kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Kocsmaasztal #2

Go down 
+17
bábi
MAXXxxx
Bm
Dectum
exael
gojo
voroncov-draskov
:.:.:RedleadR:.:.:
Berzenke
kota
Pavano
Nyamm-haikan
Patrik
Eddy
YKoS
subaggut
Yoda007
21 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
TöKöS
zászlós
zászlós
TöKöS

Férfi Hozzászólások száma : 130
Registration date : 2009. Feb. 22.

Kocsmaasztal #2 - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptyHétf. Márc. 09, 2009 8:54 pm

Szépjóestét!
A vártnál egy nappal előbb megkaptam a feltöltőkábelemet, így még ma fel tudom a képeket tölteneni.
Igen ám, de szerintem bennem van a hiba, mert egyszerüen nem engedi a kerekasztalos tárhely új albumot nyitni.
Miután mindent beírtam kiírja, hogy ezt a címet nem tudom használni, mert hogy csak az angol abc kisbetüi, számok és egyes karakterek lehetnek benne.
Nos, a "lizardmen vs he" szerintem megfelel ennek...
Valakinek valami ötlete? :/
Üdv! sörk
Vissza az elejére Go down
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptyHétf. Márc. 09, 2009 6:39 pm

airsoftos kollégákat kérdezném:

rendelnék a vateráról egy ilyet:

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=134705318&adult=1

a kérdés az lenne, hogy szeretne e valaki velem rendelni, mert akkor egyszerre is meg lehetne tenni. pécsi airsoftosok ajánlották ezt a szemüveget tegnap. láttam élőben is, megfelelőnek tűnt. az eladót is ők ajánlották. gondolom nem rizikós...szóval értesítsetek, ha valakinek kell ilye.
http://birodalmikronika.wordpress.com/
TöKöS
zászlós
zászlós
TöKöS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptyHétf. Márc. 09, 2009 12:10 am

gojo írta:
jah, elmagyaráztam. persze még azelőtt, hogy olvastam volna, hogy ezt kéred... Very Happy elküldtem a linket, a jelszót és a felhasználtó. remélem a programot magát tudod majd kezelni. magyarul van...szóval ezzel nem lehet gond. Smile ha mégis, akkkor szólj.
Kocsmaasztal #2 - Page 20 670452 Kocsmaasztal #2 - Page 20 918497 Kocsmaasztal #2 - Page 20 670452 Kocsmaasztal #2 - Page 20 918497
Üdv! sörk
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptyVas. Márc. 08, 2009 11:33 pm

jah, elmagyaráztam. persze még azelőtt, hogy olvastam volna, hogy ezt kéred... Very Happy elküldtem a linket, a jelszót és a felhasználtó. remélem a programot magát tudod majd kezelni. magyarul van...szóval ezzel nem lehet gond. Smile ha mégis, akkkor szólj.
TöKöS
zászlós
zászlós
TöKöS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptyVas. Márc. 08, 2009 10:52 pm

Szépjóestét!
Kérdésem lenne, melyre esetleges választ u2u-ban várok Smile
Hogyan kell az oldalra képet feltölteni? Elmagyarázná valaki részletesen?
Ezer köszi!
Üdv! sörk
Bm
ezredes
ezredes
Bm

Férfi Hozzászólások száma : 1328
Registration date : 2008. Apr. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptyVas. Márc. 08, 2009 4:06 pm

Azt még nem tudom, a magyar Adobe-Vallás csak késöbb lesz...
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Férfi Hozzászólások száma : 983
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptyVas. Márc. 08, 2009 1:11 pm

Bm írta:
Csak annyi a story, hogy mivel hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy beruházok, egy (nem éppen olcsó) Mac-be, kiderült kb. 2 napra rá, hogy a tavalyi ausztriai adómból pont annyit kapok vissza, amennyibe került!
Szóval "szinte ajándék"!

Jó dolog 2 országban adózni, mindkettöben alacsonyabb kategóriába esem!
Talán idén is váltani kéne... Very Happy
S a magyaroktól mit kaptál vissza? Very Happy Legalább egy Bécs-Pécs vonatjegynyi összejött? pirat
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptyVas. Márc. 08, 2009 1:05 pm

Csak annyi a story, hogy mivel hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy beruházok, egy (nem éppen olcsó) Mac-be, kiderült kb. 2 napra rá, hogy a tavalyi ausztriai adómból pont annyit kapok vissza, amennyibe került!
Szóval "szinte ajándék"!

Jó dolog 2 országban adózni, mindkettöben alacsonyabb kategóriába esem!
Talán idén is váltani kéne... Very Happy

Bm
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 9:41 pm

Bm írta:
Tudtam én, hogy nagy kockázat egy ilyen dobozba invesztálni, de akkor is gyönyörü, és az osztrák adóhatóságtól ajándékba nem is rossz! Very Happy
na, ez a történet érdekel... úgyis, akartam kérdezni, hogy miért kell neked MacOS-os játék?Very Happy

amúgy, ha jól láttam, rome:tw már van... talán medieval 2 is:)
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 9:11 pm

Tudtam én, hogy nagy kockázat egy ilyen dobozba invesztálni, de akkor is gyönyörü, és az osztrák adóhatóságtól ajándékba nem is rossz! Very Happy
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 7:49 pm

Bm írta:
Naív kérdés, de van ez a csoda MacOS-re is?
alapból nem... de talán idővel...
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 7:38 pm

