masreszt: YKos, mi a gond a 8-ik kiadassal? igen a demonokat(es meg par sereget is) szarra szopatja, de meg igy is jobbnak tartom a jatekelmenyt, mint a 7-iknel.
én a 6.kal kezdtem, annál nem jobb. mi a baj vele? a random rohamon, a rohadterős mágián, a 40kból átvett ostoba I szerinti ütésen és a hülye százalékososdin kívül?
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Feb. 12, 2011 11:34 am
nekem nem jön be ez a trailer. Kiváncsi vagyok a filmre, de ez sz.tem nem lett olyan ütős előzetes
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Feb. 12, 2011 1:31 am
hát, a modernkori trailerkészítés alapja sajnos sokszor ez... azért én bízom még, hogy sikerül néha jó filmet csinálni. pl Your Highness-ben.
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
ezekbaszki mindig úgy tudnak trailert csinálni, hogy a nyálam kicsordul. csak nehogy az legyen, mint az utóbbi időben szokott, hogy lelőnek minden poént, a film meg olyan, mint a spenot, mások szerint finom, én meg hányok tőle.
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
masreszt: YKos, mi a gond a 8-ik kiadassal? igen a demonokat(es meg par sereget is) szarra szopatja, de meg igy is jobbnak tartom a jatekelmenyt, mint a 7-iknel.
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
az a hajo mar elment, Conf nem lesz tobbet gyartva. Bar szvsz baromsag, de allitolag az ontoformakat megsemmisitettek, amikor attertek a muanyagra. Tovabba nincs olyan ceg, ami megvenne annyiert a jatekot, amennyit kernek erte per pillanat. Szobraszokat sem valoszinu, hogy elo tudnak keriteni, az osszesnek azota sajat kis cege van sajat figurakkal.
9th... miert? 8th teljesen jo, amugy 4-5 ev mulva.
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
Épp a napokban nézegettem ebayen az árakat - a ludikot eléggé lefosztották - és 10-20 font körül startol a blisterek többsége... hát így nem nagyon lesz nekem se több. Pedig ezek a pisztolyos srácok, amiket Jack vett egész szimpik lettek mostanság - na meg kellenének a hybridhez is.
A nagy csatásdi biztos jó móka lehet, bár 3-4 féle figurából összerakni egy nagyobb egységre valót... ráadásul mind fém, gurulós bőrönd kellene a szállításukhoz.
Szerintem egyébként a legjobban összerakott skirmish játék, remélem valaki megveszi a jogokat, meg a szobrászokat Ezt a műanyagosdit ne erőltették volna!
Nálam Acheronból van több, Dirz, Drune kevesebb, de legalább 500 pontig azokból is jó vagyok. (na, majd összeszámolom)
Na mindegy, lassan kezdjük a második összecsapást. Idén eddig többet confoztam, mint bármi mást. mondjuk az infinity még esélyes lehet.
A 9th ed mikor jön?
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
néha eszembe jut, hogy mekkora kár, hogy ez a conf dolog abbamaradt, mármint gyártói szinten. nekem fantasy világ talán még nem is tetszett annyira, mint a confé. mondjuk a játékból keveset láttam, mert alig egy két meccset játszottunk anno, de amit nagyon kipróbáltam volna az a nagy csatás játék lett volna. csak ahhoz meg ugye nem volt elég figura az elején, és most már nem is lesz.
YKoS Kultista
Nem akarok riogatni, de az elmúlt két évben mindössze két rendelésemet nem kaptam meg a 50-60-ból és ez az egyik közvetlenül a MA-tól volt. Eleve rájuk kellett szólni, hogy mi van máá...ekkor gyanta problémákra hivatkoztak aztán meg nem kaptam meg az állítólagosan elküldött csomagot. Szerencsémre 2-3000-es tétel volt csak így egyszeri reklamáció után leszartam. Csak azért szólok, hogy van ilyen is. Nyilván lehetett persze a posta keze is (magyar, lengyel stb...) a dologban az nem tudom. Ők mindenesetre kelet európai módon reagáltak.
eh... picsába. na mind1, pedig olyan csodákat csinálnak, hogy még... mondjuk ha ezt egy-két hónappal ezelőtt találom meg, akkor ugye nem bohóckodok a gyíkok talpával. egyébként itt nem csak a talpalávalót adják, hanem az egészet talpastul, ugye?
tudunk még ilyen talpgyártó cégről? vagy olyanról, ami tereptárgyakat gyárt?
Y
Mástól viszont simán beszerezhetők a cuccaik a Maelstromnál pl. kapható a teljes Jungle paletta (gondolom ezt nézted ki a gyíkoknak) és még olcsóbb is mint a MA boltjában.
Igazából 1x malifós/inifnitys talpak miatt kerestem rájuk, de aztán megtaláltam a jungle szériát is. közben a MS-nál is megtaláltam a base-eket is, teljes a boldogság - bár a kereső nem tudom miért csak a movement trayeket találja...
Maxi: akkor linkelj pls! még mindig nincsenek sarkai a morheimes házaimnak. :'(
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Jan. 22, 2011 1:28 am
YKoS írta:
gorugrany írta:
Nem akarok riogatni, de az elmúlt két évben mindössze két rendelésemet nem kaptam meg a 50-60-ból és ez az egyik közvetlenül a MA-tól volt. Eleve rájuk kellett szólni, hogy mi van máá...ekkor gyanta problémákra hivatkoztak aztán meg nem kaptam meg az állítólagosan elküldött csomagot. Szerencsémre 2-3000-es tétel volt csak így egyszeri reklamáció után leszartam. Csak azért szólok, hogy van ilyen is. Nyilván lehetett persze a posta keze is (magyar, lengyel stb...) a dologban az nem tudom. Ők mindenesetre kelet európai módon reagáltak.
eh... picsába. na mind1, pedig olyan csodákat csinálnak, hogy még... mondjuk ha ezt egy-két hónappal ezelőtt találom meg, akkor ugye nem bohóckodok a gyíkok talpával. egyébként itt nem csak a talpalávalót adják, hanem az egészet talpastul, ugye?
Y
Mástól viszont simán beszerezhetők a cuccaik a Maelstromnál pl. kapható a teljes Jungle paletta (gondolom ezt nézted ki a gyíkoknak) és még olcsóbb is mint a MA boltjában.
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
Y
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
YKoS Kultista