kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Kocsmaasztal #4

Go down 
+21
exael
Adamowich
lordbill
Sosemvolt
gorugrany
Eddy
Olaf
igua
Bm
Patrik
YKoS
voroncov-draskov
Yoda007
Pavano
MAXXxxx
gojo
Berzenke
subaggut
Nyamm-haikan
Laci
TöKöS
25 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33  Next
SzerzőÜzenet
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Férfi Hozzászólások száma : 405
Registration date : 2009. Mar. 01.

Kocsmaasztal #4 - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyPént. Okt. 08, 2010 12:39 am

igua írta:

Patrikkal és Olaffal azt beszéltük meg, hogy jövő hét vasárnap rendezhetnénk egy klubnapot, az adott teremben, akár 3 asztal is kényelmesen elfér.
Én biztos ott leszek.
Vissza az elejére Go down
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyCsüt. Okt. 07, 2010 8:30 pm

Patrik írta:
Na megnéztük a Norbival a termet. Tök jó, már csak meg kell beszélni itt a forumon, hogy mikor tudunk felpakolni.
Ki mikor ér rá?

mikor érjek rá?
péntek délután 6 után, szombat délelőtt, vagy kora délután mondjuk 4 ig, vasárnap egész nap. nekem ezek az időpontok lennének jók ezen a héten.

egyébként meg az a terem valóban elég nagy. asszem két asztal volt ott felállítva a versenyen. annyit gond nélkül fel tudunk pakolni.
http://birodalmikronika.wordpress.com/
igua
zászlós
zászlós
igua

Férfi Hozzászólások száma : 150
Registration date : 2009. Oct. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyCsüt. Okt. 07, 2010 8:23 pm

Patrik írta:
durvák ezek a képek Very Happy
Az IG sereged megszületése.
Innen is gratula Voroncovnak Very Happy
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyCsüt. Okt. 07, 2010 8:21 pm

durvák ezek a képek Very Happy
(Ez a 666. hozzászólásom. MÖTÁÁÁÁÁL!)
igua
zászlós
zászlós
igua

Férfi Hozzászólások száma : 150
Registration date : 2009. Oct. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyCsüt. Okt. 07, 2010 8:15 pm

Remek a hely, a 2008-as 40K verseny került itt megrendezésre.
Leggyakoribb használatra a TV szobát kapnánk meg ami a bejárattól jobbra az 1. nagy terem, ahol a versenyeredmény kihirdetése is megtörtént, akkor legalább 30 ember volt bent egyszerre.
Patrikkal és Olaffal azt beszéltük meg, hogy jövő hét vasárnap rendezhetnénk egy klubnapot, az adott teremben, akár 3 asztal is kényelmesen elfér.

40K 2008
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyCsüt. Okt. 07, 2010 7:46 pm

Na megnéztük a Norbival a termet. Tök jó, már csak meg kell beszélni itt a forumon, hogy mikor tudunk felpakolni.
Ki mikor ér rá?
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyCsüt. Okt. 07, 2010 1:07 pm

Olaf írta:
Péntek, szombat necces max szombat este, jövőhétvége viszont jó, de ha csütörtök este 1-2 ember idejön és átbeszéljük szerintem eltudom intézni, hogy péntek+szombat délután+este valamennyit használhassátok a termet. Csak kellene valaki akit bemutathatok a portán Smile

Én ma este/délután oda tudok menni. Küldj át egy telefonszámot pm-ben és megbeszéljük a részleteket
Olaf
tizedes
tizedes
Olaf

Férfi Hozzászólások száma : 29
Registration date : 2010. Sep. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptySzer. Okt. 06, 2010 10:06 pm

A kedd (egész nap) és a szerda este kivételével szabad a helység. Lebeszéltem portással is, hogy lesz pár külsős ember, csak egy névlistát kell leadnom meg időpontot, hogy melyik napokon mikor kell a hely.
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptySzer. Okt. 06, 2010 9:31 pm

na nekem a szombat este kivételesen sajnos nem jó és csütörtökön sem , mert foci van. egyébként nekem a hétvégék szimpik lennének, mert munka után sajna fáradt vagyok már egy meccshez szerintem.

Olaf
tizedes
tizedes
Olaf

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptySzer. Okt. 06, 2010 7:16 pm

Péntek, szombat necces max szombat este, jövőhétvége viszont jó, de ha csütörtök este 1-2 ember idejön és átbeszéljük szerintem eltudom intézni, hogy péntek+szombat délután+este valamennyit használhassátok a termet. Csak kellene valaki akit bemutathatok a portán Smile
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptySzer. Okt. 06, 2010 6:21 pm

Nem tudom ki hogy van vele, de akár hétvégére össze is hozhatnánk valami klubnap szerüséget.
Persze csak ha Olaf ráér
Olaf
tizedes
tizedes
Olaf

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptySzer. Okt. 06, 2010 1:07 am

Nos a lehetőség adott, innentől már csak szorgalom kérdése kérem szépen Smile
Eddy
főtörzszászlós
főtörzszászlós
Eddy

Férfi Hozzászólások száma : 328
Registration date : 2007. Dec. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptySzer. Okt. 06, 2010 12:26 am

