| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Május 14, 2010 12:38 am | |
| A H.É.T.-en volt pécsről egy Kojack nevű arc, aki állítólag fantasyzik, valaki ismeri? | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Május 12, 2010 4:41 pm | |
| ok. Melyik nap jössz pécsre? Akár hétköznap is játszhatunk | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Május 12, 2010 4:29 pm | |
| jonni epp akarnak, de csak jovo hetvegen(egyik nap a 2-bol) tudok, igy ha akkor is lesz ilyen, szoljatok. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Május 12, 2010 3:49 pm | |
| holnap gyakás nálam. Kb. 10-től Szombat-vasárnap, pedig felváltva a Norbinál és nálam. Aki akar jönni szóljon | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Május 10, 2010 9:43 pm | |
| - gojo írta:
- hát de azért ez nem igazán jó megoldás. az oké, hogy tudok törölni valakit, de hogy a nevében be tudok lépni, az komoly adatvédelmi aggályokat vet fel bennem. ez így nagyon nem vicces. mármint itt konkrétan mindenki biztonságban van tőlem, de azért nem árt tudni, hogy máshol más azt csinál amit akar. megjegyzem valaki feltöri a gépem, aminek nyilván semmi értelme, de meg lehet tenni, és viszi a jelszavaim, akkor simán azt csinál amit akar.
normális esetben olyan adminok vannak, akik nem élnek ezzel vissza... itt se élt vele vissza senki eddig, meg gondolom ezután sem. meg szerencsére csak átírni lehet, nem megnézni. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Május 09, 2010 7:24 am | |
| MAXXxxx: nálam lehet babázni, terepek már egész jók, ha közben rám szakad a bank, akár a hely is több lehet. Ez még persze csak 10%, de majd igyekszünk.
P. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Május 08, 2010 10:26 am | |
| - Patrik írta:
- Elindult egy szavazás a rockmaraton oldalon. Aki tud, az legyen szíves és szavazzon a zenekaromra( akár több email-ről is)
http://www.rockmaratonfesztival.hu/band_poll.php
A Terror Zone Zenekarra kell szavazni!!!
Thx aki még nem szavazott, az álljon neki, sajnos le vagyunk maradva | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Május 07, 2010 5:23 pm | |
| jó, hát addig tudok várni. az oltárom úgyis ráér még fázisban van. aztán ha az új szabályok úgy alakulnak, akkor majd megveszem tőled azt a kerek izét, meg a trónt. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Május 07, 2010 3:45 pm | |
| én viszont összeraktam az első új Sztegoszaurusz Urat. A puttonyát nem is kellett volna ragasztani, úgy passzolt. nem értem miért próbálkozik a GW a fémekkel, amikor ilyen fasza műanyagokat tudnak csinálni. ja és a csillagkapu simán levehető a hátáról... de azért a vásárlással várjuk meg az új szabályokat, szép meg minden, de ha úgyse hozhatok majd 2nél többet sose, akkor ugye minek? ja és a fegyvereit elzárom esténként, hogy csak az impactot szívjam be, ha rosszat szólok neki. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Május 07, 2010 12:58 pm | |
| hát pont ezért lenne fontos, hogy nem tudjak belépni. ha nem tudok belépni, nem lehet azt mondani, hogy a másik volt, mert csak az tud belépni, aki tudja a kódot és senki más. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Május 07, 2010 12:38 pm | |
| - gojo írta:
- YKoS írta:
- gojo:
Szerintem ezt mindenki tudta, legalábbis aki moderátorkodott valaha is az tuti. hát de azért ez nem igazán jó megoldás. az oké, hogy tudok törölni valakit, de hogy a nevében be tudok lépni, az komoly adatvédelmi aggályokat vet fel bennem. ez így nagyon nem vicces. mármint itt konkrétan mindenki biztonságban van tőlem, de azért nem árt tudni, hogy máshol más azt csinál amit akar. megjegyzem valaki feltöri a gépem, aminek nyilván semmi értelme, de meg lehet tenni, és viszi a jelszavaim, akkor simán azt csinál amit akar.
volt már rá példa, hogy egy ingyenes sms küldö fiókomat feltörték, és minden címlistában szereplőnek küldtek egy kedves sms-t. igazán hangulatos sms ek jöttek vissza a telómra. akkor eztán bármi írhatok, és mondhatom azt, hogy feltörték a gépedet, és nem is én voltam? de most komolyan, mit gondoltál? megváltoztathatod a kódját => be is tudsz lépni a nevében... én azért örülök, hogy biztonságban vagyon "tőled" úgy tűnik 2010 a szavazások éve. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Május 07, 2010 10:01 am | |
| szinten, bar csak 1 email cimrol.
mas: 3 het mulva megyek haza, es sikerult lebeszelni Kaposvariakkal, hogy azon a hetvegen jonnenek pecsre 40K-zni (mivel eleg eselytelennek ereztem, hogy addig elkeszul a fantasy festes). Ehhez szeretnek valakitol segitseget kerni, hely, asztal es terep miatt. Akikre elso korben gondoltam: Pavano (ha nem zavarunk), Igua (hamar 40K) ha raer, gojo (ha a fahazba mar lehet menni akkor es van terep)
thank ya, M. | |
|
| |
Pteropta tizedes
Hozzászólások száma : 21 Age : 31 Location : pécs Registration date : 2008. Nov. 23.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Május 06, 2010 4:24 pm | |
| 5el én is hozzájárultam | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Május 06, 2010 2:20 pm | |
| ezer köszönet | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Május 06, 2010 1:16 pm | |
| elég jól álltok ahogy néztem! azért 3 szavazatot kaptatok tőlem is. természetesen a fórum is rátok szavazott! | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Május 06, 2010 12:59 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Május 06, 2010 12:29 pm | |
| - YKoS írta:
- gojo:
Szerintem ezt mindenki tudta, legalábbis aki moderátorkodott valaha is az tuti. hát de azért ez nem igazán jó megoldás. az oké, hogy tudok törölni valakit, de hogy a nevében be tudok lépni, az komoly adatvédelmi aggályokat vet fel bennem. ez így nagyon nem vicces. mármint itt konkrétan mindenki biztonságban van tőlem, de azért nem árt tudni, hogy máshol más azt csinál amit akar. megjegyzem valaki feltöri a gépem, aminek nyilván semmi értelme, de meg lehet tenni, és viszi a jelszavaim, akkor simán azt csinál amit akar. volt már rá példa, hogy egy ingyenes sms küldö fiókomat feltörték, és minden címlistában szereplőnek küldtek egy kedves sms-t. igazán hangulatos sms ek jöttek vissza a telómra. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Május 06, 2010 9:55 am | |
| Exael, Patrik! Írjatok a drenyás csatáról csatariportot plz, kiváncsi vagyok milyen volt! | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Május 06, 2010 8:47 am | |
| gojo: Szerintem ezt mindenki tudta, legalábbis aki moderátorkodott valaha is az tuti. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Május 06, 2010 8:36 am | |
| Ehun ni. Köszönöm, Gojo. Még körülolvasnék egy picit, mielőtt bármit is. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Május 05, 2010 4:23 pm | |
| tájékoztatás: annak kapcsán, hogy berzenke kolléga elfelejtette a jelszavát, kiderült, hogy az admin jogosultsággal rendelkezők felül tudják írni a jelszót. vagyis bárkinek felül tudom írni a jelszavát és a nevében így belépni a fórumra. nyilván soha nem fogom megtenni, de gondoltam szólok, hogy elméletileg lehetséges. ha találok valami megoldást arra, hogy ezt végelegesen kikapcsoljam, vagy valaki tud rá megoldást, akkor beállítom. addig ez a helyzet áll fenn. khm. szóval ha béla olyan hozzászólásokat produkál ami tőle meglepő, akkor lehet nem is ő volt... | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Május 04, 2010 8:26 pm | |
| ha a spongya az intersponge (szingapúri) akkor ott te magad válogathatod össze, hogy milyen cuccok legyenek benne. csak a tálcák összmagasságának kell, annyinak lenni, hogy beleférjen a táskába (ez meg van adva pontosan.
Ha nem akkor bocs. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Május 04, 2010 7:26 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Május 04, 2010 6:57 pm | |
| nem baj, ennyi kell a közösségi élmény miatt.
másrészt a spongya 70 ajró ban van a berlini bolt szerint. de nem egyértelmű, hogy milyen szivacsok vannak benne vagy csak engem nem érdekelt már a téma annyira, hogy megértsem.
wargammersznél sajna nincs raktáron. de majd megmndják, hogy tudják e rendelni. mondjuk nem értem az árazást náluk, mert 18.750 re van írva, a német boltban meg 90 ajró, ami meg kurvára 24.000 körül van. úgyhogy nem értem, de majd emailben megávlaszolják. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Május 04, 2010 5:55 pm | |
| - Idézet :
- gorugrany: ugy erted ilyen oldalrol nyithato zipzar? 'szerencsere' sabol is megcsinalta (mk2 neven), de tul konzervativ vagyok, hogy beprobaljam
Úgy-úgy. Nekem az nagyon bevált. A szivacsban gondolom nincs nagy különbség. Az itersponge-os cuccban 28 figura fér el egy tálcán stb... A sabol meg bekaphassa mert kurva drága, bár lehet hogy nem drágább, mint a szingapúri cucc csak most kurvára nincs kedvem összhasonlítgatni az árakat meg keresgélni inkább tatalom nélküli mondatokat pötyögök fel a netre helyette... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|