| Kocsmaasztal #3 | |
|
+23lordbill Fade Adamowich Pteropta subaggut Szaka Berzenke Dectum sztyopa Patrik exael Eddy Bm zupermen Nyamm-haikan gojo Pavano Laci gorugrany MAXXxxx TöKöS YKoS Yoda007 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
sztyopa őrvezető
Hozzászólások száma : 18 Age : 49 Registration date : 2009. Jul. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 03, 2009 5:34 pm | |
| Na jó igazad van. Lőrincz István vagyok kaposvári lakos, és az Alba-Regia Hadijáték Klub oszlopos tagja. Tudom kicsit messzebb van Székesfehérvár, mint Pécs, de a fehérvári klubalapítók gyerekkori barátaim, és ráadásnak ők vettek rá, hogy warhammerezzek, ugyanis én inkább csak festegettem, mint játszottam. Akik járnak az Inkvizítorra nagyjából tudják, hogy birodalmi seregem van, akik eddig nem tudták, azok most biztosan megtudták. Oszt valamikor felmerült bennem, hogy másokkal is kellene néha játszanom, ezért kerestelek meg benneteket, hogy egy valamikori hétvégén, ha ráérek elmennék Pécsre. Egy óra út az néha belefér, ebbe a nehéz, anyagiakban szűk világba. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 03, 2009 4:37 pm | |
| választ, elérhetőséget elküldtem magánban. ha mégsem jött volna meg, akkor szólj. bármi kérdés van szintén szólj. | |
|
| |
sztyopa őrvezető
Hozzászólások száma : 18 Age : 49 Registration date : 2009. Jul. 03.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Pént. Júl. 03, 2009 4:20 pm | |
| Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy hétvégén van-e nálatok klub, mert valamikor a közeljövőben szívesen elmennék hozzátok játszani, meg beszélgetni egyet. Esetleg versenyhez is lehetne kötni a találkozót. | |
|
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Júl. 02, 2009 1:36 pm | |
| - Eddy írta:
- Hétfőtől augusztus 20-a környékéig átteszem székhelyem Kecskemétre. Addig is jó játékot srácok.
"Jó, hogy voltál, jobb hogy mész" tartja az ősi dakota mondás, ennek fényében várunk vissza! Üdv! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Júl. 02, 2009 12:23 pm | |
| mostantol nincs netem fieszta vegeig. elerheto csak telefonon leszek ma este 7-tol kb. foleg csata es egyeb megbeszelesek miatt. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| |
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Júl. 02, 2009 10:20 am | |
| Eddy: Jó munkát. És ne felejtsd el, a fizetésed 60%-a az enyém . | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Csüt. Júl. 02, 2009 9:27 am | |
| Eddy: Jó munkát (sok-sok pénzzel), jó gyúrást, jó pihenést. Nyamm | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| |
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szer. Júl. 01, 2009 11:38 pm | |
| Hétfőtől augusztus 20-a környékéig átteszem székhelyem Kecskemétre. Addig is jó játékot srácok. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Jún. 30, 2009 7:51 pm | |
| Sapkára vevő vagyok látatlanba kétszázé'!
P. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Kedd Jún. 30, 2009 7:38 pm | |
| asszem kellene csinálnom egy talált tárgyak topicot: kicsi piros gws kocka barna sapka 1000 ft os kultúra pass utalványezeket találta öreganyám a kertben. aki át szeretné venni az vegye fel velem a kapcsolatot. ha senki nem veszi át, akkor a kocka hozzám, a kultúra utalvány anyámhoz, a sapka meg a kukásokhoz fog kerülni! | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Jún. 29, 2009 8:20 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Jún. 29, 2009 7:56 pm | |
| | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Jún. 29, 2009 6:40 pm | |
| Holnap megyek próbálni, akkor megnézem mi van ott | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Jún. 29, 2009 4:58 pm | |
| a lelked méllyén sincsenek? ez a zotyó bazmeg... ajvé. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Jún. 29, 2009 3:37 pm | |
| BM havas terepeinek összegyűjtése
akkor gyűtjsük össze, hogy kihez is kerültek ezek a terepek:
nálam pontosan 1 nagy ház és két siló van. de egyiknek sem találom a tetejét...ha minden igaz, akkor azoknak abban a dobozban kell lenniük amik a klubban vannak. ha valaki arra jár nézzen utána légyszi. csak vissza kell ragasztani őket. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Hétf. Jún. 29, 2009 3:23 pm | |
| Srácok!
