| Kocsmaasztal #4 | |
|
+21exael Adamowich lordbill Sosemvolt gorugrany Eddy Olaf igua Bm Patrik YKoS voroncov-draskov Yoda007 Pavano MAXXxxx gojo Berzenke subaggut Nyamm-haikan Laci TöKöS 25 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Okt. 18, 2010 8:31 pm | |
| Pavano: nem surgos, csak mostanra van otthon jopar jegkristaly meg minden, 4-5 kraterrel egy relative hasznalhto 40k terep mar kijon belole. | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Okt. 18, 2010 8:29 pm | |
| A héten szombaton lesz a klubnap. A pontos időpontot majd Olaf mester felírja. Én viszek 40k-t és fantasy-t is. Utóbbira ellenfelet keresek | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Okt. 18, 2010 7:14 pm | |
| MAXXxxx: szerintem nálam vannak, de Bm is hozott festetteket, válogatni kell... Vagy viszed és használod mind a 10-12 darabot. Ugyanis festetlenből is van nálam vagy 15. Mikor és hogyan juttathatom ki őket Hozzád? Fel tudom adni csomagküldővel is, ha időre kell. P. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Okt. 18, 2010 4:18 pm | |
| már megnéztem. csak nem szoktam mindenre reagálni. láttátok a magyar gt végeredményét? mármint e nevezettek listáját? fantasyban azért a 30 ember az odabasz nem? ekkora tömeget vajon hogyan tudtak kezelni a szervezők? lehetett egy felfordulás a TORNATEREMBEN... bár nekem a historical tetszett a legjobban. ha tudom, hogy ennyien lesznek, nevezek, mert a dobogóra odaférhettem volna... gondolom díjak, meg az első 3 nak jártak!!!! mekkora lett volna már! úgyis kellene egy római sereg. jövőre beszerzek egyet. márha lesz jövőre gt... igaz legalább azt láthatták a gw sek, hogy nálunk komolyabb biztonsági intézkedések vannak, mint angliában a reptéren.
A hozzászólást gojo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 18, 2010 7:35 pm-kor. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Okt. 18, 2010 11:03 am | |
| sikeresen el fogom tuntetni a sok pofazassal a linket, igy gojo nem lat majd megint semmit , de nem tudja valaki, hogy kinel van a moonscape amit csinaltam valamikor tavalyi versenyre es, hogy legalabb az egyiket(5db krater) visszakaphatnam-e. (vagy ez, vagy ujat kell majd festenem... igazabol mindegy, csak lusta vagyok festeni) | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Okt. 17, 2010 10:18 pm | |
| Mondjuk az az IG-s EÁP is aranyos ötlet a felálított HB-val, motozással (ha jól látom). | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Okt. 17, 2010 9:46 pm | |
| - igua írta:
A bicajos ig, mindent visz! nem veletlen lett fotozva bar megvalositas nem GD szintu, de az otlet oriasi. | |
|
| |
igua zászlós
Hozzászólások száma : 150 Location : Pécs Registration date : 2009. Oct. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Okt. 17, 2010 9:39 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- fenykepesztudasbei hianyossagok miatt nem igazan hasznalhato gepek GD-rol. GD Germany
- elejen a varo-sor merete - kiallitott seregek - dark eldak es tarsaik - asztalok - Golden Demon - UM sereg - talp workshop, 1 ora alatt elkeszult base, ami szerintem mindent visz kinezetben az otthoniakhoz kepest.
csinaltam kepet az emberekrol, tomegrol, de mind sajnos tul sotet vagy tul homalyos lett (igen, meg ezeknel is homalyosabb) Tök jók a képek, sok hasznos ötlet konvertekhez + festéshez. A bicajos ig, mindent visz! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Okt. 17, 2010 9:26 pm | |
| fenykepesztudasbei hianyossagok miatt nem igazan hasznalhato gepek GD-rol. GD Germany- elejen a varo-sor merete - kiallitott seregek - dark eldak es tarsaik - asztalok - Golden Demon - UM sereg - talp workshop, 1 ora alatt elkeszult base, ami szerintem mindent visz kinezetben az otthoniakhoz kepest. csinaltam kepet az emberekrol, tomegrol, de mind sajnos tul sotet vagy tul homalyos lett (igen, meg ezeknel is homalyosabb) | |
|
| |
igua zászlós
Hozzászólások száma : 150 Location : Pécs Registration date : 2009. Oct. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Okt. 17, 2010 9:13 pm | |
| A helyszín kiváló, végre sikerült Patrikkal tolni egy 40k csatát. Félre a tréfát, hiányban szenvedünk "otthagyós" tereppel, ami megtörné a horizontot, néhány kopár fát + még ezt-azt tudok nélkülözni amit jövőhéten felviszek. Örülnék ha más is önszorgalomból előállítana valami használható terepet, amit mindenki használhatna, hogy ne kelljen állandóan cipelni. Csatariport: Rovarirtást vállalok! WWW Imperial@Guard Cadia | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Okt. 17, 2010 7:03 pm | |
| no a helyet megnéztük, birtokba vettük, az asztalokat felszállítottuk. 3 asztalt gond nélkül fel tudunk állítani. van rendesen ülőhely, italautómata dohányzási hely is nagyon közel. jövő hétre már csak az kellene, hogy legyen némi aktivitás is. én biztosan játszom egy fantasy csatát. | |
|
| |
Laci hadnagy
Hozzászólások száma : 405 Age : 35 Registration date : 2009. Mar. 01.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Okt. 14, 2010 11:44 pm | |
| Ha nem kell melóznom ott leszek 10re...a pakolás eddig se okozott gondot:P Na akkor ki jön majd egy 2Ks meccsre? TK vagy sok proxi Breton....utóbbihoz az összes figura nem ér addigra sztem ide postán. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Okt. 14, 2010 10:23 pm | |
| Gojo: direkt azért írtam, hogy fiatalság, mert nem rád gondoltam. + mondtad is hogy csak később tudsz jönni.