Naív kérdés, de van ez a csoda MacOS-re is?
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 5:06 pm

gojo írta:
nemtom...nem néztem. Very Happy nekem a gépem megvan hozzá, csak nem indul el valami gebasz miatt. de ahogy hallom nem árt a kétmagos proci, 2 giga ram, meg valami jobb vidikártya. a többit meg tényleg nézd meg googlel, mert nekem is meg kellene néznem, és akkor már minek... Very Happy
ez alapján nem az én gépem a célcsoport, szóval, tuti nem google-zek. Smile
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 4:59 pm

nemtom...nem néztem. Very Happy nekem a gépem megvan hozzá, csak nem indul el valami gebasz miatt. de ahogy hallom nem árt a kétmagos proci, 2 giga ram, meg valami jobb vidikártya. a többit meg tényleg nézd meg googlel, mert nekem is meg kellene néznem, és akkor már minek... Very Happy
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 4:47 pm

exael írta:
Buta pap és okos harcos? Very Happy
nem buta, csak erős. Very Happy
exael írta:
Tényleg,a WD-t el is felejtettem....bár életemben nem néztem még meg a LotR-oldalakat...
hát, akkor ezt a szentségtörést is elkövetheted. Smile

gojo: mi a tw gépigénye? jaja, google-t is használhatnék, de így egyszerűbb. Smile
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 4:24 pm

total war:
valami miatt nem akar elindulni nálam. így meg nem fogom kipróbálni. megvenni meg majd 3 év múlva. legfeljebb... Very Happy mondjuk addigra lesz majd rendes törés is. nem tudom mi a fenének nem indul el, de nem akar. vagyis elindul a játék, de azonnal ki is lép. pedig a többségnek megy. ráadásul nekem vistám van, amivel meg pláne mennie kellene. ez van.

lövöldözés:
inkább azt mondjátok meg, hogy holnap megyünk e vagy nem?

lotr:
sok sereghez vannak előre kiadott listák, de ha jól tudom, akkor ez nem olyan, mint a wh, hogy be lenne szabályozva. mivel skirmish játék, alapvetően, ezért nem is nagyon lehet. van valami olyasmi, hogy mekkora százaléknál lehet löfegyver, meg gondolom kell egy hős, vezetőnek, de a többi asszem elég nyitott. szabályokat én sem olvastam.

exael:
asszem az egyetlen sereg, ami most fog kijönni az az army of death. így nem volt nehéz megtippelni, hogy melyik seregre gondolsz. Very Happy
exael
őrnagy
őrnagy
exael

Férfi Hozzászólások száma : 754
Registration date : 2007. Dec. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 4:23 pm

Buta pap és okos harcos? Very Happy

Tényleg,a WD-t el is felejtettem....bár életemben nem néztem még meg a LotR-oldalakat...
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 4:17 pm

exael írta:
Na ez most tényleg az a helyzet,hogy csak a kinézet alapján választottam,mivel fogalmam sincs a játékról,azt sem tudom mennyire használható ez a csapat.
Vannak egyáltalán itt seregkönyvek?Vagy hol vannak a sereglisták?
én is csak kép alapján mondom, hogy kemények. Very Happy mondjuk, könyvben is erősek voltak. Razz

amúgy mátéval sikerült megbeszélni milyen karaktereket csinálunk... ő vmi toszós sogron-papot, én meg vmi okos harcost. Smile s tutira nem famorok... Very Happy

sereglista: AB-n lehet letölteni, nem? Smile meg ott van számtalan white dwarfod, biztos le van írva. Smile
exael
őrnagy
őrnagy
exael

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 4:13 pm

Na ez most tényleg az a helyzet,hogy csak a kinézet alapján választottam,mivel fogalmam sincs a játékról,azt sem tudom mennyire használható ez a csapat.
Vannak egyáltalán itt seregkönyvek?Vagy hol vannak a sereglisták?
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 4:09 pm

exael írta:
Yoda007 írta:
exael írta:
Ismeri egyáltalán valaki a LotR-szabályokat?Ha igen,akkor elmondhatná,hogy mi a jó benne...de komolyan,jó ez a játék?
Megnéztem a figurákat,és úgy látom,hogy egy sereg van csak ami esetleg szóba jöhet,de az csak ápr.4-től lesz majd kapható.Addig esetleg megnézem ha valaki játszik.
Army of the Dead? Valóban iszonyat jól néznek ki! Smile

Miből gondoltad? Very Happy
nem volt nehéz, mivel káosz nincs, orkjaid vannak, s a többiről meg volt szó. Smile Csak róluk nem. Arról nem beszélve, hogy szerepel a dead szó a nevükben. Very Happy Meg láttam a képeket is... kemények. Kártyában is azok voltak. Smile
exael
őrnagy
őrnagy
exael

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 4:06 pm

Yoda007 írta:
exael írta:
Ismeri egyáltalán valaki a LotR-szabályokat?Ha igen,akkor elmondhatná,hogy mi a jó benne...de komolyan,jó ez a játék?
Megnéztem a figurákat,és úgy látom,hogy egy sereg van csak ami esetleg szóba jöhet,de az csak ápr.4-től lesz majd kapható.Addig esetleg megnézem ha valaki játszik.

Miből gondoltad? Very Happy
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 3:58 pm

exael írta:
exael
őrnagy
őrnagy
exael

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 3:54 pm

Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 3:10 pm

A nyertesnek:

Kocsmaasztal #2 - Page 20 1113
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 EmptySzomb. Márc. 07, 2009 1:51 pm

Keresztapa II, természtesen ... Kocsmaasztal #2 - Page 20 58672
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #2   Kocsmaasztal #2 - Page 20 Empty

Kocsmaasztal #2
Vissza az elejére 
20 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
 Similar topics
-
» kocsmaasztal
» Kocsmaasztal #3
» Kocsmaasztal #4
» Kocsmaasztal # 5

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: szabályzat, linkek, temető :: temető-
Ugrás: