kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Kocsmaasztal #3

Go down 
+23
lordbill
Fade
Adamowich
Pteropta
subaggut
Szaka
Berzenke
Dectum
sztyopa
Patrik
exael
Eddy
Bm
zupermen
Nyamm-haikan
gojo
Pavano
Laci
gorugrany
MAXXxxx
TöKöS
YKoS
Yoda007
27 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

Kocsmaasztal #3 - Page 16 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyKedd Feb. 16, 2010 10:03 pm

szerintem mar megtalaltatok ti is, de Inkvizitor - Skaven topicban belinkelve a legujabb AB file WHFB-hez.
Skaven es Beastmen is benne van mar. AB2.2c-hez van, mukodik jol.
Vissza az elejére Go down
http://exalted.freeweb.hu
YKoS
Kultista
YKoS

Férfi Hozzászólások száma : 1020
Registration date : 2008. Dec. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyKedd Feb. 16, 2010 8:06 pm

nagyobbacska kutya kell, az elintézi a kissebbecske gyerekeket simán.
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyKedd Feb. 16, 2010 7:57 pm

Pavano írta:
Hoi!

Ha a férfi a kutyát tolja dugás, ahogyan Gojo javasolta az imént, soha nem lesz gyerek! Legalábbis a genetika mai állása szerint.

Meggondolandó... Kocsmaasztal #3 - Page 16 768763

P.

ilyet javasoltam volna ? scratch
gyanús vagy te nekem! így félreérteni a mondatotma...gyanús vagy te nekem! Laughing

kata:
ne szabadkozz! Very Happy

patrik:
többször nekifutottam, de nem értem. Laughing

bill:
nemtom, neked nem akartam semmit mondani, csak ha már a többieknek írok, gondoltam téged sem hagylak ki.
cheers
http://birodalmikronika.wordpress.com/
lordbill
zászlós
zászlós
lordbill

Hozzászólások száma : 157
Registration date : 2008. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyKedd Feb. 16, 2010 3:20 pm

Mivel a korábbi hozzászólások nem tudom felülmúlni ezért csak annyit, hogy

Szegény kutyák! Very Happy
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyKedd Feb. 16, 2010 2:55 pm

a kutyához az első lépés a Space Wolf sereg Very Happy
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

nő Hozzászólások száma : 131
Registration date : 2008. Jan. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyKedd Feb. 16, 2010 1:40 pm

Hihi!

Ahogy Kecskeméten, az Auchan parkolóban fogalmaztam meg két hete (gyönyörű labrador kutyusokat láttam): ha lesz egy kutyám, még 30 éveig nem akarok gyereket... fordításban:
- most sem akarok gyereket (nem érdekel a téma, amúgy gyaloggalopposan tongue )
- kutyát viszont annál inkább: nem azért, hogy megtoljuk, hanem mert JÓ dolognak tartom a kutyatartást
- a kutya majdnem olyan hálás, szerethető és gazdaságos, mint egy hörcsög - csak méretéből adódóan még szerethetőbb és hálásabb (igaz, sajna sokba kerül, lízingelni pedig nem akarok)
- kb. annyi az esélyem rá, mint egy lottóötösre (de álmodozni szabad... rendeer )
- gyereket viszont tényleg csak az csináljon, akinek lehetősége van csinálni és fenntartani is: pl. utána nem akarja elaltatni/sintérhez vinni/szorító pórázzal fegyelmezni/maradékkal etetni.

Férfiak részéről viszont jogos a para. Ezeket a dolgokat ugyanis úgy hívják a Bíborgyöngyökből vett kifejezésel: pénznyelő.

Nyamm
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

Férfi Hozzászólások száma : 383
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyKedd Feb. 16, 2010 12:07 pm

Hoi!

Ha a férfi a kutyát tolja dugás, ahogyan Gojo javasolta az imént, soha nem lesz gyerek! Legalábbis a genetika mai állása szerint.

Meggondolandó... Kocsmaasztal #3 - Page 16 768763

P.
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyKedd Feb. 16, 2010 12:00 pm

namost ez a nő kutya dolog női szemszögből így néz ki:

"dehát szívem, ha kapok egy kutyát, akkor azzal elleszek és még néhány évig nem akarok gyereket."

férfi szemszögből pedig így néz ki:

"URAM ATYÁM EZ NÉHÁNY ÉV MÚLVA GYEREKET AKAR!!!!!!!"

khm. szóval persze értjük mi, hogy a kutya kitolja a gyerekvállalást, de persze azt is jelzi, hogy 1-3 év múlva gyereket akarok. Very Happy szóval minden férifikolléga figyelmét felhívnám, hogy amíg ki tudja tolni a kutyás dolgot, addig nem kell aggódni a gyerek miatt. ha már kutyát vesz, akkor lehet kezdeni spórolni...mert szabott időn belül a gyerek is jár hozzá. Very Happy

(a viccet pedig félretéve, természetesen a gyerek nagyon jó dolog, csináljon is mindenki akinek lehetősége van rá! cheers )
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyKedd Feb. 16, 2010 10:26 am

Köszönöm, Tökös! Very Happy

Bizony-bizony: tegnap volt a 27. szülinapom, mostmár a 28.-at töltöm... kb. ezekre jöttem rá mostanság:

- igyekezzetek minden nap jólérezni magatokat (ez néha csak tudatmódoítással drunken megy, de akkor is...)
- lehetőség szerint adjátok el magatokat jó drágán egy multinak,
- hallgassatok gyakran olyan zenéket, amiket 18 évesen hallgattatok
- ne hidrogénezzétek ki a hajatokat, ha éppen nem tudtok vele mit kezdeni
- tervezzetek kimozdulós programokat (gyertek hozzánk festeni, így mi lustán otthon maradhatunk Pavanoval silent )
- legyen kutyátok (a kutya szerethető, hálás, nem szól be és évekkel kitolja a gyerekvállalási kedvet)

Szóval szerintem most hétvégén is csinálhatunk festős-filmezős programot. Legyen szép hetetek! Very Happy

Nyamm
TöKöS
zászlós
zászlós
TöKöS

Férfi Hozzászólások száma : 130
Registration date : 2009. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyHétf. Feb. 15, 2010 5:16 pm

Boldog születésnapot Kata! Kocsmaasztal #3 - Page 16 159591

Amúgy ezen a héten lehet hogy én is ráérnék a terepezős mókára Smile
Üdv! Kocsmaasztal #3 - Page 16 711625
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyHétf. Feb. 15, 2010 12:56 am

jövő héten tán én is odaérek. most mindkét nap dolgoztam. tovább voltam ma bent, mint a takarítónő, pedig lehet nem én keresek többet. Very Happy
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyVas. Feb. 14, 2010 11:05 pm

Helyzetjelentés: festés, terepezés, mozi megvolt. Az eredmény néhány festett(ebb) baba, 8 tankakadály, homokzsákok, fedezékek, meg szétcsúszott fejek a film végére. Jó buli volt, a sör helyett végül borral, bár ötből csak hárman ittunk. A következő héten lesz még ilyen, mert bevált.

Más: menjetek el a moziba és tekintsétek meg az Armored című filmet. Ilyet magyar rendezőtől még nem láttam. A színészek is jók benne (Jean Reno, Fishbourne, stb.), de a hangulata ver oda leginkább. Megint kedvem támadt elmenni a régi munkahelyemre pénzszállítónak...

P.
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyPént. Feb. 12, 2010 9:05 pm

Na, akkor kezdjük is.

pig

Holnap (szombaton) 13 órától terepezés-bab(a)festés nálunk, valamint 19 órától mozifilmet vetítünk az érdeklődőknek. Quentin bátyó színes, feliratos amerikai istenkirályságát adjuk (Becstelen brigantyk), utána oszolj lesz mindenkinek. Sör, végtelen mennyiségű munka biztosítva.

Aki nem dolgozik, ne is egyék. rendeer

P.
Nyamm-haikan
zászlós
zászlós
Nyamm-haikan

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyCsüt. Feb. 11, 2010 11:37 am

MAXXxxx: Az otthon alatt Pécset érted? Ez tök jó lenne! Tavasz, jó idő, tarthatunk festős-modellezős-tereptárgyazós délutánokat! cheers Ugye hogy ugye?
Pavanoval most úgyis nekiálltunk nagyobb léptékben terepezni - addigra meg is tanulunk festeni, mire visszajössz!

To all my beloved klassenkamaraden! Tavasszal valószínűleg tartunk egy Legendás Bográcsozás vo.2-t is... a részvétel feltétele min. 3 alkalom terepezés (hajlékonysági teszt különböző struktúrájú ecsettel izgalmas pozíciókban, több órás tenyérközpontú fizikai megterhelés, stb.). Jelentkezni-érdeklődni Pavanonál lehet majd. Smile

Nyamm
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptySzer. Feb. 10, 2010 4:32 pm

