|
| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Márc. 18, 2010 4:27 pm | |
| Aki vinfoshoz szokott, annak át kell szoknia, hogy a dolgok müködnek, és meg lehet öket találni. Ez elsöre mindenkinek fura, de túl lehet élni. Ez persze ízlés dolga. Szerintem az, hogy a win nem tud felmászni segítség nélkül egy a jelenleg talán a legmodernebbnek számító gépre, talán nem a MacOS gyengeségét jelzi! Az ugyanis már rajta van. Nem akarok még egy gépet venni azért, hogy Bill Gates tetves fizetös xarja elinduljon rajta. Gomb nélküli dvd pedig nem csak a Mac-eken van, lehet ezt meg kéne mondani a picipuhának is. Amúgy a MacOS a legjobb dolog, ami számítástechnikai téméban történt velem az elmúlt 2-3 évben. Sajnálom, hogy nekem nem jött be. Meg kellett szokni mert más, de azóta nagyon élvezem. Minden csak úgy egyszerüen MÜKÖDIK. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Márc. 18, 2010 3:19 pm | |
| Bm ehhez csak annyit, hogy: - Mac szar , DVD? raadasul gomb nelkuli? (tenyleg nagyon utalom a macOS-t, 1 honap hasznalat utan, amit kenytelen voltam csinalni irodaban meginkabb) - Mac-re legkevesebb fajdalommal a Win telepites igy nez ki: - NEM teszed fel Mac-re - veszel egy 200 euros netbookot alapban Win-el es oda rakod a programot, ami kell baratnonek, igy az is megy, te sem rontod el a gepedet, raadasul egyszerre ketten csinalhatjatok, amit akartok. | |
| | | Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Márc. 18, 2010 2:32 pm | |
| vasárnap 11től lesz klubnap | |
| | | Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Márc. 18, 2010 2:25 pm | |
| Ezt el kell mesélnem: akartam feltenni a Mac-emre Vindózt, mert a barátnömnek van egy programja, aki az alatt fut, és stb... ez most mindegy. Van MacOS alatt egy utility ami direkt erre van. Levágja neked szépen a windóz particiót, és csak berakod a windóz lemezt és már telepít is. Naja, innen jön az, hogy ugye Windóz. Pörög a CD, felmásol egy halom filet, te meg csak ülsz elötte. Aztán megkérdezi pár dolgot, nyomogatod az entert megy tovább. Boldogan közli, hogy ok, ez a fázis kész van, akkor most újraindítja a gépet. Lepereg a 15 másodperc, kéne leállnia a cuccnak, de semmi. Mert ugye a winfos nem tudja leállítani a gépet szoftveresen. Sebaj, hiszen ott a gomb, már tenyerelsz is rá, hiszen téged ilyen ugye nem riaszt el. A gép hamarosan ismét magánál, megint felpörög a CD. És itt jön a poén: mivel bent van a CD (nem, nincs gomb a meghajtón, nem adja ki) ezért megint neki akar állni az elejéröl telepíteni. Barátságosan megkér, hogy ha a CD-röl akarsz bootolni, akkor nyomj meg egy gombot. Ez eddig jó, de mifaszt csinálj ha NEM? Sebaj, összejön elötted 5 pötty, már menne is magától tovább, ami egy kellemes kimerevedett képernyövel jutalmaz. Tenyerelhetsz megint a gomb-ra, az már úgyis meg. No vajon mi jön ezután? Nyomj meg egy gombot, ha a CD-röl akarsz bootolni! Gratulálunk nyertél egy körhintát. Kicsit kényelmetlen, kicsit drága volt, de a tiéd. A csatát azzal lehet megnyerni, hogy az elején az ember egy másik gombra tenyeren, nem a póverre hanem az "alt"-ra. Amint megteszed kapsz egy helyes (Grafikus!) menüt a MacOS-töl, hogy kivel akarsz szóba állni: vele, a windózzal (amit ugye félig már felraktál) vagy CDvel. Ha hihetetlen intuícióval NEM a CD-t vagy a windózt választod, akkor feláll a MacOS, és kiveheted a CD-t. Ezután már képes a windóz is telepedni. Vagyis magától nem képes felmászni egy gépre, amin nem gombos CD-van, csak ha van mellette valaki, aki "feléri a felsö poncon a CD-t" és kiadja neki". | |
| | | YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Márc. 18, 2010 1:34 pm | |
| mintha itt lett volna szó a szállítmány c. opuszról, de visszanéztem 5 oldalt és nem találtam, lehet h az inki v. az rpg volt...? na mind1. szóval szerintem szar. nem kicsit. inkább a hercegnő és a béka, vagy a palota ékköve összes része egyhuzamban. sztori nem sok van, a film 3/4e egy raktárban játszódik, ahol szerencsétlenkedés megy, ami lehetne jó is ld. kutyaszorítóban ez viszont nem az. a karakterek jellemfejlődése a bibliai szövegeket idézgetek, jó útra tértem-megkéselem a legjobb haverom-nem ölöm meg az új gyereket inkább öngyilkos leszek, illetve a legjobb haverom vagy te is és a tesód, mindent megadok neked, ami csak kell-sajnos meg kell, hogy öljünk vonalon mozog. valami ütős zenével 3 percben egy egész jó videoklip lehetett volna, de hát nem az lett. sztem aki még nem látta legfeljebb a sávszélességet pazarolja rá. viszont az alice na az már egész jó. | |
| | | MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Márc. 18, 2010 11:34 am | |
| - Nyamm-haikan írta:
- Sail ho!
MAXXxxx: A "húsvétkor" megjelölés Nálad április második hetét jelenti?
Gojo: Mikor nyit a faház? Nem lehetne a húsvétozást és MAXXxxx hazalátogatását összefűzni egy(-két) remekbe szabott hétvégi partival a Gojo-faháznál?
Berzenke: Léccilécci, készíts nekünk olyan áldott-magasztos-finom kancsós-köcsögös-babos (nem tudom a thai-jellegű magyar elnevezését) kaját egy békés faházsas délután!
- Spoiler:
ui.: Ugye nem túl burkolt, hogy lehetne ezeket így mind akár egyszerre is?
Nyamm Hoi, husvet utani hetet (igazabol apr2-apr10 kb) jelenti. bulit ertem nem erdemlem meg, nem erzem magam eleg fontosnak ilyenhez, de a babos-fozeses dolog mindig jo, es ha en vagyok az indok egy jo babgulyasra, akkor legyen 1-2 tanyernyi cuccot siman betolok a fejemen. M. | |
| | | Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Márc. 17, 2010 10:09 pm | |
| | |
| | | TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Márc. 17, 2010 9:49 pm | |
| - gojo írta:
ha nincs klubnap, akkor ezen a hétvégén nem hiszem, hogy van még hol játszani. Faház? Jó már az az idő hidd el Ha meg nem, akkor Patrik, klubnap vasárnapra? Üdv! | |
| | | gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Márc. 17, 2010 9:41 pm | |
| természetesen a faház továbbra is nyitva áll majd minden ilyen kezdeményezés előtt! csak meg kell várni, hogy a jégkorszak elvonuljon. amint a nap nem csak világít, de melegít is, mehetünk a faházba játszani, kajálni. egyébiránt az a bab valóban nem lenne rossz...csak az kellene, hogy kb ugyanannyi maradjon is, mint tavaj, mert én még vagy egy hétig azt kajáltam otthon, és hát ezt idén is így csinálnám, ha lehet ennyi előnyöm, mint házigazda! (megjegyzem a család többi része is szívesen enne már belőle megint! ) tökös: ha nincs klubnap, akkor ezen a hétvégén nem hiszem, hogy van még hol játszani. | |
| | | Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Márc. 17, 2010 8:54 pm | |
| Sail ho! MAXXxxx: A "húsvétkor" megjelölés Nálad április második hetét jelenti? Én ugyan sohasem 40K-zok/tam, de bandázni-társasozni és babákat faragni-nézegetni-csinosítani mindig van időm és kedvem. (Szóval gyere majd hozzánk is! ) A menekülő goblin/snotling pillanatkép ugyan zavarbaejtő ötlet (hiszen Nagy(nevű/pocakú) Zöld Hősök Kisebb Zöld Rokonairól van szó, akik csak az álca kedvéért csinálnak úgy, mintha menekülnének), de majd gondolkozom rajta. A Claustrophobia társas után pedig Das Boot vagy The Hunley c. filmek vetítése, hm-hm? Gojo: Mikor nyit a faház? Nem lehetne a húsvétozást és MAXXxxx hazalátogatását összefűzni egy(-két) remekbe szabott hétvégi partival a Gojo-faháznál? Berzenke: Léccilécci, készíts nekünk olyan áldott-magasztos-finom kancsós-köcsögös-babos (nem tudom a thai-jellegű magyar elnevezését) kaját egy békés faházsas délután! - Spoiler:
ui.: Ugye nem túl burkolt, hogy lehetne ezeket így mind akár egyszerre is?
Nyamm | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Márc. 17, 2010 6:30 pm | |
| - Bm írta:
- Föleg nem Pécsen, ahol az emberek nagyrésze a játékélényért játszik.
fraszt. bar ilyen szarragas nincs mint ami mostanaban volt nida es ork forumon, de utolso ket alkalomkor, amikor otthon voltam es csatat neztem Norbinal (Patrik vs Norbi, Bill+Norbi vs Patrik voltak jatekosok talan) akkor mind csak es kizarolag a tapra hajtott es kb 0 jatekelmeny volt benne. Ahogy neztem, tisztara, mint a Bp-en latott versenyre keszulunk mintapelda volt mindegyik csata. ------ es bar invasion-os kartya megvetele meg mindig tervben van, mert occso es igy nem szamit a kiadas, de ott is csak azt latom, hogy minden kiegeszitobol 3-at, mert akkor van 3 rare lap es szarra van az szopatva, akinek nincs ra kerete vagy kedve vasarolni a dobozt. (es csak azert 3-at mert tobb ugysem lehet a pakliban) --------------- igazabol tok lenyegtelen tekintve, hogy mennyit vagyok otthon es ott mennyit jatszom. Nyarig meg akar megnyugodhatok es vihetem kerek-re a tau-kat. Bar eselyesebb, hogy Claustrophobia tarsast, invasion-t, helldorado-t tervezem inkabb: - elso jo,mert tarsas - masodik jo mert rohadtul nem foglal helyet, konnyu cipelni - harmadik meg siman csak tetszik maig | |
| | | TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Márc. 17, 2010 5:32 pm | |
| - gojo írta:
- hallom ám bátyó, hogyne hallanám!
igen, szerintem simán ki tudok állítani két sereget. más kérdés, hogy két 1000 pontosnál nagyobban nem vagyok hajlandó, mert nem akarok gigacsatát játszani. a másik lehetőség, hogy megvárod amíg szépen ki tudunk már menni a faházba játszani, és akkor szervezel oda valakit én meg odaadom a sereget, aztán játszol vele. vagy játszol empire el empire ellen, mondjuk ellenem.
amit nem vállalok az az, hogy 2000 nél nagyobb csatát játszak. arra pénzért sem vagyok hajlandó. Engem minden lehetőség érdekel, de a legjobb az lenne, ha az opciók bármelyikét meg tudnánk ejteni most vasárnap, mert úgy néz ki, hogy csodák csodájára az napra nincs semmi más elfoglaltságom A pontszám lényegtelen. Üdv! | |
| | | lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| | | | Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Márc. 17, 2010 1:04 pm | |
| - gojo írta:
- amit nem vállalok az az, hogy 2000 nél nagyobb csatát játszak. arra pénzért sem vagyok hajlandó.
De kockacukorért csinálnád ugye? Sajnálom MAX, hogy elvette a vita a kedved 40któl. Bár te is tudod, hogy az asztalnál nem megy ilyen xarrágás. Föleg nem Pécsen, ahol az emberek nagyrésze a játékélényért játszik. | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Márc. 17, 2010 11:57 am | |
| Berzenke: ha talalok, akkor hozok, pajzsra van eleg jo esely, a tobbi kerdeses (multkor patkany konnyu volt, mert pont megjelenes utan volt a dobozban turkalas, DE eleg reg volt mar, ami jo toluk mar jo esellyel kiszedtek pl karacsony elott)
subaggut: szinten, amit fent irtam, orc regi cucc, de proba cseresznye, squig-re meg talan van is esely, farkas viszonylag eselytelen (legutobb kaosz-kutya/farkas-t lattam fembol a dobozban egy osztagra valot, de azokat ugysem kell senkinek felkialtassal vissza is dobtam) kovel agyonnyomott goblin: koszi, de azt nem kerem, mindenkepp csizma altal szettaposot fejut akarok es ha mar mindenkepp konvertalni es szobraszkodni kell, akkor mar annyira mindegy, hogy mibol csinalom. | |
| | | subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Márc. 17, 2010 2:44 am | |
| MaXXxxx, ha találsz, nekem hozhatnál pár (5-10) farkast, ha goblin lovassal van az még jobb. Illetve vevő vagyok néhány squigre is. Előre is köszi.
Elterülős, vagyis agyonnyomott goblinból én egyet ismerek, ami a skull passos dobozban van: egy kőgolyó által agyonütött night gobbó. Ebből ha minden igaz egyet tudok adni, nekem volt kettő, egyet felhasználtam már, a másikat előkerítem. Van sok snotlingom is, ha itthon leszel majd átnézzük melyiket tudnád használni. Van néhány, ami elég fura pózban áll, és arccal lefelé könnyen bele lehet nyomni valami puttyzott base-be. | |
| | | Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Márc. 17, 2010 12:58 am | |
| MAxxx, engem érdekelnének olcsó dark elfek, ha van ilyen diszkont cucc. Komplett, félkomplett babák vagy hátasok, igény szerint. Vagy szekér pl., dirib-darabokban, vagy hát leginkább bármi. Meg pajzsok is. | |
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Márc. 17, 2010 12:49 am | |
| hallom ám bátyó, hogyne hallanám!
igen, szerintem simán ki tudok állítani két sereget. más kérdés, hogy két 1000 pontosnál nagyobban nem vagyok hajlandó, mert nem akarok gigacsatát játszani. a másik lehetőség, hogy megvárod amíg szépen ki tudunk már menni a faházba játszani, és akkor szervezel oda valakit én meg odaadom a sereget, aztán játszol vele. vagy játszol empire el empire ellen, mondjuk ellenem.
amit nem vállalok az az, hogy 2000 nél nagyobb csatát játszak. arra pénzért sem vagyok hajlandó. | |
| | | TöKöS zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Márc. 16, 2010 11:39 pm | |
| - gojo írta:
- én fantasyra jó leszek biztosan. kérdés hol tudunk játszani. ha addig beköszönt a jó idő, akkor már a faházban is lehet. de ezt majd még meglátjuk.
Hallode Gojo?! Meg szeretnék ismerkedni az Empire-rel közelebbről, szóval lenne egy olyan kérdésem, hogy ki tudnál-é állítani 2 db X pontszámú sereget és valaki(k) ellen megküzdeni, úgy hogy én lennék veled? A csata időpontját/részleteit majd a válaszod után Üdv! | |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Márc. 16, 2010 8:03 pm | |
| én fantasyra jó leszek biztosan. kérdés hol tudunk játszani. ha addig beköszönt a jó idő, akkor már a faházban is lehet. de ezt majd még meglátjuk. | |
| | | MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Márc. 16, 2010 6:44 pm | |
| nos husvetkor lesz egy hetem babazni akarki ellen, bar es talan ez kicsit meglepo is lehet tekintve a 40k seregeim szamanak, NEM akarok 40K-zni. Azok utan, amik a 40k szabalyertelmezesi (es sereg) topicokban folynak egyszeruen hanyhatnekom lett az egesztol.
Mondjuk szerencsere a legutobbi latogatas alapjan ugysem tul realis a veszely, mivel aki pecsett 40k-zott, az per pill kartyazik/hulyere issza magat inkabb.
+ tavoli dolog (kb ket het meg), de megint lesz bitborzes dolog, ha valakinek kell valami szoljon, hatha sikerul jo arban szerezni (legutobb 10 euroert(2700Ft) sikerult 30 patkanyt szerezni (90Ft/figura ar)). Mondjuk most nem lesz tul hatekony, mivel delelott elnezek a frankfurti boltba (igen, 1 hetvegen lesz mindenhol), ami utazasi koltseg meg hasonlok miatt mar nem eri meg igazan, de mindegy.
jah, meg 1: van valakinek tippje 5-10 goblin/snotling modellre, ami menekul/ fut / siman el van terulve a foldon ? van egy apro otlet, amit lehet, hogy megvalositok: "death-from-above": sziklarol 5 uj BA szarnyas figura ugrik gretchin-ek vagy hasonlok koze. tobbseg menekul, par szet van trancsirozva, egy meg csak all es nez felfele az SM csizmatalpra, mikozben latszik rajta a kifejezes, hogy "jajj ne" esetleg extrakent ez egesz keritesek kozott, es ork nez butan, hogy "ez most mi?" (gretchin doboz orkja pont jo kifejezo ehhez) | |
| | | Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Márc. 13, 2010 12:57 pm | |
| Ma 14-19 óra között van az alább megemlített izé. Lehet jönni-menni.
P. | |
| | | Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Márc. 12, 2010 4:01 pm | |
| Sail ho! Hétvégén festés-ivás-filmnézés: a sorrend változhat, igény szerint mindenkit időben informálunk az aktuális fázisokról, ahol még bekapcsolódhat. Lelkizés nem lesz, csak orkság - de abból bőven! Szép hétvégét, jó csatákat! Nyamm | |
| | | Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Márc. 10, 2010 3:02 pm | |
| ok, akkor hétfőn 10től lesz klubnap. (Én fantasyra és 40k-ra is kapható vagyok, úgyhogy ellenfeleket keresek) | |
| | | exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Márc. 10, 2010 1:32 pm | |
| Én is mennék,már régen volt.... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
| | | | Kocsmaasztal #3 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |