| kocsmaasztal | |
|
+19lordbill zarakikenpachi BoneHeart Bm voroncov-draskov Nyamm-haikan Dectum Berzenke subaggut Eddy gorugrany exael MAXXxxx Pavano Leslie cowboy001 kota gojo Yoda007 23 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Dec. 06, 2008 1:05 pm | |
| most te komolyan azért sírsz, mert 30 év válogatott törvénycikkeit meg kell tanulnod? ráadásul gondolom nem is szó szerint? :D nekem 60 év jogszabályait kell tudnom, nem csak a magyart de az eut is, hozzá az elméletet és ráadásul a legtöbbet szó szerint!!!!! sírtam én ezért valaha??? (hát így visszagondolva elég sokszor... :D:D:D:D de jogos volt!!!! ) | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Dec. 06, 2008 2:34 am | |
| Ja és mégegy: a tanárok szerint aki az j rendszerben nem megy masterra, hát annak a kurv@ anyját! | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szomb. Dec. 06, 2008 2:33 am | |
| Nos nekem mind fotosopposnak tűnik, így nem nyilatkoznék. (Báááááááár..... ) A hamvas pina nevű koktél finom, de koktélból csak a zwakk-pakk (0,25dl unikum; 0,25 barack pálinka). Ebből kettő egymásután és a hangulat adott. A hp témára aki az, az nem változik; aki meg nem akar az lenni, bizonyítson. Bazki gyűlölöm a tanáraimat. Vágj be szinte minden törvénycikket 1790 és 1910 között, majd folytasd sashalmi, font, nagy triónál a szóbelit. És a másik Miért kell olyan könyveket olvasni aminek kurvára nincs köze a történelem és a monarchia alakulásához és miért kell a töriföcit túl bonyolítani. Bennfentes infó: Majdán repül a ba oktatásból. | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 10:44 pm | |
| Hát bazzeg, én nem tudok választani, valami hozzávetőleges sorrendet még csak-csak, de szavazni, azt tutira nem. Mármint nem Kota babáira gondoltam. Aki pedig tudni szeretné, hogy milyen egy ellenséges idegen légy, vagy mi a helyes párválasztás titka, szerezze meg az új L'art port l'art-t. Addig is meneküljön, aki meg tudja magát különböztetni a padlótól. | |
|
| |
kota törzsőrmester
Hozzászólások száma : 60 Location : fasz se tudja Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 9:06 pm | |
| Akkor hát íme a lista Black Templars High Marshall Halbrecht Mk. Iii Razorback Mk. Ivb Predator 2db (festet) Space Marine Assault Squad 10db (festet) Space Marine Chaplains (festet) Space Marine Command Squad 5db (festet) Space Marine Dreadnought 2db (festet) Space Marine Emperors Champion (festet) Space Marine Land Speeder (2008) (festet) Space Marine Landraider Crusader (2008) (festet) Space Marine Scouts Boxed Set 17db (festet) +Space Marine Scouts With Sniper Rifles felszerelés Space Marine Techmarine With Servitors 1+4 baba Space Marine Terminator Assault Squad 7db (6db festett 1-en lehet buzulni ) Space Marine Terminator Chaplain Space Marine Vindicator (07) (festet) Space Marines Tactical Squad 47db (festet) +egy doboznyi cucc, és codex Nos lehet csemegézni, nekem a legfontosabb hogy +- 5-10 baba híján mindent elvigyen az űrhajó Árat nem írok mert az elrettentő így ha valakit érdekel akkor az megtalál. (-30% adott levonás ezenkívül, hogy szebb legyen az összeg és kerek így 36%-37%-os levonással jön ki a mindenkit érdeklő összeg. + még ha szépen nézz és kurvát hoz rekesz sörrel akkor tovább csökkenthető ) ut: több babát nem adok, inkább csinálok
A hozzászólást kota összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 06, 2008 1:34 am-kor. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 4:41 pm | |
| ÖÖÖ, én meg a Hamvas Pina koktélra...
(tényleg van ilyen, kicsiny városunk büszkesége, csak tessék megnézni a Jam-ben! 2 dl almalé 4 cl blue curacao 1/2 dl édes Martini kevés vörösbor szép cucc, az alja kék, onnan a tetejéig sárgul, aztán van egy vörös(bor)réteg a tetején! és iható is, csak elég édes)
Bm | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 4:18 pm | |
| HP=Hülye Picsa Basszus én végig a Hewlett Packard-ra gondoltam | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 3:51 pm | |
| HP= Hülye Picsa bár egy ideig nekem is eltartott amíg rájöttem. | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 3:47 pm | |
| Mi a fene az a HP? Hewlett Packard? Nyamm | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 3:45 pm | |
| pfúúúúúúúúúj! sok rasszista!! nálam egyenlő jogokat élveznek a műmellek, meg az igaziak! én a demokráciában hiszek! viszont az állás már megint döntetlen! ha netán valaki meg szeretné változtatni a szavazatát, akkor felhívnám a figyelmet, hogy azt is lehet. a szavazás alatt ott van a cancel vote lehetőség. subaggut: hol a csatariport!!!! | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 3:10 pm | |
| subaggut: inkvizitor fourumra most tettek fel egy rakás orkot, amiket ráadásul még keresel is. Sz.tem csapj le rá | |
|
| |
kota törzsőrmester
Hozzászólások száma : 60 Location : fasz se tudja Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 2:56 pm | |
| | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 1:17 pm | |
| Úgy emlékszem ezt már egyszer kitárgyaltuk, de azért én is leírom:
HP, az HP, műmellel vagy anélkül, de általában műmellel.
A műmell meg Shadowrun. Bizarr és félelmetes. Mi lesz a következő? Szintetikus hüvelyszűkítő-szilikongyűrű? Haspenge, hogy te is érezd a behatolás fájdalmát? Esetleg acélszálbőrbeültetés, mert a ráncok ötven fölött sem rúghatnak labdába? Vagy a huzalozott reflexek, hogy a rúzs egész éjszaka megtartsa színét? (gyK. jaaa, spriccen)
Na, megyek képeket feltölteni. | |
|
| |
Patrik alezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 12:23 pm | |
| Szerintem aki HP, az szilikon nélkül is HP. Viszont ha már HP és még mellete műmelle is van, az azért valamelyest kompenzálja a hülyeségét. Legalábbis nálam | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 11:57 am | |
| - gojo írta:
- egyébként is sokkal nagyobb baj, ha egy csaj hülye picsa, mint, hogy műből van e a melle...legyen amiből akarja, csak legyen normális. a kettő nem függ össze.
Szerintem sajnos össze függ, legalább is fordítva: Aki HP, az gyakrabban tetet be mümellet, mint aki nem hüle. De ettöl még nem minden "átdolgozott kiadás" HP. De akármennyire is kézenfekvö, szerintem csak annyit photoshopoltak a lányokon, hogy egyenletesebben legyen fényes a börük! ;-) (de az legalább kiderült, hogy az átlagba beleillö ízlésem van, mert az a 2 csaj eddig a befuto, akik között vacilláltam) Bm | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 10:37 am | |
| Gojo: ez a téma könnyen félrevihető... Nekem talán a fekvő csajszi tetszik, mert a teltebb struktúrákat képviseli, és majdnem őszinte buksija van. Bár, én azért nem tetetnék be nagyobb melleket, mert pl. az arcomban lévő szilikon olyan kicsi :kurvaronda1: , hogy a sajátomnak érzem, de a mellemben nem tudnék lufikat cipelni. Akkor inkább a természet adta szolidság... Nyamm | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 10:26 am | |
| exael: ok! ha befejeződik ez a szavazás, akkor kiteszek majd egy olyat. aztán meglátjuk... pavano: nyilván minden ilyenen javítanak, de nincs ezzel feltétlenül baj. csak nem kell elhinni, hogy pont így néznek ki. tekintettel viszont arra, hogy egyiket sem szeretnénk feleségül venni, (na jó kivéve azt ott közép...áh, mindegy is) ez nem mérvadó szempont. szóval én hagyom, hogy becsapjanak, oszt jóvan. egyébként is sokkal nagyobb baj, ha egy csaj hülye picsa, mint, hogy műből van e a melle...legyen amiből akarja, csak legyen normális. a kettő nem függ össze. | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 8:29 am | |
| Gojo: ha már itt tartunk... Valóban a kisebb méretű, sötétebb hajú jószágtest a legalkalmasabb, de talán csak azért, mert szemmel láthatóan rajta photoshoptak a legkevesebbet. Ezek eléggé műanyag nénik, művigyorral és irgalmatlanul ki"alakítgatva".
Mondjuk annak demonstrálására, hogy kép szerkeszthető a fórumba, mindenképpen jobb, mint az "Ogre mágus bosszúja 22" című rövidfilm moziplakátja. Máshol erre a célra ilyesmit használnak ugyanis.
P. | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 1:41 am | |
| Esetleg lehetne olyan szavazás is majd,hogy melyik a legkevésbé jó... | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Dec. 05, 2008 1:19 am | |
| skaccok, csak 8 an szeretik a nőket errefelé? legalább hazudjatok valamit... mert ez így döntetlen lesz... na tessék, alig, hogy beírtam, már szavazott is valaki... oké, így már nem biztos, hogy döntetlen lesz... megjegyzem, sejtettem, hogy a kis sötét hajú hölgyemény lesz az egyik befutó. azt is meg kell jegyeznem, hogy igen jó ízlése van a fórumozóknak errefelé. no nem mintha oly' nagyon mell lehetett volna nyúlni... | |
|
| |
exael őrnagy
Hozzászólások száma : 754 Location : Beyond the Mountains of Madness Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Dec. 03, 2008 5:52 pm | |
| Ez jó ötlet volt,kíváncsi leszek a végeredményre... | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Dec. 03, 2008 4:12 pm | |
| én nem csináltam semmit, nem váltottunk semmit, nem állítottam semmit. de teszek be én is képet, aztán meglátom mi lehet. nos, kipróbáltam, kiválóan lehet képet betenni, mint az látható. (női nézőinktől elnézést kérek) de ha már itt tartunk, akkor talán meg is szavazhatnánk, hogy melyik hölgy legyen december szépe... | |
|
| |
kota törzsőrmester
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Dec. 02, 2008 5:57 pm | |
| gorugrany: hát aki későn ad el attól később veszik meg MAXXxxx: őőőőőőőőőő hát meglátjuk, remélem elviszi az egészet egyben valaki. De össze írom mi van és hátha az itteni 5-6 40k emberke elviszi 5-6 daraban mert akkor lehet róla szó. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Dec. 02, 2008 3:06 pm | |
| - kota írta:
- ha bárkinek kell 40k BT kb 2500+-os elég jól felszerelt és szinte az összes babáig kifestett sereg hát ne kíméljen.
osszes nem, de jarmuvekbol es csak jarmuvekbol par jo lenne artol fuggoen. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Dec. 02, 2008 2:36 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kocsmaasztal | |
| |
|
| |
| kocsmaasztal | |
|