| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Szept. 01, 2009 2:56 pm | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Aug. 31, 2009 4:58 pm | |
| Jó látni, hogy volt értelme az angol oldalnak! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Aug. 31, 2009 3:06 pm | |
| ahha delutan 5 utan Fft fopalyaudvar? kulonben milyen bizniszre gondolsz? a vonatjegy arabol siman lehet venni a kek izebol vagy 3nm-t meggondoltam magam... emiatt megsem megyek be. Meg ha Tetrak-kal is csabitanal bizniszre. Amit korabban ajanlottam ertuk + vonatjegy oda-vissza tobb, mintha megrendelem FW-tol. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Aug. 31, 2009 2:21 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- hetvegen leszek otthon.
sajnos nem eleg ideig jatekhoz, de eleg ideig rovid talalkozokhoz beszelgetesekhez. én viszont pont németo-ban leszek a hétvégén, hétfőn Frankfurtban, ott is összefuthatunk bizniszre. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Aug. 31, 2009 11:59 am | |
| hetvegen leszek otthon. sajnos nem eleg ideig jatekhoz, de eleg ideig rovid talalkozokhoz beszelgetesekhez. Amit mindenkepp kernek(pl Pavano emlekeim szerint nalad van eleg): - ha valakinek van a kek szigetelo habbol, akkor kerem hozzon belole keveset. Kellene egy minimalis mennyiseg sziklakhoz es mas tereptargyakhoz. mas most nem jut eszembe. Szerintem viszem haza a 3-ik BFG flottat (Nida, halisten festett) es ott is hagyom a lakasban. | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Aug. 30, 2009 9:33 pm | |
| Ide is felírom, mert PM-met sosem veszed észre! PTEROPTA!!! GYERE FEL SKYPE_RA | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Aug. 30, 2009 9:21 am | |
| - Laci írta:
- Eddy, akkor pár sör egy kis beszélgetés keretében meg egy csata már vár rád:)
szombattól.... | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Aug. 28, 2009 9:22 pm | |
| Eddy, akkor pár sör egy kis beszélgetés keretében meg egy csata már vár rád:) | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Aug. 28, 2009 10:04 am | |
| Eddy visszatér | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 37 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Aug. 28, 2009 9:52 am | |
| szombaton megyek vissza Pécsreés mondjuk jövőhét hétvégétől 1500 fantasyra és 1000 40k-ra alkalmas vagyok! | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Aug. 24, 2009 8:45 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Aug. 24, 2009 7:30 pm | |
| na ez oké, de éppenhogy a sperma az amiből többletem van és szívesen exportálom! behozatalra egyáltalán nem szorulok belőle! szóval ha már valamiben gondolsz rám, akkor inkább egy "kereskedelmi partnert" szerezz, ahova tudok exportálni! | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Aug. 24, 2009 11:50 am | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Aug. 23, 2009 9:04 pm | |
| érdekes, hogy benned egyáltalán a gondolot felvetődik, hogy spermát kaphass... de komolyan! milyen relációban képezltél egyáltalán ebbe bele? tudod mit? INKÁBB NEM ÉRDEKEL! nálam bőven elég volt maga a történet hozzá, hogy előidézze a lentebb vázolt helyzetet. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Aug. 23, 2009 8:11 pm | |
| - gojo írta:
- Yoda007 írta:
- én voltam spermát adni, hogy fajunk minél tökéletesebb formában fennmaradjon. persze, többségeteknek nem ajánlom, jobb ha megtartjátok magatoknak, jobb nem bolygatni az evolúciót!
na hát ezért komoly gratula! elérted azt amit betegségnek, piának, romlott kajának 10 éve nem sikerült. kimentem a klotyóra és hánytam... honnét tudod, hogy te kaptad az övét? ja, és te nem is piálsz egyébként egy sima szalmonella ugyanezt előidézte volna, csak közben fosol is | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Aug. 20, 2009 1:36 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Aug. 20, 2009 1:32 pm | |
| - Yoda007 írta:
- én voltam spermát adni, hogy fajunk minél tökéletesebb formában fennmaradjon. persze, többségeteknek nem ajánlom, jobb ha megtartjátok magatoknak, jobb nem bolygatni az evolúciót!
na hát ezért komoly gratula! elérted azt amit betegségnek, piának, romlott kajának 10 éve nem sikerült. kimentem a klotyóra és hánytam... | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Aug. 20, 2009 1:17 pm | |
| - Yoda007 írta:
- én voltam spermát adni, hogy fajunk minél tökéletesebb formában fennmaradjon.
A békával keresztezett nyulaké a jövö! | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Aug. 20, 2009 3:33 am | |
| én voltam spermát adni, hogy fajunk minél tökéletesebb formában fennmaradjon. persze, többségeteknek nem ajánlom, jobb ha megtartjátok magatoknak, jobb nem bolygatni az evolúciót! | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Aug. 19, 2009 9:59 pm | |
| Ebből a buliból a TK valahogy kimarad, majd boldogan idézzük fel a napokat mikor még volt kinek adni és miből | |
|
| |
Adamowich törzsőrmester
Hozzászólások száma : 66 Age : 34 Location : - Registration date : 2009. Apr. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Aug. 19, 2009 9:36 pm | |
| - Nyamm-haikan írta:
(DE generálisoknak kötelező, Vampire-nak pedig ajánlott a közelben tartózkodni... de mindenki megtalálhatja a saját számítását/örömét/jóérzését a dologban. Különben meg embertársaink számára fontos, szóval jócselekedet is. Lehet büszkélkedni. )
Voltam már, de nem volt annyira vicces. Új értelmet nyertek a Vampire szerepjáték egyes mozzanatai. Szomorúan kellett látnom, hogy az a 4deci tökéletesen cselekvésképtelenné tett egy jó fél napig... Én speciel a kitűzőért csináltam, és azt terveztem, hogy meglesz az évi 5 'fejés'. De amikor jött a néni azzal zacsival amiben volt egy 5centis tű meg meg csövek meg minden finomság, akkor kicsit megállt bennem az ütő.... A vége az lett, hogy majdnem elájultam, de végül kibírtam a dolgot.... Jó 20 perc után lábra is tudtam állni, majd a nap következő részét regenerálódással töltöttem. De azért tervezem a következőt, csak erőt kell gyűjteni... Adamowich | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Aug. 19, 2009 4:02 pm | |
| kis kieg: hímek évente 5x adhatnak, nem hímek 3x. errefelé 500ft-os kajautalványt is adnak, no meg csoki és víz. két hete volt szerencsém turulos Gárdásokkal együtt véremet adnom a hazáért. gondolom, eztán a cignigzsid...ok is mondhatják hogy magyar vér folyik az ereikben. | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Aug. 19, 2009 2:32 pm | |
| Sziasztok! Ma adtam vért, és jó volt. Adjatok vért Ti is! (DE generálisoknak kötelező, Vampire-nak pedig ajánlott a közelben tartózkodni... de mindenki megtalálhatja a saját számítását/örömét/jóérzését a dologban. Különben meg embertársaink számára fontos, szóval jócselekedet is. Lehet büszkélkedni. ) Nyamm | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Aug. 14, 2009 11:09 pm | |
| - Patrik írta:
- Hoknap 11-től Vampire kártyázunk a boltban. Ha valaki jönne az jelezze, szívesen adok neki paklit.
ha lesz még, szólj, érdekel. most nem voltam itthon. | |
|
| |
sztyopa őrvezető
Hozzászólások száma : 18 Age : 49 Registration date : 2009. Jul. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Aug. 14, 2009 11:06 pm | |
| Üdvözlet. Szerencsésen hazaértünk. Köszönjük szépen a vendéglátást, és a csatát. Sajnos csak egyet tudtunk játszani, de feledhetetlen élmény volt. Mindenkinek köszönet a szíves fogadtatásért. Tervezzük már a következő utat Pécsre. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|