| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Jún. 27, 2009 1:19 am | |
| - TöKöS írta:
- Yoda007 írta:
- az miért baj ha vkit megvesz egy sereget, s ha nem tetszik eladja? s megpróbál olyat venni, ami tetszik. most szopjon olyannal, amit utál? nem mindenki mazochista...
Ugye, Özsge? Üdv! csak hogy megnyugtassalak, V-D, Eddy és én is adtunk el sereget, s vettünk mást. s nem látom, hogy itt hol a probléma... ez nem házasság. a szórakozáson van a hangsúly, no, meg hogy jól elverjük a másikat! vagy legalább törekedjünk rá. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Jún. 27, 2009 1:08 am | |
| | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| |
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 9:14 pm | |
| az miért baj ha vkit megvesz egy sereget, s ha nem tetszik eladja? s megpróbál olyat venni, ami tetszik. most szopjon olyannal, amit utál? nem mindenki mazochista... | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 5:44 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 5:30 pm | |
| inkább magánban.
A hozzászólást gojo összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 26, 2009 5:58 pm-kor. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 5:26 pm | |
| Gojo, ne csinálj erényt a szükségből! MAXXxxx mindössze arra mutatott rá, hogy sokat rinyálsz. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 5:14 pm | |
| én viszont nem vásárolok össze vissza, nem adok el össze vissza, hanem éppen azon vagyok, hogy legyen egy teljes seregem. ellentétben másokkal, akik már 5-6 seregen vannak túl és éppen a 7. et tervezik a harmadik játékrendszerben. hogy miért baj, hogy közben más is megtetszik, ezt nem nagyon értem. a patkány az egyetlen olyan tömegsereg jelenleg, ami gyalogságra épül és úgy is kell vele játszani és tetszik is (nem úgy, mint pl. a vámpírnál a ghoul sereg). sok nagy tömböt használ, mert muszáj neki, mert benne van a szabályaiban és mert nincs is neki más egysége! márpedig én a fantasyban pont az ilyen tömegsereget szeretem. a birodalom is ilyen volt korábban, csak sajnos erre a kiadásra átment nagyon gunline ba. ettől függetlenül nem adtam el, nem kezdtem el egy 3 sereget...a patkány egyébként hamarosan jönni fog, lehet teljesen átírják, úgyhogy akkor lehet megint nem fog tetszeni. de majd emiatt jól seggbekúrom magamat, hogy hogy merek ilyet csinálni. eszelős dolog...szinte hihetetlen, hogy az embernek megtetszik valami ami korábban nem tetszett...alig hallani ilyet. néhány nap múlva vonulok is egyébként a börtömbe amiatt, hogy két éve valahogy megszerettem a rántott karfiolt, amivel előtte ki lehetett kergetni a világba. a bíróság szerint is köztörvényes az eset... és mindezt egy olyan embertől akinek több 100 figurája van mindenféle játékrendszerből... | |
|
| |
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| |
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 4:11 pm | |
| - gorugrany írta:
- Nem tisztem megvédeni Gojo-t, de én kb. hasonló módon vagyok a sereg tetszéssel, mint ő. Nekem se nagyon van olyan sereg (se fantazis se 40k-s), hogy ne tetszene és ne kéne. Egyes egyedül a tau-val vagyok úgy, hogy soha sem éreztem késztetést arra, hogy legyen tau seregem. De a figurák itt is nagyon tetszenek csak szerencsére elütnek annyira a 40k általam kialakított világképétől, hogy ne akarjak vásárolni közülük.
de te vasarlod is oket ... majd ugy megkonvertalod szegenyeket, hogy a keszitojuk nem ismeri fel oket... majd eladod mert jon a kovetkezo sereg | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 4:06 pm | |
| Nem tisztem megvédeni Gojo-t, de én kb. hasonló módon vagyok a sereg tetszéssel, mint ő. Nekem se nagyon van olyan sereg (se fantazis se 40k-s), hogy ne tetszene és ne kéne. Egyes egyedül a tau-val vagyok úgy, hogy soha sem éreztem késztetést arra, hogy legyen tau seregem. De a figurák itt is nagyon tetszenek csak szerencsére elütnek annyira a 40k általam kialakított világképétől, hogy ne akarjak vásárolni közülük. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 4:01 pm | |
| - gorugrany írta:
- Én az IG-re tippelek
olyan mar volt nala es nem tetszett. En fantasy seregre tippelek - Idézet :
- mondjuk patkányt is szívesen megvenném...kéne nyernem a lottón, mert ez így nem lesz jó.
olyan sereget nem tudok, amire gojo ne irta volna mar ezt (es azt is, hogy nem tetszik, sose kell. Alt 2-3 honap van az utalat es a KELL kozott). Valamit csinalj mar, hogy megoldodjon ez a gondod (lotto5, nagy orokseg, gazdag nagyneni, munkahely, bankrablas, stb) | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 3:59 pm | |
| - gojo írta:
- mondjuk patkányt is szívesen megvenném...kéne nyernem a lottón, mert ez így nem lesz jó.
vegyél még törpét is, és akkor lesz 3 gunline sereged pateszoknak mikor jön új könyve? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 3:03 pm | |
| Én az IG-re tippelek | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 2:35 pm | |
| a birodalmat eltárolom neked egy ideig és ahogy van rá pénzem szépen kifizetem! legalábbis a 6 os babákat el ne merd adni! mondjuk patkányt is szívesen megvenném...kéne nyernem a lottón, mert ez így nem lesz jó. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 11:22 am | |
| nagyobb lakast de erdekel, melyik eladasan gondolkozol es melyik jonne a helyere ? | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 10:30 am | |
| Még töprengés van, nem kell aggódni , csak a helyhiány a ludas. Meg ugye lenne helyette másik, ha el nem rontom... Vagy egy nagyobb lakás... Még vergődöm ezen néhány napig. P. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 10:24 am | |
| - Pavano írta:
- ... életemben először én is seregeladáson gondolkodom...
WTF??? (Wajjon Találtál Fontosabbat?) Melyik lenne a szerencsés(-étlen?)? | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 10:05 am | |
| Bár a törpék jók, de nem orkok, ezért én nem licitálok. Mellesleg azért lehet, hogy Eddy ennél kitartóbb lesz. Majd kiderül idővel. Amit nem is bírálgatnék, tekintettel arra, hogy életemben először én is seregeladáson gondolkodom... Botrány ez, én mondom. P. | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Jún. 26, 2009 8:53 am | |
| A csataszervezés rovatból merítve: ha először Eddy és Patrik játszik egymás ellen, a csatájuk után, szombaton kb. 13:30-tól OBS aukció törpékre. Nyamm | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 25, 2009 8:56 pm | |
| Bm:
Köszönöm, sokat segítettél. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 25, 2009 4:20 pm | |
| | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 25, 2009 3:57 pm | |
| - YKoS írta:
- mondjuk az ATseket itthon is lehet ugye kapni.
dragabban | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 25, 2009 3:32 pm | |
| | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Jún. 25, 2009 3:10 pm | |
| Nem, MAXXxxxnak van AT-e, de ha veszek egy ilyet, akkor majd megmutatom amikor legközelebb arra járok, és akkor könnyebben tudod eldönteni, melyik éri meg neked jobban! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|