Én 1 asztalnyit biztos felviszek, hogy a Norbival tudjunk játszani. (Ami itt keróban nem is jöhetne össze, hiszen mindkettőnknek van otthon asztala, de ha nem rakunk bele 8-10 kilómétert a figurákba, úgy már nem olyan jó) | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Okt. 14, 2010 10:17 pm | |
| - Patrik írta:
Viszont az biztos, hogy nem ketten a Norbival fogjuk átcipelni őket, úgyhogy aktiválja magát a fiatalság és 10-re legyen ott aki akarja használni a klubhelységet hehe. akkor ez most nem nekem szólt. arról nem is beszélve, hogy asszem hetekig cipelhetné más helyettem azokat a lapokat, akkor sem érne utol abban, hogy én mennyit cipeltem már... szóval fiatalság hajrá!!!! | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Okt. 14, 2010 10:06 pm | |
| az asztalok ott vannak a pollákon, csak át kell vinni őket. (6lap-3asztal) Viszont az biztos, hogy nem ketten a Norbival fogjuk átcipelni őket, úgyhogy aktiválja magát a fiatalság és 10-re legyen ott aki akarja használni a klubhelységet | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Okt. 14, 2010 10:02 pm | |
| ja, mert, hogy azok még nincsenek ott ugye...hát jó kérdés. én viszek egyet, csak nem tudom mikorra érek oda. | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Okt. 14, 2010 7:28 pm | |
| Ki hoz asztalt? | |
|
| |
Olaf tizedes
Hozzászólások száma : 29 Age : 39 Location : Pécs Registration date : 2010. Sep. 16.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Okt. 12, 2010 9:26 pm | |
| Máris intézkedem, vasárnap 10re lefoglalom a helyet. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Okt. 12, 2010 9:04 pm | |
| én is benéznék. és viszek is egy fantasy sereget. de nem ragaszkodok a játékhoz. egylőre lázas vagyok, meg kurvára folyik az orrom, ezért lehet ahhoz nem lesz kedvem, hogy játszak, de mindenképpen elmegyek nézelődni, beszélgetni!
ja, a hajnali 10 órát azt nem ígérem. de mondjuk 11 körül remélem megjövök. vagy ebéd után. ebéd utánra kellene szerveznie ezeket a játékokat, mert akkor nem kell a pizzával szarakodnom. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Okt. 12, 2010 7:00 pm | |
| Olaf: Ha ráérsz akkor vasárnap 10-re jönnénk klubnapozni | |
|
| |
Laci hadnagy
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Okt. 12, 2010 11:47 am | |
| Nekem a Vasárnap jó, már írtam. Déltől este fél 6ig tuti. Persze csak akkor lenne igazán jó ha más is hozna Fantasy sereget de ha nem, akkor is eljövök megnézni a helyet. | |
|
| |
Olaf tizedes
Hozzászólások száma : 29 Age : 39 Location : Pécs Registration date : 2010. Sep. 16.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Okt. 12, 2010 10:58 am | |
| Nos, valamit tényleg mondhatnátok. Bár szerintem mind két nap szabad a terem de azért ne utolsó pillanatban jusson eszünkbe mert nem tehetem ki az embereket ha lefoglalták (ezért kértem, hogy ha van valami fix azt küldjétek át, nem köthetnek bele ha beveszem a hivatalos dolgok közé) | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Kedd Okt. 12, 2010 10:13 am | |
| Nagyon nagy a csönd. Most akkor tartsunk a hétvégén klubnapot vagy ne? Nekem a péntek és a vasárnap lenne jó. | |
|
| |
voroncov-draskov seaman apprentice 2
Hozzászólások száma : 187 Age : 40 Location : 47° 9' S, 126° 43' W (R'lyeh) Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Okt. 09, 2010 10:50 pm | |
| Úúú, ez jó hely volt tényleg... De régen is volt ez a verseny. - igua írta:
- Patrik írta:
- durvák ezek a képek
Az IG sereged megszületése. Innen is gratula Voroncovnak Köszönöm... Megjegyzem azóta sem írattuk rá a nevemet a szép kupára... (De köszönet Robinak, amiért aznap beszerezte.) | |
|
| |
Olaf tizedes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Pént. Okt. 08, 2010 10:29 am | |
| Jó reggelt. Egy előre be nem tervezett dolog miatt egész hétvége itt leszek, szóval ha a szeretnétek most hétvégén klub napot tartani, vagy csak páran játszani, nyugodtan jelezzétek. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #4 | |
|