| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 15, 2009 3:15 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- Eddy írta:
- Oké.
Frigli árulja a space wolfjait, olcsón. Jó cuccok. CSak gondoltam felírom ha valaki gondolkozik még space wolfon és nem olvas inkvizitort. olcson???
SPACE MARINE MODELLEK Sima marine(bolt pistol,bolter,ccw)--------------------------------------->400 Ft/db Spec fegyveres(power weapon,power fist,flamer)-------------------> 500Ft/db 10 figura kb 4500Ft , 5000-ert mar van teljes uj doboz kismillio bit-el.
Typhoon sikló------------------------------------------------------------->5000 Ft 4800-ba kerul a muanyag cucc, amibol osszerakhato akarmi (typhoon, tornado, sima)
Venerable dreadnaught(Assault cannon+CCW)--------------------->9000 Ft PREDATOR Autocannon torony szponzonon lascannonok------->7000 Ft uj predator 6800Ft, uj dreadnought szinten. (fem venerable meg 9000 boltban is)
KCS-nal lehet, hogy olcsobb, de nagy atlagban nem az. egy komplett festett sereg, úgy, hogy a frigli fest, úgy sztem olcsó. | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 15, 2009 2:44 pm | |
| mondjuk Inkvizitoron amit kínálnak cuccokat általában a KCS-hoz viszonyított árakat használnak | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 15, 2009 1:35 pm | |
| - Eddy írta:
- Oké.
Frigli árulja a space wolfjait, olcsón. Jó cuccok. CSak gondoltam felírom ha valaki gondolkozik még space wolfon és nem olvas inkvizitort. olcson??? SPACE MARINE MODELLEK Sima marine(bolt pistol,bolter,ccw)--------------------------------------->400 Ft/db Spec fegyveres(power weapon,power fist,flamer)-------------------> 500Ft/db 10 figura kb 4500Ft , 5000-ert mar van teljes uj doboz kismillio bit-el. Typhoon sikló------------------------------------------------------------->5000 Ft 4800-ba kerul a muanyag cucc, amibol osszerakhato akarmi (typhoon, tornado, sima) Venerable dreadnaught(Assault cannon+CCW)--------------------->9000 Ft PREDATOR Autocannon torony szponzonon lascannonok------->7000 Ft uj predator 6800Ft, uj dreadnought szinten. (fem venerable meg 9000 boltban is) KCS-nal lehet, hogy olcsobb, de nagy atlagban nem az. | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 15, 2009 11:51 am | |
| Oké.
Frigli árulja a space wolfjait, olcsón. Jó cuccok. CSak gondoltam felírom ha valaki gondolkozik még space wolfon és nem olvas inkvizitort. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Dec. 14, 2009 10:16 pm | |
| bocs, de ha van epp eleg bajod, akkor azert nem szeretnelek meg extra zavarni.
nos ugy tunik nem zavarunk, igy penteken bfg igua-nal. csm vs ... nos o birodalmat nezne en meg nidakat probalnam ki, ugy tunik viszem mindharmat. | |
|
| |
igua zászlós
Hozzászólások száma : 150 Location : Pécs Registration date : 2009. Oct. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Dec. 14, 2009 7:01 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- lehetsz.
hogy hol, nem tudom. mikor: tok mindegy, egesz nap raerek, sot pentektol masfel hetig minden nap egesz nap raerek. Nálam is játszhatnátok, bár nekem így is van épp elég bajom, de azért kíváncsi vagyok a játékra. A péntek délután, eddig még nekem is jó. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Dec. 14, 2009 9:24 am | |
| lehetsz. hogy hol, nem tudom. mikor: tok mindegy, egesz nap raerek, sot pentektol masfel hetig minden nap egesz nap raerek. | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Dec. 14, 2009 9:15 am | |
| - MAXXxxx írta:
- ha veletlen ossze tudunk futni most penteken vagy jovo heten, akkor kiprobalhatod (masok is), van egy birodalmi, kaosz, nida flotta otthon a polcon, mind olyan 1200-1500pt-ban.
szeritnem megoldható Ha lehet akkor káosszal. Péntek hol és mikor? | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Dec. 14, 2009 9:13 am | |
| ha veletlen ossze tudunk futni most penteken vagy jovo heten, akkor kiprobalhatod (masok is), van egy birodalmi, kaosz, nida flotta otthon a polcon, mind olyan 1200-1500pt-ban. | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Dec. 14, 2009 1:38 am | |
| Egyenlőre puhatolom, hogy van-e itthon valakinek aki eladná és mennyiért. Egy 750pontos army 10e. és szerintem bőven jó. Billékkel beszélgettük lehet hogy bele kéne vágni. Szabályokat átnéztem, érdekes. Mondjuk a lövésmódosítós táblázatot még nem vágom nagyon, de jók a szabályok, jól néznek ki a hajók és ennyi. Tetszik. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Dec. 14, 2009 1:32 am | |
| nocsak eddy kaoszos BFG hajokat keres? csak nem megindult a bfg elet? | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Dec. 10, 2009 4:24 pm | |
| kikerultek a GG nyertesek. nos kb felet rosszul tudtam a dolgoknak. Ennyire jo az emlekezetem | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Dec. 10, 2009 1:36 pm | |
| ezek a Malifaux babák nem rosszak... főleg, a gyerekes és kurvás babák... remélem, pszichológusok nem olvassák a fórumot | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Dec. 09, 2009 1:57 am | |
| grat az államvizsgáddal próbálj nem a hét közepén végezni és akkor tiszteségesen is ihatunk az egészségedre | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 08, 2009 6:04 pm | |
| a vámpirral, mert az nincs Egyébként bármelyikkel szívesen játszanék már. Elöször össze rakok egy rakás figurát, aztán hajrá | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 08, 2009 5:59 pm | |
| grat.
melyikre ersz majd ra jobban? wolf, vampir, hig-elf, nida, kaosz, masfajta kaosz, demonkaosz ? | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 08, 2009 5:48 pm | |
| off Ma sikerült megszereznem az abszolutoriumot, úgyhogy mostantól jobban ráérek | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 08, 2009 3:35 pm | |
| A pont azert volt a sor vegen | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 08, 2009 3:25 pm | |
| - MAXXxxx írta:
fiatalok versenye: kizartak :p
erre számítottál szerintem | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 08, 2009 3:10 pm | |
| | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 08, 2009 2:31 pm | |
| Maxxx, te GG spammer! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 08, 2009 2:02 pm | |
| amikkel neveztem: fantasy hos: masque (bronz) fantasy szorny: Rackham moloch (amit nagydemonnak hasznalok mindig fantasy-ban) (elvileg semmi) fantasy osztag: Helldorado immortals (arany) sci-fi hos: necron lord es a candy'n'cola (necron miatt nem nyert a candy, amugy mindketto dontos volt) (bronz azt hiszem) sci-fi szorny: Nightbringer, UM rhino (mert az osztaghoz nem engedtek a jarmuvuket berakni) (ezust) sci-fi osztag: AoBR sima marineok (poen kategoria, mas figura nem volt hozza) (semmi) nagy figura: JMD demonette (arany) fiatalok versenye: kizartak :p nyitott: Peorth (1/6-os anime figura) (semmi) profifantasy: hasslefree Hanako (arany) profiscifi: freebooter sister of mercy (bronz) profiosztag: necron destro-k (poenbol, mint UM osztagnal) (semmi) profiszorny: deceiver (arany)
tobbi nevezo: oszinten a legtobb nagyon gaz volt (ld gamesday fotok alapjan, pl 3-ik sor 3-ik kepe).
Ami megfogott kozuluk: - Voros sarkany (semmit nem nyert) - Geridevil tereptargyai (woodelf haz folyo patakkal, helms deep, stb) - Pre-Heresy death-guard - lokitol a tankok - sebitar tankserege: 1 warhound, 20 russ, 5 baneblade, 10 basilisk kb. - gyurmakoma mellszobrai (JMD es Alkemy) - egyik warmachine osztag. | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 08, 2009 1:35 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- bill: mi a kerdes pontosan? mikkel neveztem, vagy milyen volt a tobbi nevezo.
is | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 08, 2009 11:47 am | |
| bill: mi a kerdes pontosan? mikkel neveztem, vagy milyen volt a tobbi nevezo.
gorugrany: haat nem tudom, egyenlore sztem ne kockaztass. most 2 heten at megcsinalom keszre rendesre a 2 ork/orc konyvet, utana ugyis 1-2 hetig semmi karacsonyi dolgok miatt. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Dec. 08, 2009 11:42 am | |
| Én is gratulálok! Szép kis díjeső. Ogre könyv jó úgy ha postán küldöm és te is vissza vagy ne kockáztassak? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|