YKoS írta:
gojo írta:
az az igazság, hogy nálunk olyan anarchoszindikalista izé van. mindenki mondja a magáét és megy a tömeg után. Laughing

de ezt a helyet tényleg érdemes lenne megvizsgálni. ha más nem érdemes lenne megint legalább havonta egy klubnapot tartani, mert az jó tud lenni. én mondjuk már tök régen nem láttam szinte senkit.

jó, ykossal találkoztam szekszárdon legutóbb EBÉDIDŐBEN, de azért az sem volt sok. Very Happy
természetesen. gondolom mindenki másnak is 2 órás az ebédszünete... baszki, ennyi idő alatt, ha lett volna nálad baba egy rövid meccset letolhattunk volna a cukrászdában Very Happy
meg a cukrászdát is
YKoS
Kultista
YKoS

Férfi Hozzászólások száma : 1020
Registration date : 2008. Dec. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyKedd Okt. 05, 2010 11:02 pm

gojo írta:
az az igazság, hogy nálunk olyan anarchoszindikalista izé van. mindenki mondja a magáét és megy a tömeg után. Laughing

de ezt a helyet tényleg érdemes lenne megvizsgálni. ha más nem érdemes lenne megint legalább havonta egy klubnapot tartani, mert az jó tud lenni. én mondjuk már tök régen nem láttam szinte senkit.

jó, ykossal találkoztam szekszárdon legutóbb EBÉDIDŐBEN, de azért az sem volt sok. Very Happy
természetesen. gondolom mindenki másnak is 2 órás az ebédszünete... baszki, ennyi idő alatt, ha lett volna nálad baba egy rövid meccset letolhattunk volna a cukrászdában Very Happy
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyKedd Okt. 05, 2010 9:50 pm

Olaf
tizedes
tizedes
Olaf

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyKedd Okt. 05, 2010 7:55 pm

Akit érdekel az nézzen el erre, főleg a klub vezetői. Na nem azért mert öket többre tartom ^^ csak gondolom ők mondják ki a végső szót. Smile
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyKedd Okt. 05, 2010 7:39 pm

Egyenlőre úgy néz ki, még nem tudom mikor jó nekem, holnap délután esélyes. Majd szólok vagy vmi:)
Olaf
tizedes
tizedes
Olaf

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyKedd Okt. 05, 2010 6:21 pm

Nos kérlek ma 19:30-ig tuti vagyok. De úgy néz ki tévedtem, nem 2-3 asztal akár 5 is elfér.
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyKedd Okt. 05, 2010 6:14 pm

Jól hangzik.
Meg kéne akkor nézni valamikor.
Olaf
tizedes
tizedes
Olaf

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyKedd Okt. 05, 2010 3:13 pm

Nos, beszéltem a helyiekkel. Jelen állás szerint Kedd 14:00-tól 17:00-ig foglalt és néha 1900/20:00-tól 0:00-ig, szerdán pedig 19:00-tól 21:00-ig. A többi időpont, beleértve a hétvégéket is teljesen szabadok. Azt kell maximum figyelembe venni mikor van a VB. Olyankor szokták használni a helyiséget de erre az esetre 1 szinttel lejjebb akad 1 tanulónak kinevezett helység ami a vizsgaidőszak kezdetéig üres általában.
Olaf
tizedes
tizedes
Olaf

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyKedd Okt. 05, 2010 1:44 pm

Eltaláltad, a Boszinál vagyok de ez az MK mögötti kis kolesz, és ha a lapok tényleg szétszedhetőek akkor akár az ajtóm előtt is lehet. Nem kell megijedni, a folyosónk el van választva, így a kutya se piszkálja, de van helység is szóval rögtön van A+B terv is Smile
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyKedd Okt. 05, 2010 12:27 pm

hú bakker ez nagyon jól hangzik. 2-3 asztal pont elég is lenne a játszós délutánokra. ennél többen szerintem még csak versenyen voltunk egy helyen.

a lapok pedig valóban nem foglalnak sok helyzet, simán szét tudjuk szedni őket.

Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyKedd Okt. 05, 2010 12:05 pm

ez pontosan melyik kolesz?
A boszorkány utcai? Mert akkor a lapokat nem kell messzire vinni Smile
Olaf
tizedes
tizedes
Olaf

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyKedd Okt. 05, 2010 11:22 am

Földszint, de ha nem foglal sok helyet akkor nemgond elhelyeznem nálunk. A teremben meg elfér 2-3 ping pong asztal, a 4. már szűkös, akkor már összeérnek.
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 EmptyKedd Okt. 05, 2010 10:16 am

Lapokra szétszedhető asztalokról van szó. Szétszedve nagyon nem foglalnak sok helyet. Ez amúgy vmi alagsori pince?
A pára miatt kérdezem csak.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal #4   Kocsmaasztal #4 - Page 28 Empty

Kocsmaasztal #4
Vissza az elejére 
28 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33  Next
 Similar topics
-
» kocsmaasztal
» Kocsmaasztal #2
» Kocsmaasztal #3
» Kocsmaasztal # 5

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: Közélet :: agóra-
Ugrás: