| Kocsmaasztal #2 | |
|
+17bábi MAXXxxx Bm Dectum exael gojo voroncov-draskov :.:.:RedleadR:.:.: Berzenke kota Pavano Nyamm-haikan Patrik Eddy YKoS subaggut Yoda007 21 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Márc. 04, 2009 5:04 pm | |
| nyilvan, csak arra akartam ramutatni, hogy az o hibaja, hogy nekem van Ezt bonyolitja, hogy most nyaron jon meg tobb lotr elf megjelenes... | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Márc. 04, 2009 4:38 pm | |
| igen, godolkodtunk benne! én is. de én nem vágtam, hogy ez nálad már a vásárlásig is eljutott. én azt hittem, hogy neked már egyébként is volt. mondjuk az én szemszögemből a dolog nem nagyon változott... ha rc nek lenne, akkor sem lennék beljebb. mer az sincs, ugye itt. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Márc. 04, 2009 4:24 pm | |
| maxxxxx elfjei siman kolcsonadhatoak valakinek.... a vicc, hogy azert lettek megveve/megcsinalva, mert elkezdtunk jatszani lotr-battle-company-t. Ez a jatek addig tartott, amig megvettem a dobozt, majd rogton elfelejtodott (RC szervezes volt) | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Márc. 04, 2009 4:19 pm | |
| Van két Terror of Arnor-om, meg majdnem lett egy Sauron, the Necromancer-em. Ha ezekkel lehet játszani, én benne vagyok! Bm | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Márc. 04, 2009 4:00 pm | |
| erről jut eszembe! nem akar valaki gyűrűk urát játszani! occó! jó tudom maxxxnak van, de ő nagyon messze van...egy kis haradi különítményt lehet bevállalnék. majd...imádom azokat a figurákat. persze csak felvetettem... | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Márc. 04, 2009 3:41 pm | |
| Hali! Kellene a troll, de sárkányt nem adok érte , inkább pénzt. Amúgy Chaos trollt akarok csinálni belőle, mert az eredeti figura nem tetszik | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Szer. Márc. 04, 2009 3:02 pm | |
| Patrik, latom LotR Trollt keresel. 1db Moria set-es Cave-Troll-om van, de ket kerdes elobb: - mire kell ? - ugyis husvetkor tudom atadni, cserebe megajandekoznal egy HE sarkannyal , sztem egy arban vannak | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Márc. 03, 2009 9:25 pm | |
| Hát ezek ötödik kiadásos babák és egyszerűen nem jó rájuk/nem is tetszik. Ezért tettem fel a kérdést. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Márc. 03, 2009 7:51 pm | |
| hoppáré! egyszer mindenre fény derül. nem hiába mi vagyunk az evolúció csúfa... csúcsa. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Márc. 03, 2009 5:08 pm | |
| gorugrany: hát ugye exaelt azért érdemes megkérdezni... lehet van neki egy két doboz...mittomén káosz ogrénak akarta... :D eddy: oké, értem, de ki szólt emiatt! az alabárdot pedig bill tényleg pontosan így csinálta. és a babák meg pontosan úgy is néznek ki, mint az új gws...teljesen pont úgy. én is meglepődtem a dolgon. néztem is egy ideig a képeket, hogy akkor most ezek hogyan. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Márc. 03, 2009 4:02 pm | |
| Nincs valakinek (khmm) fölös, eladó ogréja? | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Márc. 03, 2009 4:01 pm | |
| És most is egyszerre a kettőnek csak, hogy gojo dolgát megnehezítsem: Gojo, nem gond csak mivel én a föntről lefelé olvasás híve vagyok előbb láttam meg a hírt, hogy moderáltak és csak utóbb vettem észre, hogy nem is Eddy, a saurus dobozok kézfegyverei közül, persze ha maradt még pár darab meg tudod oldani a problémádat. Levágod a kézről a fegyvert és felragasztod a lándzsák végére. Így pont úgy néznének ki, mint az új TG-k. A módszert egyébkénk Bill-től lopta a GW, ugyanis kb. egy éve mesélte nekem, hogy így csinált TG-t saurusból. | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Márc. 03, 2009 3:33 pm | |
| - gojo írta:
- áttettem a tk topickba...csak ugye egy helyen válaszolt kettőnek! úgy meg nehéz, hogy itt is hagyjam, meg át is tegyem...hogy esen szét a billentyűzetetek...viszont mivel eddy ében benne van, gondoltam jó lesz úgy. arra meg nincs időm, hogy mindig küldjek pm et, minden ilyen eset után.
Gojo: a tomb kingeknek nincs alabárdja. Nekem kellene, hogy az 5-dik kiadásos szauruszaimat át tudjam konvertálni temple guardokká! Úgyhogy még mindig 16 alabárdot keresek! Ha valakinek lenne plusz akkor szívesen fogadnám! | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Márc. 03, 2009 3:26 pm | |
| áttettem a tk topickba...csak ugye egy helyen válaszolt kettőnek! úgy meg nehéz, hogy itt is hagyjam, meg át is tegyem...hogy esen szét a billentyűzetetek...viszont mivel eddy ében benne van, gondoltam jó lesz úgy. arra meg nincs időm, hogy mindig küldjek pm et, minden ilyen eset után. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| |
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| |
| |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Márc. 03, 2009 11:43 am | |
| biztos valami csúnyát mondtam vagy... csak át lettem helyezve a Tomb King topicba | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Kedd Márc. 03, 2009 10:36 am | |
| - Eddy írta:
- gorugrany írta:
- Eddy írta:
- Üdv!
16 db hellbard (lánydzsás balata) vagy mi a fene az a kétkezes cucc kellene, ami ilyen hosszúnyelű balta, vagy mifene. Nem tudom leírni na. alabárd? Isten vagy! Pont az de 16-szor Én vagyok hülye, vagy gorugrany hozzászólása tényleg eltünt??? Bm | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 02, 2009 9:19 pm | |
| - gorugrany írta:
- Eddy írta:
- Üdv!
16 db hellbard (lánydzsás balata) vagy mi a fene az a kétkezes cucc kellene, ami ilyen hosszúnyelű balta, vagy mifene. Nem tudom leírni na. alabárd? Isten vagy! Pont az de 16-szor | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 02, 2009 8:38 pm | |
| flamerek? rohadt tzeench demonok, empire steam-oltarral kellene oket irtani | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 02, 2009 8:27 pm | |
| | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 02, 2009 7:51 pm | |
| Üdv! 16 db hellbard (lánydzsás balata) vagy mi a fene az a kétkezes cucc kellene, ami ilyen hosszúnyelű balta, vagy mifene. Nem tudom leírni na. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 02, 2009 7:45 pm | |
| | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 02, 2009 2:32 pm | |
| | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 Hétf. Márc. 02, 2009 1:28 pm | |
| Ja ja köszönöm már megvan minden ami kell, a seregkönyv angolul meg magyarul is, szal Lleszek egy darabig ezekkel:) Addig is biztos fogok még pár láma kérdést írni:P | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #2 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #2 | |
|