| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Nov. 05, 2009 10:24 pm | |
| - Patrik írta:
- Maxx: ezek nekem mind megvannak jó mnőségben. Ha legközelebb jössz odaadom, vagy feltöltöm a másik oldalra.
nem biztos, hogy ugyanaz a jo minosegrol a fogalom. Nem veletlenul akarom oket ujrascannelni. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Nov. 05, 2009 10:04 pm | |
| Maxx: ezek nekem mind megvannak jó mnőségben. Ha legközelebb jössz odaadom, vagy feltöltöm a másik oldalra. Gojo: A héten biztos nem tudod átvinni a cuccokat, de valszeg hétfőn igen ha az jó? Ja és a sárga festék elfogyott | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Nov. 05, 2009 9:29 pm | |
| skavenehhez kapcsolodoan keresem karacsonyig a kovetkezo codex/armybookokat: - Ork - Elda - CSM - Warriors of Chaos - Ogre - Orc and Goblin | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Nov. 05, 2009 7:58 pm | |
| hát nem állítom, hogy nagy ász vagyok, nem is ezért írtam, hogy nemt tetszik a festés. én olyan szerencsés vagyok, hogy úgy tudok festeni, hogy az nekem tetszik. ez már régen több, mint amit én valaha is reméltem, hogy őszinte legyek! persze meg kell válogatnom, hogy mit festek, mert vannak dolgok amiket nem tudok úgy megcsinálni, hogy az nekem tetszen. lemosás meg horror. pedig nagyon gondolkodok egy 40k seregen. de az az igazság, hogy jelenleg még azt sem látom, hogy fantasyt hogyan fogok végre játszani...nemhogy egy új sereg, új játékrendszer... patrik te meg elhozhatnád végre azt a nyamvadt fehér alapozót, meg sárga festéket, meg szétszedhetnéd végre a babákat, mert így nem tudok haladni! | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Nov. 05, 2009 12:06 pm | |
| szerintem nem gáz hogy festett, ha nem tetszik lemosod, ezek mind fém figurák. De ha nem ilxesmi seregösszeállitást akarsz az pech. Akkor meg kell venned ujonann, hogy tudj velünk játszani U.i.: Gojo szépen fest | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Nov. 05, 2009 11:22 am | |
| - Eddy írta:
- gojo írta:
- ejha, megyek megnézem. :o
kevés a troop, sok olyan baba van amit nem hiszem, hogy valaha is használnék, festettek...nem nyerte el a tetszésemet a dolog valami nagyon. Mintha te tudnál festeni nem? empire babak alapjan gojo tud festeni, csak lassu. epp ezen lassusag miatt meggondolando, ha a sereg mar festett | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Nov. 05, 2009 10:53 am | |
| - Eddy írta:
- gojo írta:
kevés a troop, sok olyan baba van amit nem hiszem, hogy valaha is használnék, festettek...nem nyerte el a tetszésemet a dolog valami nagyon. Mintha te tudnál festeni nem? a testvéri szeretet... | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Nov. 05, 2009 10:47 am | |
| - gojo írta:
kevés a troop, sok olyan baba van amit nem hiszem, hogy valaha is használnék, festettek...nem nyerte el a tetszésemet a dolog valami nagyon. Mintha te tudnál festeni nem? | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Nov. 05, 2009 1:03 am | |
| rekordszámú felhasználó az oldalon - de most mégis minek is örülök? | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Nov. 04, 2009 10:30 pm | |
| ejha, megyek megnézem. :o
kevés a troop, sok olyan baba van amit nem hiszem, hogy valaha is használnék, festettek...nem nyerte el a tetszésemet a dolog valami nagyon. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Nov. 04, 2009 3:26 pm | |
| Gojo: Inkvizitoron van egy Witch Hunter sereg egész jó áron, ha még mindig érdekel lesd meg. Vannak képek is | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Nov. 03, 2009 1:20 am | |
| - Yoda007 írta:
- holnap menjetek be a boltba, beviszem a cd-t olyan 4 felé. ma már kész volt, csak nem voltam a városban... hideg van kint...
Hehe Oksa, majd átdobom Lacihoz. Üdv! | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Nov. 02, 2009 8:42 pm | |
| holnap menjetek be a boltba, beviszem a cd-t olyan 4 felé. ma már kész volt, csak nem voltam a városban... hideg van kint... | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Nov. 02, 2009 7:42 pm | |
| Nagyon igyekszem ottlenni! Üdv! | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Nov. 02, 2009 1:08 pm | |
| Pénteken Terror Zone koncert a Toxicban | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Okt. 28, 2009 4:48 pm | |
| - Patrik írta:
- youtubeon láttam egy videót róla, egész jónak tűnt. Közben keresgettem hogy hol lehet kapni, de látszólag sehol. Lehet hogy már meg is szűnt?
a disztribúciós szisztéma elég fura volt, nem igazán boltokon keresztül lehetett venni asszem. meg szerintem ide nem is nagyon jött... LOTR meg WARS után nem csodálom... | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Okt. 28, 2009 11:21 am | |
| youtubeon láttam egy videót róla, egész jónak tűnt. Közben keresgettem hogy hol lehet kapni, de látszólag sehol. Lehet hogy már meg is szűnt? | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Okt. 28, 2009 2:05 am | |
| decipheres... de nem egy SW egyik ismerősöm kipróbálta, ha jól rémlik, majd megkérdem tőle. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Okt. 27, 2009 10:16 pm | |
| a fight klub kártyajátékot próbálta már valaki? Milyen játék ez? | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Okt. 27, 2009 12:36 pm | |
| na kattingtam neked a céges gépről is. pechedre nincs minden faluban internet, így nem tudok naponta több ip címről is klattyogni neked. más: gondolom mindenki érzékelte, hogy az elmúlt egy két hétben a fórum szarakodott. nekem legalábbis voltak vele gondjaim. utánanéztem és ez amiatt volt, mert szerettek volna valami új rendszert kipróbálni a szolgáltatók. valami olyasmi volt, hogy megpróbálták jobban optimalizálni az egyes forumok adatforgalmát vagy mifene. nah a lényeg, hogy csak az lett belőle, hogy szarabb lett a dolog, így inkább visszatértek a régi rendszerhez. viszont fejlesztettek elvileg a szervereken, vagyis most gyorsabb a dolog és a rendelkezésre állás is 99.9 % lett vagy mi. a kellemetlenségek miatt mindenkitől elnézést kérnek, valamint 10 ről 20 mb re emelték a személyes tárhelyet...hogy ez mire szolgál azt nem tudom, szerintem nálunk ilyet nem használ senki... asszem az avataroknak van, vagy valami ilyesmi. meg még adtak valami kevéssé fontos dolgot, amire nem is emlékszem. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Okt. 21, 2009 8:28 pm | |
| adott IP cimet naponta egyszer enged. amugy koszi a klikkeket, a munkanelkuliseg lement 0%-ra | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Okt. 21, 2009 7:40 pm | |
| kattingassak naponta ha eszembe jut, vagy megjegyzi a kis köcs..., hogy már kattintottam? | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Okt. 21, 2009 8:01 am | |
| jah, ezert van a masodik link. csak arra kulon ember kulon kattintgatas... eleg idiota modszer. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Okt. 21, 2009 1:57 am | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Okt. 20, 2009 11:32 pm | |
| érdekes ez a farkas...gondolom azért ilyen erős, mert a gerince helyén ott van a nyereg...
ha már ilyet tudnak, akkor miért hagyták le róla a fém részeket? akkor legalább érezhető lenne, hogy ez egy félig gép, félig állat valami. így csak egy nagy farkas. ami persze elég jól néz ki, de valahogy pont az a kicsi hiányzik belőle, amitől én 40k ba betenném. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|