| kocsmaasztal | |
|
+19lordbill zarakikenpachi BoneHeart Bm voroncov-draskov Nyamm-haikan Dectum Berzenke subaggut Eddy gorugrany exael MAXXxxx Pavano Leslie cowboy001 kota gojo Yoda007 23 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
kota törzsőrmester
Hozzászólások száma : 60 Location : fasz se tudja Registration date : 2007. Dec. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Dec. 02, 2008 2:16 pm | |
| hát igen gojo ez nem az én fél-évem volt. Talán majd a következő. Fél időben gyengébb teljesítmény aztán a végére belehúzok. BM: Hát 40k-t már nem igen sőt szinte se mennyire. Jelenleg az össze írás van folyamatban miből mennyi van és aztán felkerülnek a nem kellő de ha másnak kell rovatba az rpg-n. ezzel itt is közzé teszem ha bárkinek kell 40k BT kb 2500+-os elég jól felszerelt és szinte az összes babáig kifestett sereg hát ne kíméljen. Sajnos sok indok közül a legegyszerűbb, hogy még a fantasyra sincs időm | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Nov. 27, 2008 10:27 pm | |
| Pavanónál ez a válogatás nem igen lesz gond, ha sikerült rávennie számos embert, hogy kiválogassák a Vampire gyüjteményét, hogy lehessen játszani, majd amint a befogott "válogató" kilépett az ajtón Pavano békés közönnyel visszaborította a több órás munka gyümölcsét a dobozba. Egyszóval, ez nem vezetne célra! Bm | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Nov. 27, 2008 9:48 pm | |
| - gojo írta:
- namost a siker azon múlik, hogy kb milyen mélyre teszi el és elteszi e. ha szépen bedobozolja őket, és egymásra helyezi, keverve, hogy a dobozokban lévő seregek össze vissza legyenek egymáson, hogy ne lehessen egy sereget egyszerűen kiszabadítani, akkor bizony sikerülni fog...ember nincs aki egy játék kedvéért kiválogat egy sereget egymásra rakott dobozokból...szóval azért van rá esély.
de van, csak elszántnak kell lenni hozzá és esetleg segítségnek! így is egy nagy szopás, de bevállalható!!!! Ez olyan mint a legózás | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Nov. 27, 2008 9:09 pm | |
| namost a siker azon múlik, hogy kb milyen mélyre teszi el és elteszi e. ha szépen bedobozolja őket, és egymásra helyezi, keverve, hogy a dobozokban lévő seregek össze vissza legyenek egymáson, hogy ne lehessen egy sereget egyszerűen kiszabadítani, akkor bizony sikerülni fog...ember nincs aki egy játék kedvéért kiválogat egy sereget egymásra rakott dobozokból...szóval azért van rá esély. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Nov. 27, 2008 9:01 pm | |
| ugysem fog sikerulni... visznt azt meg lehet probalni, hogy nem 5x8000pt-ot gyujtesz ossze en probalkozok, egyenlore ugy tunik sikerrel (meg tudom allni az ujabb vasarlasokat) | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Nov. 27, 2008 8:59 pm | |
| Bm: másik sereget? Ha rám hallgatsz, meg sem próbálod... P. | |
|
| |
Bm ezredes
Hozzászólások száma : 1328 Age : 42 Location : Over the rainbow Registration date : 2008. Apr. 14.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Nov. 27, 2008 4:36 pm | |
| | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 383 Age : 45 Location : A gödör szélén Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Csüt. Nov. 27, 2008 2:36 pm | |
| Tiszteletem! KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY! A mai napon ezt mondá nékem az Úr: "Ahol csak vízszintes felületet találsz, azt telerakod faszságokkal. Nem helyes ez így." Tényleg nem. Beláttam, hogy sok a hobbi és az eszkimó, de kicsi a (r)lakás ennyi tökséghez, csak dőlnek-borulnak a babák-dvd kupacok-puskák-asztalok-számítógépek. Semminek nem tesz ez így jót, legkevésbé a fent nevezett vagyontárgyaknak. Tehát a családi ház megvásárlásáig (ami eséllyel nem ebben az országban lesz), illetve következő intézkedésekig az alábbiak vannak érvényben: - Három sereg (vámpír, birodalmi, 40K ork) eltűnt a polcokról, a továbbiakban nem szerepelnek, amíg rájuk nem kerül a sor. Még figura-kölcsönadás céljából sem vagyok hajlandó elővenni őket az elkövetkező időkben. - Két seregem van, amivel játszani lehet nálam-velem, a Skaven és a TK. - Ezeket viszont teljesen készre fogom festeni-modellezni (TK-t még az idén, a patkányokat március végéig), aztán kerítek sort valamelyikre a spájzból. - Szerzek egy normális fényképezőgépet és az elkészült babákról teszek majd fel képeket a hónapokkal ezelőtt megnyitott témáimba... - Igyekszem csak festett figurákkal játszani, hogy ezzel is motiváljam magam. Uff, én beszéltem! P. | |
|
| |
gojo dandártábornok
Hozzászólások száma : 1694 Age : 44 Location : Pécs Registration date : 2007. Dec. 11.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Nov. 26, 2008 3:53 pm | |
| hát ha nyamm nap van akkor boldog nyamm napot! (mármint, hogy tegnap, amikor nem volt netem!!! ) és hogy ajándék is legyen: | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Nov. 26, 2008 1:13 pm | |
| Keresek egy embert aki járatos az e-bayes vásárlásban, és megszerezné ezt nekem: doom diver 1992Először is licitálni kellene, pénz utalni, aztán odaadni nekem, én meg kifizetném. Ilyen egyszerű, de reg. nélkül és dombornyomott kártya nélkül bizony macerás | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Szer. Nov. 26, 2008 12:41 am | |
| Bizony-bizony! Boldog Nyamm-napot!
Bm | |
|
| |
Berzenke törzszászlós
Hozzászólások száma : 215 Registration date : 2007. Dec. 12.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Nov. 25, 2008 9:14 pm | |
| Ha jól tudom, ma Nyamm nap van, úgyhogy , süti, csoki, nagyrántotthús! Amúgy a bármilyen színű goblin jobb, mint a semmilyen, úgyhogy hajrá! Én egy időben SW 1. epizód Amidala királynő kíséret-színű gobókra gondoltam, de idő hiányában nem lett belőlük semmi. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Nov. 25, 2008 4:12 pm | |
| most mi van! az empire babáim pont ilyenek! na jó nem rózsaszínek, inkább lilák...de akkor is kb ilyenek! a fehér egyébként nagyon jól van festve rajtuk! csak nem kulázni a bögenhafeni házigoblinokat!!! | |
|
| |
Nyamm-haikan zászlós
Hozzászólások száma : 131 Age : 41 Location : Location, location, location :-) Registration date : 2008. Jan. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Nov. 25, 2008 4:00 pm | |
| Subba és MAXXxxx: A linket most, munkahelyen sajna nem tudom megnyitni. Egyébként málna, szeder, csipkebogyó és áfonya színekben gondolkodom. A rózsaszín, mint pink szóba sem jöhet. Igaziból azokat színeket szeretném, amiket (nyilván utánam) mostanra követett le a magyar pláza divat. Szóval 2008 téli trend színei lesznek, az összhatás sok esetben a visszafogottság mellett szereti a merész, élénk kiegészítőket. Egyébként a Nightgoblin köpenyekre festett csillagokkal is baj van? Még nem tudom, hogy Skull white vagy Shinig gold lesz. Ebben segíthettek dönteni. Amit konvetálok majd én is (mert a fiúk is mind olyan ügyesek ebben): pompon a sapikra. Óriásnak egy mackót hoznék.... (((Büszke Másság Nyamm))) | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
Hozzászólások száma : 1112 Location : Somewhere Far Beyond Registration date : 2008. Jan. 07.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Nov. 25, 2008 2:53 pm | |
| Nyamm-ot nem olyannak ismerem. De ezek a belinkelt pacifista orkok/goblinok oriasiak | |
|
| |
subaggut százados
Hozzászólások száma : 618 Registration date : 2008. Feb. 29.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Nov. 25, 2008 2:42 pm | |
| Nyamm-haikan: olvastam volt a gémszdéj topikban hogy készülnek a goblinok. ígérd meg, hogy nem lesznek lilák-rózsaszínűek: egyrészt nemá, másrészt elrenttentésül: Jajj | |
|
| |
Patrik alezredes
Hozzászólások száma : 900 Location : Pécs Registration date : 2008. Oct. 09.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Nov. 21, 2008 9:24 pm | |
| Hali! Én kerestem, de elvileg már úton van. Pavano hétfőn megy érte, úgyhogy már nem aktuális. Azért kösz | |
|
| |
Bm ezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Pént. Nov. 21, 2008 7:55 pm | |
| Halihó!
Valaki ha jól emlékszem keresett griffet, csak nem találtam melyik topicban! Ha még kell, akkor írjon az illetö egy privát üzenetet, aztán jól megmondom neki, hogy van egy szerintem pofás nagymadár az egyik LofR figura képében!
Bm | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Nov. 17, 2008 7:02 pm | |
| Hát a ha igaz lesz ez az új Ld móka, akkor rosszabb lesz a srácoknak, de azért nem lesz az olyan nagy szívás. 10-15%-al kisebb a valószínűsége az új rendszer szerint az Ld megdobásának viszont nyugodtan lehet nagyot dobni csak arra kel ügyelni, hogy egyforma legyen. | |
|
| |
gojo dandártábornok
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Nov. 17, 2008 1:58 pm | |
| hát ez a tikitakimikimuki elég vicces... :D:D:D:D:D na mindegy, végülis gyíkok. viszont ha elmegy a cold blooded akkor elég nagy szívás lesz gyíkoknak. eddig ez volt az egyik legnagyobb előnyük. | |
|
| |
Eddy főtörzszászlós
Hozzászólások száma : 328 Age : 38 Location : "... ágyban párnák közt..." Registration date : 2007. Dec. 13.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Hétf. Nov. 17, 2008 3:12 am | |
| | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Nov. 11, 2008 11:42 pm | |
| aha, o az. cetli szerint: Minnen Råtta. | |
|
| |
gorugrany főtörzsörmester
Hozzászólások száma : 754 Location : Az ágon, egy szép hosszú ágon, felhiheg,lehiheg, mivel egy szellő hintáztatja az ágat... Registration date : 2008. Jan. 08.
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Nov. 11, 2008 11:19 pm | |
| | |
|
| |
Pavano főtörzszászlós
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Nov. 11, 2008 10:28 pm | |
| Patkány kell! Bevállaljuk!
P. | |
|
| |
MAXXxxx ezredes
| Tárgy: Re: kocsmaasztal Kedd Nov. 11, 2008 8:32 pm | |
| Foleg Pavano fele megy a kerdes: van-e igeny egy darab pluss patkanyra valakinek ?
IKEA-s jopofa dog. Patkany (skaven) gyujtok elonyben. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: kocsmaasztal | |
| |
|
| |
| kocsmaasztal | |
|