Lenne arra lehetöség, hogy az általam összehozott havas-40ks terepek egy helyre kerüljenek?
Ha nektek nem kell a klubban, mert van elég másik, akkor elvinném magahoz (Pécsen), hogy ha ott játszunk, akkor legyen terep, vagy ha kell, akkor elviszem hozzá, ami nálam van, és akkor a klubban lesz egy kb. teljes asztalnyi összeillö terep.
Elöre is köszi!
Bm | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Jún. 28, 2009 9:28 pm | |
| dehát a vespidák szutykok, nem? | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Jún. 28, 2009 7:43 pm | |
| Nekem is jól jönne bármilyen empire cucc,de inkább azok amik 7.kiadásúak. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Jún. 28, 2009 6:04 pm | |
| MAXXxxx ha netán lenne empire puskás (elég csak a puska is) hozhatnál párat. Pateszokhoz lesz dzsezilesnek. Szinte érzem a csontjaimban, hogy az új kódexben a kedvemre tesznek és nagy muskétástömegekkel harcolhatok majd. Utánam írja Exael a tutit, persze nekem is inkább az újabb kiadásúak kellenének.
A hozzászólást gorugrany összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 28, 2009 8:37 pm-kor. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Jún. 28, 2009 12:09 pm | |
| - YKoS írta:
- gojo írta:
és mindezt egy olyan embertől akinek több 100 figurája van mindenféle játékrendszerből... itt kire is gondoltál? ram tenyleg csak a folyamatos siras ,ami zavart, ha nincs kb, akkor legalabb nyarimunka vagy valami. A seregcsere maganugy, nem erdekel. @gojo: mondjuk mostanaban nem volt/lesz, de ha lesz sok idiota bit GW-nel, akkor mik kellenek? pl erdemes-e osszekukaznom 25-30 puskas-t ? (6-ik kiadasu) Ami eselyes, hogy legkozelebb lesz: puskasok tomegevel, talan par free-company/statesman (ezeket eleg jol vittek, ugyhogy sok nem lehet beloluk), greatsword bit-ek (uj doboz miatt kene, hogy legyen egy adag legkozelebbre). Ertelmesen kb ennyi. + Tau jatekosnak 6db Vespid.... arat nem tudok, de legutobb 2500-3000Ft-ert utanam dobtak volna a dobozt. (kulonben kov ilyen hulyeseg talan szeptemberben lesz, szoval mostanaban nem aktualis szvsz) | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Vas. Jún. 28, 2009 2:13 am | |
| skacok, legalább a csaták elején csinálhatnátok egy képet a deployról! csomó csatariport, aztán semmi kép! persze tudom én, hogy elfelejti az ember, mert én is elfelejtettem pl. legutóbb a csata közben! a klubban elég jó képeket lehet csinálni sima telefonnal is, mert a világítás egészen kiválló fényképezéshez. szóval legalább egy nyamvadt képet a deployról! | |
|
| |
YKoS Kultista
| |
| |
TöKöS zászlós
Hozzászólások száma : 130 Age : 32 Location : ...on the road to the Valhalla... Registration date : 2009. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 Szomb. Jún. 27, 2009 9:07 am | |
| - Yoda007 írta:
- TöKöS írta:
- Yoda007 írta:
- az miért baj ha vkit megvesz egy sereget, s ha nem tetszik eladja? s megpróbál olyat venni, ami tetszik. most szopjon olyannal, amit utál? nem mindenki mazochista...
Ugye, Özsge? Üdv! csak hogy megnyugtassalak, V-D, Eddy és én is adtunk el sereget, s vettünk mást. s nem látom, hogy itt hol a probléma... ez nem házasság. a szórakozáson van a hangsúly, no, meg hogy jól elverjük a másikat! vagy legalább törekedjünk rá. Hú, kicsit nyugodtabb vagyok Én egy szóval sem mondtam, hogy probléma, tőlem annyi sereget vesztek, vagy adtok el, amennyit csak akartok nem hinném, hogy bárki neheztelne emiatt Rátok Üdv! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #3 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #3 | |
|