kerekasztal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
kerekasztal

pécsi warhammer közösség

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  RegisztrációRegisztráció  Belépés  

Kocsmaasztal # 5

Go down 
+9
Lazaruss
Laci
MAXXxxx
Patrik
gojo
subaggut
Yoda007
YKoS
exael
13 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

Kocsmaasztal # 5 - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyKedd Márc. 05, 2013 1:28 pm

Alapvetően ezért jött létre a fórum még annó. Illetve pontosabban a képes riportok miatt. Úgyhogy képeket is csinálj! Smile
Vissza az elejére Go down
http://birodalmikronika.wordpress.com/
subaggut
százados
százados
subaggut

Hozzászólások száma : 618
Registration date : 2008. Feb. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyKedd Márc. 05, 2013 11:33 am

Én is szívesen olvasgatom őket, úgyhogy hajrá!
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

Férfi Hozzászólások száma : 900
Registration date : 2008. Oct. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyKedd Márc. 05, 2013 11:20 am

Laci írta:
Mennyi igény van 40ks csatariportokra? Csak mert ha szart se érdekel akkor nem írok kisregényeket, de ha akad aki olvasná akkor szívesen.

szerintem írjál. Én mindig elolvasom, ha valaki ír
Laci
hadnagy
hadnagy
Laci

Férfi Hozzászólások száma : 405
Registration date : 2009. Mar. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyKedd Márc. 05, 2013 11:19 am

Mennyi igény van 40ks csatariportokra? Csak mert ha szart se érdekel akkor nem írok kisregényeket, de ha akad aki olvasná akkor szívesen.
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós

Hozzászólások száma : 215
Registration date : 2007. Dec. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptySzomb. Márc. 02, 2013 12:50 pm

Így viszont befektetésnek sem tűnik rossznak... rendeer
gojo
dandártábornok
dandártábornok
gojo

Férfi Hozzászólások száma : 1694
Registration date : 2007. Dec. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyPént. Márc. 01, 2013 11:08 pm

lehet, hogy annyiért mennek, de ha külön veszed meg őket, akkor nem 12-be kerülnek. Wink csak a termi osztag lenne ennyi, ha külön veszed.
http://birodalmikronika.wordpress.com/
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyPént. Márc. 01, 2013 8:13 pm

Patrik írta:
Berzenke írta:
Jónap.

Rendelne valaki velem Dark Vengeance dobozt? Nekem a káosz kellene belőle. A wargammersnél most 18 ezer, ami szerintem nem rossz.

az kúrva jó ár érte. Mátét kérdezd meg, ő játszik DA-val. De egyébként bármihez jó, mert könnyen le lehet kapni a DA ikonokat róla, és kb 30ezernyit ér csak a DA fele.

Káoszból viszont egy doboz nem lesz elég szerintem

Ajje. Köszi. pirat Bár szerintem a 30 ezer kis túlzás, asszem 12-kért mennek, ami szintén túlzás... affraid
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyPént. Márc. 01, 2013 1:16 pm

http://www.arenarex.com/

jónak tűnik nagyon. Bár lehet, hogy csak a Spartacus láz beszél belőlem Very Happy

ezzel meg már régóta szemezek
http://dark-age.com/index.php
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyPént. Márc. 01, 2013 11:19 am

Berzenke írta:
Jónap.

Rendelne valaki velem Dark Vengeance dobozt? Nekem a káosz kellene belőle. A wargammersnél most 18 ezer, ami szerintem nem rossz.

az kúrva jó ár érte. Mátét kérdezd meg, ő játszik DA-val. De egyébként bármihez jó, mert könnyen le lehet kapni a DA ikonokat róla, és kb 30ezernyit ér csak a DA fele.

Káoszból viszont egy doboz nem lesz elég szerintem
Berzenke
törzszászlós
törzszászlós

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyPént. Márc. 01, 2013 11:13 am

Jónap.

Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyPént. Márc. 01, 2013 10:19 am

szombaton 14től lent leszünk késő estig. Bármikor jöhet a cuccaiért.
Fattyú
közlegény
közlegény

Férfi Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2013. Feb. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyPént. Márc. 01, 2013 9:40 am

Köszönöm! Hánykor nyit aki elsőnek érkezik? Illetve ha ad egy tel. számot, akkor testvérkém felhívja majd, hogy megbeszéljék, hogyan megy el a cuccért.
YKoS
Kultista
YKoS

Férfi Hozzászólások száma : 1020
Registration date : 2008. Dec. 05.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyPént. Márc. 01, 2013 1:48 am

Fattyú írta:
Először: Köszönöm a lehetőséget, hogy játszhattam.
Másodszor: ki tudná valaki nyitni a klubbot pénteken? Öcsém otthagyta a cuccai egy részét...
a száma: 20-253-7248.
szívesen, én is köszönöm a játékot. ez is gondolkodós játék, hogy a fene egye meg. Very Happy
én sajnos holnap költöztetek, de talán gojo, vagy patrik... oda tud menni.
szombaton klubnap lesz, akkor tuti lesznek lent arcok.
Fattyú
közlegény
közlegény

Férfi Hozzászólások száma : 9
Registration date : 2013. Feb. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyPént. Márc. 01, 2013 12:52 am

Először: Köszönöm a lehetőséget, hogy játszhattam.
Másodszor: ki tudná valaki nyitni a klubbot pénteken? Öcsém otthagyta a cuccai egy részét...
a száma: 20-253-7248.
subaggut
százados
százados
subaggut

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyCsüt. Feb. 28, 2013 7:21 pm

Én benne lennék! Akár már a jövő hétvégén is.
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyCsüt. Feb. 28, 2013 5:47 pm

Közvéleménykutatás

Mit szólnátok hozzá, ha jövő hétvégén tartanánk egy malifaux házi versenyt? Ki az aki jönne? Akinek nincs csapata, de szívesen játszana szóljon, és megoldjuk

szerk.: Nem muszály jövő hétvégén tartani, lehet később is.
subaggut
százados
százados
subaggut

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyCsüt. Feb. 28, 2013 3:16 am

Terepezéshez öteltek

Mielőtt elkezdjük az alapanyagokat elpazarolni, érdemes megnézni néhány módszert. A palatető készítésén behaltam...
subaggut
százados
százados
subaggut

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyHétf. Feb. 25, 2013 4:10 pm

Nem igazán. Én fullos samurai+CE oroszlán pakkot adtam el 18 ezerért (olyan 100-110 ezer forintot adtam értük hajdan) a hozzá tartozó összes ritka playsettel, de ezt is több részletben kapom meg. Iszonyat lemegy az áruk, ha kipörögtek. De írj listát és dobd fel az lfg-re, ki tudja.
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyHétf. Feb. 25, 2013 2:04 pm

haj, régi l5r lapokat el lehet adni még értelmes áron?
subaggut
százados
százados
subaggut

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptySzomb. Feb. 23, 2013 3:32 pm

Ha esetleg valakinek lenne felesleges 2-3db terminátor power fistes keze, az hozza el nekem legyen szíves a klubnapra. Megvenném őket baráti áron Ha kevesebb van, az is jó, ha 5-6, az is. Illetve néhány szett termi vállpáncél is kellene, mondjuk úgy 7-8 pár. Ebből is elfogadok kevesebbet is. Smile

Köszönöm szépen. Ha ezt sikerül összeszednem, akkor jövő héttől jó leszek már normálisabb méretű 40 k csatákra is.
Lazaruss
törzsőrmester
törzsőrmester

Férfi Hozzászólások száma : 75
Registration date : 2009. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyCsüt. Feb. 21, 2013 3:03 pm

szombaton jövök, tehát 1-2 malifót én is játszanék.
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyCsüt. Feb. 21, 2013 1:31 pm

ok, akkor játszunk egy-két malifaux-t.
subaggut
százados
százados
subaggut

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptyCsüt. Feb. 21, 2013 1:06 pm

Egy kérdés, mielőtt potyára felmennék: megy ma valaki a klubba terepezés/pakolás címén? Ha igen, akkor mikor? Én mindenképpen csak 4 óra után érnék fel, ha az már nem oké, azt is közöljétek. Bármit szívesen összepakolok, csak a porszívózást nem vállalom, mert gyerekkoromban, ha anyám meg akart büntetni, akkor körbeporszívóztatta velem a lakást (ha kétszer voltam hülye egy nap, akkor kétszer). No, most már mindenki tudja miért lettem olyan, amilyen...

Más: Patrik: szombaton benne vagyok egy jó kis Malifaux-ban. Ha esetleg sikerülne addig ork kezeket szereznem (nem fog) akkor egy 1000-1200 pötty körüli 40k-t is játszanék, ha valakinek van ilyesmire igénye. Malifaux-ból még egy ligás ellenfél kerestetik.
YKoS
Kultista
YKoS

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptySzer. Feb. 20, 2013 9:39 pm

sajnos úgy néz ki én se tudok menni. Crying or Very sad jó takarítást! Basketball
Patrik
alezredes
alezredes
Patrik

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 EmptySzer. Feb. 20, 2013 7:08 pm

Én holnap nem tudok menni sajnos. Szombaton viszont biztosan jövök. Ellenfelet kersek 40k-ra malifauxra, + társasozni is szeretnék
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kocsmaasztal # 5   Kocsmaasztal # 5 - Page 5 Empty

Kocsmaasztal # 5
Vissza az elejére 
5 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» kocsmaasztal
» Kocsmaasztal #2
» Kocsmaasztal #3
» Kocsmaasztal #4

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
kerekasztal :: Közélet :: agóra-
Ugrás: