.
Vannak egyáltalán itt seregkönyvek?Vagy hol vannak a sereglisták? én is csak kép alapján mondom, hogy kemények. mondjuk, könyvben is erősek voltak. amúgy mátéval sikerült megbeszélni milyen karaktereket csinálunk... ő vmi toszós sogron-papot, én meg vmi okos harcost. s tutira nem famorok... sereglista: AB-n lehet letölteni, nem? meg ott van számtalan white dwarfod, biztos le van írva. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 4:13 pm | |
| Na ez most tényleg az a helyzet,hogy csak a kinézet alapján választottam,mivel fogalmam sincs a játékról,azt sem tudom mennyire használható ez a csapat. Vannak egyáltalán itt seregkönyvek?Vagy hol vannak a sereglisták? | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 4:09 pm | |
| - exael írta:
- Yoda007 írta:
- exael írta:
- Ismeri egyáltalán valaki a LotR-szabályokat?Ha igen,akkor elmondhatná,hogy mi a jó benne...de komolyan,jó ez a játék?
Megnéztem a figurákat,és úgy látom,hogy egy sereg van csak ami esetleg szóba jöhet,de az csak ápr.4-től lesz majd kapható.Addig esetleg megnézem ha valaki játszik. Army of the Dead? Valóban iszonyat jól néznek ki! Miből gondoltad? nem volt nehéz, mivel káosz nincs, orkjaid vannak, s a többiről meg volt szó. Csak róluk nem. Arról nem beszélve, hogy szerepel a dead szó a nevükben. Meg láttam a képeket is... kemények. Kártyában is azok voltak. | |
|
| |
exael őrnagy
| |
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 3:58 pm | |
| - exael írta:
- Ismeri egyáltalán valaki a LotR-szabályokat?Ha igen,akkor elmondhatná,hogy mi a jó benne...de komolyan,jó ez a játék?
Megnéztem a figurákat,és úgy látom,hogy egy sereg van csak ami esetleg szóba jöhet,de az csak ápr.4-től lesz majd kapható.Addig esetleg megnézem ha valaki játszik. Army of the Dead? Valóban iszonyat jól néznek ki! | |
|
| |
exael őrnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 3:54 pm | |
| Ismeri egyáltalán valaki a LotR-szabályokat?Ha igen,akkor elmondhatná,hogy mi a jó benne...de komolyan,jó ez a játék? Megnéztem a figurákat,és úgy látom,hogy egy sereg van csak ami esetleg szóba jöhet,de az csak ápr.4-től lesz majd kapható.Addig esetleg megnézem ha valaki játszik. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 3:10 pm | |
| A nyertesnek: | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 1:51 pm | |
| Keresztapa II, természtesen ... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #2 | |
|