| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| |
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Feb. 06, 2010 4:59 pm | |
| ezen a héten mentességed van a kiszavazásból | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Feb. 06, 2010 2:40 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| |
| |
YKoS Kultista
| |
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Feb. 05, 2010 6:50 pm | |
| | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Feb. 05, 2010 6:19 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Feb. 05, 2010 6:01 pm | |
| jah, ilyen szintű feladatokra lehet számítani, hogy 1-5 ig nem kap kaját, 6 ra újra dobhat.... | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Feb. 05, 2010 3:35 pm | |
| megkapod, de akkor minden héten párbajra küldünk. Lesznek + feladatok is, hogy több kaját szerezhess | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Feb. 05, 2010 3:30 pm | |
| - Yoda007 írta:
- újabb post velem... lassan kérem majd a Kerekasztal Celebje rangot..
Jól van Dundika, megkaphatod. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Feb. 05, 2010 3:08 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- Par apro kerdes, ami valamiert nincs kapcsolatban yoda-val:
Igua: Ma delutan lesz valami nalad, erdemes valamit vinni? Eddy hol tudnank osszefutni? Pavano SM meccs meg beszed rola? (mikor, hol) újabb post velem... lassan kérem majd a Kerekasztal Celebje rangot.. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Feb. 05, 2010 2:41 pm | |
| Par apro kerdes, ami valamiert nincs kapcsolatban yoda-val:
Igua: Ma delutan lesz valami nalad, erdemes valamit vinni? Eddy hol tudnank osszefutni? Pavano SM meccs meg beszed rola? (mikor, hol) | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Feb. 05, 2010 2:04 pm | |
| iszok egy kancsó borra egy kis sört és tessék... Legutóbb amikor ilyen volt Bokor Gyuri barátom elment tömegpusztító olajat keresni Afganisztánba... | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Feb. 04, 2010 11:06 pm | |
| visszaállítanád a master jedi-t... az jó volt... s ha jól rémlik, nem függött a kettő | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Feb. 04, 2010 8:09 pm | |
| nem felejtettem el, mert én már anno is láttam, de nem gondoltam, hogy el kellene vennem. pláne nem önhatalmúlag. engem ugyanis nagyon nem zavart. azt meg lehet kérni, hogy mindenkinek állítsak be saját rangot, csak nem fogok, mert szarozzon ezzel az akinek két anyja van...már bocsánat. úgyhogy felesleges is elindítani a lavinát, mert zuperman magasról tesz rá! (nem gondoljátok, hogy azért töltögettem fel ezt a sok kis szar zászló képet, hogy aztán senki se használja... ) aki ki szeretné élni művészi hajlamait, annak ott az avatar. azzal mindenki azt csinál amit akar. nincs gyereknap, a mikulás már régen volt, a nyuszika meg nem foglalkozik ilyenekkel. a jelenlegi jelzés pontosan takarja a valóságot, így lehetetlen belekötni! mindenkinek köszönöm az észrevételeket. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| |
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Feb. 04, 2010 3:29 pm | |
| - Yoda007 írta:
- remélem, legközelebb azzal lesz probléma, hogy miért 101 szerepel a koromnál
miért 101 van a korodnál? Ez engem annyira zavar, hogy hetek ota aludni sem tudok. (Csak eddig nem mertem szólni, mert nagyon félénk vagyok) | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Feb. 04, 2010 3:24 pm | |
| remélem, legközelebb azzal lesz probléma, hogy miért 101 szerepel a koromnál | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Feb. 04, 2010 3:23 pm | |
| - subaggut írta:
- Hát emberek, ti nagyon ráértek problémázni De jó lenne ha az lenne a zavaró pont az életemben, hogy Yodának mi az egyedi titulusa a fórumon. Én most vettem csak észre, hogy egyáltalán van ilyen izé, meg lehet kérni olyan ezt-azt. Szóval akkor ha zuppermen majd ráér, adhatna nekem is valami igazán egyedit, mondjuk... zöldfestő, igen, ez jó lesz.
hát, uborkaszezon van... meg már régen volt baszogassuk Yodát hét. meg úgy tűnik nem csak az én szexuális életem nincs rendben. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Feb. 04, 2010 2:59 pm | |
| Hát emberek, ti nagyon ráértek problémázni De jó lenne ha az lenne a zavaró pont az életemben, hogy Yodának mi az egyedi titulusa a fórumon. Én most vettem csak észre, hogy egyáltalán van ilyen izé, meg lehet kérni olyan ezt-azt. Szóval akkor ha zuppermen majd ráér, adhatna nekem is valami igazán egyedit, mondjuk... zöldfestő, igen, ez jó lesz. | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Feb. 04, 2010 2:33 pm | |
| - Bm írta:
- Engem már egy ideje zavar (mondjuk azóta, hogy ugye mindenki sima fórumozó lett és semmit nem takar a titulus), csak nem akartalak vele cseszegetni, de most, hogy más is megemlítettegondoltam csatlakozom.
Viszont rossz embernek szóltam: Gojo ill Zupermen, ha lesz rá idöd, légy szíves adj Yodának valami egyedi vállapot, hogy ne érezze magát rosszul, amin nem szerepel az, hogy admin vagy hasonló. Elöre is köszönöm. csatlakozom és szintén előre is köszönet | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Feb. 04, 2010 2:17 pm | |
| Engem már egy ideje zavar (mondjuk azóta, hogy ugye mindenki sima fórumozó lett és semmit nem takar a titulus), csak nem akartalak vele cseszegetni, de most, hogy más is megemlítettegondoltam csatlakozom. Viszont rossz embernek szóltam: Gojo ill Zupermen, ha lesz rá idöd, légy szíves adj Yodának valami egyedi vállapot, hogy ne érezze magát rosszul, amin nem szerepel az, hogy admin vagy hasonló. Elöre is köszönöm. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Feb. 04, 2010 2:08 pm | |
| ezt nem én állítgatom, nem megtévesztés a cél. a rangokat csak a mod/admin tudja változtatni, akkor raktam ki, hogy ha vkinek van problémája tudja, kinek kell szólni. (meg mert gojo elfelejtette levenni). Ykos meg csak irigy, mert olyasmi van nekem, ami neki sosem lehet. Majd talán vmikor felnő. Érdekes elmúlt 0,5 évben senkit sem zavart... Jó állás: egy teli pohár whiskyvel a pult mellett? | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Feb. 04, 2010 2:01 pm | |
| - YKoS írta:
- Patrik írta:
- Ha valaki tud valami jó melót akkor légyszi szóljon.
legyél képviselő az EUban, vagy bank elnök/igazgató, vagy film producer, esetleg Gws szabályguru - de ez rosszabb, mintha jogász lennél.
én javasolnám a GW-nél valami marketinges kamumelót és akkor hozhatsz nekünk sok GW-s cuccot repiköltségen | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Feb. 04, 2010 1:11 pm | |
| Mászter Jeti sem vagy, de az még legalább poén a nickeddel, de a rangjelzés ikonodban tényleg ott van, hogy site admin, és elég megtévesztö. Tudom, ez volt a cél. De ha megtennéd, hogy kicseréled, mondjuk olyanra, amin csak a Kövér Bobák vannak, akkor azt megköszönném! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|