| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Nov. 19, 2009 11:27 am | |
| - lordbill írta:
- nálam a portálon majdnem minden seregkönyv aktuális verziója megvan ilyen-olyan minőségen
(Elda is, csak a képmentes verzió van meg) Már csak azt kéne tudni hol a portálod... Tényleg, ki megy games-day-re? Valakit szeretnék megkérni, hogy hozzon el nekem néhány megrendelt (5db) festéket. Hétfötöl már Pécsen vagyok, szóval hamar át tudom venni és ki is tudom fizetni, csak kéne valaki aki elhozza. Elöre is köszi! Bm | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Nov. 18, 2009 11:09 pm | |
| Ha mar amugy is szoba kerult mashol: Szoval megy valaki kocsival GamesDay-re ugy, hogy kb 8-fel 9 kozott kene odaerni, es kb. zarasig maradni? Benzint tudom fizetni, napi varakozasi dijat nem szeretnem most tudni, mert ha nem, akkor elkezdem intezni az alternativ Bp-re szallitast. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Nov. 18, 2009 9:56 pm | |
| Egyenlőre nem regsztált. Hacsak nem ő Lonewolf? | |
|
| |
Adamowich törzsőrmester
Hozzászólások száma : 66 Age : 34 Location : - Registration date : 2009. Apr. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Nov. 18, 2009 9:50 pm | |
| Urza végre megtalálja a fórumot?Több hónapja mondom neki | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Nov. 18, 2009 11:39 am | |
| Nos tegnap találkoztam egy magicos sráccal, akinek van egy ig serege. Negyedik rendszerben volt egy tanith serege. Szeretne csatlakozni a 40k szakosztályhoz. Egyébként tatai, úgyhogy inkább hétköznap ér rá. Megadtam a fórumcímet neki. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Nov. 17, 2009 3:39 pm | |
| nekem is az a képmentes van meg ami a honlapon fennt van | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Nov. 17, 2009 3:36 pm | |
| nálam a portálon majdnem minden seregkönyv aktuális verziója megvan ilyen-olyan minőségen (Elda is, csak a képmentes verzió van meg) | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Nov. 17, 2009 3:26 pm | |
| patrik, bill.
estig kozelemben biztos nincs ilyesmi. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Nov. 17, 2009 2:11 pm | |
| Hello!
Nincs valakinek egy Eldar kódexe elektronikus formában? Elég lenne csak a FOC rész, pontokkal, opciókkal. Nagy szükségem lenne rá.
Bm | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Nov. 16, 2009 9:51 pm | |
| Lonewolf:altalaban hetvegeken mindig van valami jatek,szolj majd ha raersz,es megbeszeljuk... | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Nov. 16, 2009 8:30 pm | |
| teljesen jó helyre írtál. erre való a kocsmaasztal. arról, hogy hol tudsz megnézni játékot, a 40k val foglalkozó kollégák tudnak majd felvilágosítást adni, vagy itt vagy magánban. gondolom nem lesz gond ha meg szeretnél nézni egy vagy több csatát. de erről majd ők nyilatkoznak. a csataszervezés topicban mindig megtalálod, hogy éppen mikor lesz játék. space wolf sereg egyébként van pécsett 2 is, ha jól sejtem. szóval a babákat is meg tudod nézni. | |
|
| |
Lonewolf közlegény
Hozzászólások száma : 2 Age : 42 Registration date : 2009. Nov. 16.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Nov. 16, 2009 7:58 pm | |
| Ismerős helyzet. Nehéz dolog összeszervezni a dolgokat. Sajnos tapasztalat... | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Nov. 16, 2009 5:45 pm | |
| - Yoda007 írta:
- jó topicba írsz, a csataszervezés alatt szokott lenni a klubnap meghirdetés, ahol közelebbről is meg lehet vizsgálni a játékot.
illetve a klubnapok sokszor nem jönnek össze, de azért szoktunk játszani | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Nov. 16, 2009 3:31 pm | |
| jó topicba írsz, a csataszervezés alatt szokott lenni a klubnap meghirdetés, ahol közelebbről is meg lehet vizsgálni a játékot. | |
|
| |
Lonewolf közlegény
Hozzászólások száma : 2 Age : 42 Registration date : 2009. Nov. 16.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Nov. 16, 2009 1:07 pm | |
| Sziasztok! Bocs, hogy csak így bepofátlankodom. Nem is biztos, hogy jó topicba írok, de más, erre valót nem találtam. (Lehet, hogy csak én vagyok vak...) Szóval az lenne a helyzet, hogy emberemlékezet óta érdekel a wh40k, de végre elhatároztam, hogy most belevágok. Vagyis nagyon szeretnék. Viszont az ismereteim a témával kapcsolatban nem a legfrissebbek, és szigorúan csak elméletiek. Ezért keresgéltem a neten, hogy vannak-e a környéken olyanok, akik játszanak? Az lenne a kérdésem, hogy vannak-e nálatok, amolyan nyílt összeröffenések, ahol esetlegesen bele tudnék nézni a játékba, jobban megismerkedhetnék vele? Reményeim szerint még az idén el tudok kezdeni játszani. Sereg szempontjából a Space Wolves állna a szívemhez a legközelebb, így azzal is szeretnék majd elkezdeni játszani. (Mindemellett teszenek más seregek is, egy-két kivétellel.) Előre is köszi mindent! | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Nov. 10, 2009 10:40 pm | |
| szerintem hihetetlenül jók az új patkányok. Mind a figurák mind a szabályaik. Nagyon vissza kell fognom magam, nehogy vegyek Még jó hogy augusztus óta nem játszottam fantasyt | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Nov. 10, 2009 10:18 pm | |
| azért a 36" ra 6 os erővel 4 es ap val lövöldözgető rohadék puskások csak nem változtak, már azon kívül, hogy legalább nem skirmisherek. mert értem én, hogy nincs lovasság, meg repcsis egység és valamit adni kell helyette, de nekem ez valahogy nem az igazi akkor sem. jobban örültem volna egy patkány lovasságnak vagy valami szárnyas patkánynak. kivéve persze ha dobsz néhány 1 est és leszaladnak a pályáról. mert igaz ami igaz, leginkább ez szokott lenni. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Nov. 10, 2009 9:58 am | |
| Hoi!
Megjegyezném, hogy az új Skavenzet és a "valaha" között az a legnagyobb különbség, hogy a patkányok jobbak, mint valaha. Olyan sereg lett, mint a Dark Elves: variálható, sokszínű, hangulatos, erős (de nem undorítóan tápos), vele is, ellene is jó lesz majd játszani.
P. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Nov. 06, 2009 1:05 pm | |
| | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Nov. 06, 2009 12:54 pm | |
| | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Nov. 06, 2009 12:53 pm | |
| | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| |
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Nov. 06, 2009 12:41 pm | |
| Na nehogy azt mond, hogy a nagyfröccs nem jobb mint a kisfröccs? | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| |
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Nov. 05, 2009 10:27 pm | |
| küldj egy listát hogy neked hány megás pdf-ben vannak meg. Ha valamelyik az enyémből nagyobb az biztos jobb | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|