| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 11:29 pm | |
| Bm: milyen Toyota volt? Ha RAV4, akkor teljesen érthető, ha Land Cruiser, akkor hamisítvány...
P. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 11:24 pm | |
| - Nyamm-haikan írta:
- Szóval vegyen mindenki nagy fekete autót - hiszen úgyis ez a pécsi delegáció emblémája.
Nos, erröl annyit, hogy a hétvégére béreltem egy autót, hogy lemenjünk Tihanyba. Mivel kicsi nem volt, amilyet akartam, kaptam egy nagyobbat, egy Toyota terepjárót. Nos, tihanyban meghúztam vele egy Passatot. A passaton volt egy tenyérnyi benyomódás kb 2-3 centi mélyen, a dzsip kereke elötti részen meg szinte felgyürödött a lemez. Pedig én voltam 2,5 tonna, a passat meg 1,8. No comment. Bm | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 9:24 pm | |
| ugy ertettem, hogy baszogatason kivuli tevekenysegben de igazabol mindegy, mivel ha csak 1 ellenfel van (most csak yoda pecsett), akkor a WM 4-5 jatek utan ugyis unalmassa valik(barmi mas is, de azt legalabb tobben toljak) es elveszti a varazsat. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 9:04 pm | |
| mi az, hogy nem aktív eléggé? | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 8:54 pm | |
| yoda nem aktiv elegge, Mate Bp-en, en nemetben, sok ellenfele van. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 6:13 pm | |
| | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 6:09 pm | |
| Hát el.... | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 5:44 pm | |
| Özs! eladod a skorne-okat??? | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 4:24 pm | |
| Akit érdekel valami a bitzbox-ból, az küldje el szerda délutánig, este meg akkor feladom a rendelést, és akkor jó eséllyel megjön idöben. A postaköltséget annyi részre osztom, ahányan rendelnek. (ha én is találok valamit, akkor persze +1 felé).
Eddig Patrik írt, hogy kell neki valami, a többiek még lapozgassanak!
Bm
SZERK: a postaköltség 2,20€ | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 3:48 pm | |
| jah, én voltam. nem baj, kis padawan, majd idővel te is elérsz ezekbe a magasságokba... azért benéztem zotyohoz is... js, szerintem már korábban is volt ilyen versenyen, meg elég jó eredményeket is ért el, amennyire én emlékszem, úgyhogy szerintem ő mindenképpen ment volna. egyébként pedig ő a felsőbb utasítás maga, nem? a bolt szponzorálja az egészet ha jól emlékszem. vagy nem...annyira nem olvasgatom azt a topicot, jó ha havonta belenézek egyszer. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 3:27 pm | |
| most hogy mondod, tényleg mintha lett volna ilyesmi... hopsz. én a tesóm tanítványa vagyok. kicsit fura ez a full automata harc, meg h nem X időnként verekedhetsz, hanem naponta ennyit, és kész. az a buznyák 11.szintű te voltál? hogyrohadjonle... nem a JS került be anno a csapatba felsőbb utasításra? | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 2:55 pm | |
| bakker gyuri!!! hát nem belinkeltem ide már a mybrutot! én 11. szint környékén járok. egymás alá kellett volna beregelni, mert úgy sokkal gyorsabban lehet fejlődni. na nem mintha olyan fontos lenne... napi 2 percet azért elszórakozok vele. azért meglátogattalak. habár elég nagy volt a szintkülönbség köztünk, így nem volt igazán fair kűzdelem...meg így én csak 1 pontot kapok érte. kellene csinálni egy obs mybrutot és mindenkinek beregelni alá! na az faja lenne! az epic fail hez nem tudok mit hozzátenni. legfeljebb annyit, hogy szemlesütve konstatáltam, hogy versenysereggel játszom mostanában... nagyjából ugyanazt a listát szoktam hozni, mint amit fattyú visz majd ki. semmi két tank meg 4 ágyú...fenébe, lebuktam. | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 1:12 pm | |
| | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Júl. 13, 2009 10:11 am | |
| Milyen volt a Fluffistán? Csataleírások? Beszámolók?
Bm | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Júl. 09, 2009 10:19 am | |
| Patrik! Találtam neked két könyvet. Majd utánrendelek neten. Mindenki! Ha valakinek esetleg nem lenne elég a bitzboat, akkor van egy olyan is, hogy bitzbox gyakran frissülö kínálattal és sok fantasy babával. Pár nap alatt kihozzák nekem Bécsbe a cuccot, én meg majd valahogy eljuttatom nektek. Ha gyorsan rendeltek, akkor a 25és hétvégén, amikor megyek haza, el tudom vinni. Ennek megfelelöen kersenek ellenfelet 25-26-ra. Pavano? Úgyis beszéltük, hogy játszunk egyet. Mások? Bm | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Júl. 08, 2009 11:06 pm | |
| Kösz. Épp most nézegetem, szerintem veszek majd egy startert, kipróbálom milyen | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Júl. 08, 2009 9:37 pm | |
| - Patrik írta:
- Nem tudja valaki, bent a boltban lehet kapni star wars miniatures figurákat?
Lehet, alapdobozt mindenképp, és azt hiszem, hogy vannak még kiegek. Üdv! | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Júl. 08, 2009 9:31 pm | |
| Nem tudja valaki, bent a boltban lehet kapni star wars miniatures figurákat? | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Júl. 04, 2009 12:31 pm | |
| - sztyopa írta:
- Ha minden jól megy, akkor lehet a húgom odaköltözik, úgyhogy tán még arrafelé is járhatok.
nofene! akkor csak lesz ebből valami! Yoda: amennyi buzi ott van, nem csoda. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Júl. 04, 2009 1:16 am | |
| üdvözlet a fórumon, sztyopa! YKoS: mindig is tudtam, hogy csak szopni jársz le pécsre! | |
|
| |
sztyopa őrvezető
Hozzászólások száma : 18 Age : 49 Registration date : 2009. Jul. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 03, 2009 8:56 pm | |
| Ha minden jól megy, akkor lehet a húgom odaköltözik, úgyhogy tán még arrafelé is járhatok. | |
|
| |
YKoS Kultista
| |
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 03, 2009 6:35 pm | |
| Hoi! Sztyopa: Mindenképpen gyakjunk, sőt, alkalmanként mi is el tudunk nézni Kaposvárra. Én mindjárt be is jelentkeznék ellenfélnek, választhatsz az alábbi csapatok közül: - Empire - Skaven - Vampire Counts - Tomb Kings - High Elves A felső négyből korlátlanok a lehetőségek (6000+ pont, természetesen a kisebb csaták azért életképesebbek), az utóbbi még csak darabokban lakik nálam, szóval azok a hegyesfülűek még gyúródni fognak. Mivel a héten máshol babázunk, nekem a legkorábban jövő hét utáni héten, kedden lesz ráérő időm, onnantól viszont folyamatosan. Az Empire egyébként király! P. | |
|
| |
sztyopa őrvezető
Hozzászólások száma : 18 Age : 49 Registration date : 2009. Jul. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 03, 2009 5:52 pm | |
| Mintha lett volna itt előttem egy másik üzenet is? Vagy már képzelődöm? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|