kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Kocsmaasztal #4

Go down 
+21
exael
Adamowich
lordbill
Sosemvolt
gorugrany
Eddy
Olaf
igua
Bm
Patrik
YKoS
voroncov-draskov
Yoda007
Pavano
MAXXxxx
gojo
Berzenke
subaggut
Nyamm-haikan
Laci
TöKöS
25 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33  Next
SzerzőÜzenet
YKoS
Kultista
YKoS

Férfi Hozzászólások száma : 1020
Registration date : 2008. Dec. 05.

Kocsmaasztal #4 - Page 21 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyVas. Feb. 20, 2011 6:57 pm

MAXXxxx írta:
masreszt: YKos, mi a gond a 8-ik kiadassal? igen a demonokat(es meg par sereget is) szarra szopatja, de meg igy is jobbnak tartom a jatekelmenyt, mint a 7-iknel.

én a 6.kal kezdtem, annál nem jobb. Razz
mi a baj vele? a random rohamon, a rohadterős mágián, a 40kból átvett ostoba I szerinti ütésen és a hülye százalékososdin kívül? nincs
Vissza az elejére Go down
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptySzomb. Feb. 12, 2011 11:34 am

nekem nem jön be ez a trailer. Kiváncsi vagyok a filmre, de ez sz.tem nem lett olyan ütős előzetes
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Férfi Hozzászólások száma : 983
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptySzomb. Feb. 12, 2011 1:31 am

hát, a modernkori trailerkészítés alapja sajnos sokszor ez... azért én bízom még, hogy sikerül néha jó filmet csinálni. pl Your Highness-ben. Smile
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyPént. Feb. 11, 2011 11:53 pm

ezekbaszki mindig úgy tudnak trailert csinálni, hogy a nyálam kicsordul. csak nehogy az legyen, mint az utóbbi időben szokott, hogy lelőnek minden poént, a film meg olyan, mint a spenot, mások szerint finom, én meg hányok tőle.
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Yoda007
Master Jedi
Master Jedi
Yoda007

Férfi Hozzászólások száma : 983
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyPént. Feb. 11, 2011 4:40 pm

egész ütősnek tűnik Smile
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

Férfi Hozzászólások száma : 1112
Registration date : 2008. Jan. 07.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyHétf. Feb. 07, 2011 3:30 pm

eloszor is grat Billnek a 3-ik helyert.

masreszt: YKos, mi a gond a 8-ik kiadassal? igen a demonokat(es meg par sereget is) szarra szopatja, de meg igy is jobbnak tartom a jatekelmenyt, mint a 7-iknel.
http://exalted.freeweb.hu
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptySzomb. Jan. 29, 2011 8:53 pm

MAXXxxx írta:
9th... miert? 8th teljesen jo, amugy 4-5 ev mulva.
silent affraid fejetfalbaver leköpiagépet röhej Kocsmaasztal #4 - Page 21 75827 Kocsmaasztal #4 - Page 21 155188
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptySzomb. Jan. 29, 2011 6:37 pm

az a hajo mar elment, Conf nem lesz tobbet gyartva.
Bar szvsz baromsag, de allitolag az ontoformakat megsemmisitettek, amikor attertek a muanyagra.
Tovabba nincs olyan ceg, ami megvenne annyiert a jatekot, amennyit kernek erte per pillanat. Szobraszokat sem valoszinu, hogy elo tudnak keriteni,
az osszesnek azota sajat kis cege van sajat figurakkal.

9th... miert? 8th teljesen jo, amugy 4-5 ev mulva.
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptySzomb. Jan. 29, 2011 3:57 pm

Épp a napokban nézegettem ebayen az árakat - a ludikot eléggé lefosztották - és 10-20 font körül startol a blisterek többsége... hát így nem nagyon lesz nekem se több. Sad Pedig ezek a pisztolyos srácok, amiket Jack vett egész szimpik lettek mostanság - na meg kellenének a hybridhez is. No

A nagy csatásdi biztos jó móka lehet, bár 3-4 féle figurából összerakni egy nagyobb egységre valót... ráadásul mind fém, gurulós bőrönd kellene a szállításukhoz. fejetfalbaver

Szerintem egyébként a legjobban összerakott skirmish játék, remélem valaki megveszi a jogokat, meg a szobrászokat Kocsmaasztal #4 - Page 21 198532 Ezt a műanyagosdit ne erőltették volna! Kocsmaasztal #4 - Page 21 103469

Nálam Acheronból van több, Dirz, Drune kevesebb, de legalább 500 pontig azokból is jó vagyok. (na, majd összeszámolom)

Na mindegy, lassan kezdjük a második összecsapást. Idén eddig többet confoztam, mint bármi mást. Very Happy mondjuk az infinity még esélyes lehet.

A 9th ed mikor jön? Kocsmaasztal #4 - Page 21 155188
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptySzomb. Jan. 29, 2011 3:46 pm

Az esely megvan ra azert Smile Doboz megvan (occso volt, kb 4000Ft), figurak vannak

Igaz nem tul valtozatos meccseket lehet(ne) osszehozni pl nalam:
- Griffin - Cynwall
- Griffin - Wolfen
- Cynwall - Wolfen

kb ennyi.

Es szvsz ha YKoS elokapar mindent, akkor o is fel tud tenni egy nagyobb Elohulla/Drune csapatot.
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptySzomb. Jan. 29, 2011 2:15 pm

néha eszembe jut, hogy mekkora kár, hogy ez a conf dolog abbamaradt, mármint gyártói szinten. nekem fantasy világ talán még nem is tetszett annyira, mint a confé. mondjuk a játékból keveset láttam, mert alig egy két meccset játszottunk anno, de amit nagyon kipróbáltam volna az a nagy csatás játék lett volna. csak ahhoz meg ugye nem volt elég figura az elején, és most már nem is lesz. Smile
http://birodalmikronika.wordpress.com/
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptySzomb. Jan. 29, 2011 1:19 pm

YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyVas. Jan. 23, 2011 9:52 pm

és te is a MS-on keresztül rendelsz tőlük, vagy közvetlenül lengyelből?

köszi a címeket!

ezek a wyrdes basek is királyak!

és a micro artos talpakat meg lehet kapni a wargammersnél... eh...

ez nem magyar rovásírás? ezek itt valami kelta izét emlegetnek
Kocsmaasztal #4 - Page 21 6b2546aa750b1b7a64689e7568fac9e1
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyVas. Jan. 23, 2011 9:07 pm

nem a gyarto oldala, mert lusta vagyok megkeresni oket, hanem a bolt, ahonnan en veszem oket:

Armorcast: http://www.shop.battlefield-berlin.de/index.php/katalog/showarticles/85000-1-armorcast_display.html (leginkabb egyedi talpak, sereghez kevesbe jok)

PK-Pro: http://www.shop.battlefield-berlin.de/index.php/katalog/showarticles/85520-1-pk-pro.html (kulonfele hajofedelzetes miatt erdekes a gyarto)

Wyrd: http://www.shop.battlefield-berlin.de/index.php/katalog/showarticles/85620-1-wyrd_games.html (foleg Malifaux talpak)

2 kivetel:

Scibor: http://sciborminiatures.com/en_,shop.php?group=82

Secret Weapon minis: http://www.secretweaponminiatures.com/

de Tabletopgamingnews.com-on szinte hetente vannak uj gyartok, akik 1-2 egyedi mugyanta talppal probalnak teret hoditani.

viszont valahogy mindig a microarts-nal kotok ki, minoseg is jo, es a valasztek is elegge teljes (es bovul meg most is)

YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyVas. Jan. 23, 2011 5:42 pm

gorugrany írta:
YKoS írta:
gorugrany írta:
Nem akarok riogatni, de az elmúlt két évben mindössze két rendelésemet nem kaptam meg a 50-60-ból és ez az egyik közvetlenül a MA-tól volt. Eleve rájuk kellett szólni, hogy mi van máá...ekkor gyanta problémákra hivatkoztak aztán meg nem kaptam meg az állítólagosan elküldött csomagot. Szerencsémre 2-3000-es tétel volt csak így egyszeri reklamáció után leszartam. Csak azért szólok, hogy van ilyen is. Nyilván lehetett persze a posta keze is (magyar, lengyel stb...) a dologban az nem tudom. Ők mindenesetre kelet európai módon reagáltak.

eh... picsába. na mind1, pedig olyan csodákat csinálnak, hogy még... mondjuk ha ezt egy-két hónappal ezelőtt találom meg, akkor ugye nem bohóckodok a gyíkok talpával. egyébként itt nem csak a talpalávalót adják, hanem az egészet talpastul, ugye?

tudunk még ilyen talpgyártó cégről? vagy olyanról, ami tereptárgyakat gyárt?

Y

Mástól viszont simán beszerezhetők a cuccaik a Maelstromnál pl. kapható a teljes Jungle paletta (gondolom ezt nézted ki a gyíkoknak) és még olcsóbb is mint a MA boltjában.

Igazából 1x malifós/inifnitys talpak miatt kerestem rájuk, de aztán megtaláltam a jungle szériát is. közben a MS-nál is megtaláltam a base-eket is, teljes a boldogság - bár a kereső nem tudom miért csak a movement trayeket találja... Sad

Maxi: akkor linkelj pls! Wink még mindig nincsenek sarkai a morheimes házaimnak. :'(
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Férfi Hozzászólások száma : 754
Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...
Registration date : 2008. Jan. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptySzomb. Jan. 22, 2011 1:28 am

YKoS írta:
gorugrany írta:
Nem akarok riogatni, de az elmúlt két évben mindössze két rendelésemet nem kaptam meg a 50-60-ból és ez az egyik közvetlenül a MA-tól volt. Eleve rájuk kellett szólni, hogy mi van máá...ekkor gyanta problémákra hivatkoztak aztán meg nem kaptam meg az állítólagosan elküldött csomagot. Szerencsémre 2-3000-es tétel volt csak így egyszeri reklamáció után leszartam. Csak azért szólok, hogy van ilyen is. Nyilván lehetett persze a posta keze is (magyar, lengyel stb...) a dologban az nem tudom. Ők mindenesetre kelet európai módon reagáltak.

eh... picsába. na mind1, pedig olyan csodákat csinálnak, hogy még... mondjuk ha ezt egy-két hónappal ezelőtt találom meg, akkor ugye nem bohóckodok a gyíkok talpával. egyébként itt nem csak a talpalávalót adják, hanem az egészet talpastul, ugye?

Y

Mástól viszont simán beszerezhetők a cuccaik a Maelstromnál pl. kapható a teljes Jungle paletta (gondolom ezt nézted ki a gyíkoknak) és még olcsóbb is mint a MA boltjában.
MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyPént. Jan. 21, 2011 10:12 pm

tudni tudunk, de ok a legjobbak. tobbi minosege meg termekkinalata keves.
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyPént. Jan. 21, 2011 9:16 pm

gorugrany írta:

Y
gorugrany
főtörzsörmester
főtörzsörmester
gorugrany

Férfi Hozzászólások száma : 754
Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat...
Registration date : 2008. Jan. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyPént. Jan. 21, 2011 7:05 pm

YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyPént. Jan. 21, 2011 6:23 pm

Patrik írta:
YKoS írta:
nagy itt a pörgés... Kocsmaasztal #4 - Page 21 35230
micro artos talpakat rendelt már valaki? ha nem, lenne aki szeretne? nagyon szuperek.

én már igen. faszák.
A maelstromtól is lehet rendelni
de ahogy láttam onnan a töredékét lehet az eredeti cuccoknak, nem? árban kb. ugyanaz, ill. a MS-nál a postázást meg lehet úszni.
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyPént. Jan. 21, 2011 5:40 pm

YKoS írta:
micro artos talpakat rendelt már valaki? ha nem, lenne aki szeretne? nagyon szuperek.

én már igen. faszák.
A maelstromtól is lehet rendelni
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyPént. Jan. 21, 2011 5:12 pm

Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyVas. Dec. 26, 2010 12:30 am

Kocsmaasztal #4 - Page 21 Deadwood-christmas
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Férfi Hozzászólások száma : 328
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptyPént. Dec. 24, 2010 1:30 pm

MAXXxxx
ezredes
ezredes
MAXXxxx

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 EmptySzomb. Dec. 18, 2010 7:09 pm

bar izgalmas volt a frankfurti repter (csutortokon 800 jarat volt torolve) de bar kis kesessel, de sikerult hazaerni.

Igy most hetfo kivetelevel (es persze karacsony sem mukodo nap) elerheto vagyok minden nap.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 21 Empty

Kocsmaasztal #4
Vissza az elejére 
21 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33  Next
 Similar topics
-
» kocsmaasztal
» Kocsmaasztal #2
» Kocsmaasztal #3
» Kocsmaasztal # 5

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: Közélet :: agóra-
Ugrás: