| Kocsmaasztal #4 | |
|
+21exael Adamowich lordbill Sosemvolt gorugrany Eddy Olaf igua Bm Patrik YKoS voroncov-draskov Yoda007 Pavano MAXXxxx gojo Berzenke subaggut Nyamm-haikan Laci TöKöS 25 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Dec. 05, 2010 11:36 am | |
| - YKoS írta:
- grat maxxxxxxxxx!
- ??? - koszi. - mire?, nem csinaltam semmmit | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Dec. 04, 2010 11:17 pm | |
| | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 29, 2010 1:20 pm | |
| aha, hát akkor legalább most már tudjuk, hogy miért ennyi. képeken nem volt nagyon viszonyítása alap. azt hittem, hogy kb. akkora, mint az eddigi tornyok. | |
|
| |
YKoS Kultista
Hozzászólások száma : 1020 Location : az ellentétes állásponton Registration date : 2008. Dec. 05.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 28, 2010 10:51 pm | |
| - MAXXxxx írta:
- gojo írta:
- ja, én is néztem, hogy szépek szépek, de baszki ennyi pénzért...a nagy toronynál egyszerűen az az érzésem, hogy hülyének akarnak nézni. mondjuk ezt a gw nél sokszor érzem így...
tegnap rajottem, miert kerul ennyibe. Bar meg mindig sajnalnam erte a Kp-t, de miutan lattam kb ertem az arat. A torony nem nagy, hanem baszottnagy. kb 1.5-2x olyan magas, mint amire gondoltam es hasonlokepp joval szelesebb. Kb egy 8 szeles birodalmi osztagot ki tud takarni a masik oldalrol. 5-6 szelest meg mindenkepp. mondtam én hogy egy komplett morheim kampány lejátszható benne! | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 28, 2010 2:09 pm | |
| - gojo írta:
- ja, én is néztem, hogy szépek szépek, de baszki ennyi pénzért...a nagy toronynál egyszerűen az az érzésem, hogy hülyének akarnak nézni. mondjuk ezt a gw nél sokszor érzem így...
tegnap rajottem, miert kerul ennyibe. Bar meg mindig sajnalnam erte a Kp-t, de miutan lattam kb ertem az arat. A torony nem nagy, hanem baszottnagy. kb 1.5-2x olyan magas, mint amire gondoltam es hasonlokepp joval szelesebb. Kb egy 8 szeles birodalmi osztagot ki tud takarni a masik oldalrol. 5-6 szelest meg mindenkepp. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Nov. 27, 2010 6:37 pm | |
| MAXXxxx: PM ment, de már többször is küldtem, egyikre sem kaptam választ. Közben beteltek az üzeneteim, meg törlődtek is, szóval szólj itt a fórumon, ha most sem kapod meg!
P. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Nov. 27, 2010 4:36 pm | |
| Pavano, PM ment, please valaszolj | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 22, 2010 8:18 pm | |
| fél napba telt mire megtaláltam, hogy hol lehet egy szintet visszalépni a fórumban. nem nagyon jó, és még csúf is. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 22, 2010 3:00 pm | |
| hat ooo, tuldesignoltuk. Ez volt az elso reakciom.
Igazabol mindegy, idonkent infinity / warmachine miatt odanezek es ennyi. Szoval annyira nem zavaro. | |
|
| |
Yoda007 Master Jedi
Hozzászólások száma : 983 Age : 115 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 22, 2010 2:04 pm | |
| én mondjuk értem miért lett narancs de a design az tényleg vmi übergagyi | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Hétf. Nov. 22, 2010 1:52 am | |
| hát egyre kevésbé hat rám a gw... most vagy kezdenek valamit rosszul csinálni, vagy én kezdek felnőtté válni... egyébként meg az új lpg.hu (kuss blájen, űlj le egyes) nálam kivelte a biztosítékot. szelintem szal lett...a kolábbit is nehezen szoktam meg, de ez...hát baszki ez nagyon szal. mindegy, legalább van miélt nem olvasni végle. de komolyan? ki a faxom választotta ezt a színt???????? japánba ebből harakiri lenne, azt hiszem... | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 21, 2010 10:07 pm | |
| - gojo írta:
aztán meg ugyanúgy megveszed. mondjuk attól is függ ugye, hogy mennyi cserélhető alkatrészt adnak hozzá pl. mert ugye a házikóhoz is van egy rahedli cucc, amit barkácsolásban jártasabb elemek ügyesen felhasználhatnak | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 21, 2010 5:33 pm | |
| ja, én is néztem, hogy szépek szépek, de baszki ennyi pénzért...a nagy toronynál egyszerűen az az érzésem, hogy hülyének akarnak nézni. mondjuk ezt a gw nél sokszor érzem így... | |
|
| |
YKoS Kultista
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Vas. Nov. 21, 2010 3:30 pm | |
| 40 Ł és még festeni is kell, meg minden, de hát akkor is BHÁZZZZZZZZE!!!!!! vagy van ez pár csillaggal kedvesebb ugyan, kicsit szellősebb is, de csak 18Ł | |
|
| |
lordbill zászlós
Hozzászólások száma : 157 Registration date : 2008. May. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Nov. 18, 2010 6:49 pm | |
| jogos az apró betű felett elsiklottam | |
|
| |
igua zászlós
Hozzászólások száma : 150 Location : Pécs Registration date : 2009. Oct. 08.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Nov. 18, 2010 6:21 pm | |
| - lordbill írta:
- hazaértem és megnéztem a marine codex-et és jól emlékeztem.
CSAK khan-val lesznek a motorosok troop-ok és CSAK akkor ha khan motoron ül olvasgassál tovább! A captainhoz is le van írva a mount akármi, aztán gyere át és lejátszuk. | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Nov. 18, 2010 6:19 pm | |
| hazaértem és megnéztem a marine codex-et és jól emlékeztem. CSAK khan-val lesznek a motorosok troop-ok és CSAK akkor ha khan motoron ül | |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Nov. 18, 2010 2:49 pm | |
| - lordbill írta:
- hát az a drenya fixen halott, objektívát nem fog contestelni
inkább arra jó, hogy az első körben beesik az arcvonal közepébe és foglalkozni kell vele, illetve jó eséllyel valamit kinyit
de akár cserélhető a drenya még 2 speederre Az se rossz, én inkább magasabb pontba tenném őket 2000-2500 Ha van kedved, ma kipróbálhatjuk. | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Nov. 18, 2010 2:33 pm | |
| hát az a drenya fixen halott, objektívát nem fog contestelni inkább arra jó, hogy az első körben beesik az arcvonal közepébe és foglalkozni kell vele, illetve jó eséllyel valamit kinyit
de akár cserélhető a drenya még 2 speederre | |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Nov. 18, 2010 11:53 am | |
| - lordbill írta:
- elég sovány a motor készletem, van 1 meltás, 1 karakter 1 melta/flamer vagy plasma és 2 sima
én olyan listában gondolkodtam, hogy hq: Khan motron troop: 4 * 5 motoros (fist +2 melta) 2* 5 motoros (fist+2 flamer) elite: meltás drenya droppodban fast: landspeder melta hflamer
ez 1850 és khan miatt minden motoros outfankkel Nem rossz ötlet betenni egy Drenyát Dp-ben golyófogónak, hogy elvonja a tüzet de kicsit sokallom a 105p-ot érte, pedig mekkora poén lenne, ha kiszállna egy kockás zászlóval a kezében az ellenfél objekténél. A Speeder viszont kifejezetten jónak tűnik. | |
|
| |
lordbill zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Csüt. Nov. 18, 2010 9:33 am | |
| elég sovány a motor készletem, van 1 meltás, 1 karakter 1 melta/flamer vagy plasma és 2 sima
én olyan listában gondolkodtam, hogy hq: Khan motron troop: 4 * 5 motoros (fist +2 melta) 2* 5 motoros (fist+2 flamer) elite: meltás drenya droppodban fast: landspeder melta hflamer
ez 1850 és khan miatt minden motoros outfankkel | |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Nov. 17, 2010 11:13 pm | |
| Úgy látom, nem csak nekem támadnak ilyen elmebeteg ötleteim. Ki a király? | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Nov. 17, 2010 5:14 pm | |
| - igua írta:
- Bill, mennyi mocisod van összesen?
Összeraktam egy listát 33Bike + 5ABike és "csak" 21 Bike van polcon. Otthon még van 11 mocisom, de bontatlanul | |
|
| |
igua zászlós
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szer. Nov. 17, 2010 1:57 pm | |
| Bill, mennyi mocisod van összesen? Összeraktam egy listát 33Bike + 5ABike és "csak" 21 Bike van polcon. | |
|
| |
Olaf tizedes
Hozzászólások száma : 29 Age : 39 Location : Pécs Registration date : 2010. Sep. 16.
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 Szomb. Nov. 13, 2010 1:12 am | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kocsmaasztal #4 | |
| |
|
| |
| Kocsmaasztal #4 | |
|