| Kocsmaasztal #2 | |
|
+17bábi MAXXxxx Bm Dectum exael gojo voroncov-draskov :.:.:RedleadR:.:.: Berzenke kota Pavano Nyamm-haikan Patrik Eddy YKoS subaggut Yoda007 21 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 1:42 pm | |
| Pavano: "if history has taught us anything, it's that you can crack anything"* - Spoiler:
*az első aki megmondja, hogy az eredeti idézet honnan van, TW printscreent nyer a www.google.com jóvoltából.
A hozzászólást Yoda007 összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 07, 2009 3:09 pm-kor. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 11:50 am | |
| Tiszteletem! Közérdekű bejelentés: AZ EMPIRE: TOTAL WAR BÜNTET! Vegyétek meg! Kell hozzá atommaki gép, meg netkapcsolat. Feltörni sosem fogják normálisan, úgy van kitalálva a játék, hogy folyamatosan adnak hozzá mindent a hivatalos weblapról, amit a Steam segítségével kapunk meg, ha nincs ilyened, a játékba beépített tökségek hetente agyonverik a programodat. Garantáltan megéri, mert 11000 pénzért legalább két hónapig nem fogunk vacsorázni... Mondjuk ez csak azoknak éri meg, akik nem az eltartottak 7 milliós táborát erősítik. P. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 1:17 am | |
| hát én olyan korán nem tudok felkelni, hogy az jó legyen a takarításhoz. úgyhogy inkább a nem takarít, nem épít dologra érnék oda...ha már sikerült kideríteni, hogy mikor is van, akkor szóljatok ide. mert a többi fórumot nem biztos, hogy eszembe jut nézni. aztán nem lenne jó lemaradni. a dectum által belinkelt fórumon azt írják, hogy inkább nem pereked, viszont 8:30 van találkára. derítsétek ki, hogy akkor most mi van. jah, és csak akkor tudok menni, ha pavano ad nekem maszokot...mert még mindig nincs... | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
Hozzászólások száma : 94 Registration date : 2008. Feb. 27.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szomb. Márc. 07, 2009 12:49 am | |
| Pavano: Én úgy tudom, h a Kiskarsaiak is jönnek Perekedre, de ha nem, akkor szólj! Rossz lenne egy olyan játékra menni, ahol csak mi vagyunk! ui: SR? Még nem reagáltál. Lesz??? | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Márc. 06, 2009 11:15 pm | |
| Hoi!
Azóta kiderült, hogy Kiskassa, 9.20 "C" Tesco. Ha ugyanarról a játékról beszélünk.
P. | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Márc. 06, 2009 10:42 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Márc. 06, 2009 4:50 pm | |
| honlap? lesz rajta fórum is? kedvem van, puska van! remélem most már semmi nem jön közbe! szóval velem lehet számolni! akár már most héten is! | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Márc. 06, 2009 4:27 pm | |
| Gojo, Pedro és a többi kedves érdeklődő!
Lassan tavaszodik, és mehetünk ki a természetbe gyilkolni. Már most vasárnap is lesz AS, de akinek ez nem jó még annak ígérem, hogy a közeljövőben szervezünk még hasonlókat!
A honlap már próbastátuszban van, hála Billnek. Remélem lassan elkezdhetem feltölteni tartalommal!
Üdv: dectum | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| |
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Pént. Márc. 06, 2009 11:23 am | |
| Dobálni nem kellett, de húzni igen! És a Nazgul a "Matyi féle szokásos" ha bejön erös, ha nem nem pakli volt. De jól néztek ki és jó hangulatuk volt, a többi nem számított! Bm | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 10:54 pm | |
| - Bm írta:
- Nekem a 100% odáig tart, hogy max 20 figura, és max mondjuk 10k HUF.
Szóval nazgulok (amúgy is tetszenek, anno kártyában is azokkal próbáltam veszteni) vagy valami "kalandozócsapat", mondjuk a fellowship. szó szerint próbáltál veszíteni, de nem ment. azért volt jó játék lotr, mert ott nem kellett dobálni. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 10:36 pm | |
| Rendeljetek inkább bfg flottát, mert így hiába szkreccseltem meg a jó kis 1000 pontos ork kalózbandát! Gyűrűk ura felejtős, túl kicsi, túl fém és nem vicces az ork. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 10:27 pm | |
| sz.tem is először szerezzük meg a szabályokat, mert ha faszság akkor nem veszek | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 10:22 pm | |
| Nekem a 100% odáig tart, hogy max 20 figura, és max mondjuk 10k HUF.
Szóval nazgulok (amúgy is tetszenek, anno kártyában is azokkal próbáltam veszteni) vagy valami "kalandozócsapat", mondjuk a fellowship.
Velem így lehet számolni. De elötte azért szeretném látni a szabályokat. Még kiderülhet, hogy orbitális marhaság!
Bm | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 6:46 pm | |
| én is nézegettem a rohaniakat is, mert mindenképpen valami lovas dolgot szeretnék. viszont ez az arab beütés is nagyon tetszik...szóval akkor ha V-D rohan, akkor én inkább harad. egyébként haradnál is nagyon sok műanyag van. az alapegységek konkrétan mind azok. azt nézegettem, hogy kb 12 000 ből már variálhatóan lehet kezdeni. akkkor már megvan a megfelelő gyalog meg lovas létszám. nyilván nem 1000 pontból fogunk játszani, hanem 400-500 pontokból. vagy még azalatt. így lehetne olcsóért kezdeni, lehetne festett babákat használni. ha meg nagyobb pontszámot akarunk, akkor lehet párost játszani. az asztalon el fogunk férni, mert nagyon nem foglal sok helyet. ez ugye nem akkora, mint a wh.
hm. átgondolandó a dolog. akik 100% ra vennének ha más is venne, azok jelezhetnék a dolgot. néhány ember azért elkelne. ha tényleg elkezdjük néhánya, akkor én csak úgy vagyok hajlandó, ha egyszerre rendel mindenki aki 100% ra mondja. úgy nem lesz visszalépés.
én még nem vagyok egyébként biztos a rendelésben. számolgatok egyelőre. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 6:37 pm | |
| Nekem a Nazgulok tetszenek, már régóta gondolkozom rajta hogy veszek, és varázslónak használom őket, de ha játszanánk rendesen az még jobb | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 6:13 pm | |
| Én amúgyis Rohan vagy Isengard seregen gondolkodtam... Tehát érzékem az van hozzá... | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 5:15 pm | |
| kb, de azota baromi sok haradi kijott muanyagkent (pl lovasok is)
elfek nem olcsoak, mert az alap ijaszt/kardost kiveve mind fem vagy nem letezik (landzsasok, zaszlosok, lovasok, repeater bolt thrower).
legolcsobb talan a Rohan/Minas Uruk/Mordor sereg. Hosok kivetelevel minden van muanyagbol (gyalogos, ijasz, lovas, szorny).
Uruk sereg eleg 'olcso': pontban majd olyan dragak a figurak, mint az elfek, de 3 fontos osztaguk muanyagdobozos (1 dobozban 24 figuraval).
Ha vesztek 1 dolgon ne lepodjetek meg, bar 28mm-esek, de WH-hoz kepest nagyon kicsinek tunnek majd.
kevesfiguras jatekhoz: - battle company: kb 6 figura eleg / ember - sok host bele. Pl teljes gyuru szovetsege olyan 500-700pt (Gandalf es Aragorn viszi a pontot, mint allat) | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 5:07 pm | |
| - gojo írta:
- jah, én is úgy gondolkodtam, hogy valami olcsó megoldás esetén hajlandó lehetek, talán venni egy keveset. mindenképpen ilyen kis skimish dolognak szeretném. megnézem, hogy kb. milyen pénzből jönne ki, aztán majd szólok.
sajnos szabályaim nekem sincsenek. valahonnan be kell szerezni. utánanézek. Gojo: pont a haladrinok a legdrágábbak, mert azoknak szinte az egésze full fém! A legolcsóbbak az elfek. (Ha jól tudom) | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 3:20 pm | |
| jah, én is úgy gondolkodtam, hogy valami olcsó megoldás esetén hajlandó lehetek, talán venni egy keveset. mindenképpen ilyen kis skimish dolognak szeretném. megnézem, hogy kb. milyen pénzből jönne ki, aztán majd szólok.
sajnos szabályaim nekem sincsenek. valahonnan be kell szerezni. utánanézek. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 1:06 pm | |
| Van esetleg valakinek elektronikusan LotR szabálya? Mert engem érdekelne a szabály.
Ha mondjuk össze lehet hozni, hogy 10-15 figurával jókat lehessen játszani pl a Gyürü szövetsége vs. 15-20 Orks of Moria vagy pl a Gyürü szövetsége vs. Balrog akkor talán engem is érdeklene a dolog!
Bm | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 12:59 pm | |
| gojo, engem érdekel LotR, de csak kis létszámban, sok pénzt nem adok érte... és a haradiak tényleg jól néznek ki... Tőlem rendelhetjük is... | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 1:10 am | |
| persze, ő drágán adja el, és festetlenül. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Csüt. Márc. 05, 2009 12:06 am | |
| Látod-látod Maxxx. Mindig azzal kell játszani, amire Özsge beszél rá, mert az sokkal tovább szokott tartani. Ha meg eladja, lesz neked óccsón, festve. RC-ről ugyanez már nem mondható el. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Márc. 04, 2009 5:49 pm | |
| Érdekes,azt hittem,hogy már befejezi a GW a LotR kiadást,de úgy látszik sajnos nem...így továbbra is foglalja a helyet a WD-ban. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #2 | |
|