| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Feb. 16, 2010 10:03 pm | |
| szerintem mar megtalaltatok ti is, de Inkvizitor - Skaven topicban belinkelve a legujabb AB file WHFB-hez. Skaven es Beastmen is benne van mar. AB2.2c-hez van, mukodik jol. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Feb. 16, 2010 8:06 pm | |
| nagyobbacska kutya kell, az elintézi a kissebbecske gyerekeket simán. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Feb. 16, 2010 7:57 pm | |
| - Pavano írta:
- Hoi!
Ha a férfi a kutyát tolja , ahogyan Gojo javasolta az imént, soha nem lesz gyerek! Legalábbis a genetika mai állása szerint.
Meggondolandó...
P. ilyet javasoltam volna ? gyanús vagy te nekem! így félreérteni a mondatotma...gyanús vagy te nekem! kata: ne szabadkozz! patrik: többször nekifutottam, de nem értem. bill: nemtom, neked nem akartam semmit mondani, csak ha már a többieknek írok, gondoltam téged sem hagylak ki. | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Feb. 16, 2010 3:20 pm | |
| Mivel a korábbi hozzászólások nem tudom felülmúlni ezért csak annyit, hogy Szegény kutyák! | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Feb. 16, 2010 2:55 pm | |
| a kutyához az első lépés a Space Wolf sereg | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Feb. 16, 2010 1:40 pm | |
| Hihi! Ahogy Kecskeméten, az Auchan parkolóban fogalmaztam meg két hete (gyönyörű labrador kutyusokat láttam): ha lesz egy kutyám, még 30 éveig nem akarok gyereket... fordításban: - most sem akarok gyereket (nem érdekel a téma, amúgy gyaloggalopposan ) - kutyát viszont annál inkább: nem azért, hogy megtoljuk, hanem mert JÓ dolognak tartom a kutyatartást - a kutya majdnem olyan hálás, szerethető és gazdaságos, mint egy hörcsög - csak méretéből adódóan még szerethetőbb és hálásabb (igaz, sajna sokba kerül, lízingelni pedig nem akarok) - kb. annyi az esélyem rá, mint egy lottóötösre (de álmodozni szabad... ) - gyereket viszont tényleg csak az csináljon, akinek lehetősége van csinálni és fenntartani is: pl. utána nem akarja elaltatni/sintérhez vinni/szorító pórázzal fegyelmezni/maradékkal etetni. Férfiak részéről viszont jogos a para. Ezeket a dolgokat ugyanis úgy hívják a Bíborgyöngyökből vett kifejezésel: pénznyelő. Nyamm | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Feb. 16, 2010 12:07 pm | |
| Hoi! Ha a férfi a kutyát tolja , ahogyan Gojo javasolta az imént, soha nem lesz gyerek! Legalábbis a genetika mai állása szerint. Meggondolandó... P. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Feb. 16, 2010 12:00 pm | |
| namost ez a nő kutya dolog női szemszögből így néz ki: "dehát szívem, ha kapok egy kutyát, akkor azzal elleszek és még néhány évig nem akarok gyereket." férfi szemszögből pedig így néz ki: "URAM ATYÁM EZ NÉHÁNY ÉV MÚLVA GYEREKET AKAR!!!!!!!" khm. szóval persze értjük mi, hogy a kutya kitolja a gyerekvállalást, de persze azt is jelzi, hogy 1-3 év múlva gyereket akarok. szóval minden férifikolléga figyelmét felhívnám, hogy amíg ki tudja tolni a kutyás dolgot, addig nem kell aggódni a gyerek miatt. ha már kutyát vesz, akkor lehet kezdeni spórolni...mert szabott időn belül a gyerek is jár hozzá. (a viccet pedig félretéve, természetesen a gyerek nagyon jó dolog, csináljon is mindenki akinek lehetősége van rá! ) | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Feb. 16, 2010 10:26 am | |
| Köszönöm, Tökös! Bizony-bizony: tegnap volt a 27. szülinapom, mostmár a 28.-at töltöm... kb. ezekre jöttem rá mostanság: - igyekezzetek minden nap jólérezni magatokat (ez néha csak tudatmódoítással megy, de akkor is...) - lehetőség szerint adjátok el magatokat jó drágán egy multinak, - hallgassatok gyakran olyan zenéket, amiket 18 évesen hallgattatok - ne hidrogénezzétek ki a hajatokat, ha éppen nem tudtok vele mit kezdeni - tervezzetek kimozdulós programokat (gyertek hozzánk festeni, így mi lustán otthon maradhatunk Pavanoval ) - legyen kutyátok (a kutya szerethető, hálás, nem szól be és évekkel kitolja a gyerekvállalási kedvet) Szóval szerintem most hétvégén is csinálhatunk festős-filmezős programot. Legyen szép hetetek! Nyamm | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Feb. 15, 2010 5:16 pm | |
| Boldog születésnapot Kata! Amúgy ezen a héten lehet hogy én is ráérnék a terepezős mókára Üdv! | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Feb. 15, 2010 12:56 am | |
| jövő héten tán én is odaérek. most mindkét nap dolgoztam. tovább voltam ma bent, mint a takarítónő, pedig lehet nem én keresek többet. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Feb. 14, 2010 11:05 pm | |
| Helyzetjelentés: festés, terepezés, mozi megvolt. Az eredmény néhány festett(ebb) baba, 8 tankakadály, homokzsákok, fedezékek, meg szétcsúszott fejek a film végére. Jó buli volt, a sör helyett végül borral, bár ötből csak hárman ittunk. A következő héten lesz még ilyen, mert bevált.
Más: menjetek el a moziba és tekintsétek meg az Armored című filmet. Ilyet magyar rendezőtől még nem láttam. A színészek is jók benne (Jean Reno, Fishbourne, stb.), de a hangulata ver oda leginkább. Megint kedvem támadt elmenni a régi munkahelyemre pénzszállítónak...
P. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Feb. 12, 2010 9:05 pm | |
| Na, akkor kezdjük is. Holnap (szombaton) 13 órától terepezés-bab(a)festés nálunk, valamint 19 órától mozifilmet vetítünk az érdeklődőknek. Quentin bátyó színes, feliratos amerikai istenkirályságát adjuk (Becstelen brigantyk), utána oszolj lesz mindenkinek. Sör, végtelen mennyiségű munka biztosítva. Aki nem dolgozik, ne is egyék. P. | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Feb. 11, 2010 11:37 am | |
| MAXXxxx: Az otthon alatt Pécset érted? Ez tök jó lenne! Tavasz, jó idő, tarthatunk festős-modellezős-tereptárgyazós délutánokat! Ugye hogy ugye? Pavanoval most úgyis nekiálltunk nagyobb léptékben terepezni - addigra meg is tanulunk festeni, mire visszajössz! To all my beloved klassenkamaraden! Tavasszal valószínűleg tartunk egy Legendás Bográcsozás vo.2-t is... a részvétel feltétele min. 3 alkalom terepezés (hajlékonysági teszt különböző struktúrájú ecsettel izgalmas pozíciókban, több órás tenyérközpontú fizikai megterhelés, stb.). Jelentkezni-érdeklődni Pavanonál lehet majd. Nyamm | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Feb. 10, 2010 4:32 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- nincsenek, es mostanaban nem is lesznek.
februarban nem szarozok veluk, marc-apr-t meg lehet, hogy otthon toltom, mig a scanner marad nemetben. gyász... kénytelen leszek megvenni 3000 Ftért darabját? | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Feb. 10, 2010 4:23 pm | |
| nincsenek, es mostanaban nem is lesznek. februarban nem szarozok veluk, marc-apr-t meg lehet, hogy otthon toltom, mig a scanner marad nemetben. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Feb. 10, 2010 4:18 pm | |
| - gojo írta:
- Bm írta:
- YKoS írta:
- vagy félreértettem a bannert? a profilomban csak 643 van...
Akkor hogy világos legyen: a fórumon összesen van 10k hozzászólás, pont te követted el a 10.000-diket. Így már világos? "Gratulálunk, ön a 10000dik vásárlók!" ez nem ugyanaz, hogy "Gratulálunk, ön tízezredszer vásárol nálunk!"
Ez persze nem csökkenti az érdemet, gratula Ykos! Megdolgoztál érte! nem hülye ám ennyire, csak gondolom elkezdett rágyúrni, hogy tényleg meglegyen neki a 10.000 saját hozzászólás. Nyitott könyv vagyok előtted btw: nem kellene neked valami hobbi, ha azzal múlatod az időt, hogy arra vársz mikor lesz meg a 10.000 hsz? vagy most már a 40.000-re vársz? kicsit belehúzok és regisztrálok a warhammer nickkel... amióta a yoda is "dolgozik" azóta tényleg alig van forgalom. nem lesz v.mi fantasy verseny pécsen? Maxxxxxxxxxxxxxxxxxx: nincsenek meg a cry havocok scannelve? | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Feb. 10, 2010 1:07 pm | |
| - Patrik írta:
- játszunk, én tegnap toltam egy csatát Exaelel, orkok ellen, én Wolfokkal voltam.
A legendás első küldetését játszottuk. Exael nagyon jól dobott, én nagyon nem. Most találkoztam először motoros nobokkal, nagyon kemények. Ezt örömmel hallom, akkor csak a csatalaórásokkal szerénykedtek! Igen, a motoros nobok nagyon kemények, amióta megruháztak, azóta hordok fixen 2 vindivatort! | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Feb. 10, 2010 12:55 pm | |
| játszunk, én tegnap toltam egy csatát Exaelel, orkok ellen, én Wolfokkal voltam. A legendás első küldetését játszottuk. Exael nagyon jól dobott, én nagyon nem. Most találkoztam először motoros nobokkal, nagyon kemények. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Feb. 10, 2010 12:51 pm | |
| Elég punnyadt a fórum! Ennyire játszotok vagy ennyire nem? | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Feb. 09, 2010 10:31 am | |
| nem hülye, értetlen | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Feb. 08, 2010 9:31 pm | |
| | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Feb. 08, 2010 6:21 pm | |
| Ave!
Mivel holnap reggel 8-tól 14.30-ig szobafogságban vagyok, itthon modellezni/terepezni leszek kénytelen. Ha valaki véletlenül nagyon ráér, igénye van hasonlóan cselekedni, azt szívesen látom. Végtelen mennyiségű kávé, tea és munka biztosítva.
Aki jönne, jelezze itt a fórumon!
P.
Különben is. Plazma weapons. Totally worth it. | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Feb. 08, 2010 3:30 pm | |
| | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Feb. 08, 2010 12:10 am | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|