kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Kocsmaasztal #3

Go down 
+23
lordbill
Fade
Adamowich
Pteropta
subaggut
Szaka
Berzenke
Dectum
sztyopa
Patrik
exael
Eddy
Bm
zupermen
Nyamm-haikan
gojo
Pavano
Laci
gorugrany
MAXXxxx
TöKöS
YKoS
Yoda007
27 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
YKoS
Kultista
YKoS

Férfi Hozzászólások száma : 1020
Registration date : 2008. Dec. 05.

Kocsmaasztal #3 - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyVas. Feb. 07, 2010 2:27 pm

Yoda007 írta:
ezen a héten mentességed van a kiszavazásból Smile
nekem mindig. Razz
Vissza az elejére Go down
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Férfi Hozzászólások száma : 983
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptySzomb. Feb. 06, 2010 4:59 pm

ezen a héten mentességed van a kiszavazásból Smile
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptySzomb. Feb. 06, 2010 2:40 pm

hát igen, most erre mit is mondhatnék... köszönöm a szüleimnek... meg yodának, hogy ilyen kiválló céltábája volt mind a 10.000 hozzászólásomnak... vagy félreértettem a bannert? Razz a profilomban csak 643 van... scratch

Nade: mit nyertem? bármilyen nagyértékű ajándékot szívesen fogadok.Kocsmaasztal #3 - Page 17 904426

gojo írta:
YKoS írta:
gratula, Yoda, ezennel te lettél a kerekasztal benkő dánielje. Smile Laughing

és igen kérem szépen!!!!

ez lett a 10.000. dik hozzászólás!!!

gratulálunk ykosnak!!!

ha jól emlékszem akkor az 1000. gorugrany é volt!

tegnap óta árgus szemekkel figyeltem, hogy ki lesz a nyertes. szerencsére nem kellett visszafelé számolnom, mert a számláló pont 10.000 nél állt meg. ezért köszönet mindenkinek! Very Happy
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptySzomb. Feb. 06, 2010 12:38 pm

YKoS írta:

és igen kérem szépen!!!!

ez lett a 10.000. dik hozzászólás!!!

gratulálunk ykosnak!!!

ha jól emlékszem akkor az 1000. gorugrany é volt!

tegnap óta árgus szemekkel figyeltem, hogy ki lesz a nyertes. szerencsére nem kellett visszafelé számolnom, mert a számláló pont 10.000 nél állt meg. ezért köszönet mindenkinek! Very Happy
http://birodalmikronika.wordpress.com/
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptySzomb. Feb. 06, 2010 12:21 am

Bm
ezredes
ezredes
Bm

Férfi Hozzászólások száma : 1328
Registration date : 2008. Apr. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyPént. Feb. 05, 2010 6:50 pm

Yoda007 írta:
btw, ha már dundika... az inkább ipszilonkos... láttátok, mekkora hasa lett mostanában? Very Happy Shocked What a Face
Ezt már nem dumálod ki...ha már ennyire feldobtad a labdát. Twisted Evil
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyPént. Feb. 05, 2010 6:19 pm

Patrik írta:
megkapod, de akkor minden héten párbajra küldünk.
jaja, s ki ellen, ahhoz kell legalább még egy celeb... mert nem gondoljátok, hogy a pórnéppel vegyülök akkorse

btw, ha már dundika... az inkább ipszilonkos... láttátok, mekkora hasa lett mostanában? Very Happy Shocked What a Face
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyPént. Feb. 05, 2010 6:01 pm

jah, ilyen szintű feladatokra lehet számítani, hogy 1-5 ig nem kap kaját, 6 ra újra dobhat....
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyPént. Feb. 05, 2010 3:35 pm

megkapod, de akkor minden héten párbajra küldünk.
Lesznek + feladatok is, hogy több kaját szerezhess lol!
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyPént. Feb. 05, 2010 3:30 pm

Yoda007 írta:
újabb post velem... lassan kérem majd a Kerekasztal Celebje rangot.. Smile
Jól van Dundika, megkaphatod.
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyPént. Feb. 05, 2010 3:08 pm

MAXXxxx írta:
Par apro kerdes, ami valamiert nincs kapcsolatban yoda-val:

Igua: Ma delutan lesz valami nalad, erdemes valamit vinni?
Eddy hol tudnank osszefutni?
Pavano SM meccs meg beszed rola? (mikor, hol)
újabb post velem... lassan kérem majd a Kerekasztal Celebje rangot.. Smile
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyPént. Feb. 05, 2010 2:41 pm

Par apro kerdes, ami valamiert nincs kapcsolatban yoda-val:

Igua: Ma delutan lesz valami nalad, erdemes valamit vinni?
Eddy hol tudnank osszefutni?
Pavano SM meccs meg beszed rola? (mikor, hol)
http://exalted.freeweb.hu
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyPént. Feb. 05, 2010 2:04 pm

iszok egy kancsó borra egy kis sört és tessék... Legutóbb amikor ilyen volt Bokor Gyuri barátom elment tömegpusztító olajat keresni Afganisztánba... Twisted Evil
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyCsüt. Feb. 04, 2010 11:06 pm

visszaállítanád a master jedi-t... az jó volt... s ha jól rémlik, nem függött a kettő
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyCsüt. Feb. 04, 2010 8:09 pm

nem felejtettem el, mert én már anno is láttam, de nem gondoltam, hogy el kellene vennem. pláne nem önhatalmúlag. engem ugyanis nagyon nem zavart. azt meg lehet kérni, hogy mindenkinek állítsak be saját rangot, csak nem fogok, mert szarozzon ezzel az akinek két anyja van...már bocsánat. Very Happy úgyhogy felesleges is elindítani a lavinát, mert zuperman magasról tesz rá! Very Happy

(nem gondoljátok, hogy azért töltögettem fel ezt a sok kis szar zászló képet, hogy aztán senki se használja... Laughing ) aki ki szeretné élni művészi hajlamait, annak ott az avatar. azzal mindenki azt csinál amit akar. nincs gyereknap, a mikulás már régen volt, a nyuszika meg nem foglalkozik ilyenekkel.

a jelenlegi jelzés pontosan takarja a valóságot, így lehetetlen belekötni! mindenkinek köszönöm az észrevételeket.
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyCsüt. Feb. 04, 2010 3:31 pm

Patrik írta:
miért 101 van a korodnál? Ez engem annyira zavar, hogy hetek ota aludni sem tudok.
(Csak eddig nem mertem szólni, mert nagyon félénk vagyok)
leköpiagépet
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyCsüt. Feb. 04, 2010 3:29 pm

Yoda007 írta:
remélem, legközelebb azzal lesz probléma, hogy miért 101 szerepel a koromnál Cool

miért 101 van a korodnál? Ez engem annyira zavar, hogy hetek ota aludni sem tudok.
(Csak eddig nem mertem szólni, mert nagyon félénk vagyok)
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyCsüt. Feb. 04, 2010 3:24 pm

remélem, legközelebb azzal lesz probléma, hogy miért 101 szerepel a koromnál Cool
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyCsüt. Feb. 04, 2010 3:23 pm

subaggut írta:
Hát emberek, ti nagyon ráértek problémázni Smile De jó lenne ha az lenne a zavaró pont az életemben, hogy Yodának mi az egyedi titulusa a fórumon. Én most vettem csak észre, hogy egyáltalán van ilyen izé, meg lehet kérni olyan ezt-azt. Szóval akkor ha zuppermen majd ráér, adhatna nekem is valami igazán egyedit, mondjuk... zöldfestő, igen, ez jó lesz.
hát, uborkaszezon van... meg már régen volt baszogassuk Yodát hét. Smile meg úgy tűnik nem csak az én szexuális életem nincs rendben. Smile
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyCsüt. Feb. 04, 2010 2:59 pm

Hát emberek, ti nagyon ráértek problémázni Smile De jó lenne ha az lenne a zavaró pont az életemben, hogy Yodának mi az egyedi titulusa a fórumon. Én most vettem csak észre, hogy egyáltalán van ilyen izé, meg lehet kérni olyan ezt-azt. Szóval akkor ha zuppermen majd ráér, adhatna nekem is valami igazán egyedit, mondjuk... zöldfestő, igen, ez jó lesz.
lordbill
zászlós
zászlós
lordbill

Hozzászólások száma : 157
Registration date : 2008. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyCsüt. Feb. 04, 2010 2:33 pm

Bm írta:
Engem már egy ideje zavar (mondjuk azóta, hogy ugye mindenki sima fórumozó lett és semmit nem takar a titulus), csak nem akartalak vele cseszegetni, de most, hogy más is megemlítettegondoltam csatlakozom.
Viszont rossz embernek szóltam: Gojo ill Zupermen, ha lesz rá idöd, légy szíves adj Yodának valami egyedi vállapot, hogy ne érezze magát rosszul, amin nem szerepel az, hogy admin vagy hasonló. Elöre is köszönöm.
csatlakozom és szintén előre is köszönet
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyCsüt. Feb. 04, 2010 2:17 pm

Engem már egy ideje zavar (mondjuk azóta, hogy ugye mindenki sima fórumozó lett és semmit nem takar a titulus), csak nem akartalak vele cseszegetni, de most, hogy más is megemlítettegondoltam csatlakozom.
Viszont rossz embernek szóltam: Gojo ill Zupermen, ha lesz rá idöd, légy szíves adj Yodának valami egyedi vállapot, hogy ne érezze magát rosszul, amin nem szerepel az, hogy admin vagy hasonló. Elöre is köszönöm.
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyCsüt. Feb. 04, 2010 2:08 pm

ezt nem én állítgatom, nem megtévesztés a cél. a rangokat csak a mod/admin tudja változtatni, akkor raktam ki, hogy ha vkinek van problémája tudja, kinek kell szólni. (meg mert gojo elfelejtette levenni). Smile

Ykos meg csak irigy, mert olyasmi van nekem, ami neki sosem lehet. Smile Majd talán vmikor felnő.

Érdekes elmúlt 0,5 évben senkit sem zavart... Rolling Eyes

Jó állás: egy teli pohár whiskyvel a pult mellett? Smile
lordbill
zászlós
zászlós
lordbill

Hozzászólások száma : 157
Registration date : 2008. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyCsüt. Feb. 04, 2010 2:01 pm

YKoS írta:
Patrik írta:
Ha valaki tud valami jó melót akkor légyszi szóljon.
legyél képviselő az EUban, vagy bank elnök/igazgató, vagy film producer, esetleg Gws szabályguru - de ez rosszabb, mintha jogász lennél.

én javasolnám a GW-nél valami marketinges kamumelót és akkor hozhatsz nekünk sok GW-s cuccot repiköltségen Smile
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 EmptyCsüt. Feb. 04, 2010 1:11 pm

Mászter Jeti sem vagy, de az még legalább poén a nickeddel, de a rangjelzés ikonodban tényleg ott van, hogy site admin, és elég megtévesztö. Tudom, ez volt a cél. De ha megtennéd, hogy kicseréled, mondjuk olyanra, amin csak a Kövér Bobák vannak, akkor azt megköszönném! Smile
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 17 Empty

Kocsmaasztal #3
Vissza az elejére 
17 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kocsmaasztal # 5
» kocsmaasztal
» Kocsmaasztal #2
» Kocsmaasztal #4

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: szabályzat, linkek, temető :: temető-
Ugrás: