| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
sztyopa őrvezető
Hozzászólások száma : 18 Age : 49 Registration date : 2009. Jul. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Aug. 05, 2009 6:19 am | |
| - Pavano írta:
- 14-én ettől még játszhatunk máshol a kollégákkal, a koncert meg amúgy is kötelező, nem?
P. Jól gondoljátok át, mert egész nap ráérünk. Szabadságon leszünk mind a ketten. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| |
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 11:30 pm | |
| - Pavano írta:
- a koncert meg amúgy is kötelező, nem?
Miazhogy?! Nagyon is! | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 11:22 pm | |
| 14-én ettől még játszhatunk máshol a kollégákkal, a koncert meg amúgy is kötelező, nem?
P. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 11:20 pm | |
| A 14.-e nekem biztos hogy nem jó. Aznap este koncertezünk, és már délután pakolgatjuk a cuccokat a teremben. U.i.: Klubtagoknak a koncerten kötelező a megjelenés | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 10:42 pm | |
| Szaka, ha már úgyis jöttök 14-én, elhozhatnád a squigeket, amiket még nagyon régen rendeltem tőled | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 10:28 pm | |
| - Idézet :
- nem értem mi bajotok a munkával, én nagyon jól szórakoztam ebben a két napban.
Nos, erre feltétlenül emlékezni fogok... amikor legközelebb találkozunk | |
|
| |
Szaka közlegény
Hozzászólások száma : 4 Registration date : 2009. Aug. 04.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 8:41 pm | |
| Valóban 14-e egy kicsit félrecsúsztam a naptáron. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 8:16 pm | |
| én gondolom péntek a mérvadó és nem a 15, mert mintha sztyopa arról kérdezett volna, hogy hétköznap is játszunk é...de ezt csak úgy gondolom. hát mondom én. én mindenképpen ráérnék, ha mégsem vesznek fel munkába. ha mégis felvesznek, akkor sajna nem tudok menni. de azért remélem patrik, pavano ráér. munka: kérlek szépen alássan jogi munkakört töltenék be. eredetileg úgy volt, hogy nem engem választanak arra az egy helyre ami megnyílt, de olyan szerencsében volt része a választottnak, hogy kapott egy még jobb ajánlatot...vagyis eme isteni közbenjárás miatt mégis lehet, hogy engem vesznek fel. a másik fél is jól jár, mert jobb helyre mehetett, én is jól járnék, mert mégiscsak dolgozhatnék. nah, hát szóval mindenkinek jó lenne. még van a képben egy másik srác is, aki holnap és utána teljesíthet, döntés pénteken. szóval mindenki nézze a híreket. már az is egy hihetetlen történet, hogy ideáig bejutottam, és ezt is csak úgy tudtam elérni, hogy csókos vagyok...csak lehet a másik srác még csókosabb...szóval még akármi lehet. de most már senki nem mondhatja, hogy nem dolgoztam, mert két napot végigdolgoztam...volt benne jogászkodás ("bementem a joshi bharathoz és sértették az emberi jogaimat, kártérítést kérek", nyilván alig bírtam röhögés nélkül) autószerelés, honfoglalós játék ügyfél híján, family boy nézés ügyfél híján, megfőlés 36 fokban stb...nem értem mi bajotok a munkával, én nagyon jól szórakoztam ebben a két napban. | |
|
| |
sztyopa őrvezető
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 8:08 pm | |
| Na jó. Legyen 14. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 8:00 pm | |
| - Szaka írta:
- Sziasztok Hölgyek, Urak!
Sztyopa barátommal egyeztettve augusztus 15-én pénteken látogatnánk meg titeket néhány összecsapás erejéig.
Udv, ezek szerint nem mentek pecsre? Aug 15 az szombat, nem pentek (csak a games-day miatt tunt fel, mert az 16-a vasarnap lesz) | |
|
| |
Szaka közlegény
Hozzászólások száma : 4 Registration date : 2009. Aug. 04.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 7:34 pm | |
| Sziasztok Hölgyek, Urak! Sztyopa barátommal egyeztettve augusztus 15-én pénteken látogatnánk meg titeket néhány összecsapás erejéig. Sztyopa 1500 pontos Empire sereggel, én 3000 pontos vámpírral érkeznék. Mikorra érjünk oda kb, és egyáltalán lenne e a társaságotokból aki megmérkőzne velünk? Üdv Szaka | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 11:45 am | |
| GRATULA, GOJO! Huj, huj, hajrá! Az nem számít, hogy még csak próbán vagy - tökre jó, hogy találtál magadnak munkát, vagy hogy az megtalált Téged! Majd mesélj ám, hogy hol és mikor és merre és meddig! Ügyintéző, adminisztratív, asszisztensi, kiscég, nagycég, állami cég, stb., vannak-e jó csajok, csinosan öltözős-e a hely, rugalmas-e a munkaidő, stb. Ha az APEH vagy a Rendőrség, akkor hahó, mehetünk néha együtt ebédelni! (Amit nem szoktam, de nem kis fenyegetés lenne, hihi!) :kurvaronda1: Nyamm | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 11:42 am | |
| | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 11:31 am | |
| szar. és hol """""dolgozol""""""? kapsz érte pénzt is, vagy csak noirosan tolod? miben segítesz? lenne pár ismerősöm, akiket meg kéne segíteni. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Aug. 04, 2009 11:14 am | |
| igazából nincs semmi mondanivalóm, csak gondoltam én is írok egyszer amikor munkában vagyok. nem mintha valaha lettem volna eddig munkába is... most is még csak próbán vagyok, de gondoltam kihasználom az időt, amíg nincs itt egy ügyfél sem. na jóvan csak ennyit akartam mondani. na megyek vissza DOLGOZNI! segítenem kell az embereken. vagy valami olyan dolgot mondani nekik, amitől úgy érzik, hogy segítettem nekik. na ez milyen ez munka már? | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Aug. 03, 2009 1:16 pm | |
| Hahó! Fuvarozó-költöztető cimbit-ismerőst keresek, aki segítene nekem egy komoly (nehéz+nagy+többrészes) ülőgarnitúra elszállításában. Kizárólag fusimunka érdekel (államellenes csínyt követek el, és még ki is plakátolom!), baráti alapon, céges tarifánál olcsóbban, kb. 88 kilós dinnyeáron (ford.: majd megegyezünk). Csak priviben keressetek! ui.: Az is oké, ha valakinek van Ford Transitja, vagy ilyesmi.... Nyamm | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Aug. 03, 2009 9:40 am | |
| | |
|
| |
sztyopa őrvezető
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Aug. 03, 2009 7:01 am | |
| Tehát ha csak hétköznap érek rá, akkor megbeszélés kérdése az egész. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Aug. 02, 2009 10:23 pm | |
| Az attól függ. Ha van rá időnk, és igény akkor szoktunk néha hétköznap is | |
|
| |
sztyopa őrvezető
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Aug. 02, 2009 9:06 pm | |
| Van nálatok Pécsen hétköznapon is klub nap? | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Aug. 02, 2009 4:58 pm | |
| Dír klubtársak! Nagy szükségem volna - szorili níd, ha értitek - 1 db. high elf vagy dark elf spearmen altestre, nem szexuális célból. Cserébe bitzek négy seregből, használt autó, hitellel durván terhelt lakás utcára néző nagymamával, vagy bármi. Jelkezz, jelkezz! | |
|
| |
Dectum főtörzsőrmester
Hozzászólások száma : 94 Registration date : 2008. Feb. 27.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Aug. 01, 2009 10:32 am | |
| MaXXX: nem. Sztyopa: Köszi a választ! Felkereslek titeket! Üdv: dectum ui: Ykos: Már most csorog a nyálam és remegek a szeszért hogy megnézzem ezt a filmet! | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 31, 2009 2:14 pm | |
| ugyanez kiderül a trélerből is. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 31, 2009 1:46 pm | |
| főleg hogy most leírtad a sztorit! legalább raktad volna szpojlerbe! amit viszont nézzetek meg: Coming soon. remek thaiföldi horror, én még nem mertem. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|