MAXXxxx írta:
nincsenek, es mostanaban nem is lesznek.
februarban nem szarozok veluk, marc-apr-t meg lehet, hogy otthon toltom, mig a scanner marad nemetben.
gyász... No kénytelen leszek megvenni 3000 Ftért darabját? Crying or Very sad
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptySzer. Feb. 10, 2010 4:23 pm

nincsenek, es mostanaban nem is lesznek.
februarban nem szarozok veluk, marc-apr-t meg lehet, hogy otthon toltom, mig a scanner marad nemetben.
http://exalted.freeweb.hu
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptySzer. Feb. 10, 2010 4:18 pm

gojo írta:
Bm írta:
YKoS írta:
vagy félreértettem a bannert? Razz a profilomban csak 643 van... scratch
Akkor hogy világos legyen: a fórumon összesen van 10k hozzászólás, pont te követted el a 10.000-diket. Így már világos?
"Gratulálunk, ön a 10000dik vásárlók!" ez nem ugyanaz, hogy "Gratulálunk, ön tízezredszer vásárol nálunk!" Razz clown

Ez persze nem csökkenti az érdemet, gratula Ykos! Megdolgoztál érte! Very Happy

nem hülye ám ennyire, csak gondolom elkezdett rágyúrni, hogy tényleg meglegyen neki a 10.000 saját hozzászólás. Laughing
Nyitott könyv vagyok előtted Razz
btw: nem kellene neked valami hobbi, ha azzal múlatod az időt, hogy arra vársz mikor lesz meg a 10.000 hsz? vagy most már a 40.000-re vársz? kicsit belehúzok és regisztrálok a warhammer nickkel...

amióta a yoda is "dolgozik" röhej azóta tényleg alig van forgalom.

nem lesz v.mi fantasy verseny pécsen? Wink

Maxxxxxxxxxxxxxxxxxx:
nincsenek meg a cry havocok scannelve?
Bm
ezredes
ezredes
Bm

Férfi Hozzászólások száma : 1328
Registration date : 2008. Apr. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptySzer. Feb. 10, 2010 1:07 pm

Patrik írta:
játszunk, én tegnap toltam egy csatát Exaelel, orkok ellen, én Wolfokkal voltam.
A legendás első küldetését játszottuk. Exael nagyon jól dobott, én nagyon nem. Sad
Most találkoztam először motoros nobokkal, nagyon kemények.
Ezt örömmel hallom, akkor csak a csatalaórásokkal szerénykedtek! Very Happy

Igen, a motoros nobok nagyon kemények, amióta megruháztak, azóta hordok fixen 2 vindivatort! Rolling Eyes
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptySzer. Feb. 10, 2010 12:55 pm

játszunk, én tegnap toltam egy csatát Exaelel, orkok ellen, én Wolfokkal voltam.
A legendás első küldetését játszottuk. Exael nagyon jól dobott, én nagyon nem. Sad
Most találkoztam először motoros nobokkal, nagyon kemények.
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptySzer. Feb. 10, 2010 12:51 pm

Elég punnyadt a fórum!
Ennyire játszotok vagy ennyire nem?
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Férfi Hozzászólások száma : 983

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyKedd Feb. 09, 2010 10:31 am

nem hülye, értetlen Smile
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyHétf. Feb. 08, 2010 9:31 pm

Bm írta:
YKoS írta:
Akkor hogy világos legyen: a fórumon összesen van 10k hozzászólás, pont te követted el a 10.000-diket. Így már világos?
"Gratulálunk, ön a 10000dik vásárlók!" ez nem ugyanaz, hogy "Gratulálunk, ön tízezredszer vásárol nálunk!" Razz clown

nem hülye ám ennyire, csak gondolom elkezdett rágyúrni, hogy tényleg meglegyen neki a 10.000 saját hozzászólás. Laughing
Pavano
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Pavano

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyHétf. Feb. 08, 2010 6:21 pm

Ave!

Mivel holnap reggel 8-tól 14.30-ig szobafogságban vagyok, itthon modellezni/terepezni leszek kénytelen. Ha valaki véletlenül nagyon ráér, igénye van hasonlóan cselekedni, azt szívesen látom. Végtelen mennyiségű kávé, tea és munka biztosítva.

Aki jönne, jelezze itt a fórumon!

P.

Különben is. Plazma weapons. Totally worth it.
Bm
ezredes
ezredes
Bm

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyHétf. Feb. 08, 2010 3:30 pm

YKoS írta:

Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Férfi Hozzászólások száma : 983

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 EmptyHétf. Feb. 08, 2010 12:10 am

YKoS írta:
Yoda007 írta:
ezen a héten mentességed van a kiszavazásból Smile
nekem mindig. Razz
a házasságban, de nem a fórumon Razz
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #3   Kocsmaasztal #3 - Page 16 Empty

Kocsmaasztal #3
Vissza az elejére 
16 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kocsmaasztal # 5
» kocsmaasztal
» Kocsmaasztal #2
» Kocsmaasztal #4

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: szabályzat, linkek, temető :: temető-
Ugrás: